A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Én is sajnálom...

Fanni 17,5 kg. ő is jó húsban van, de most nagyon megnyúlt, és nem is nagyon eszik, úgyhogy kezd soványodni...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Erpé remélem jobban vagy már!!!

Balcsisokra jó idő van. Reméljük pancsizni is tudnak. Képet ugye nem felejtitek el??

Papillon: sajnálom Lizit! Jaj te szegény. Semmilyen tej tterméket nem ehetsz?? Azt hiszem vasárnap láttam a tévében, hogy tejet szója tejjel lehet helyettesíteni. :roll: :roll:

Kukli: édesek a manóid. Az egerektől én is frászt kapnék.

Bea: sajnálom a Tesco-s esetet. Ilyenkor meg már nem is reklamálhatsz ugye::

Csajok, nem tudom mi van velem a héten. Hétfő óta görcsöl a hasam. Mintha megakarna jönni, de semmi.Már több mint egy éve nem volt mensim... A közérzetem sem igazi. Nincs kedvem semmit sem csinálni, még ide se nagyon jöttem. Na bocsi a panaszkodásért. :oops:

banokla

Adryn: nagyon ügyes Nico, hogy bírta az utazást. Hogy vagytok Miccel?? Nem ám begubózni ott a messzeségben!!!!

Pulcsi: jók a képek. Örülök, hogy Nándi már nem sírós. Az alvás is a helyére kerül!

banokla

sziasztok

hát hogy is mondjam .. a szerelem nem utazott velünk, és tegnap este az álmosságtól már olyanokat vágtunk egymás fejéhez, hogy mondom visszapakolok a kocsiba és irány haza..mindezt azért, mert nem akarok Nicoval újra máshol aludni (szüleihez vagyunk hivatalosak ezen a 7végén a víkendházukba, összes rokonos banzáj :? ). így is olyan nehezen aludt el itthon szegénykém.. most ez is idegen hely még neki :? teljesen fel van pörögve.. nyűgös.. látszik rajta hogy nem érti mi van és most vigyem megint új helyre aludni? :shock: mondtam neki menjen ő egyedül, de azt nem akar merthogy mit fognak szólni a többiek.... mondom ha nem értik meg akkor így jártak.
aztán persze sírva bocsánatot kért.. most ott tartunk hogy ma ő elmegy, én meg holnap Nicoval utánuk. aztán attól függően milyen Nico hangulata ott alszom 1 éjszakát.. de ezt sem érzem most helyesnek :( szerintetek?

Balcsisoknak jó szórakozást! ha idő jó akkor sok sok fürcsis képet várunk ám!

itt nagyon jó idő van, tegnap délután be is mutattam Nicot a "nagy víznek" jó hogy közel van :P sztem ma is lemegyek pancsolni vele kicsit :D

Papillon: és most fehérje, vagy csak tejfehérjeérzékeny? mert fehérjére Neked is szükséged van! én is úgy hallottam hogy ha csak tejfehérjeérzékeny akkor szójával ki lehet váltani a tejet... meg tojással. (azt eszel, ugye? )

Banokla: nem ám Te is bedepizel!!! nekem is volt már, hogy fájt mensisen a hasam pár napig, de végül úgy döntött mégsem jön meg :D nem hiányzik szóval nem bánom..

fiús anyukák! mikortól kell kukit húzogatni? nekem annyira para ez a dolog... és annyira kicsinek találom azt a lyukat Niconak.. el nem tudom képzelni hogy azt a bőrt előbb utóbb le lehet majd húzni :oops: :roll: és nagyon nem szeretném hogy fel kelljen majd vágni neki, vagy mittomén :shock: szóval segítséééééééééééééég! mit csináljak?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: huzogatni 2-3éves kor előtt nem szabad. A nővérem második babójának is csak azért csinálták meg, mert begennyesedet a bőr alatt,de ha nincs semmi panasz, nem kell vele foglalkozni.

Banokla: engem is tréfált meg már párszor ez a görcs. Készítettem is a betétet, tampont....aztán semmi. :roll:

Megint rosszhírek sajnos. Az egyik lánynak itt a környékünkön nyirokcsomódaganata van (11-et találtak). Van egy 7 éves kislánya és annyi idős mint én...nagyon durva :(

Szerintem a rízstejet is lehet inni. Én múltkor vettem a déemben, szerintem nem is olyan rossz, és talán még otthon is el lehet készíteni, biztos van neten recept róla.

rízslisztet és kölespelyhet találtam a biófalván, de elég borsos ára van, mondjuk nem kell sok belőle

Kép

Kép
pgyöngyi

Na ilyeneket találtam egy fórumon:

Rizstej:
1 kg barnarizs
1 kg rizst kb. 2, 5-szeres vízzel felteszünk főni. Amikor a víz tejszerű állagú lesz (kellően sűrű, fehéres-barnás színű), akkor leöntjük a rizsről, és új vizet öntünk a rizsre, majd továbbfőzzük. Mindezt addig ismételjük, míg a rizs „ad tejet”. Egy kiló rizsről 3 óra alatt körülbelül 3-4-szer tudunk vizet cserélni, és összesen körülbelül 1, 5-2 liter rizstej nyerhető így. A végén a rizst szitán átnyomkodhatjuk, és ezzel is nyerhetünk még egy kis sűrű rizstejet.
A megmaradó rizs sokféle célra felhasználható, kiváló alapanyag például pudinghoz!

