Jól van lányok, látom nem vagyok egyedül, másnak is kijut azért egy-egy kiborulás

! Azért ez bevallom, megnyugtató

! Persze bár ne lenne inkább senkinek sem

.
Mára a tejem mennyisége is erősen megcsappant

! De semmi gáz: ezerrel fejek a humán melszívómmal (Mazsola

), meg a kézivel is. Tömtem magamba a fincsi falatokat, és jó sokat szundiztam is

. Lesz itt fasza tej hamarosan!!!!!!! (Csak pozitívan

) Addig is kap egy kis pótlást a korábban lefejt tejcsiből, most hasznát veszem

.
Oooolyan büszke vagyok apára: másodszor volt egyedül Botonddal, amíg én "nagybevásároltam"

. Mielőtt elmentem pont elaludt a bébi, mikor hazajöttem (órák múlva) szintén aludt. De jó -mondom- végig aludt? Nem, végig fent volt

!
10 perccel a távozásom után felébredt, és onnantól ment a műsor

. Apának is volt egy laza "hazafeszülése" közben, de leverte a boxzsákon

. Aztán megetette, rendbe szedte a babát, és engem már egy alvó tüdérke fogadott

.
Sztem nagy dolog egy teljesen kezdő apukától az ilyesmi, ráadásul enyémapa életében először a saját babáját tartotta a kezében, szóval rutin nulla...
Tabati!
A rántott levesről már én is hallottam: anyósom ette literszám szoptatás alatt. 14 kilót hízott miatta, szóval azért óvatosan! Bár teje is volt, ami azt illeti...

.
Hendegabi!
Kutyusotok

!
Tényleg csajok!
Hogy fogadták a kutyák a babákat?
Boo!
De jó, hogy vagytok

!
Botond is veszekszik a cicivel: kiköpi, fintorog, magyaráz, keresi, mint őrült, rákiabál, aztán úgy rácuppan, hogy úgy érzem kiszívja az agyvelőmet

.
A képek nagggyon édik

! A 4. képen totál olyan fejet vág, mint Mazsola közvetlenül "lecsatlakozás" után

. Ez a "köszakajátjóllaktam"-fej nálunk

.
Szopi: amíg rendesen be nem indul a tejed, addig kell csak két ciciből, aztán már váltottan. Mindkét ciciből csak szaporításkor érdemes (én legalábbis így lettem "nevelve"

)
Moncsy!
De ügyik vagytok

!!! Van vmi praktikád? Hogy sikerült, hogy máris alszik éjszaka?