A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Batkata: gratula Borcsának az ácsográshoz!
Milyen klubot csinálsz????? De izgi :D

Csöre
csöre74

Benci: iwiwre tettem képeket és azt látták a lányok. Megállapították, hogy nem gurulok annyira mint amennyire beharangoztam :lol: :lol: . A kertből nem sok látszik csak a fű amin másznak a majmocskáim....de ha gondolod a januári babáknál ott vagyunk:-)

Csöre: nagy élmény lehet ez a fosós vírus....nem irigyellek. Nekem egyszer volt ilyenem hányással súlyosbítva amikor Soma 1 éves volt...én bezárkóztam az egyik szobába őt elzárta az apjával a másikba...majd megdöglöttem, emlékszem jött az ügyelet és négykázláb másztam ki ajtót nyitni, semmi erőm nem volt........
Pihenj, ha tudsz... :roll: , sok folyadék...aztán ez elmúlik csak kivárni egy örökkévalóság......JOBBULÁST

KépKép
peni

Peni, ok., megkereslek :)
Fosós-hányós, nekem Borka 2 hónapos korában volt ilyen, amiről írsz, életemben nem voltam olyan szarul, 100x durvább volt, mint a szülés :( :shock:

Csőre, már itt is süt :)
Nekem a közelgő ovikezdéstől van gyomoridegem, komolyan, már aludni se tudok miatta...Borka jó esetben 3-4 körül ébred éjjel, utána még visszaalszik 7ig, én viszont általában már nem tudok visszaaludni...ezzel a 3-4 óra alvással élek már 7 hónapja...
Eszter tényleg csak 22-23 éves? Te jó ég, a lányom lehetne akár :lol: Akkor nem véletlenül volt olyan érzésem, amiről írtam a múltkor...Szegény, 3 napja csuklik biztos...

benci

Sziasztok!!!

Mágnes,BOLDOG ÉVFORDULÓT NEKTEK!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Mágnes! Tényleg nem reagált senki? Én remélem itt, vagy ott reagáltam, ha nem ne haragudj utolag is.
Mind két utolsó kullugóra ránk tényleg kevesebb figyelem jutott, ami akkor nekem is rosszul esett, de ma már nem zavar. Igen, mi mindig a végén voltunk, amikor nekünk már nehezebb volt a pocakunk, a mozgás, akkorra ez ott már lejárt lemez volt, a szülés ugyanígy. Én ezért soha nem is panaszkodtam ott, mert az én problémám mindig eltörpült azok mellett, aki majdnem egy hónappal előttem jártak. :lol:

Krisz! Mekkora szerencséd volt, hogy nem akart elvenni!

Kriszti! De fura, hogy az exeddel sétáltatod a gyereket. Férjed nem volt féltékeny?

Magdolnasz!
[quote]L írta:ányok, ismét kérdés! Volt valamelyik babónak nagyon száraz a bőre? Sógoromék 2 hetes babájának durván az. Kenegetik a fürdőkrémmel, de néha elég durván csúnya. Ötlet ez ellen?

Elmúlik! Nem horta túl véletlenül? A fürdetőkrém elég rá szerintem.

Peni! Anyósod! :lol: :lol:
Egy gyerekkel nem lehet megmenteni, csak kettővel! :lol: :lol: Jó, ez most vicc volt! De nagyon szurkolok nektek, hogy sikerüljön!
Kerttel kapcsolatban infót kérek (ráér személysen is), hol merre, mennyiért lehet ilyet?

