A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bodzi:LAPTETŐ!!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Bodzi!
Németországban voltunk 1 hétig, Salzburgtól nem messze, a bajoroknál. El sem tudom mondani, hogy milyen jó volt. Fent a hegyekben, minden zöld volt, hatalmas séták az erdőben, mindenhol lezúduló patakok, források, tavacskák. Életünk első nyaralása volt Fannival.
Nagyon jól bírta a 7 órás utat oda is és vissza is, nagyon büszkék voltunk rá.

Sajnos 2 napja lázas, volt 39.9 is... :(
Ma éppen nem ment 39 fok fölé. Így ültük meg ma az 1 éves szülinapját is. :(

Köszönöm szépen az e-mailedet, igyekszem majd képeket is küldeni a nyaralásról! De én is kérek cserébe Esztiről!!!

Kép
s.mónika

Sziasztok!
Én is itt vagyok. :)

Jelentem, velem minden rendben! Vass doki fantasztikus volt, mint mindig! :) Mondta, hogy nincs gáz bent, minden nagyon szép! Klasszul elbeszélgettünk, kb. 30 percet voltam nála, ebből az én "ügyem" kb. 10 volt! Elköszönt, mondta, valószínűleg nem találkozunk már, aztán elkezdtünk beszélgetni. Mondta, hogy Apánk mindet tudott, és már jó ideje tervezgette. Konkrétan azóta amióta 1,5 éve Németh doki is ott van. Apánk azért hozta, hogy Vass doki utóda legyen! Én meg mondtam, hogy remélem nem lesz! :) Aztán jót nevettünk!
Köszönöm mindenkinek a szorítást, meg minden egyebet, de valószínűleg most egy darabig nem jövök hozzátok, de szorítok mindenkinek. Több oka is van, amit nem akarok itt részletezni!

Melánia!
Veled úgyis találkozom még, aztán traccsparti reggelente. Én csak pénteken megyek reggel Apánkhoz UH-ra! Gondolom Ti is ott lesztek. Próbállak majd megelőzni, de úgy gondolom nem sok sikerrel járok majd! :)

Legyetek jók, és Mindenkinek Kitartást, és sok-sok Puszit! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Fanni!
Boldog Szülinapot!
Most nézem csak! Mekkora Csaj lettél!
Legyél nagyon boldog az életben! Sok-sok Puszit Küldök! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Melikém!
Jaj, de szuperjó!!!!!!!! Hajrá!++++++++++

Érdekes, h Neked semmit nem mondott, Katásnak pedig "mindent" csak kissé másképpen, mint ahogy történtek a dolgok... Hát én ezt nem értem. Nekem már az sem stimmel a fenti sztorival, hogy 1 hete még szeptemberi kezdést ígért itt többeknek, akkor hogy is van ez?????????? Modrooka, Te írtál is Neki mailt, mivel ködösített és szeretted volna tudni, mire számíts. Renna felhívta, Neki sem válaszolt 1értelműen, sőt, azt mondta, honnan veszi ezt. Ez korrekt? Azt sugallni, minden a régi, gyertek nyugodtan, számíthattok rám???
Ha olyan régen tudja mindnenki, miért titok ez az utolsó pillanatig? Nem az, h hova, milyen feltételekkel, hanem, h elmegy.
3an, akik konkrétumokat éltek át és tudnak, egészen másképp mesélték a dolgok menetét, Ők mind hazudnának???
Németh doki egy ideje nincs is ott, ha Ő lett volna a tervezett utód, akkor pont ebben a pár hónapban megy el? 1,5 éve az öreg doki bácsi nyugdíjba vonult, a régiek még emlékeznek Rá, csütörtökönként pl. Ő vette fel a telefont akkoriban, szóval az Ő helyére ment Németh doki!!!!!!!, nem Iron utódjának. Fent alakítottak ki Neki egy szobát, mivel nem volt elég hely és a bentiektől tudom, h az öreg doki helyére ment anno.
Nagyon furcsa ez az egész!!!!!!
Teljesen megértem, ha pénz, szabadidő vagy bármilyen indok miatt vált valaki, az Ő dolga, semmi közünk hozzá, de nem ÍGY!!!!!!!!!!! Ez inkorrekt Apánkkal szemben, akinél ezt a szakmát tanulta és akinél eddig jó volt Neki + a páciensek felé.
Én így gondolom, de egyre kuszább ez az egész történet...

Kép
bodza2005

Mónika! Nagyon szép lehetett az a környezet és csodás hangulat.
Küldj majd fotókat!!!! Mi is szeretjük azt a vidéket.
Lázas szegénykém??? Ez a 3napos láz???
Gyógyuljon meg hamar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Fannikának!!!!!!!!!!!!

Katásom! Sajnálom, ha nem tudsz jönni!!!!!!!! Írtam mailt.

