A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hát újra itt. Képtelen vagyok írni. Noémi még a wc-re is jön velem.
Látom köztetek is téma az anyós. Hát az én anyósommal emberileg semmi baj,de minden nap jön!!! Már mondtam neki finoman,hogy nem kell jönni minden nap de ő megállíthatatlan.
És persze olyan dolgokat enged meg a Noéminek amiket én nem.

Hát elkezdtünk már rég bilizni de soha nem szól ezért még mindig a pelus a nyerő.Ha kérdezem hogyan kell szólni akkor mondja ,hogy anya bíííí
Még összefüggően nem beszél.csak egy pár szavat mond.
De olvasom,hogy vannak nagyon ügyes babák.

képek szuperek.
talabér nikolett

Merre vagytok :shock: ??

L.Móni, köszi 8) .

Ágicával mi újság?
dettyk

Jaj de nagy itt a pangás :shock: lehet elpártolok mint Panndi :wink: :wink: :wink:

Itt iszonyat idő van :evil: voltunk kint de, hogy kicsit jobban kifáradjon P és aludjon normálisan du, remélem bejött a szamitásom :roll: legalább egyszerre alszanak most, kicsit csend van.

Móni ok, csak azt sajnálom, hogy kevesen leszünk, de a topic krémje ott lesz 8) majd jól kidumcsizzuk a többieket 8) ( tessék meggondolni magatokat és jönni többiek, nekünk is vagy 120 km és mégis elmegyünk! a kutya fáját! )

Dettyk én a zsenge cukkinit töltve is ajánlom neked, csak kivájod, azt megpárolod hagymával, fokhagymával, ( Én bazsalikommal és sóval fűszerezem) és csapsz rá 2-3 tojást, ezt bele töltöd a cukkini csónakba és vagy 15 p sütöd, hogy finomabb legyen tegyél rá sajtot. Nagyon jó!

Niki anyós :evil: :evil: innen amióta elköltöztek csak akkor jön ha hivjuk :D :D :D anyám annál többet :shock: pedig előtte nem nagyon jártak, inkább mi, fordult a kocka.

Vindo nézd a jó oldalát: lehet precizebben csinálja a dolgokat, mint egy fizetett munkás :wink: ja és ennek ára van :wink:

Heni
KépKép
heni81

Heni, nana, ne tessék ilyennel viccelni :P !! Cukkini receptet köszi, ki fogom próbálni ezt is :D . Én nagyon sajnálom, hogy nem tudunk menni a talira, de Veráéknál is nagyon jó volt, amikor "csak" négyen voltunk, tényleg többet tudtunk dumcsizni :) .
dettyk

Sziasztok Lányok!

CSak egy gyors helyzetjelentés:
Most nagyizunk még egy ideig. Jó itt, főleg, h anya sokat segít.

Sajnálom, h nem lehetünk ott a talin, de Nyíregyházáról nem visz rá a lélek, h visszautazzunk most. :oops:

Heni!
Nyamm,jól hangzik a cukkinirecept.

Vindo!
Szorítok, h mégis meglegyen az a vizsga.
Hát, ha jól dolgozik após, akkor talán megéri a bogarassága.

Irina!
Vezetgetsz?

Bocs, hirtelen, ennyi.

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Na, csajok apósomról minden visszaszívva, nagyon jól jött, hogy itt volt :oops:

Telefonáltak Bösz-ből, hogy milyen tömbösítést kell tartanom tíz nap múlva valami vadidegen tárgyból :shock:
Könyvtár bezár kettőkor, hétfőn nyit legközelebb. Apósom már amúgy is ivott, gyerekülés sincs, G. nem ér rá, dolgozik.
Megnéztem fél egy után a menetrendet, tíz perc múlva indul egy busz. Kapok magamra valamit, Rugó lepassz apósomnak. Rohanás Db-e. Trolizás. KÖnyvtár. Trolizás. Fél óra várakozás a buszra. A buszról majdnem leszállítottak, mert a sofőr állítólag nem tud visszaadni tízezresből. Kétségbeesek. Egy vadidegen kisegít a buszjegy árával :shock: Itthon leszállunk a postánál, pénzt felváltom. Hazaérek rohanva, Rugónak semmi baja, apósom dolgozik, Rugó játszik :roll: :D