Mandulatej:
10 dkg mandulát le kell darálni diódarálón, 2 dl meleg vizet hozzáönteni, leszűrni, majd megint vizet önteni hozzá, de csak 1 dl-t, ezt is leszűrni. A 2 dl és az 1 dl szűrt tejet össze kell önteni. Az átszűrt mandulát meg lehet enni magában vagy sütiben elkészítve, a tej pedig egy napig eláll a hűtőben.

Szójatej:
3 csésze sárga szójababot megmosunk, majd 6 dl vízben áztatunk 12 órán át. Utána leöntjük az áztatóvizet, és a babot jól átöblítjük. A 3 csésze babot turmixgépben 6-7 csésze forró vízzel addig keverjük, amíg sűrű püré lesz belőle. Utána nagy méretű fazékban közepes lángon, állandó kevergetés mellett felfőzzük, majd 10-15 percen keresztül forraljuk lassú tűzön. Utána átszűrjük, és jól kinyomkodjuk a maradék masszát. A leszűrt szójatejet hirtelen lehűtjük, majd hűtőszekrénybe tesszük. Kb. 4 napig őrzi meg frissességét.

Zabtej:
Hozzávalók:
-3 evőkanál zabpehely
-1 csipet tengeri só
-1 evőkanál méz
-1/2 liter víz
Elkészítés:
Zabpelyhet szárazon megprirítjuk és hozzáadjuk a forrásban lévő vizet. Megsózzuk, mézzel ízesítjük. 5-10percet főni hagyjuk és végül az egészet összeturmixoljuk.

Kép

Kép
pgyöngyi

Adryn sajnálom a veszekedést, remélem azért a hétvége sikerül a körülményekhez képest, lehiggadtok kicsit külön, aztán talán holnap Nico is úgy dönt jó neki idegenben. Pöcit 1 éves korig tuti nem kell huzogatni, alakulni fog, ne aggódj! Mondom én aki éppen ezen aggódik mostanában. Nico a tengerben fürcsizik? Bakker ezt Katának el sem mondom.
Mininőm ma barack helyett almát kapott. 3 barackevés után meglátatta a kanalat, és már tátogott, mint egy kismadár, majd erősen meglepődött, és utána boldogan ette az almát is. Asszem gondom nem lesz csak azzal, hogy hagyjam abba. Kellett cici a végére, mert irtó dühös lett mikor kikerült látóteréből a kanálka.
Én ebben a hónapban vmi adóvissztérítés miatt többet kaptam egy 10-essel. Tud erről vkiv mit? Én annyit, hogy mindkét gyerek gazdagodott egy-egy új játékkal, és rájöttem szeretem az ilyen meglepiket.
Balcsisokra egyre irigyebb vagyok. Csodás az idő. Sztem ha Boti felkel, lemegyünk a gátra megint sétálni egyet.
Banolka talán meg fog jönni. Nekem még se híre se hamva. Más nem lehet nálad? Vki más?
Bocsánat de ezt muszáj feltennem. Almázás előtti kép. Imádom ezt a nőt! Ebben a ruhában meg igazi hercegnő (héten turiztam), bár sem a ruha nem látszik, sem a hercegnői loknik. :roll: :lol:
Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Adryn: nem vagyok depis!!!!!! :lol: Inkább olyas valamit érzek, hogy kimerült, fáradt. Kuki visszahúzást a mi dokink két éves kor előtt nem 'engedi'. Így mi nem piszkáljuk. A nővéremék gyerek dokija már pár hónapos korba elkezdi 'gyengéden' húzogatni a bőrt. Annyi vélemény ahány doki....