Csöre! Sajnálom a rossz közérzetet, hangulatot. Mielőbbi kilábalást belőle. És Sacinak is!
Gipszkarton: lecsúszott a srácnak a lába a gerendáról és belelépett! :cry: És teljesen ledöbbentem, hogy ennyi az egész plafonunk! :shock:

Benci! Mielőbb rendezzétek a kapcsolatotokat! Nem jó sokáig húzni, halasztani!
Igen, nincs a férjem. A festőt hívtam, ő se ér rá ezen a héten, utána meg elutazunk.
Évfordulóval kapcsolatban: akinek a férje hajlamos elfelejteni, tessék eőtte figyelmeztetni, őket kedvesen! Pl: milyen étterembe megyünk idén? Kell vennem új ruhát? :lol: :lol:
Ovival kapcsolatban: tudom könnyű mondani, de minél előbb döntsél! Akármit is döntesz, ha a döntést meghozod megnyugszol. Írd össze mi szól ellen, mi szól mellette és hajrá. És ha mellette döntesz, akkor a pozitiv dolgokra koncentrálj. Neked is el kell hinned, hogy jó lesz, nem csak Benedeknek, mert ha te nem hiszed el, hiába mutatsz felé akármit, érzi, hogy valami nincs rendben.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erika:Szépek vagytok Zsófival!
Kis huncut vigyori.
Alvás :lol:
(Kittikémet kihagytad a sorolásból :wink: )

Peni:Én is megnéztem a képeket,nagyon csini vagy ám!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Enikő: ha van kedved gyere el a fiúkkal nézzétek meg a kertet. EGy Piliscsabai cég csinálta. Ott laktak korábban a sogoromék és nekik gyönyörű kertet csináltak így hívtuk mi is őket. Bárhová elmennek és bármit megcsinálnak, fiatal 30-40 közötti szakemberek, nagyon kedvesek,gyorsak, korrektek....csak jókat tudok mondani. AZ ár..más kérdés, veszett drága egy projekt volt, igaz mi egy ilyen mészkdomb tetején lakunk és még a fű sem maradt meg így horror mennyiségű föld kellett (arany árban van) hogy lehessen kertünk........de ha érdekel előkaparom a részleteket.

KépKép
peni

Lányok ha tudom hogy ilyen kedvesen reagáltok ezekre a képekre esküszöm sokkal korábban felteszem őket!:-) Egész nap hol vigyorgok hol elérzékenyülök.........nagyon kedvesek vagytok, köszönöm :) .

KépKép
peni

Enikő: már én is így látom! De akkor kis hülye voltam. Már ott gyanúsnak kellett volna, hogy legyen, mikor közölte, hogy vagy költözök Pestre vagy szakítás. Én meg költöztem. Aztán, mivel az ő lakása volt (amit 80 %-ban én rendeztem be anyám pénzéből), állandóan az orrom alá dörgölte, hogy ha nem tetszik valami, el lehet költözni. Ki is dobálta párszor a lépcsőházba a holmimat. Aztán én léptem. Na, ez a férfiegoján a mai napig seb.
Szavajárása volt: ő egy "kib...szott jó parti" (jóképű, jól keres) , meg az, hogy első a meló, második a haverok, aztán jöhetek én. Lehet, hogy a férjem nem keres annyit, és nem is annyira "szépfiú", de tisztel, szeret és sosem bántana meg, és mi vagyunk neki az elsők Ádámkával.Úgyhogy tényleg jó, hogy nem vett el! :lol: :lol:

krisz78

[quote="isarenikő"]
írta:
isarenikőKriszti! De fura, hogy az exeddel sétáltatod a gyereket. Férjed nem volt féltékeny?

A srác 20 éves koromtól 4 évig volt a párom, most 6 éve már csak barátok vagyunk, de az egyik legjobb barátom. Azóta ő is férj és Apa lett. Férjem időnként viccesen megkérdezi, hogy kell-e féltékenynek lennie, de egyébként nem csinálunk gondot ilyesmiből. Az ő baráti körének 90%-a lány, és nem is tudok közöttük talán csak egy csajt felsorolni, akihez ne lett volna valami köze :roll: Én is elfogadom ezeket a lányokat "már csak barát"-ként, és ő is az én exeimet (2-vel tartom a kapcsolatot). Számunkra ez így korrekt, így tiszta, így őszinte, és mindezektől pont így jó. :wink:

Csöre, vírus :( Jobbulást Neked és Sacinak is!