Ááááá. MOst pihenek.
Iszok valamit, szomjas vagyok. Egy felest :D :arrow:

Kép
vindolanda

Ágicával most beszéltem. Már jobban van. Épp Petrussal volt az orvosnál, mert a kicsi lány megfázott. Délelőttönként van bent a kórházban és délután, este meg otthon. Masszírozzák a lábát meg hordania kell majd fáslit vagy harisnyát :roll:
Mindenkit puszil

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo csak jó az öreg a háznál :lol:
milyen rendes emberek vannak :!: :!:

Akik jönnek a talira! Nem jó a csengő! Majd csörgessetek meg ha ideértek mert a kapu csincike miatt mindig zárva

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ááá. Lehet ezt még fokozni.
Megetettem Rugót egy karaj szalámis kenyérrel. Kimentem, hogy hozok neki vizet, de mire visszaértem, elaludt :shock:

Hetek óta nem aludt el napközben, pláne magától.
Igaz, most éjszaka randalírozni fog 11-ig.

Most nem tudom, hogy tanuljak vagy vasaljak. MInd a kettő sürgős :shock: :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

A vasalás mellett döntöttem, de már meg is untam :?
Ötig még húzom, akkor felébresztem Rugót. Éjszaka meg akkor elkezdek tanulni. Majd iszok egy kólát, és friss leszek, mint a harmat 8)
De jó lesz nekem :mrgreen: :mrgreen:

Ha abbahagyom a vasalást, majd vissza is olvasok :wink:

Kép
vindolanda

Vindo :D

Móni ok:-)

Heni
KépKép
heni81

Gica, de jó Neked :roll: !!!!

Vindo, akkor tényleg jó volt most, hogy apósod kéznél volt :wink: .

L.Móni, köszönjük a híreket Ágicáról :D .

Nemsokára indulunk bográcsozni.
dettyk

Halihó!

Dettyk!Pankesz már ennyire tud beszélni? :shock: 8) Ámulok és bámulok,mennyire ügyes!
Lehet abból a bográcsból egy kis kóstolót kérni?

Vindo!Köszönöm a privit! Majd drukkolunk,biztosan sikerül a vizsgád!

Móni! Amint rájövök,hogy miként lehet képet kicsinyíteni rögtön teszek fel.

Niki!Jót nevetem az anyóson :lol: minden nap,te jó ég :shock:

Ágicának jobbulást!

Hiszti van,mennem kell....

juba0

Lányok, mindjárt írok a másikra :arrow:

Detty, micsoda furulyás tehetség
:shock: Tényleg ügyes Panka :shock:
Mit főztök?

Niki, hát minden nap :shock: :roll: Akkor van türelmed rendesen :wink:

Kép
vindolanda

Juba, akartam is kérdezni, ha meg lehet, hogy hogyan zajlik egy fórum otthagyása? Szóval mi volt az oka? Nem hiányzott?

Elmentünk hamburgert venni 8) G. megvette a kályhát. Ha ez így megy tovább, teljesen leégünk anyagilag :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vok én is,csak de.takarítottuk a ref. imaházat,vasárnap lesz 70 éves atemplom és az egyik csajjal+kőcőkkel bevállaltuk a takarítást :) mondjuk gyorsan készen lettünk,aztán dumáltunk majd dél lett mire hazaértünk :) aztán B. elaludt,Mírával mentünk Pestre keresztmamikájával(23 éves,M. így hívja :) ) talizni.
Közben kaptam vagyis R. levelet amitől kicsiot pumpa felment,majd oda leírom szabad pillanatomban :)

Heni!
itt válaszolok :) R. megcsinálja,csak a képeket küld át légyszi még1* mert nem találja :) ill. nem találkozunk vhol útközben? Merre mentek?

:arrow: B. már reklamál :)

KépKép
viranka

Vera lehet talizni, 2/A megyünk aztán M0.