Gyöngyi: szörnyű ez a rák. Én is kb. 1 hete tudtam meg, hogy pár házzal tőlünk a csajt tavaly műtöttek méhnyak rákra(kipakolták szegényt, + kemo, sugár) most megint kórházba fekszik tüdő embóliával. Múlt héten kérdéses volt, hogy megmarad e. Van egy 3 éves kislánya. Ja és szegény a problémájával folyamatosan ment orvoshoz, csak a doki elnézte az eredményeket..... :?

banokla

Ja azt nem írtam, Kata elmúlt 1,5 hétben 3 dekát hízott, asszem naponta kap majd gyümit, és 2-3 hét múlva elkezd főzizni ha nem hízik tényleg. Ciki lenne visszavinni, hogy bele sem fogtam, ő emg stagnál a növekedésben. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sajánlom Gyöngyi. Reméljük a legjobbakat a szomszédnak. :?
Fel akartam rakni egy ruhás képet, de asszem most nem illik ide. :(
kuklika
Budapest VIII. kerület

sziasztok!

Szója és rizstejet már rég óta iszok, mivel tejet nem szabad innom egy ideje, nem tom emlékeztek-e ,de eltiltottak tőle és azóta nem náthás Lizi, gondolom már az is allergia volt. A rizsben nincs fehérje és szójából keveset lehet, mert allergizál :evil: tojást eszek és mindenféle sötétzöld zőcsiben, avokádóban, hüvelyesekben, algában meg magvakban van fehérje, kálciumot pótolni kell tablettásan.
Köszi az együtt érzést és segítséget:-)

Nem szabad húzogatni? Anyu simán felhúzta óvatosan, amennyire engedte az uncsitesónak, már 8 hetesen, mert tiszta túrós volt ott, és ki kellett tisztítani. Most akkor mi van :?:

Borzasztóak ezek a tragédiák :cry: :!:

Adryn: örülök, h rendben megérkeztetek

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

megírtam a hsz-t és elszállt, szóval most rövíditek, mert kivagyok :x

Fúrnak, 1 órát altattam Maját, mire Fúrás... vísítva kelt...

Kuklika pont olyan gyönyörűséget láttam ma, mint a te lllyánnyod egy babyprosin, simán vihetnéd fotózásra :wink:

Kínait fogok főzni, ma jön egy kínai ismerősöm megtanít egy-két fogásra....

bocs, de értelmesebb dolgok most nem jutnak eszembe, döntök egy kis kv-t :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jah Adryn, örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek, remélem, jó lesz a weekend is, drukk++

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: csak nem AZ a kínai ismerős??? :lol: :lol: ha jól emléxem az exed az, ugye? mintha azt mondtad volna hogy lehet belőle lesz a következő pasid :D

borzasztóak ezek a tragédiák.. ezért szoktam én mindig azt mondani hogy én nagyon szerencsés vagyok, mert mindenki egészséges a családomban.

köszi a pöckös hozzászólásokat. akkor még pár hónapig nem parázom :P

KépKép
KépKép
adryn

Adryn :lol: lassan 5 éves barátság ez, de sosem lesz pasim, legalábbis ő nem :lol: :lol: , de lehet más sem... semmi kedvem egy kapcsolathoz..most én is így állok, a múltkori randi nem igazán jött össze :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: akkor maradnak a jó kis receptek tőle :lol: ide is feldobhatnád ám őket! ennék egy jó kis kínait most... 8) (mármint kaját :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

Papillon
Próbáld ki a gabona+hüvelyes párosítást, azzal teljes értékű fehérjét lehet "előállítani" A lényeg, hogy egy kajáláson belül edd őket... Sztem a neten vannak fent receptek...
("Tartsuk szem előtt és ne felejtsük el, hogy van ételtársítási szemlélet, amely még táplálóbbá teszi gabonáinkat. Ilyen a gabonák és a hüvelyesek egy étkezésen belüli fogyasztása! Ezt hívjuk aminosav komplettálási, fehérje társítási elméletnek. Ilyenkor teljes értékű fehérje tud beépülni szervezetünkbe!

A világon számos nép e szerint is táplálkozik: Keleten a rizst, szójababbal és ezek készítményeivel társítják. Indiában a rizst borsóval, lencsével szolgálják fel.

Afrikában a köles-cirokkása mellé babot fogyasztanak.

Észak-Afrikában a nemzeti "Kusz-kusz"-töretes búzához a mai napig csicseriborsót illik enni.

