szia albi
Szerintem kicsit félreértetted a Vass dokis véleményemet, mert én nem az emberről alkottam véleményt-mint irtam őt nem ismerem, szóval nem is mondhatnék róla se jót se rosszat, látásból ismerem csak, mindig kedves mosolygós embernek tűnt- szóval én csak arról irtam, hogy szerintem nem helyénvaló igy megvállni egy munkahelytől, ezt a konzekvenciát is csak a hallottak alapján vontam le, mivel közvetlenül nem vagyok érintett az ügyben, igy minden infóm innen van, tőletek a fórumról.
Ezt továbbra is igy gondolom, hogy nem szép dolog igy elmenni valahonnan, az utolsó pillanatban szólni annak akivel még találkozik a rendelése alatt, én biztos, úgy csináltam volna, hogy amikor valaki első konzira megy hozzá, természetesen el kell látnia amig itt dolgozik, de jelzés értékkel szólhatott volna, hogy a későbbiekben már nem hozzá fog járni az adott páciens, hanem Dévaihoz vagy őt helyettesitő orvoshoz.
Én is úgy gondolom, ahogy szimba is, hogy ez egy bizalmi állás, a nők nem váltogatják havonta a nőgyógyászukat főleg nem , ha ilyen helyzetben vannak, hogy gyermeket szeretnének, megbiznak az orvosukban és akkor kiderül, hogy innentől máshoz kell járniuk.
Persze ilyen előfordulhat az életbe, ennyi erővel lehetne nő is az orvos, aki terhes lesz és szülési szabira megy, de gondolom akkor is szólni kell időben, hogy tudjanak intézkedni az illetékesek a helyettesitéséről.És , mint irtam az előző hsz-be, azzal nincs semmi gond, ha valaki váltani akar, szabad ország vagyunk, mindenki azt csinál amit jónak lát, csak én ugyanazt a hálát érzem Dévisz iránt, amit te érzel Vass doki iránt és kicsit sajnálom szegény apánkat, hogy benne marad a kakiban igy nyaralás után. Persze mindenkinek a "saját orvosa" felé húz a szive
Egyébként én is úgy gondolom, hogy lesznek páran akik követni fogják őt a következő munkahelyére, elvégre ő ugyanaz az ember marad, ez csak helyrajzi kérdés, hogy hol dolgozik, habár ahogy én tudom az az intézet ahová megy, fizetős , sztem nagyon sokan még, ha akarnák akkor se tudnák megfizetni, azt meg nem hiszem , hogy támogatott lesz, én úgy hallottam, hogy eleve azért jött létre ez az intézet, hogy fizetős legyen és csökkenteni akarták a törvény szerinti támogatások számát 2-re. Szóval ez nem túl hizelgő...
Persze bocsi, ha megbántottalak volna , vagy érzékenyen vetted amit Vass dokiról irtam, de hangsúlyozom én nem , mint embert véleményeztem, hanem a tettét "itéltem" el, ahogy kezelte ezt az egészet.
Ja még annyit szeretnék kérdezni, hogy mi ez a Béres A. féle kavarás, amiről irtál? Itt elvesztettem a fonalat én csak annyit tudok, hogy Vass doki betege, de hogy jött szóba ez a Somody-s téma általa? Ha akarod privibe is elküldheted.
köszi