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
Megkérdezheted,nos Nekem kellett hozzá egy beteg gyerek aki iszonyat rossz volt,és én sajnos nem tudtam olyan jól kezelni a helyzetet mint kellett volna.Mindent túlreagáltam,túlaggódtam,sok volt minden egyszerre,egy síró gyerek a háztartás.Az elején még próbáltam jönni,hetente legalább egyszer,olvastam is de reagálni már nem tudtam.Aztán mikor már kezdett rendeződni a helyzet,már nem volt olyan sírós a gyerek vagy csak nem vettem minden sírását olyan vészesen komolyan akkor mindig jött valami más.
A mamám is megbetegedett,aztán meghalt,nehezen viseltem azt is.
De igen,nagyon hiányoztatok,mert remek társaság gyűlt itt össze,és sajnáltam,hogy nem bírom tartani Veletek a lépést!!
És nagyon remélem,hogy most újra itt tudok lenni veletek!!

juba0

Halihó, gyors bekukk a holnapi Nagy Nap előtt ;-)

ÁGICA, INNEN IS PUSZILUNK TÉGED MINDANNYIAN, GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!!! ÉS JELENTKEZZ, HOGY VAGY!
Móni, nagyon köszi a híreket Ágicáról! Remélem, ezek után túllesz az egészségügyi gondokon a lábával...

Vindo: tuti ügyes leszel a forgalmin, az az 50% azért ígéretes arány. Eddig mindenen simán átmentél a vezetésben!
Apósod: jól bírod, engem ez a sok ivás biztos zavarna (bár volt ilyen jelenség azért a családban, nem is kevés)... és jó ég, tömbösített órák tök új tárgyból. Az tényleg nehéz ügy... hány új tárgyad lesz összesen?
Én tegnap este lesápadtam, mikor átgondoltam, mi mindent kell csinálni a következő 4 hónapban. Azt hittem, a bölcsivel egyszerűbb lesz az élet, de nem. Megint szívás van. Mindig azt remélem, a köv. félév könnyebb lesz, több időnk lesz Sanyival egymásra, de nem. Viszont legalább mindig reménykedünk, ez is valami. ;-)

Heni: én sokáig tejmaradványnak néztem a szájpenészt. De nekünk mindig ott volt és makacsul, és penésznek bizonyult. Hónapokig irtottuk boraxszal, de a szopit nem zavarta, a mellemnek sem lett tőle semmi baja.

Kaqk: hát akkor mindent bele! :-) Én annyira szívesen látnálak Titeket, de sajnos nincs elég szabad ágyunk és helyünk... talán az Accor hotelek a legolcsóbbak, sok helyütt vannak (pl. a Határ útnál, Boráros téren), a 13. kerület környékén szerintem minden drága, de az hamar elérhető villamossal. Töröm a fejem, ha eszembe jut vmi, írok.

Silka: na, szia, már hiányoltunk ám! :-) Lizi nem piskóta, ezt mindig is tudtuk ;-), de azt a táncot megnéztem volna! Képet is tegyél fel!!! Bölcsidolgokban egyetértünk, hasonlóan Lizihez és Dettyk Pankájához, Ádi is megveszik itthon az unalomtól sokszor. Itt meg nincs könnyedén elérhető gyerektársaság, a játszin általában nincs is senki... (talán mert alig van árnyék rajta?!), csak a távolabbin, az meg nekünk oda-vissza 1 óra. Már az udvar sem köti le általában Ádit, csak menne-menne és babákat nézne. Na, erre lesz kiváló a bölcsi.

Fleur, fú, Neked aztán volt lélekjelenléted! Ügyes voltál. Szerintem is vannak rendes emberek, csak sajna nem ők a többség. Lilla Kutyuska :lol:

Dettyk: sajnálom az éjszakátokat ;-) Panka valami tüneményes!! :-) És amiket mond, leesik az állam!
Nagyon jó mulatást a bográcsozáson, kapcsolódj ki!!! :-)

Talabér Nikolett: szorgos anyósod van ;-) Nálunk pelusba történő alkotásról eredményhirdetés csak ötletszerűen van Ádinál, és akkor is mindig utólag. ;-)

Gica: azóta sem vezettem (a bukás óta), nyaral most Péter. Majd 20. után keresem. Te gyakorolsz stikában? ;-)