Amerikában és Mexikóban a kukoricás ételeket babbal adják.
Európában a búza, zab, rozs, árpa. hajdina és köleskásák mellé, borsót, lencsét, babot esznek. " http://www.interno.hu/index.php?option= ... &Itemid=64

Calcium pótlására nemes egyszerűséggel a calciumos pezsgőtablettákat szoktam... vagy a C-vitaminost, vagy a "simát"

Huzogatás
Nálunk is úgy mondta a doki, hogy 3-4 hónapos kortól, fürdés KÖZBEn épp csak annyira húzni, amennyit enged. Levinek gond nélkül működött a dolog.. de ismerősi körben is sokan megszenvedtek vele. Legrosszabbul azok jártak, akik olyan "mészáros" kezébe kerültek, aki korán teljesen hátra rántotta :( Ott többnyire csúnya hegesedés lett :(
rebi

Taliról hazaértem. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Majd este jövök képekkel. ;) :P

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Mi is hazaértünk, nagyon jó volt 8) most cicinlógás van majd jövök :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hűűűű...
de rossz napja van a fiamnak... mármint a du-ja... végül Fanni vétózta a másik bulit, mert a húgom telefonált reggel, hogy állatkertbe mennek, mit csinálunk... és ő közölte, hogy oda menjünk.
úgyhogy 3-ig ott voltunk. fél 4-re értem haza, addig aludtak a kocsiban, illetve Máté csak az utolsó 5 percben aludt el.
azóta nem aludt, csak 5 percekre szopi közben, és végig üvöltötte a du-t. fürödni imád, akkor is sírt... most már 3-adszor sír fel az esti lefektetés után... kezdek kikészülni... mi baja lehet? mikor a foga fájt, máshogy csinálta... lehet, hogy most is az a baj, csak nagyon fáradt??? úgyhogy holnap már itthon maradunk, lehet, sok volt neki a program a héten... :oops:

várjuk a képeket!!!

Adryn
tudom, hogy Niconak is sok volt a mozgásból, de egy kicsit megvédeném a férjed... :oops: az ő családja nem nagyon látta mostanában Nico-t, biztos ő is szivesen mutogatná, dicsekedne a gyönyörű fiával. de persze simán értem, hogy te miért nem akarsz menni, most épp én is ide jutottam, hogy kicsit pihentetjük a programozást Máté miatt.

Bea
tesco-t sajnálom...

meg a rákos ismerőst is... :(

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Katka este bejelenteni, hogy este jön. :D:D:D
Csibb nekem is nyügibb Katus ha túl sok a progi. Akár hogy is, itthon jobban alszik. Reméljük csak túl fáradt volt.
Beja köszi. Elpirultam ekkora dicsérettől a kisasszony nevében is. Mi du. is shoppingoltunk egy gyorsat. Kergetek sapit a csajnak, és legolcsóbban Brendonban volt. Bakker kifele 13 perc volt az út, befele 5. Nem tom, mintha időkapun vagy min mentem volna. Felhívtam Zs-t indulunk, és ott voltam rögtön. Vettem két szolgasapit http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
, egyiket Botira raktam, úgy rongyolt apjáért. Vicces volt. Volt kint kicsi hipp gyümi, azt is beszereztem.
Vmi jó kis kínai recept tényleg jöhetne. Amihez nem kell túl sok speckó cucc, de mégis annyira más. Olyan létezik?
Holnap de. topictalira megyek Népligetbe. Jön egy békési bnőm, a 2007-esből, vele talizunk, meg még egy lyány onnan. Aztán du. lakásnéző. Drukkoljatok! Nem tom hova fogunk költözni. A szupi lakásokra rálicitáltak. Majd mesélek, de most apa megmassza a lábam…

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Mííííílllyenk az egyik ÁLOMKECÓÓÓÓÓ! :lol: :lol: :lol: Gyöngyi kérésére a 12. kerületben. :wink:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Krisztiánapu tanácsa kuki huzogatásra: este 10 után, mikor már a gyerekek alszanak. :wink: :lol: :lol: Ő is szokott ám kukkolni néha-néha :lol: :lol: :lol:

banokla

Kuklika!
GRATULÁLOK!!!dejódejódejó :D

Lányok,nekem megint problémám van :( Már említettem,hogy Lara is ilyen 5 naponként kakálós,legalábbis tök sokáig beállt erre.Először ez akkor borult fel,amikor megjött,és 3 napig alig volt mit ennie :( akkor 9.nap kúppal sikerült.Utána rá 2 napra is volt aztán megint semmi, 6.és7.nap adtam pici kúpot,de semmi nem történt tőle :shock: nem is gondoltam,hogy ennyi nap után ez létezik,de mint utóbb kiderült,nem a kakahiány miatt fájt a hasa,hanem a víz miatt(ezt is írtam,hogy kiderült,hogy a víz volt a ludas).Szóval 6.7.nap kúpra semmi, 8.nap magától.Ma meg megint eltelt a 8.nap és semmi :shock: :? :( Ez normális????Az,hogy egy héten egyszer,oké, de ez már azon túl van.Meddig tekinthető ez normálisnak?Most viszont semmi jele annak,hogy gáz lenne, se hasfájás,se semmi :roll: Tanácstalan vagyok :(