Eszter-téma: bár én nem írtam így le e mondatot, de én is lezártam. Senki sem érdemli azt egy közösségben aminek a részese, hogy oldalakon keresztül szapulják.

Gipszkarton :( :( :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2009.08.10 12:52-kor.
kisbogacs

Csöre:sajnálom a vírust,jobbulást Nektek!!!!!

Lucus:nagyon szupi a tábla,köszike!!!
(nekünk kék a mezőnk,pedig Kittim lány :wink: )
Így már pontosan tudom,hogy:BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOk
ALEX,LEVI,ESZTI,ÁGI,SACI,ZILLE,MILÁN,BÁLINT,PATRIK,BENCE,VIOLA,
ÉSZÉTÉNY,JULCSI,BORKA,és JOEL BABÁKNAK!!!!

Kép

Kittikém is nagyon roszul aludt éjjel.
Most is elég nyügi,egész nap.
Lehet,hogy a foga??
Neki még nincs,de már érezni lehet a recéket,de nem látok semmit.

Kép
Kép
Kép
regina74

Krisz, ahogy az alapján amit írtál rá is fért a férfiegójára egy kis seb!
kisbogacs

Á, már látom, hogy Penit a wiw-en kell keresni :wink: na, meg azt a kertet is megnézem majd magamnak :D Én épp a múlt héten döntöttem(tünk) úgy, hogy kell egy kertész, mert a kert romokban, rendetlen, de ez a kisebb baj, mivel saroktelek, van vagy 150 méter kerítés-járda kombó, nos, az sem kicsit dzsuvás. A srác, akit találtunk, talán a héten jön, majd meglátjuk, hogy mennyire állandóra (na jó, ez azért neki nem nagy munka, a főállása mellett csinálja majd). A kert egyébként bazi nagy, egyben az Öcsémékével.

Fosós: köszi Csajok, igyekszem... Sacit sajnos nem tudom elkülöníteni, mert Apus dolgozik, és egyébként is, még mindig zömmel szopósmalac....

Kriszti: bár látom, megoldódott, de vér a fogacska miatt is lehetett akár...
K vitamin: nekünk a doki azt mondta, hogy 1 éves koráig havonta 1-et. Persze nekünk 10 hósan fogy majd el, úgyhogy addig kapja. Majd széjjelebb húzom a beadást, vagy megbeszélem a dokival, hogy mi legyen.

Enikő: á, értem, a plafon szakadt be! Uff, de lassan esett le. Tényleg annyi a plafon? Ha a tető rendesen le van szigetelve, akkor nem lehet gáz.

Saci épp a bulivel navigál :D nem ül rá, csak játszik vele... elővettem, hogy szokja a látványt :D Na jó, pontosítok, igazán el sem volt rakva, mert Mesi játszott vele nem is olyan régen még :)

Batkata: Borcsa nézi a tévét? Sacit egyáltalán nem köti le. Ha látja, hogy mi (vagy a gyerekek) nézik, teljes a felháborodás, nem érti, mi a francot élveznek rajta... viszont a múlt héten szerencsésen tönkrement az az "örök darab" (nászajándékba kaptuk...), így most nincs tévé. Este a Kopasz kutyát néztük a szgépen, a gyerekek meg jutyúbon Scooby Doo-znak :) Nekem egyáltalán nem hiányzik, de azért a héten elmegy javítóba, hátha látnak még benne fantáziát. Ha nem, akkor kuka :? és persze új tévé, ami, mint kiadás abszolút nem hiányzott :?

Saci egyébként határozottan jobban van. Aludt 2,5 órát, szopizott (meg belenyúlt a tejbepapimba, és lenyalta... remélem, nem árt meg neki), most édesen játszik.

Csöre
csöre74

Krisz: ez a pasi :shock: csoda, hogy ennyi időt bírtál vele!

Csöre
csöre74

De figyelmetlen vagyok! Csöre: sajnálom a rosszullétet, remélem, nem komoly.