Jubám, emlékszem, hogy nem volt Bertussal egyszerű az első év. De szerintem nagyon ügyesen helytálltál (és emlékszel, nem csak Bertus volt olyan kis érzékeny baba... ;-)). És ha ritkán is tudsz jönni, annak is mind örülünk! (Sajnálom a mamikádat! :-()

Jó éjt Mindenkinek!
Csajok, én viszek holnap fényk. gépet, de hozzon más is!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Heniiii, nem pártoltam el, hééé :)

Csak elköszönök, holnap elutazunk egy hétre, majd valamikor jövök, nincs laptopom, ma elvittem szervízbe, ráadásul tönkrement a telefonom, mert egy emeleet zuhant, és nem élte túl :roll:

Na majd jövök, puszi :)
Vendég

Karolina Minkának boldog szülinapot :)

ugye ma van,másik vinyó van csatlakoztatva,nem tudom megnézni a szülinapokat :oops:

KépKép
viranka

Zsozsi még alszik. Nem tudom mikor érünk Móniékhoz. :roll:

Isten éltesse a 2 éves Linikét!!!

Hogy rohan az idő....

Mmarica!
Jelentkezzél majd képekkel! Biztosan megint szuper lufis-medencés partyt rendeztél! :D

Láttam a Panka videót Gegivel és Zsozsival az ölemben, Apával a hátam mögött. No nem semmi a kiscsajszi. :lol:

Megyek a kávémért. :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Jól írtad! Holnap lesz Vadvirág kislányainak a szülinapja, majd Zéti...

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :D !

Linikének boldog szülinapot!!!!

Panndi, jó utat!

Mesi, köszi :lol: .

Juba, örülök, hogy most már minden rendben van Bertussal, én is emlékszem :roll: ...

Tegnap nagyon jó esténk volt, barátnőmék vannak itthon Olaszországból, néhány hónapja házasodtak odakint (a fiú olasz, hmm, igazi :wink: :lol: ), és most hazaérkezésük örömére itthon is bulit csaptak a szülők :D . Én azt hittem, egy laza kis bográcsparty lesz 8) . Haha...bográcsban őzpörkölt készült, aztán volt még rizi-bizi sült oldalassal (mi ekkor jöttünk haza :roll: ), aztán voltak még sült húsok, sütik tálcaszám :shock: . Mondtam Is: van itt annyi kaja, minr egy lagziban :D .
Nagyon jókat röhögtünk, ha összeeresztenek bennünket, ugyanolyanok vagyunk, mint 15 évesen :roll: ...Majdnem 11 volt, mikor hazaértünk, Panka még pörgött, Bence hamarabb kidőlt. Engem sem kellett altatni :wink: .
Most is csak azért ébredt fel az egész család 3/4 9-kor, mert díjugrató verseny van a lovastanyán, és zenés ébresztőt fújtak a városban (még jó, hogy nem 7 órakor jöttek, mint a plakáton szerepelt :P ). Úgyhogy gyorsan megfőzök, és dél körül kimegyünk lovacskákat nézni :D ...
dettyk

Linikének boldog szülinapot kívánunk!

Dettyk
, ez igen, ez már program :D Egész irigy lettem :wink: :roll: Rám is rám férne egy hasonló.

Éjszaka dolgoztunk mind a ketten. Gábor hajnak ötig nyomta :shock: Én fél egy körül feküdtem le.
Na, Rugó fél hét előtt megriadt. Nagy nehezen altatnám vissza, simogatom. Erre megkezdődik valami lovas felvonulás. Hétkor :shock: :shock: :shock: Kutyák üvöltenek, pattognak az ostorral, dübögés, és tart vagy tíz percig :shock: :shock: :shock:

Hát komolyan, nem tudnák legalább kilencre tenni?
Szegény G. is felkelt, mondjuk ő vissza tudott aludni. Még szép, hiszen éjjel aludt két órát addig. Mi viszont úgy maradtunk.
Most épp rendet teszek, majd porszívózunk, boltba megyünk.