Kép
bodza2005

Boldog szülinapot Fanninak!

Chili!
Mindenkinek lehet véleménye mindenről, de ahogy írtad, nem ismered... Én viszont ismerem, mint egy beteg egy orvost, akinek nagyon nagyon sokat köszönhet. Láttam ahogy "táncolt", hogy ne vegye el a hálapénzt a férjemtől, még a Honvéd Kórházban... Voltam nála a Dévai Intézetben Húsvét Hétfőn... Sajnos nem minden orvos így kezeli a hivatást ahogy Ő. Sőt!!!! Tudnék mesélni...
A pacientúráról meg annyit, hogy én pl. nem is tudtam, hogy létezik Dévai Intézet, egy doki azt mondta, /akit a barátnőm ajánlott/, hogy nem tud segíteni, keressem Vass dokit a Dévai Intézetből. Szerintem sokan követni fogják, főleg ha a Ciris is OEP támogatott lesz.
Én nem ismerem Dévai dokit, mint páciens, talán két alkalommal voltam nála. De az intézet magáért beszél. Arra is emlékszem, ahogy ők ketten beszéltek, ha komoly baj volt velem. Nagyszerű emberek vannak ott, tényleg. De ha most állnék a hatodik lombikom előtt, gondolkodás nélkül mennék Vass doki után a Cirisbe.

Bodza!
Mindig kis aranylelkű vagy, de nem ismered Vass dokit. Ha nem olyan lenne, mint amilyen, Dévai sem alkalmazta volna, hidd el! Az meg szerintem érthető, hogy nem szól a főnökön kívül senkinek, és a pácienseknek is az utolsó alkalommal mondja el. Minek korábban?

Kati!
Örülök, hogy leírtad a mai hsz-t Vass dokival kapcsolatban. Aki ismeri Őt nem is gondolhatja róla, hogy inkorrekt módon tett bármit is. Miért tenné?
Végtelenül szelíd és kedves ember, miért veszne össze az eddigi egyik munkaadójával, akit nagyon tisztel, ahogy mi mindannyian. Miért nem jössz egy darabig?

Lányok, Fiúk, Jelenlegi és Leendő Anyukák és Apukák!
Jó, ha beszélünk másról is, mint ami számunkra a legfontosabb, de értsétek meg legyetek szívesek, hogy nekem mit jelenthet minden rossz gondolat, amit arról az emberről írtok /általában anélkül, hogy ismernétek/, akinek a gyermekemet köszönhetem. Kívánom Nektek, hogy érezzétek azt a szűnni nem akaró hálát Ti is a saját doktorotok iránt mihamarabb, amit én érzek!!!

Vass dokinak kívánom szívből, hogy találja meg ott is a helyét! Szeressék Őt ott is annyira a páciensei, ahogy pl. én szeretem, és ott is tudjon annyit adni, amennyit nekem adott!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Üdvözlet Mindenkinek!

Szimbáék!
Nem mondom, hogy sajnálom. A szivem szakad meg!!!!! :cry: :cry:

Apukák és Anyukák!
Köszönet a gyönyörű gyerekfotókért, jöhet belőlük minél több!!!

Ironos Leendő Kismamák!
Így vagy úgy ez a helyzet előbb-utóbb megoldódik, ne a dokival foglalkozzatok, hanem Magatokkal és a bebabásodással! ( miként Iron is csak magával törődik ) Önző és kegyetlen a Világ! Biztos vagyok benne, hogy Dévai a lehető legjobb megoldást fogja megtalálni az Intézetnek és Nekünk! Akinek van rá módja, hogy válasszon, tegye! Sajnos nekünk nincs más lehetőségünk, mint a maradás, bár mi amúgy is Dévaiban bízunk a legjobban. Fiatal koromban, amikor még csak olvastam erről a szenzációs eljárásról arra gondoltam, milyen nagyszerű lehet egy ilyen programban részt venni, tudatosan létre hozni egy ( kettő, három) új kis életet. Akkor nem írták meg az orvos nevét, de most büszke vagyok, hogy ahoz az orvoshoz jöhettünk el, aki elöszőr kezdte alkalmazni ezt a beavatkozást!

Sajo
sajo

Köszönjük a "részvétnyilvánításokat", aranyosak vagytok, mint mindig. 8)
A pár napos eltűnésünk oka nem a csalódottság (ezt szinte már fel sem vesszük), hanem az, hogy a szerdai nap betetőzéseként este a windows is összeomlott és a sok meló mellett csak mostanra sikerült mindent újratelepíteni. Természetesen nem adjuk fel, megyünk tovább. Most egy-két hónapot kihagyunk, minimum addig, amíg az intézetben a helyzet normalizálódik és a Dévisz visszatérésére váró nagy tömeg fogyni kezd. Közben lehetőség szerint a visszér-műtétet megcsináltatjuk, mert az idő ezzel kapcsolatban is ellenünk dolgozik.