Kép
Kép
zazzy

Tali szerintem nagyon jó volt. Erpé sajna nem tudott jönni. Ő már javulgat, viszont Kata baba nagyon náthás lett mára.... :? Így a buli kis létszámú volt, de szerintem jól sikerült.
Teszek fel képeket. Nekem jónéhány kép homályos lett, de mások is fotóztak....
Rszg tényleg nagyon fiatal ám és nagyon tuti a kölcsönzőjük. Szerintem nagyon szuper lehet, hogy egész nyáron a Balatonon vannak, főként következő évtől, amikor már Máté jár... ;)
Kép
Mi érkeztünk elsőnek és utánunk pár perccel futottak be Masuték. Egy fa alatt letelepedtünk. Rszg meg ingázott a kölcsönző és a fa között. Mindig ott volt, ahol szükség volt rá. Mindjárt egy nagy pancsolással kezdtünk:
Kép
Az nagyon nagy én vagyok a Petivel és a lépcsőn meg Ágica és Masut vannak.
Utána nem sokkal már meg is jöttek Vicaék is. Délben jött a meglepetés! :shock: Rszg sütött nekünk egy nagy adag palacsintát, amire a Palacsinta Faló T-Rexek rávetették magukat valahogy így:
Kép
Nagyon szépen köszönjül RSZG, finom volt ám nagyon! :wink:

A nagyobb gyerekek ezután nagy pancsolásban voltak, dobok róla néhány képet:
'Én tudom, hogy kell frizbizni, mert apukám megtanított ám! ' 8)
Kép
'HúÚÚ! Ez megvan!'
Kép

'Tudod, hogy nem szeretem, ha fényképezel!' :roll:
Kép

'Éljen! Megyünk vizibiciklízni!'
Kép
Itt külön köszönettel tarozom Nimródapunak, aki nemhogy a sajátlányát, de az én 2 rosszcsontomat is elvállalta, pedig nem egy vízimádó alkat.... :roll:

Katka

katka22

Katka: köszi a képeket!! Nagyon szupi lehetett!! Nem ismertem Rszg-re! Tényleg szemtelenül fiatal!!! :D

banokla

Még néhány kép a 'nagyokról'....

Társasoztak is:
Kép

Meg nyakláncot is készítettek:
Kép

Ezen kívül játszótereztek és rengeteget fürödtek.... 8) :P

Vica és Rszg Nimród felett beszélget:
Kép

Márti érkezik élete első tavi pancsolásáról:
Kép

Katka

katka22

Jaj, de jóó képek!!!! Akkor jól sikerült a tali! Szuper! :)

Adryn, nem semmi, h Nico így bírta az utat. Stramm gyerek! Lehet, h van benne vmi, amit Csibb írt, h Mic is dicsekedni akar vele. De első Nico. Ha úgy gondolod, h sok volt neki, akkor Mic is megérthetné.

Erpé, nektek jobbulást!!!!!!!

Kukli, meg is van a lakás?????, De jóóóóóóó! Igen, kérünk képet!

Banokla, Krisztiánapu tanácsa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mindjárt 10 óra! :lol: :lol: :lol:

Vica, Hanna, hogy viselkedett?

Bea, megvolt a főzőcske? Fini lett???

Nektek nem szokta a baba a hajatokat tépni?? Szonja nagyon rákapott, úgy húzza, hogy csak na! tök fáááj! :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Zazzy: sajnos nem tudok tanácsot adni. Krisztián minden nap kakil többször is. De azt már hallottam, hogy anyatejeseknél normális az is, ha 10 napig nincs széklet. :roll:

banokla

Márti baba új frizurával jelent meg a talin. Hiába igazi nő! 8)

'Anya azonnal adj a barackodból!'

Kép

'Azért az ujjam finomabb!' ;)

Kép

'Cumm-Cumm'
Kép
Ez a Nimród egy olyan jó gyerek a nagy kék szemeivel! :shock: Teljesen jól elvan, ha kicsit nyügi, akkor kell neki egy cumi és minden rendben van.... 8)

Végül és nem utolsó sorban egy igazi férfiklub:

Kép

Masut megpróbálta letenni közéjük Mártit, de Márti baba, akinek egész nap egy hangja nem volt, hangos sírással tiltakozott, hogy ő nem fiúúúúúúúúúúúúúú! :lol:

Na, röviden ennyi! Nagyon örültem, hogy megsimerhettem Vicát (na róla sem mondja meg senki, hogy szült gyereket, nemhogy hármat! :shock: ) és Rszg-t. Egészen már így fecsegni a neten, hogy már személyesen is ismerem őket! Apukáknak is örültem. Róluk nem raktam képeket, hátha nem örülmének neki....