Úgy volt, hogy Böszörménybe elkísérjük Gábort egy fellépésre, de most, hogy kiderült, van esély Rugónál a délutáni alvásra, nem tudom, hogy menjünk-e. Addig tanulhatnék, vasalhatnék :shock:

Még gondolkozom rajta :wink:

JUba, értem akkor, és sajnálom.
Bertus hány cm és hány kiló most? Emlékszem, olyan kis hosszú volt. Rávert vagy tíz cm-ert Rugóra azelőtt, hogy eltűntél.

Irina, szerencsére csak ez az új tárgyam, a többiről komplett vázlataim vannak, évekig tanítottam őket az egyetemen, Nyíregyházán :wink: Csak ez most olyan váratlanul ért. Még csak nem is szociológia :shock:
De azért kétségbe nem esek, valahogy boldogulni fogok, és kész.

Hát igen, ahogy jön a bölcsi eleje, annál bonyolultabb a helyzet :shock: Most mi ott kavarodtunk el, hogy a beszoktatási időben még nem lesz meg a jogsim, tehát Gábornak kellene kisegíteni minket. Csak hogy ő dolgozik.
Elkérem az itteni csana telefonszámát is azért, felhívom őket, milyen árban dolgoznak. Ha itt is beférne, akkor a beszoktatást én helyben is tudnám vállalni. Hétfőn megyek is talán nyomozni :roll:
Így viszont hosszabb időkre kellene leadni Rugót. Na jó, nem négy órára, hanem mondjuk hatra heti háromszor.

Tényleg, a Te pályázatod rendben van, megnyerted? Gondolom, ezen már rég túl vagy :wink:

Megyek akkor dolgomra :arrow:

Kép
vindolanda

cm-ert = cm-t :oops:

Kép
vindolanda

Már le sem írom, hogy jól eltűntetek :D

Végül nem mentünk el a fellépésre. Várom, hogy R. elálmosodjon :roll:
Na, azt lehet, várhatom :D

Majd meglátjuk. Rásegítek egy kis vízipókkal 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok

Linikének boldog szülinapot!!

Köszönöm a rám gondolást! Nem rég értünk haza ma hamarabb lehetett eljönni szerencsére.Remélem nagyon jól érzitek magatokat Móniéknál.Irigykedem :oops: De remélem lesz még lehetőség augusztusba találkozni veletek :) Kérünk sok sok képeket!

Juba:De jó hogy jelentkeztél :D Mesélj sokat magatokról.

Silka: Még egy leveszett bárány... :D Nagyon ügyesen beszél Lizikéd :D

Viranka: Hétfőn nem tudok még a dokihoz menni. :roll: De megoldjuk a jövőhéten mindenképpe!! :D

Rólunk: Egyenlőre annyit mondtak h kezdődő ödémás a lábam és még idejében elkapták.Fásliznom kell jó hosszú ideig mindkettőt bár a balos miatt mentem erre a vizsgálatra és ott derült ki hogy a jobbos se valami jó :shock: Később meg gumiharisnya kell.Gyógyítani nem tudják csak szinten tartani.Meg persze nekem is oda kell rá figyelnem ha nem akarom hogy jó vastag bokáim legyenek mint egyes néniknek és bácsiknak :shock: :oops:
Petra taknyi lett valószinűleg tőlem kapta el mert én is küzdök vele egy hete lassan. Éjszaka ha nem kelt fel 10x akkor egyszer sem. :? És elvittem a doki nénihez is picit piros a torka és iszonyat fogzik :shock: :shock: persze én nem látom de mikor bekenem a száját dentinoxal azt érzem hogy forró belüről :oops:
Bilizik ezerrel akkor kell pelus mikor alszik meg mikor elmegyünk itthonról.Beszédbe meg szerintem még Rugó is ver minket :lol: Bár tudom hogy ez nem egy verseny :lol: csak Petra nem hajlandó megszólalni csak egy két szót( jó,nem,apa,anya,mama,papa).

Bocsánat kicsit sok lettem :oops:

Kép

Kép
agica1126

Ágica, de jó, hogy írtál :!:

Jaj, ez a kezdődő ödéma azért elég rosszul hangzik... A fáslin meg a harisnyán kívül adnak még valamit? Vagy mire kell majd vigyáznod? Kaja, mozgás vagy ilyenek... Nem értek ehhez :oops: A felmenőid között volt olyan, akitől örökölhetted amúgy?
Szegény Petra.
Neki hány foga is van?