Lucus: jó a tábla. Köszike.

Na, most már húzok. Azért értem rá itt fecsegni egész nap, mert anyám ki sem engedi Ádámot a kezéből. Eteti, pelusozza, sétálni viszi stb. Időmilliomos vagyok.

krisz78

Peni: nagyon édesek a gyerkőcök, és tényleg csinos vagy :wink: ugyan, Lányok, 2-3 gyerek után már nem leszünk újra olyanok, mint 15 évesen, ezt be kell látni :wink: vagy ha igen, az gáááz! (2 gyerek után 1x voltam olyan súlyban, mint esküvőmkor, egy orvos meg is jegyezte, cseppet sem kedvesen, hogy nagyon gebe vagyok! pedig akkor is 54 kg voltam a 163 centimhez, tehát minden, csak nem gebe - a saját szememben, kérdés az, más mit lát :wink:)
A kert is nagyon szép, és ápolt! Az aztán a gyep! Ó, nekünk SOHA nem lesz ilyen... ahhoz főállású kertész kéne :roll:

Csöre
csöre74

A fellegekben járok4 :lol: Bence benyomott 250 m cukkini-alma kompozíciót!!! :lol: Végre egy zöldség,ami ízlik neki, bár nem sok reményt fűztem hozzá :)

Enikő:
a fórumon kaptam egy-egy dejó, meg gratulálokat, csak úgy éreztem, hogy én tényleg forró drótot tartottam sms-en az ott lévők 90 %-val, és jól esett volna legalább egy-két embertől ezt viszont kapni.. Te jány! Te kórházban voltál,amikor én szültem! :lol:

kilók:
hát én is észrevettem, hogy átrendeződtem teljesen, sajnos csípőre és kufferra hízom. Zavar, de azért mondogatom magamnak, hogy inkább nagy segg és két gyönyörű gyerek, mint csini popsi gyerek nélkül :wink: Azért nem adom fel, hogy egyszer visszafogyjak...

Köszönjük a jókívánságokat!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Peni, milyen néven vagy iwiw-en?

Kép
Kép
cs_erika

Regina, természetesen Kittinek is boldog 7. hónapot :lol: :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Mágnes:250m,nem semmi.
Kittinek két napi főzi adag,vagy három :wink:
Igazad an a segg,és a popsi lehetőségeivel,(persze nem azért mondom,mert már nekem is régen volt popsim :wink: )
Én nagyon gizda voltam,még Martin után is.
Aztán kicsit felszedtem,közben jött Kitti is,és a zsírpárna maradt...
Most kezdtem fogyni,az epegörcs elkezdte.és........71 voltam,most 64.annyival kezdtem Kittivel a terhességet.

Krisz:Tényleg jó,hogy vége lett,még időben azzal a pasival!!!!
És,hogy"lehet,hogy a férjem............,és hogy nem olyan szépfiú,"
Hát nem tudom,de ha Ádid apjára hasonlít,akkor kinek kéne már ennél jóképűbb pasi???
Na és a többiről nem is beszélve!!!!!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Erika :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Erika: Pallos Nikoletta néven...
Regi: köszi a hóköszöntést, nagyon nőnek a gyerekek....rohan az idő!

Mági: szuper hogy így bekajált a picid cukkiniből....Zétény is szereti. Ügyik vagytok :)

KépKép
peni

Mági, halleluja! Akkor most gyorsan bespájzolni cukkiniből! :lol:
Biztos csúszni fog a többi is, csak rá kellett érezzen :lol:
Boró is benyomott egy üveg alma-banán csirkehúst, az elején vágta hozzá a pofákat, de ette :lol: Úgyhogy ezt is abszolváltuk :lol:

