2009.08.17 05:54
Szerző: kissmanó
Ajajj....nem jó ilyen hírekre ébredni.
Magdi: remélem semmi extra baj nincs, csak Dávidka haverünknek volt anyájára nagyobb szüksége, s ezért nem jöttél elárulni mit is szólt az ügyeletes.
Gyógypuszikák neki, úgy érzem még szüksége van a kis csöppségnek.
Sajna ma mi is dokizunk, kezdjük a családorvosnál, kérünk küldőfecnit a bőrgyógyászatra (nem tetszik a fiam bőre, drukkoljatok ne már az apjától ő is a pikkelysömört nyalta volna el....mert akkor brutál dúrva még pozitív jelző ahhoz ahogy néha kinéz), meg a szemészetre is, mert sajna a cseppek nem hozták az elvárt hatást, s szemdokinő mondta ha nem múlik el 1 hét alatt, akkor visszatapsol.
Azért ne gondoljatok rám szuperlatívuszokban. Háztartást minimális szinten gondozni, patyolattisztaságot meghagyom a patikáknak, kosz éppen ne árasszon el, azon felül megvagyunk. Most lesznek a héten először a lányok a nyakamon úgy, hogy senki nincs mellettem plusszban. Hát ha nem jövök, akkor azt jelenti kimúltam.
A húgomék ma még itt vannak, tegnap a Bucegiben túráztak, ma pedig apa is ment velük az elsőszülött lányával, a Királykőt mennek meghódítani. Szal mégsincs ma 4 gyerekem csak 3. Ezekkel megleszek, nálunk a 2 nagy kap össze folyton, s innen a sok csetepaté.
Szülibuli: érdekesre sikerült, apának sikerült se perc alatt becsiccsenteni, állítólag pár doboz barna sört küldött le rövid idő alatt, s az volt a ludas (hát tény s való, hogy apa ritkán iszik, meg a barna sör alkoholtartalma is magasabb mint a szőkéknek).
Gulyás végül nem olyan lett mint ahogy megbeszéltük, hisz mélytányért meg kanalat adtam, ehhez képest apa az üstből tök sűrű cuccot varázsolt elő.
Aztán a múlt éjszakát átszenvedtem, fájt a gyomorszájam (sok volt a hagyma, zeller a gulyásban, s ez nem lett nekem nyerő), meg a hátam keresztben úgy és ott ahogy és ahol eddig sosem. Háton nem volt jó a gyomrom miatt, máshogy meg a hátam miatt. Végül kád vízben próbáltam ellazulni, hellyel-közzel sikerült is, hisz elaludtam a vízben (igaz algopirint is vettem be, bár elég későre hozott hatást).
Apró jányom a buli miatt semmit nem aludt napközben, este pedig úgy fel volt pörögve 14 óra ébrenlét után, hogy alig bírtuk elaltatni. Így tegnap nem csoda, ha az egész család (na jó, a 2 nagylány kivételével) hosszú délutáni sziesztát vetett be. A 2 kicsivel én 3,5 órát aludtam. Hát nem éreztem plusszb egyetlen perc alvást sem.
Anyukám tegnap reggel hazament, hisz 110 kiló padlizsán várta otthon, apukám sütötte, ő pedig pucolta, ma pedig elteszi üvegekbe, s mily jó is lesz télen. Nekik is, meg nekünk is.
Ünnepelt lánykám a húgomtól Én kicsi pónim-os mesekönyvet, haveroktól szintén pónis kártyát meg rajzfilm cd-t kapott. Hát nagyon meg volt elégedve a sorsával.
Még a tengeren nézték a haver laptopján a Teletubbies-okat, hát azt is lemásolták nekünk. Még Gréta is élvezi. Asszem ő is mint kisebbik nővére, olykor rajzfilm elvonókúrára kerül.
A tegnap délelőtt fénypontja: az alkeszmentes söröm egy részét beborítottam a laptopba. Hát az ütő megállt bennem, de gyorsan akkut lekaptam, s a fölös lét kiráztam, majd wc papírossal itattam ki a billentyűk közül a fölös nedvet. Ma reggelig szárítottam, aztán rátettem az aksit...s hurrá, működik.
Ja, kis idevágó témát is írjak: mivel úgy éreztem, hogy szopival ismét hullámvölgybe kerülünk, meg Heni írta, hogy a fejésekkel odáig jutott, hogy reggeli szopi után 200 milit kifejt. Szépen leemeltem a polcról a mellszívót, s miután úgy éreztem csumára szívta a fiam a reggelijéhez mindkét cicit, hát a jobb cickóból kifejtem 60 milit. Balnál nem próbálkoztam be, azt majd a következő szopi után. De legalább megnyugtató, hogy én úgy éreztem kong az ürességtől, s kiderült mégsem. Olykor jó, ha az ember ecsekkolja saját magát (s a jobb cicivel indítottuk a szopit, ergó azt tényleg úgy éreztem ki is ürítette rendesen).
More Milk tavalyelőtt nekem is volt, hát hullámzó véleménnyel voltam róla. S visszagondolva lehet nem is a kapszulák segítettek, hanem a gyakoribb szopik. De persze eme vegyes érzések mellett azért most is vettem egy nagy dobozzal (akkor nem is létezett még 120-as kiszerelés), de most sem esek hasra a mennyiség miatt. Több ilyenre nem is költök pénzt, ezt eldöntöttem.
na, lépek ....kicsit kapjam össze a házat, a túristák reggeliztek, s a konyha készül elszaladni, akadályozam meg most, míg a gyerekek alszanak, utána esélytelen hadművelet lesz.