Én most itt várom, hogy R. elálmosodjon. Ugye hét előtt keltünk azokra a béna lovasokra :x Most leült végre a sejhajára, és nézi a Macskafogót. De nem hiszem, hogy aludna. Talán elmegyünk majd a triciklijén egy kört.

Úgy megetette az előbb a halakat, hogy kipukkadnak holnapra
:shock:

Voltunk délelőtt boltban, zöldségesnél. G. elment fellépni. Előtte hazahozták a kályhát. De közben idegbajt kapott, mert állítólag nem volt ideje enni, és ebédelni sem tud :shock: Érdekes, nekem valahogy minden nap sikerül ennem valamit, van rá időm, pedig azért nem a lábamat lógatom itthon :shock:

Na mindegy, jól felidegesített, aztán el is ment :roll: Soha nincs ideje enni. MOndjuk még nem láttam pl., hogy egy szelet kenyeret megkent volna. Ahhoz meg állítólag nincs türelme.

Nikolett, Neked sikerült már képet feltöltened?

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vindo: Nem ,nem kapok semmit rá ezeken kivül amit leírtam.
A nagymamámnak vannak szegénynek ilyesmi lábai tehát örökletes is :oops: Meg elég érdekesnek tartom 8 év sport után igy leamortizálódjak :oops: :oops: Soha nem volt semmi bajom!!!
Meg nem igen szabad többet híznom :oops: :oops: Bár most is lenne mit leadnom de egyszerűen nem visz rá a lélek :oops:

Petrának 12 foga van kint.Tehát van mir még behoznunk :D

Kép

Kép
agica1126

mir=mit

Kép

Kép
agica1126

Értem :wink:

Rugó amúgy állandóan csak pár szót használ (apa, anya, tessék, adde (add ide), gyere), a többi ráadással olyan kéthetente örvendeztet meg minket (pl. labda, kutya).

Ez utóbbi esetben mindig boldog vagyok, de utána meg csendben lapít hetekig :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Megvagyunk mi is, éppen csak, hogy hazajöttünk. Bográcsozásra voltunk hivatalosak. Bercó bealudt a kocsiban, lassan már talán félórája alszik. :lol:

Úgy volt eredetileg, hogy Nánásra megyünk, mert valamilyen főzőverseny vagy mi van és az öcsém a nagybátyámmal együtt benevezett, de a Kedves annyira rosszul van, hogy csak Dóriékig mentünk. Szegénykém olyan gyenge, állandóan szédül, alig tud a kajára nézni, még mindig megy a hasa. Hétfőn megy ultrahangra, egy hónap múlva meg tükrözésre. Annyira sajnálom. :cry: :cry: Nagyon rossz nézni, hogy ennyire szenved. Le is dobott 6 kilót, mondjuk ennek meg örül is valamennyire. De inkább ne ilyen áron.

Juba, de jóóóóóó! Én is nagyon kíváncsi vagyok a szépséges Bertusra! Képet, képet minél hamarabb!!!!

Silka, ez Rátok is vonatkozik! Máshol alvás? Azt már próbáltátok?

Ágica, nagyon sajnálom!!! :cry: Jobbulást! Mi az előrejelzés? Meggyógyul vagy ezzel kell élned a továbbiakban? Petrának is jobbulást és nagy-nagy gratula a bilizéshez.

Vindo, alszik már a herceged? Milyen tárgy? (Lehet, hogy csak én nem voltam elég figyelmes?) Hány órát vezettél már? Nekem úgy tűnik, már régen megérett a dolog a vizsgára. Egyébként biztosan sikerülni fog! Hehe, ha tanulót látok, akkor mindig kukucskálok ezerrel, hátha... Pedig kicsi rá az esély.

Dettyk, ez nagyon jól hangzott. Lehet, hogy tényleg pótlagzi volt?
Itt is lesznek mostantól folyamatosan valamilyen programok, csak szerintem nekem egyedül kell elindulnom, mert szerintem a Kedves nem vállalja be a sétát.
dmaggie

Ó én balga!!!! :oops:

Isten éltesse az immár kétéves Linikét!!!!
dmaggie

Hahó!