Peni, többiek, én hülye vagyok az iwiwes klubbokhoz-ott kell keresni, nem?-hogy találom meg Penit?
Amúgy tényleg érdekelne engem is a kert, kertész, nekünk nagy udvarunk van, 2 éve költöztünk, azelőtt kertész csinálta, de párom 2 éve azt mondta, mit neki egy 1500nm-es udvar, így gyakorlatilag 2 éve, tavasztól őszig minden hétvégén reggeltől estig ezt csinálja, nem járunk sehova, nem csinálunk semmi programot, mert ezt a r@hadt kertet kell rendezni...tudom, szép, ha gondozva van, meg rengeteg mindent csinált már a férjem, de állítom, hogy olcsóbb lett volna egy legdrágább kertész is, mint amennyit ráköltöttünk eddig...az időről, energiáról nem is beszélve :evil:

Decemberi topik: én is olvasom őket szimultán, jófejek ők is...egy-két csajszi van, akitől égnek áll a hajam, de ők is a nagyon fiatal generáció :lol:

Kriszti, hát nálunk éppen ellenkező a helyzet, mindkettőnk múltja tabu...tudunk róla mindent, persze, de nincs sztorizás, nosztalgiázás, találkozások, semmi...nekünk ez jött be :)
Esztert meg szerintem senki nem szapulta, csak esetleg később szólt hozzá a témához, mint Te, vagy én...de többen odaírtuk azt is, hogy nem tartjuk korrektnek még így sem, mivel nem olvassa...részemről ez volt az utólsó vele kapcsolatban, mielőtt visszajön, ezt is tul.képpen Neked reagáltam :wink:

benci

Peni, megkaptam a választ :)

benci

Krisz: köszi, csak hasmenés, de elég masszív :(

Kriszti: nézem a picasaban, hogy hogyan állítottad be, hogy a "album rajongói" (én egyszerűen bekönyvjelzőztem magamnak Ágnesét)... most végre rászántam magam, és rájöttem, hogyan kell :)

Csöre
csöre74

Nem, nem kaptam választ :( :lol:
A búvárkodós, fürdőrucis Peni is csini, de én kertet akarok! :lol:

benci

Benci ott van alatta. Van egy mappa "gyerekek" a címe. Abban van 1-2 kép ahol a fiúk a kertben másznak....

KépKép
peni

Peni, megvan! :lol:
Tényleg szép az udvar, meg jó nagy is, meg a házatok is jól néz ki!
Ami meg Téged illet, hát nekem se panaszkodj többet a plusz kilóidról :twisted:

benci

Enikő: nem hordta túl, pont a kiírt napon jött a fiatalember.

Csöre: gyors javulást!!!!!!!!

Benci: nézd a mappáiban a gyerekek (?) mappát, ott van kertes kép is. Ahol az a szőke csinibaba van a két gyerkőccel :D

Mágnes: ügyes Bence!!!!!

Krisz: jó, hogy idejében megléptél!
magdolnasz

Ja, és plafon: sajnálom :( De ugye kifizetik a javítást?????
magdolnasz

Peni: ok, be vagy nekem jelölve. Csak már nem tudom, hogy ki van, és ki nem. :lol: Azt nézem, összesen 4 nappal vagyok idősebb nálad. :lol: jók a képek amik fent vannak:)

Kép
Kép
cs_erika

Magdi: az semmit nem jelent, hogy a kiírt napon születik a baba, attól még maradhat túl sokat bent a gyerek :wink: Mesi 5 nappal előbb született, de a dokinéni szerint minden külső jel szerint túlhordtam.

Jaj, Csajok, iskolatáskát vadászok :? de gáz, nem gondoltam volna :? :? :? :? :?

Na, megyek, kertészkedek egy kicsit, ha már ennyi szó esett a kertekről, hátha jót tesz a belsőségeimnek a friss levegő

Magdi: neked is köszi!

Csöre
csöre74

Csőre, miért gáz? :roll:
Hol vadászod? Vaterán rengeteg van abból is...
Magdi, köszi, megvan már, csak olyan fáradt vagyok, nem láttam meg egyből :lol:

benci

Kriszti: na jó, mégsem jöttem rá...

