Halihó, gyors bekukk a holnapi Nagy Nap előtt
ÁGICA, INNEN IS PUSZILUNK TÉGED MINDANNYIAN, GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!!! ÉS JELENTKEZZ, HOGY VAGY!
Móni, nagyon köszi a híreket Ágicáról! Remélem, ezek után túllesz az egészségügyi gondokon a lábával...
Vindo: tuti ügyes leszel a forgalmin, az az 50% azért ígéretes arány. Eddig mindenen simán átmentél a vezetésben!
Apósod: jól bírod, engem ez a sok ivás biztos zavarna (bár volt ilyen jelenség azért a családban, nem is kevés)... és jó ég, tömbösített órák tök új tárgyból. Az tényleg nehéz ügy... hány új tárgyad lesz összesen?
Én tegnap este lesápadtam, mikor átgondoltam, mi mindent kell csinálni a következő 4 hónapban. Azt hittem, a bölcsivel egyszerűbb lesz az élet, de nem. Megint szívás van. Mindig azt remélem, a köv. félév könnyebb lesz, több időnk lesz Sanyival egymásra, de nem. Viszont legalább mindig reménykedünk, ez is valami.
Heni: én sokáig tejmaradványnak néztem a szájpenészt. De nekünk mindig ott volt és makacsul, és penésznek bizonyult. Hónapokig irtottuk boraxszal, de a szopit nem zavarta, a mellemnek sem lett tőle semmi baja.
Kaqk: hát akkor mindent bele!

Én annyira szívesen látnálak Titeket, de sajnos nincs elég szabad ágyunk és helyünk... talán az Accor hotelek a legolcsóbbak, sok helyütt vannak (pl. a Határ útnál, Boráros téren), a 13. kerület környékén szerintem minden drága, de az hamar elérhető villamossal. Töröm a fejem, ha eszembe jut vmi, írok.
Silka: na, szia, már hiányoltunk ám!

Lizi nem piskóta, ezt mindig is tudtuk

, de azt a táncot megnéztem volna! Képet is tegyél fel!!! Bölcsidolgokban egyetértünk, hasonlóan Lizihez és Dettyk Pankájához, Ádi is megveszik itthon az unalomtól sokszor. Itt meg nincs könnyedén elérhető gyerektársaság, a játszin általában nincs is senki... (talán mert alig van árnyék rajta?!), csak a távolabbin, az meg nekünk oda-vissza 1 óra. Már az udvar sem köti le általában Ádit, csak menne-menne és babákat nézne. Na, erre lesz kiváló a bölcsi.
Fleur, fú, Neked aztán volt lélekjelenléted! Ügyes voltál. Szerintem is vannak rendes emberek, csak sajna nem ők a többség. Lilla Kutyuska
Dettyk: sajnálom az éjszakátokat

Panka valami tüneményes!!

És amiket mond, leesik az állam!
Nagyon jó mulatást a bográcsozáson, kapcsolódj ki!!!
Talabér Nikolett: szorgos anyósod van

Nálunk pelusba történő alkotásról eredményhirdetés csak ötletszerűen van Ádinál, és akkor is mindig utólag.
Gica: azóta sem vezettem (a bukás óta), nyaral most Péter. Majd 20. után keresem. Te gyakorolsz stikában?
Jubám, emlékszem, hogy nem volt Bertussal egyszerű az első év. De szerintem nagyon ügyesen helytálltál (és emlékszel, nem csak Bertus volt olyan kis érzékeny baba...

). És ha ritkán is tudsz jönni, annak is mind örülünk! (Sajnálom a mamikádat!

)
Jó éjt Mindenkinek!
Csajok, én viszek holnap fényk. gépet, de hozzon más is!