Hűha, mennyit írtatok! Azt hiszem, képtelen vagyok mindenre reagálni, de azért igyekszem.
Lucus: szerintem nem kell a mozgásfejlődést ilyen részletesen beírni, ne dolgozz vele sokat. Úgyis leírtuk a fórumon.
Vicky: még én sem voltam rákszűrésen, nekem azt mondta a doki, akkor menjek, ha már nem szoptatok, mert az befolyásolhatja az eredményt. Tényleg olyan nagyfiú már Levi, pedig csak egy héttel idősebb, mint Bálint
Erika: szuperek a képek! Hol voltatok hajóval? Mi akartunk menni Badacsonyba, de vagy 1,5 óra lett volna az út, így inkább nem vállaltuk be. Majd jövőre. A bealvós kép nagyon jó, hogy tud így aludni
Peni: most már én is megnéztem a képeket az iwiw-en. A fiúk irtó édesek és Te is nagyon jól nézel ki! Ne tessék panaszkodni kérem! Fú, a kerteteket nagyon irigylem! Mi két éve költöztünk ikerházba, akkor gyönyörű volt a kert, hát, most már kevésbé az

Sajnos egyikőnk se ért a kertészkedéshez, eddig bármit akartunk megmenteni, nem sikerült
Mágnes: sok boldogságot az évforduló alkalmából! Lesz kis ünneplés?
Kriszti: tiszta apja

Nagyon jó
Magdi: szerintem a fürdőkrém inkább szárítja a bőrét, én azzal nem kenném. Bálintnak írt fel a doki testápolót és pár nap alatt szépen rendbe jött tőle, azóta is kenegetjük este és sose száraz már a bőre.
Csöre: jobbulást! Szerintem a gyomorideg simán lehet a fáradtságtól. Próbálj meg pihenni egy kicsit, a házimunka megvár! Bálint is többnyire szopósmalac, nem nagyon érdeklik a kaják

Ja, kivéve, ha üveges, azok csúsznak

Ki érti ezt? Szerintetek belecsempésznek valami természetes ízfokozót, hogy azt jobban szeressék a babák? Vagy egyszerűen csak ilyen c@rul főzök???
Krisz: hát, amit írtál az exedről

Téged aztán jól elvakított a szerelem! Ja, amúgy meg a szépség múlandó, de a jó (vagy éppen rossz) természet egy életre megmarad.
Rólunk: a Balcsin klassz volt, szombaton jót strandoltunk, vasárnap sajnos rossz idő volt, így délelőtt sétáltunk, aztán ebéd után jöttünk haza. De így is nagyon klassz volt kimozdulni. Olyan rossz, hogy én ugye egész héten itthon vagyok és alig várom, hogy hétvégén kimozduljunk valahová, apa meg egész héten dolgozik, ő meg itthon lenne a hétvégén
Eszter témához csak annyit akarok írni, hogy tényleg vegyétek figyelembe, hogy ő még elég fiatal (hozzám képest legalábbis

), és szerintem szándékosan soha senkit nem akart megbántani, csak egy kicsit meggondolatlan. Persze Eszter, ezen próbálj meg változtatni, próbáld más bőrébe, helyzetébe is beleképzelni magad, és akkor a jövőben elkerülhetőek lesznek ezek a konfliktusok. Az egy-két szerencsétlenül sikerült mondat ellenére nekem Te egy üdítő színfolt vagy itt a csapatban, úgyhogy nem legyen harag, gyere ezután is sokat!