Csöre
csöre74

Jaj,
Enikő, Neked akartam még reagálni, csak tényleg szita az agyam:
szóval abszolút egyetértek Veled ovi kérdésben, csak sajnos a lehetőségeink és a vágyaink nem fedik egymást :( ...de tényleg úgy lesz, ahogy elkezdi a ovit, onnantól csak a pozitívumokat látjuk majd, és láttatjuk a gyerekkel is, aztán, ha panaszkodik, vagy látom, hogy bármilyen téren rossz neki, kiveszem...
Ami miatt még stresszelek, hogy teljesen megváltozik majd szeptembertől az élet, kelni kell reggel, noszogatni este, hogy feküdjön, "viselkedni" a személyzettel és a többi anyukával, akkor is, ha nincs kedved, folyton lesni a gyereket, hogy jó-e ott neki, aggódni érte, hogy mit csinál, mit csinálnak vele, amikor nem vagyunk ott, félni a betegségektől, rohangálni egyfolytában orvoshoz...áááááááá...megint remeg a gyomrom :( :evil:

benci

Benci: á, vatera nem játszik, ilyesmit csak úgy veszek meg, ha fel tudja próbálni a gyerek... arról nem is beszélve, hogy tudom, mi ér egy iskolatáskát akár egy év alatt is, én nem vennék használtat. Mesiét sem adom el, max elajándékozom (vagy félreteszem Sacinak), mert tudom, hogy nincs már még egy éve. Persze elhiszem, hogy van olyan gyerek, aki tud vigyázni rá, de az eddigi mintáim alapján az ilyen gyerkőcök vannak kevesebben.
Miért gáz? Mert az új meg k.va drága :x nem akarok c@rt venni a gyereknek, mert maj' egy km-en keresztül cipelik, nem éri meg, hogy tönkremenjen bele a háta. Szóval azért majd csinálok egy mérleget minőség/ár szempontból, tuti, hogy nem a 30 vagy 50 ezres kategóriát célozzuk be (ilyen is van, én is így :shock: néztem).

Csöre
csöre74

Csöre, pedig ott vagy a rajongóim között... még levelet is kaptam róla, hogy megcsináltad...

Benci, tök igazad van, persze, senki sem szapulta. Magamra írtam ezt a kifejezést:
mert bár - amint írtam, hogy így lenne korrekt - szerintem jelezni kell neki ha hazaért, hogy írtunk neki üzenetet pár oldallal korábban is, nem akarom ott és akkor majd újra felvenni a fonalat, a reakcióktól függetlenül.
Na tessék most én voltam félreérthető! :oops:
kisbogacs

Erika: te is ilyen tini csaj vagy? :lol:

Magdi: nekem mind a két fiam nagoyn száraz bőrű én születésük óta a BABE omega zsírsvas fürdetőt és testápolót használom nekik. Nem olcsó de sokáig elég és elég hatásos.-legalábbis azokhoz képest amit korábban próbáltam. Gyógyszertárban beszerezhető.

Benci: nagy a kert...fűnyíráskor túl nagy is. 1500 nm körül van...igaz ezen rajta van a ház...az garázzsal terasszal együtt 200 körül van. Van vele mit csinálni....de még élvezzük (3 éve élünk itt).

KépKép
peni

Csőre, vadiúj táskákból van rengeteg a vaterán...ebből én se vennék használtat, bár nálunk még nem aktuális, de tényleg próbálni kell, ahhoz, hogy lásd, megéri-e, jó-e minden szempontból...
Auchan-ban voltunk hétvégén, ott ölték egymást a szülők a tanszerekért, táskákért, gondolom, az is olcsóbb ott...bár a jó minőséget valszeg mindenhol meg kell fizetni...50 ezer? Te jó ég! :shock:

benci

Benci, lesz azért annak az ovinak egy csomó előnye is, hidd el! Fel a fejjel, ott sem mindig betegek a gyerekek :wink: (De persze megértelek, tudom mennyit fogok parázni én is, akár oviba akár bölcsibe kerül egyszer Ágnes)
kisbogacs

Hűha, mennyit írtatok! Azt hiszem, képtelen vagyok mindenre reagálni, de azért igyekszem.

