Na talán sikerül mindenre reagálnom (közben wordbe írtam, erre esélyem nem lett volna...)
Meli:
Leesésgátló:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... sg%E1tl%F3 Itt vannak olcsóbban is.
4D: Itt nagyon jó szonográfusok vannak, normál árért, irtózatosan jó géppel:
www.4dgenesis.hu
Én náluk voltam (feltettem ide a képeket) Bendussal is és most is, és ide is fogok visszamenni még. Ja és egészségpénztárral is fizethetsz.
Örülök, hogy ki tudták kapcsolódni, nem kell félni, a terhesség nem betegség, hanem egy állapot.
Szép gyerek, szép poci, szép kutya, és egyáltalán nem vagy „jólmegtermett”.
Cucka: ugyanígy vagyok az együtt alvással. Ha igényli, miért ne??? Inkább hallgassam a sírását??? Na azt nem!!! Ha kell mellébújok 4-5 évesen is… Másztam én már be a kiságyba is…

Szerintem nincs meghittebb dolog az együtt alvásnál. Én imádom. És Ő is jobban alszik ez tuti, mert ha nem veszem át hajnalban, akkor 7kor ébred lekésőbb, mellettem 8-fél 9. Persze, ha nem igényelné, nem venném át, ez tök egyértelmű.

A hinta amit belinkeltél nagyon szimpi nekem, de úgyis majd jóidőben kell csak, így várok vele, addigra kiderül milyen alvó, és eldönthetem, kell vagy sem.
M&G: Én anyósomnak is ez a nagy bánata, hogy 50 múlt, 4 unokája van (1 még pocakban…) és hogy nem tud csak velük és a gyerekeivel és a menyeivel foglakozni. Teljesen kikelt szinte magából múltkor, amikor szóbajött ez.
Babahinta, pihenőszék: Nekünk csak pihenőszékünk volt/van. Használtuk, de nem mondom, hogy kihagyhatatlan… Egyik ismerősömnek van hintája, ilyen hiperszuper rezgős-zenélős, zabálja a góiátot (6 v 8 db), de rezgés-zenélés nélkül is sokszor volt benne a gyerek, mondjuk pl amíg porszívózott, amit ugye szeretnek a babák így szépen be is aludt közben.

Tehát vannak pro- és kontra vélemények, de mérlegelni kell. Hova akarom, akarom-e hurcibálni (konyha, fürdő, nappali, kert, terasz ésatöbbi…) mert ha igen, akkor inkább pihenőszék. Ha nem, akkor inkább egy egyszerűbb hinta. Szerintem. Tapasztalat nem sok van… Ja, most jut eszembe, hogy az elején pl. mi a hordozót használtuk pihenőszékként, mert nem volt Neki kényelmes (újszüöttként) a sima p.szék. Annyira gyerekfüggő. Főleg, hogy Bendusnak pl. van hintája, de nem szeret hintázni. Régen sem volt elájulva tőle, most sem… kb 2 percet ha benne van, aztán elég is volt.
Befekvés/szülés: Na ez nálunk is félő volt. Ha nappal megyek szülni, nem gáz, mert meg tudjuk oldani, de ha éjjel, akkor ki vigyáz a gyerekre, amíg én bemegyek. Apa jön velem, mert egyedül én bizony nem szülök, Anyum visz, mert Apának nincs jogsija. De akkor mi lesz az alvó gyerekkel??? Na ezt múltkor elmeséltük a barátainknak (legjobb barátaink) és egyből, gondolkodás nélkül felajánlották, hogy szépen telefonálunk és jönnek. De mondom munka stb??? Nem baj, betelefonál, hogy nem megy.

Komolyan mondom, hogy meghatódtam, annyira jól esett.
Amúgypedig szerintem sincs pihenés a kórházban, de nem mernék lelépni idejekorán. 3 nap bőven elég bent, utána mehessünk.
Vásárlás: Nekünk sem kell sok minden, sőt… Mivel Ketteske is kisfiú így még ruhát sem kell vennünk. Pont most kaptuk vissza (kölcsönadtuk) Bende újszülött ruhácskáit és odaraktam mellé (vagyis a vállára) és szörnyülködtem, hogy tényleg ekkora volt??? És tényleg már ekkora??? Jajjanyám…
Tulipánoshoz hasonlóan, nekem is bedurrant a derekam. Tegnap előtt Apával nagytakarítottunk és 2szer is felnyaltam (4kézláb) a nappalit, elhúztunk minden bútort… Nagyon elfáradtam, de most legalább tudom, hogy tényleg tiszta minden. Még a szőnyeget kell kipuceválnom, lehet mindjárt neki is esek, már pihentem 1 napot.

Én kosmodisket fel szoktam venni (derékrészt) és akkor tényleg jobb!!!
Na nem tudom, mi volt még, így is baromi hosszú lettem…