Kata, nagyon szép nagy a pocid, sokat nőtt az utolsó kép óta!
Az uh képek is aranyosak. Ti még szerencsések voltatok úgy tűnik
Gombi, mert nekünk aztán még ilyen kis édi kezecskék sem vehetők ki a 4D-s képeinkből. Na mindegy, a lényeg, hogy babócával minden rendben volt.
Hát én is több édeset kívánok mostanában, pedig alapból nem rajongok az édességért. Bár most sem süteményekkel tömöm magam, hanem pl. aszalt gyümölccsel, ahogy azt Natasa is írta. Bár a cukortartalma nyilván annak sem alacsonyabb, de legalább gyümölcs, édes, és egészséges.
Nóna, tök jó dolgok vannak azon az oldalon, amit belinkeltél. A testvárkocsi is jó áron van, szétnézek mindjárt alaposan, hátha találok valami nekünk tetsző babakocsit. Kata, a ti babakocsitok mikor érkezik meg?
A sztrapacskát velem is sikerült megkívántatnotok.

A hétvégén az lesz a menü.
Csajok, nektek nem fura, hogy már 6 hónapos terhesek vagyunk? Még olyan, mintha csak most fogtam volna a kezembe a kétcsíkos tesztem, aztán már nincs is sok idő a szülésig. Nagyon elrepül ez az idő.
Jadore, én is szoktam ilyen negatív emberekkel találkozni, és nagyon fel tudnak engem is bosszantani. Pl.: toxoplasmát nem kaptam el. Macskánk van őt természetesen megtartjuk, nem ajándékoztuk el, mint sokan mások, viszont epret nem voltam hajlandó enni, mert olvastam, hogy arról nagyon könnyű elkapni, mert nem lehet rendesen megmosni. szerencsére nem is kívántam. Erre megkaptam az okosoktól, hogy hát ennyire nem kell túlfélteni azt a gyereket, mi lesz ha megszületik, burokban tartom majd? Persze ő, mosatlanul ette a szilvát, meg a többi gyümölcsöt, semmi baja nem lett! más: mondom, hogy cumit veszünk biztosítéknak, de nem tervezem a gyereket rászoktatni. Hát ha majd hasfájós lesz az a gyerek, meglátom, hogy nem lehet elkerülni, és igenis kell az a cumi - jönnek a reakciók. 3 gyereket szeretnénk, de erre is olyan negatív megjegyzéseket kapunk, hogy hát azt fel is kell nevelni, majd meglátom, egy is bőven elég. Persze ezt egygyerekes anyukáktól. Elhiszem hogy vannak segítő szándékú megjegyzések, de sokszor érzek ki én is kis okoskodást, és rosszaindulatot, hogy miket beszélek még én, ha egyszer nincs gyerekem, nem tudhatom mit beszélek, halgassak csak az okosokra.