Lucus: szerintem nem kell a mozgásfejlődést ilyen részletesen beírni, ne dolgozz vele sokat. Úgyis leírtuk a fórumon.

Vicky: még én sem voltam rákszűrésen, nekem azt mondta a doki, akkor menjek, ha már nem szoptatok, mert az befolyásolhatja az eredményt. Tényleg olyan nagyfiú már Levi, pedig csak egy héttel idősebb, mint Bálint :shock:

Erika: szuperek a képek! Hol voltatok hajóval? Mi akartunk menni Badacsonyba, de vagy 1,5 óra lett volna az út, így inkább nem vállaltuk be. Majd jövőre. A bealvós kép nagyon jó, hogy tud így aludni :?:

Peni: most már én is megnéztem a képeket az iwiw-en. A fiúk irtó édesek és Te is nagyon jól nézel ki! Ne tessék panaszkodni kérem! Fú, a kerteteket nagyon irigylem! Mi két éve költöztünk ikerházba, akkor gyönyörű volt a kert, hát, most már kevésbé az :cry: Sajnos egyikőnk se ért a kertészkedéshez, eddig bármit akartunk megmenteni, nem sikerült :cry:

Mágnes: sok boldogságot az évforduló alkalmából! Lesz kis ünneplés?

Kriszti: tiszta apja :lol: :lol: Nagyon jó :lol:

Magdi: szerintem a fürdőkrém inkább szárítja a bőrét, én azzal nem kenném. Bálintnak írt fel a doki testápolót és pár nap alatt szépen rendbe jött tőle, azóta is kenegetjük este és sose száraz már a bőre.

Csöre: jobbulást! Szerintem a gyomorideg simán lehet a fáradtságtól. Próbálj meg pihenni egy kicsit, a házimunka megvár! Bálint is többnyire szopósmalac, nem nagyon érdeklik a kaják :cry: Ja, kivéve, ha üveges, azok csúsznak :shock: Ki érti ezt? Szerintetek belecsempésznek valami természetes ízfokozót, hogy azt jobban szeressék a babák? Vagy egyszerűen csak ilyen c@rul főzök???

Krisz: hát, amit írtál az exedről :evil: Téged aztán jól elvakított a szerelem! Ja, amúgy meg a szépség múlandó, de a jó (vagy éppen rossz) természet egy életre megmarad.

Rólunk: a Balcsin klassz volt, szombaton jót strandoltunk, vasárnap sajnos rossz idő volt, így délelőtt sétáltunk, aztán ebéd után jöttünk haza. De így is nagyon klassz volt kimozdulni. Olyan rossz, hogy én ugye egész héten itthon vagyok és alig várom, hogy hétvégén kimozduljunk valahová, apa meg egész héten dolgozik, ő meg itthon lenne a hétvégén :cry:

Eszter témához csak annyit akarok írni, hogy tényleg vegyétek figyelembe, hogy ő még elég fiatal (hozzám képest legalábbis :oops: ), és szerintem szándékosan soha senkit nem akart megbántani, csak egy kicsit meggondolatlan. Persze Eszter, ezen próbálj meg változtatni, próbáld más bőrébe, helyzetébe is beleképzelni magad, és akkor a jövőben elkerülhetőek lesznek ezek a konfliktusok. Az egy-két szerencsétlenül sikerült mondat ellenére nekem Te egy üdítő színfolt vagy itt a csapatban, úgyhogy nem legyen harag, gyere ezután is sokat!

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Kriszti, tényleg félreértettelek, bocs, de így ok., igazad van teljesen :wink:

benci

Edit,
örülök, hogy jól telt a Balcsin!
De jó, hogy írtad a rákszűrést, tudtam, hogy akartam még valamit, szóval nekem is azt mondta a dokim, hogy csak szoptatás után, de mi van, ha másfél évig szoptatok? Elvileg min.évente kellene, nekem meg-és legtöbbünknek gondolom ugyanígy-akkor volt utoljára, amikor 6-7 hetes terhes voltam... :shock:

benci

Peni! Kedvem lenne hozzátok menni, csak sajnos vezetni kellene. az meg nekem nem annyira megy. :cry: De majd egyszer!