Katka

katka22

Ja igen Adryn: Nicot biztos megviselte az utazás és az új környezet. De ha Mic annyira ragaszkodik, hogy ti is ott legyetek, nem lehet valahogy megoldani? Messze van az a ház? Éjszakai alvást nem tudod otthon megoldani??? Bocsi az okoskodásért. :oops: :oops:

banokla

Micsoda hajkoronája van Mártinak :shock: :shock:
Gyerkőcök mint mindig csuda szépek!!! Jó lehetett, mikor Márti tiltakozni kezdett :D Azért a három fiú körbe udvarolta a kiscsajt ugye??? :wink:

banokla

Na látom Katka beelőzött a beszámolóval :)
Szóval a tali nagyon jó volt annak ellenére hogy kevesen voltunk. Nagyon örülök neki hogy megismerhettelek benneteket, mindenki nagyon aranyos volt :wink:
Mi egy kissé késve érkeztünk meg fél 1 körül. Ez részben a reggeli elalvásunk :oops: részben a reggel intézendő egyéb dolgaink (mint pl. a vadiúj fényképezőnk gyors átvétele a boltban 8) ) és részben az iszonyú nagy forgalom és dugó miatt történt, ami Keszthely környékén volt, mert még azt is útba kellett ejtenünk. :roll: Na mindezek után megérkeztünk a balcsira.
Hála Rszg korábban a strandról és a kölcsönzőről feltett képének egyből megismertem hogy jó helyen járunk, majd egyből kiszúrtam Katkát kezében Petivel :D
Lepakolás, gyors evés, közben megérkezett a meglepi palacsinta :D Köszönjük! majd irány a víz, mert Panna már nem bírt magával :D Mint Katka írta Gábor (Nimródapu :wink: ) bevitte a nagylányokat vizibiciklizni amiért persze Mátéapu nem kért pénzt a kölcsönzőben. Rszg mégegyszer add át köszönetünket :D
Aztán Gábor és én cseréltünk, majd elkezdődött a nagy vizi játék Zsófival és Pannával majd a végére csatlakozott Ágica is. Ne tudjátok meg mit műveltek velem a lányok, agyon nyúztak amit én persze nagyon élveztem :lol:
Nem is tudom mikor játszottam, pancsoltam ilyen jót a balcsin, szerintem ezer éve.
Pancsolások között pedig volt társasjáték, nyaklánc készítés, meg beszélgetés. 8)
Mégegyszer köszi a szép napot. Fényképet nem sokat tudtam csinálni mert az új gép beüzemelése közben történt meg, így csak a végén tudtam kattintgatni.
Na indulunk fürödni :?:
Kép
LÁnyok a parton:
Kép
Nimród a strandon
Kép
Mosolyogjál szépen Peti :) És ez lett belőle :lol:
Kép
Masut és családja
Kép
Ágica és Panna kavicsoznak
Kép
Katka és Peti fürdés után
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn: Figyusz! Te is tudod, hogy ez kifogás és ez a történet nem Nico alvásáról szól. :oops: Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet és tök együttérzek veled... :( Mellesleg Nicoval is. Nem könnyű neki a kétlaki élet valóban, de a kisgyerekek borzasztó rugalmasak és egyenlőre neki az a fontos, hogy te hol vagy, mivel még egynek érzi magát veled. És éppen ezért szegényke érzi ám a rossz hangulatodat is. Reménykedem, hogy visszarendeződtök. De maximálisan megértem, hogy ebben a helyzetben nem vágysz rá, hogy rengeteg rokon között bájologjál. Kérdés, hogy Micért képes vagy-e....

Fityma kérdés: Nekem tiszta rejtély, hogy azon a kis lyukon, hogy fog kiférni a fütyi... :roll: :oops:

Zazzy: Nekem Ágica kakilt 8 naponta, amikor teljesen anyatejes volt. Őt ez nem zavarta. Azért már én is aggódnék a helyedben.... :roll:

Kukli: Jól hangzik nagyon! Kérünk képeket ám!

Katka

katka22

Katka: nekem az is rejtély volt anno hogy az én kis lyukamon hogy fog kiférni egy gyerek :lol: :lol: :lol:

rokonozás: holnap megyek :? de legalább sikerült leredukálnom 1 éjszakára... hazajövetel nem megoldható sajna, mert elég messze van a ház tőlünk. szóval elég lesz elvezetnem odáig. aztán ott is ott a tenger, majdcsak elleszek. majd lelépek Nicoval pancsolni 8) :D szegény Nico tegnap is többször felsírt amikor itt veszekedtünk :( pedig ő a másik szobában aludt (volna)...

Kukli: GRATULA!!!! kérünk ám képeket!!!!!!!!!!!

