Sziasztok!
Mági! Bocs, hogy csak most jelentkezem, de eddig meg sem tudtam állni itthon...
Na szóval: a sógornőm mostmár nem svédcseppezik (erről a véleményem mindjárt kifejtem), hanem Zyrtec-et szed, meg orrspray-t használ: Rhinospray Plus vagy receptre Flixonase Ja, és azt mondja, figyekni kell a keresztallergiára...
Azt említette még, hogy a rozskenyértől és a dinnyétől a tünetek erősödnek nála...
Svédcsepp: én azért szedném, mert az immunrendszered tutira erősödne, nem beszélve arról, hogy ezek a gyógynövények tényleg jók sok mindenre...
Ha megerősíted az immunrendszeredet nyáron tutira jobban fogod bírni. (nem beszélve arról, hogy a téli nyavalyák is nehezebben találnak meg, mint svédcsepp nélkül. Napi/kétnapi 1-1 teáskanálnyi a teában tutira nem árt meg.
Ettől függetlenül nyilván a döntésedre van bízva , énnekem nagyon sokat használt a téli nyavalyákra való felkészülésben...)
Erika!
Szegény Zsófi baba! Szurkolok nektek és gyógyulást!
Móni: szerintem is jó a Joakim, sokkal jobban illik a Joelhez, mint a Ciprián.
Kata: én is szeretem, ha nem jön velünk szembe 500, az én gyerekeim nevével lazonos nevű kisember. Erre meg: a házban született még egy Bori, igaz, ő Boriként és nem Borbálaként van anyakönyvezve. Na és ha nagyobbak lesznek, akkor melyiket hogy hívják?! Az enyim már nagyon kezd Bori lennei, a Borcsát már alig használjuk, a Pötyikét meg már lassan el is felejtjük... Elkiáljuk magunkat az anyukával, s jön oda mindkét láyn? No majdcsak megegyezünk. Lehet, hogy megpróbálom a Borka nevet használni. Végülis az is aranyos...
Katuska! Gyógyuljatok Ti is!!! Valóban nincs annál rosszabb, mint amikor egy gyerek beteg, bágyadt, szenved, s az ember nem tud segíteni...
Csöre! Jó nyaralást nektek!
Spenót! Szerintem is lehet adni. Borinak eddig egyszer adtam, tökre, bocs "spenótra" ízlett neki.
Holnap megpróbáljuk a cukkinit élesben. Eddig csak üvegesből adtam neki. Enyim gyerekek nem eszik, most viszont itthon van Apa-madár is, hátha ő eszik belőle. Sajátészre nem akarok egy egész cukkinit megcsinálni, nem bírok megenni ennyit...)
Majd csinálok valami cukkinis csudakaját (kikaparom a belét, felturbózom, vissza a héjába, rá egy kis sajtos-mustáros-fűszeres tejfölt, be a sütőbe, oszt hadd süljön...)
Moffli! Merre vagy? MI van Veled, veletek? Írj, ha van erőd!
Na megyek, iskolatáskát keresek a kölkeknek. Találtam is egy tökjó olsalt:
www.topgal.hu
Nagyon pöpec kis cuccok vannak itt, csak jó lenne megnézni őket a valóságban is. Boltokat keresek, de eddig csak netes vásárálási lehetőségekre akadtam.
Csöre! Ha valami jó kis márka, akkor oszd már meg velem/velünk. Én eddig ezeket néztem ki (mivel több évre veszem a tákát, mindenképpen minőségit akarok):
http://www.topgal.hu/hatizsakok/iskola/CHI-133/G---Red/
http://www.topgal.hu/hatizsakok/CHI-149/J2---Orange/
Na megyek, kapcsolatépítek Apával, megyek megnézem az Az a szép fényes nap c. örökbecsű opusz végét. (hááát, most valahogy a pogány-keresztény problematika nem izgat...

)
Jó éjt Nektek!
Ja, ma rekordmennyiségű repülőt láttunk! A felettünk lévő "égszeletben" fordultak meg ,itt húztak haza Kecskemétre, előttünk fejlődtek alakzatba, itt húzták maguk alatt a zászlókat... Bori is nézrte őket, naná, hogy inkább a cictől jött lázba...

Julcsa viszont! teljesen bezsongott! Nagyo helyes volt!
Na, tényleg megyek, mert minnyá vége van a drámának! Szabó Magda és Apa megsértődnek...