Krisz! :lol: :lol:
Semmit nem adott vissza? Bár még igyis joban jártál, mintha elvett volna!

Kriszti! Értem. Nagyon ritka az ilyen.

Csöre: mióta meséltél a hólapátolásról a saroktelken, azóta kerültem én minden saroktelkes telket, házat! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Rákszűrés: nekem volt a 6 hetes kontrollon (amin a 9-ik héten voltam :roll: :oops:) Amúgy évente megyek majd... de mivel sokáig akarok szoptatni (ha Saci is akarja), ezért a szoptatás után nekünk is későn lenne.

Benci: ááá, értem, akkor megnézem. Az auchant is javasolta Zaza barátjának anyukája, de őszintén: semmi kedvem tömegben verekedni, hétvégenként meg tuti lesz. Azért bekukkantunk. Itt nálunk a papírboltban 9000-től kezdődnek a táskák. És mind a kettőnek kell, mert Mesié kicsi (űrtartalomra is, és a vállára is).

[quote="bálintanyu"]B írta:bálintanyuálint is többnyire szopósmalac, nem nagyon érdeklik a kaják :cry: Ja, kivéve, ha üveges, azok csúsznak :shock: Ki érti ezt? Szerintetek belecsempésznek valami természetes ízfokozót, hogy azt jobban szeressék a babák? Vagy egyszerűen csak ilyen c@rul főzök???

Több optimizmust :lol: :lol: :lol: dehogy főzöl c@rul :) Saci nem nagyon kapott üvegest, így nincs összehasonlítási alapja. Igaz, amit evett, az tetszett neki... Apropó: főzés. Ma gyönyörűen szénné égettem Saci főtt répáját/krumpliját/zöccségét :x

Csöre
csöre74

Enikő: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Kriszti, hát tudom én, hogy jó is lesz, meg büszke is vagyok, hogy ovis lesz a nagy fiam, a parám oka sokkal összetettebb-írtam róla sokat, nem akarom már offolni a topikot... :)

Lányok, ha nem bírja a husit a lány, az még nem jöhetett ki rajta, ugye, 3 órával a kaja után?
Borka tele van pici piros kiütésekkel, inkább csak az arca, nyaka, akkor ez lenne a 3 napos láz utáni kiütés? Merthogy lázas is péntek éjjel volt utóljára... :shock:

benci

Nyugtassatok meg, hogy nem lesz a nagyobbik gyerekemnek baja! :?
Éhes volt, szedtem neki a tányérjára oldalast, ő evett, én közben még csináltam a salit. Mire odanéztem legközelebb, elsőszülöttem megette az egész oldalas csontot :shock:

Rákszűrés:
nekem a 6 hetes kontrollon megcsinálták :roll:

Ja Erika neked el is felejtettem válaszolni, Bence 9200 gramm volt múlt héten.. :)

Eszter kérdés:
Edittel teljesen egyet értek. Sokszor bántó amit ír, de tény, hogy biztos vagyok benne, nem akar bántó leni, csak meggondolatlan. Én is szeretem olvasni, amiket ír, fel tudja vidítani a napomat :lol: Csak egy is empátia, tolerancia... :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

benci:
szerintem 3 napos láz. Tényleg, hogy erre nem gondoltam Borónál eddig! (most a homlokomra csaptam :lol: ) A husitól én még nem hallottam, hogy kiütése lenne gyereknek, ha nem bírná, az szerintem valahogy máshogy nyilvánulna meg, de ilyen rövid idő után tuti nem.

Kép
Kép
Kép
mágnes

csöre:klasszikus iskolatáskát akartok, vagy hátizsákot? Mert hátizsák a Decatlonban is van.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?