Na, újabb rossz éjszakánk volt. Peti este viszonylag korán bealudt és persze 3-kor úgy találtam az ágyában, hogy lelkesen négykézlábazott és közben kurjongatott.

Mivel aludni nem akart, ezért megszoptattam. Szemmel láthatóan nem volt túl éhes, de azért evett. Majd folytatta tovább a játékot!

Azt hittem behidalok. Még 1 órámba került mire visszaludt. Ilyet 3 hetes kora óta nem csinált. Aztán persze 6-kor megint kért enni, de fifkás voltam, nem szedtem le ciciről és így még visszaludt és még 1 órácskát tudtam szundítani....
Petinek vettünk etető széket. 3 gyerek után egy etető székünk sem volt...

Persze Danianyunál van a Danié, de nem adja oda, inkább álljon a padláson. No comment. Viszont most szép új macikás etetőszékünk van. Fehér-világos kék színű.

Petinek nagyon tetszik. Szeret benne ücsörögni. Persze dönthető....
Bea: Maja képek nagyon jók!

Örülök, hogy kimozdulsz és csavarogsz egy kicsit te is.
Anna: Nekem Zsófi volt ilyen nagyon nagy. Fél évesen 74-es rucikat hordott. Ő nagyon magas a korához képest. 2 évesen azt kérdezték, hogy miért nem ovis még. Középsős korában meg azt kérdezte egy bácsi (óvoda előtt), hogy ekkora gyereket miért nem az iskolába viszek.... Most is olyan 2 évvel nagyobb a koránál. 7 éves és 9-10 éveseknek való ruhákat kell vennem. Szerintem egy fiúban meg igazán nem baj, hogy nagy. A hurkák meg majd leolvadnak róla....
Lilla: Nagyon kemény lehetett az az első 2 hét.... Ez valami altatási mellékhatás volt?

Még jó, hogy 2 hét alatt elmúlt.....
Pappilon: én 8 hónaposan tettem át a lányokat nagyobb ülésbe és olyan 2 hónapig még döntöttem nekik az ülést. A hagyományos hordozóba Zsófi már nem is fért el, meg sokkal jobb volt, hogy útközben tudtak nézegetni. Én azt vallom, hogy autós ülésből csak minőséget szabad venni és a törésteszteket érdemes megnézni (bízd apára

) .... Mert ugye, ha ne adj isten karambol van, akkor azért nem mindegy, hogy miben ül a gyerek.
Még arra érdemes figyelni, hogy dönthető legyen az ülés és 1 kézzel könnyen dönthető legyen, mert ha menet közben bealszik a baba, akkor érdemes ledönteni az ülést. Ezeket az üléseket olyan 3 éves korukig használják. Az enyém idáig 3 gyereknél járt és semmi baja. Persze 7 évvel ezelőtti modell.
Moncsi: Azért nem szabad őket felállítani, mert nem tudhatjuk, hogy mennyire erős az izomzata és a gerince. Ha viszont már magától feláll, akkor biztos, hogy bírja.
Nemlajos: Tök jó, hogy ilyen kreatív vagy!