Hazaértünk Móniéktól!

Szuperzseniális volt!!!!! Én feltöltődtem teljesen!!!!! :D A gyerekek is nagyon élvezték, a kaja szuper volt, Móni és Zé remek házigazdák voltak! A homokozó és a medence sláger volt, a végén a kettő már keveredett, mert a medencében volt a homokozó. :lol:
NEm sok képet csináltam, azt is telefonnal. Párat tudok csak feltenni, mert ment a meztelenkedés ezerrel.

Móni! Köszönjük még egyszer!!!!!!!!!!!!!

Kép Bálint beboratotta homokkal Gegét.
Kép A hinta csúcs volt Zsozsinál...
Kép ... és Péterkénél is
Kép Zsozsi és Entitás. Szerelem szövődött.
Kép Szerelmeim
Kép Heni és a Fiúk

Kép
Kép
Kép
gremese

mi is itthon :) kb. 1 óra alatt hazaértünk :) oda majd 3 óra volt az út... :evil:
de nagyon jó volt :) köszi Móni még1* :)
B. kb. Dkeszinél elaludt onnan meg 10 perc az út :) :) aztán persze Gege és Zsozsi emlegetése folyt,magyarázta Álminak :) :)

:arrow: pakolás van ezerrel :)

KépKép
viranka

Hú, lányok ezt vártam már nagyon! Jöhet mééééééég!!!!

Valami fergeteges lehetett!
dmaggie

Viranka! Mi még nem kanyarodtunk fel az M0-ra (kb. Móniéktól 2-3 perc kocsival), már aludtak. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie, nem, nem alszik :shock:
Most voltunk triciklizni, aztán az autóban játszottunk, most apósomnál van.
Autó: hát, olyan 50 óra körül járok, most már jó lesz. Sajna az elején nagyon sok óra elment a rutin előtt :oops:
Amúgy egy szürke Peugeot 206-osban vezetek :wink:

A tantárgyat majd leírom a másikba, mert a végén még olvassa egy leendő hallgatóm is, és rájön, hogy tömbösítés előtt 10 nappal olvastam olyan könyvet egyáltalán, ami az adott tudományhoz tartozik :roll: :roll:

Ja, G. médiasztár lett közben, nyilatkozott a Debrecen tévének a fellépés után. Állítólag ma le is adják :roll:

Tali: lányok, ez jó lehetett.
Entitást is jó volt látni :wink:

Heni, hogy Te milyen kis csinos vagy:)
Gyerekek is tündériek:)

Móni, mit nem adnák egy nagy diófáért az udvaron :D Nekünk nincs árnyék szinte :roll:

Megyek, ránézek Rugóra.
Ja, G. bocsánatot kért, mikor hazajött :roll:

Szóval ha hamar kidől R., olyan nyolc körül, akkor ha tanulok is, le tudok feküdni éjfél körül 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok
egvagyunk.
visszaolvasni talán holnap ..vagy majd csak hétfőn lesz időm.

Linike Isten éltessen!!!

Esküvő szuper volt, mindehárman nagyon élveztük, képekkel majd jövök.
Anyósnál aludtunk, most jöttünk csak haza, holnap apóshoz megyünk, du-án anyóshoz visza vmi vendégek jönnek...szóval zsufi lett a hétvége..és nagyon fáradtak vagyunk..máris..:-)

Sok képet a taliról!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, én is jövök a képekkel!
Én is szeretném megköszönni Móniéknak az elsőosztályú vendéglátást (és hogy el is pakolnak utánunk szegények...)!!!
Remélem, lesz folytatás ;-)

A pucis képek odaátra mennek majd.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
irina

Vera, erről a netes oldalról meséltem:

http://www.jatek-makett.hu/index.html?I ... 6s66tq0m66

Kép
Kép
irina

Ágica, remélem, mielőbb rendbejön a lábad!!!!!!!!!!! És tudod: +++++++++++++++++++!
Ádinak is 12 foga van... ;-)