Balatoni tali: tök jó lehetett! nagyon régen nem jártam a balcsinál :( :oops:

Banokla:
Krisztiánapu: :lol: :lol:

mellesleg: megjött :x

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Sajnalom, h nem jutottunk ma el a talira, szuperek kepek, latszik, h jo volt nagyon! Nalunk mindenki nyamvadt, kedden Samu volt beteg (hányós), tegnap ugye en (ma mar csak a fejem fajt veszettul), es sajnos Katababa is beallt a sorba egy massziv nathaval. Remelem a jovo het jobb lesz. Es a kovetkezo talira mindenkepp megyek :)
bocs, h csak ennyi, majd otthonrol potolok!
Re

erpé

Jó reggelt!
Köszi a gratot, nem beszéltem róla héten,de adtunk ajánlatot, csak mások is ráugrottak a lakásra, így nem volt tuti, este hívtak, hogy nekünk adják. Azért alkudtunk rendesen, és a képek itt a panorámára vannak kiélezve (majd egyszer este is elfényképezem nektek). Ez a lakás méret sztem egy pár évig elég lesz, nem óriási, de annyira ötletes, hogy azért ez nem tűnik annyira fel.
Kertben van játszótér, parkoló. Asszem szombatonként a Normafán fogok futni, ha már nem lesz tejes cicim. :)
Tali szuper lehetett,a képek alapján. Mit fűztek a csajok? Nimród ás Márti remélem nem kaptak hajba. :D:D:D:D Tehuti amúgy nekem is húzza Kata amikor csak teheti.
Erpé jobbulást mindannyiotoknak! Nagy puszi a kicsi lánynak!
Zazzy én éppen tegnap akartam glic. kúpot adni Katusnak, erre egy incifincit kakilt (lehet a baracktól). Ebből csak annyit vontam le, ha kéne tudna, de vmiért nem kell vagy nincs mit vagy nem tom. Ő egy hete nem kakilt kb. Én megkérdezném a dokinénit, hogy ne aggódjak. Biztos rendben van, ha kúptól sem kakil, lehet csak ennyire jól hasznosít. Visszasírod majd hozzátápi után.
Ébred Bobó!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Balatoni képek nagyon jók! Ha lesz tali jövőre, mi is megyünk. :wink:
Rszg te tényleg nagyon fiatal vagy, és ráadásul csinos is! Úgyhogy többet nem szólok hozzád :lol:

Csajok!
Ki vagyok készülve! Már irtam, hogy Anna szépen beállt, hogy az éjszakát végigaludja, erre most pár napja hajnali 3-kor felkel enni :shock:
De tényleg csak eszik, aztán már alszik is vissza. Viszont én meg nem tudok visszaaludni, szóval hajnal óta fent vagyok :?
Szerintetek mitl lehet ez? Ennyire ki van éhezve?
Vendég

sziasztok

Lilla:szerintem örülj hogy csak egyszer kel.......
én is hulla vagyok... kb éjféltől aludtam, 1-kor ébresztő kajálni, aztán 4-kor és 6-kor meg már kelt. szóval szerintem ne panaszkodj ;)

KépKép
KépKép
adryn

Lilla mi is arról beszélgettünk a talin hogy 1-2 hónapos korukban jobban átaludták az éjszakát, most meg gyakran kelnek enni. Nimród is pár hete felébred éjszakánként. Mondjuk nálunk nincs visszaalási gond, ő is és én is egy-két perc múlva már alszunk is.
Ha csak egyszer kel fel Anna az nem sok, az már mondjuk nem olyan jó hogy te sem tudsz visszaaludni, sajnálom :?

Adryn sajnlom a veszekedést, amúgy amit Katka írt nekem is az jutott eszembe :roll:
Ja és tényleg fürdik Nico a tengerben? Én azt hittem az azért hűvösebb. :roll:

Kukli kár hogy nem pesten lakunk, mert akkor futhatnánk együtt a Normafánál. :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

hú tali szupper lehetett, képek szuperek csajok. Peti megint hozta a formáját, Márti hódított úgy látom súlycsoportjában egyedüli lányként. Fiúk pedig édesek, jaj a nagyok is olyan aranyosak.

Na lányok én még kínai receptet mindig nem tudok, de kínai ismerősöm biztos tud magyart mert a pörköltömet, meg a gulyásomat teszteli :twisted: :twisted: de majd írom az ötleteket, ha főzünk mást is magyar kaján kívül.
(Illetve ha szeretnétek öteletet, egyet szoktunk volt készíteni, de az nem nagy kunszt, gyömbéres rák, ehhez recept se kell, odateszed a fokhagymát, rákot megsütöd rajta, gyömbér, meg kínai szósz, nagyon finom. )
Maja extra nyügös volt tegnap, én nem tudom mi volt, de csak ölben, meg séta közben maradt, amúgy vísított, éjjel pedig nekem is visszaállt 3 órás szopira :roll:

Én is szeretnék Normafás Kuklis futást :lol:

Gratula Kuklika!