Vindo: ;-) tudod, én azt utálom, hogy a fősulin a 3 év alatt összesen 8 tárgyam volt, minden félévben kaptam újat. Az egyetemen 1 éve vagyok, most jön a 3. szemeszterem, eddig 7 (!) teljesen új tárgyam volt, a mostani félévben lesz még 3 (és valahogy éreztem, h furcsállták, amikor szóltam, hogy ne legyen még egy 4.). Ez, Te is tudod, rengeteg munka, és emellett még publikálni, konferenciázni kéne, meg a szokásos dolgok. Miközben vannak kollégák, akik ugyanazt a 3 tárgyukat tartják félévek (vagy ki tudja, hosszú évek) óta... Szóval hogy a csudába legyek így szakmailag termékeny, ha az összes estét elviszi csak a készülés (és arra is alig jut idő, már ha komolyan veszi az ember)? :evil:

Kép
Kép
irina

Lincsikét Isten éltesse nagyon sokáig!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
irina

Maggie, a párodnak nem valami vírusos bélfertőzése lehet?
Egyszer volt egy szobatársam az egyetemi koliban, aki két hónapig f...tt. G. szerint a jó gyógymód erre, hogy ki kell üríteni a gyomrát, majd lenyomni pár feles valódi házipálinkát. Az fertőtleníti.

Az orvosok nem mondanak semmi konkrétumot akkor?

Mikor G. kifeküdt Horvátországban, azon a nyáron fogyott le vagy 6-8 kilót. Olyan kis karcsú lett :roll: De mikor megmaradt, mondtam is, hogy soha többet nem cikizem a kis kappanhája miatt, a lényeg, hogy él :roll:

Irina, hát ez az, hogy olyan kis lelkiismeretesek vagyunk. Mások meg leadják a tavalyi előadásaikat videón :wink:

Kép
vindolanda

Maggie, én is nagyon sajnálom, hogy a párod még mindig beteg :cry: én is csak azt kérdezném, amit Vindo, nem nézték meg (vizelet-, székletlabor), mi támadta meg a bélrendszerét?

Kép
Kép
irina

Vindo: hát én ennyi év tanítás után továbbra sem látom, hogyan lehet 1,5 óráig beszélni a semmiről egy óra keretében... vagy a témáról úgy, hogy nekem nem kell készülnöm... de majd biztos eljön ez is. ;-) Utálom, h mindig szívok, a köv. félévekben meg a remélhetőleg beinduló MA képzések miatt lesznek új tárgyak. Én ritkán tanítom többször ugyanazt, ami nonszensz. Na, befejeztem. ;-)

Kép
Kép
irina

Juba: ha megkérdezhetem: Bertus meggyógyult a betegségéből?

További talis csajok, hazaértetek épségben? Írjatok!!!

Kép
Kép
irina

No, megint itt.
Bercó az apukájával most próbál elaludni. Nem tudom hogy fog menni, majdnem hatig aludt.
:roll:
Én már kidőltem mellőle.

Irina, Vindo! Eddig minden eredménye negatív. Ezért irányították a gasztrora. Ott azt mondta az orvos, hogy vagy IBS, vagy bélgyulladás. Ezt próbálják meg kideríteni. Remélem a hétfői uh után már okosabbak leszünk. Érdekes módon a délelőttje rosszabbak, du-n, este mindig jobb.

Nem tudom folytatni, anya deje van.
dmaggie

Sziasztok :lol:

Először is Linikének boldog születésnapot :lol:

Tali nagyon-nagyon jó volt. Köszönöm szépen lányok, hogy eljöttetek :lol:
Miután kikisértük Veráékat csinci lefeküdt a kanapéra és beájult. Majd én is kidőltem fél órára :oops: Akartam jönni délután de nem volt net így inkább bementünk Z-vel pestre. Ő tárgyalt mi meg sétáltunk, plázáztunk. Most értünk haza és cicus és leült vacsizni :shock: :roll: nem tűnik álmosnak :? Képet mi is csináltunk egy párat. Holnap kicsinyítek és teszek ide is meg oda is :lol:
Mesi itt maradt Zsozsi előkéje. Másra még nem akadtam :roll:

A képek szuperek. Olyan jó nézegetni őket :lol:

Maggie párodnak jobbulást+++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?