Adryn
jó rokonozást, sok kitartást hozzá :wink: hozz fotókat a tengerről meg Nicoról :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kép
amúgy jó reggelt, szép hétvégét mindenkinek

Bea, Maja

Kép
bea1978

Kukli: A lányokkal én a normafára jártam baba-mama futásra. 2 hetente megbeszélhetünk közös futást (lányok az apukájukkal vannak olyankor) ;)
Szerintem a Normafa nagyon jó hely futni! :P

Lilla: Ez szönyű lehet, hogy nem tudsz visszaaudni! :shock: Nekem is van ritkán, hogy 1 órát csak félálomban vagyok vagy ilyesmi, de előbb-utóbb elalszom... :roll:

A tali nekem nagyon jól esett. Időnként már úgy érzem, hogy nem bírom tovább, hogy egész nap csak 3 gyerekkel beszélgethetek... Jól esett felnőtt, értelemes, kedves emberekkel beszélgetni. És azt nem is írtam, hogy amíg a lányok vizibiciklíztek, addig Peti aludt, szóval volt egy fél órám amíg semmi dolgom nem volt! 8) Hiper-szuper jó fél óra volt! ;)

Bea: Légyszíves ne zárkozz be, hanem randizgass csak! Szép vagy, csinos vagy, kedves vagy és irtó jól főzöl.... A legtöbb pasi ilyen nőről álmodik, szóval nincs okod bezárkozni, csak add önmagad és majd jön egy pasi, aki meg pont olyan, mint akiről te álmodsz és meglátod, hogy Maját is imádni fogja és Majának is fontos ám, hogy majd legyen férfimintája.... Szóval csak pasizzál! ;)

Vica: Peti törölközös kép nagyon tetszik. Légyszíves küld át nekem eredetiben. Priviben adok mail címet....

Katka

katka22

sziasztok bocsi hogy nem voltam csak volt egy kis családi zűr most meg itt van anyós ugyhogy azért nem leszek :)

azért hoztam pár képet meg megpróbálok visszaolvasni..

Kép Kép Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

lila, nálam is visszajött a nemalvás mostanában megint. áááááá..férjemuram elküldött dokihoz, mennem kell vérvételre, doki szerint ösztönök...hogy ott a baba, más élethelyzet stb. meg ránézésre azt monta, h tuti kevés lesz a vasam.

megyünk ma kettesben moziba!!!!!!!!!!! anyu jön szonjára vigyázni. :D [/quote]

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti!

Ez tök érdekes, mert nekem is mostanában jött vissza! Az elmúlt hetekben viszonylag sokat aludtam éjszaka, és nem is voltam fáradt másnap. Neked milyen doki mondta ezt?
Vendég

Lilla, írtam privit, de sztem nem ment át. Most meg nincs időm megint. Amúgy házidokinál voltam. Majd írok még, scak Szonja sír.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Tehuti: Nem alvást nagyon sajnálom. Pocsék lehet. Azért érdekes, hogy egyszerre jelentkezik nálatok. :roll:

Moncsi: Édes nagyon Lívia! A napokban már fél éves lesz! :shock: 8)

Katka

katka22

na a tegnapi nyügi du. után sikerült egy szuper "pihentető", két óránként kelős éjszakát is produkálni... :? na ilyet még sosem csinált az én kisfiam... :? viszont ma de. meg most is jól alszik itthon a nyugiban, úgyhogy remélem, ma már jobb lesz.

talis képek szuperek! sajnálom, hogy nem mentünk... :( de jövő hétre jóidőt mondanak!!! :wink:

Petiről a törülközős képek nagyon édesek!!! :D

Vica
tényleg cuki husi Panna! :D de szerintem ez még nem vészes! :wink:
egyébként ő sportol valamit? mert az még lehet megoldás a jó étvágyára, ha jól lemozogja. Fanni is azóta kezd jobb alakú lenni, mióta ennyit járnak úszni apájával.

Adryn
fotózz a tengernél!!! :)

én ma voltam vásárolni, és hát utána még befigyelt egy fehér tornacipő a kosaramba az office shoes cipőboltból, ahol most nagy leértékelés van! jólesett... :wink:

Kukli
gratula a kecóhoz! várjuk a fotót! bárcsak ne utálnék ennyire futni... akkor csatlakoznék én is... de még rá tudnátok dumálni, persze csak akkor, ha nem vagytok vér profik, mert én szerintem elsőre 400m után kidőlök... ugyanis én csak gyorsan bírok futni, és ezért hamar el is fáradok... sosem futottam hosszú távot, meg semmilyet se.. :lol: csak a kosárlabda után futkostam...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?