Ami Iront illeti, felesleges vesződni ezen. Mindegy, hogy hogyan volt, mert ha menni akar, akkor vétek lenne marasztalni. Az ő élete, nem írhatjuk elő, hogy mit tegyen, már csak azért sem, mert ezt csak szívvel-lélekkel lehet csinálni. Azt viszont nagyon jó helyről (az intézet egyik dolgozójától) tudjuk, hogy Németh NEM(!) Iron helyére lett felvéve, ebben Bodzának teljesen igaza van. Már hónapok óta nem is láttuk, mert amihez kell, arra már tökéletesen alkalmas, de hogy önállóan foglalkozzon páciensekkel, az jelen helyzetben kizárt. Dévisz is nyilvánvalóan tudja (hiszen lát), hogy Németh még koránt sem érte el azt a színvonalat, amit Iron képvisel és az, hogy egy ideje nem tanítja, eléggé hiteltelenné teszi azt az álláspontot, miszerint őt szánta volna Vass helyére. Tény, hogy Németh másfél év alatt láthatóan nem sokat fejlődött, de ez nem is csoda, hiszen a feladata leginkább az volt, hogy képben legyen, a folyamattal legyen tisztában, ezért is végzett csak nagyon kevés vizsgálatot. Most Dévisznek fel van adva a lecke. Vagy Némethet kell rendesen felkészítenie, majd bedobni a mély vízbe, vagy pedig fel kell vennie egy olyan szakembert, akinek az UH diagnosztika már a kisujjában van és "csak" a többit kell megtanulnia, az viszont nem fog menni 3 hét alatt. :roll: Persze az is lehet, hogy a Cirisből távozó orvosok valamelyike, vagy pedig egy másik intézetnél jelenleg is dolgozó meddőségi szakember érkezése már eldöntött tény, csak még nem tudunk róla. Ahogy Vass is váratlanul megy el, úgy egy másik helyről ugyanígy lepattanhat valaki, hogy Dévisznél szolgálatba álljon. Én csak remélni tudom, hogy így lesz, mert minden egyéb esetben csak rosszul járhatunk, legalábbis rövid távon mindenképp.

Albi: hogy miért mondaná el korábban? Azért, mert a nőgyogyi nem egy olyan orvos, akit szívesen cserélget az ember. Egy bizalmon alapuló orvos-beteg kapcsolatba a hirtelen lepattintás itt(!) nem fér bele. Egy szemésznél, vagy éppen egy pulmonológusnál igen, de itt nem. Augusztus elején még hallottam olyat az intézetben, hogy az asszisztensek egy először telefonáló páciensjelöltnek arra a kérdésére, hogy melyik orvost válassza, nem adtak egyenes választ és hagyták, hogy Ironhoz menjen. Nyilván nem adtak volna neki időpontot, ha akkor már tudják, hogy az első konzultáció után többet már nem látja az illető az orvosát. A legtöbb páciens nem engedheti meg magának az önköltséges beavatkozást, nekik Iron távozása nyilván sokkoló lehetett. Ettől ő még egy jó választás lehet egy önköltséges lombikhoz, bár a Ciris drágább, mint Dévisz. Ha valamilyen oknál fogva a jövőben váltanunk kéne, akkor ő lenne az, akihez fordulnánk, ez nem kérdéses, tehát szakmailag teljesen elégedettek vagyunk vele is. Az már más kérdés, hogy mi érzelmileg nem vagyunk olyan mértékben érintettek, mint azok, akik nemrég szavaztak neki bizalmat, most viszont megint orvost kell váltaniuk. Egy biztos, a Németh-tel kapcsolatos ellentmondás rettentően furcsa és ez nem azt valószínűsíti, hogy itt minden úgy történt, ahogy kellett volna... :roll:
szimba

Szimba! Ez a feltevéséd,hogy eseleg a Cirisből jönne valaki a Vass doki helyére ez nagyon szimpatikus lenne. Az ő szakértelmükkel gondolom nincs probléma,ha a Somodynak megfeleltek. Kiváncsian várom a fejleményeket. Én is most várakozóban vagyok,hátha a cérnabeültetés csodát tesz. Ha nem,akkor majd apánk tesz csodát.
agnyes

Sziasztok!!!!
Megjöttünk a Tisza-tóról, eszméletlen élmény volt, 10 évet fiatalodtam a nyugalomban, csendben.

Vass dokis témát lezártnak tekintem, többet nem kívánok hozzászólni, nem szeretnék megbántani másokat, és igen, sajnos én még nem tudok neki igazán mit illetve kit megköszönni neki....Sajnos...bár tehetném, de nem lehet...

Ez a pár nap nyugalom még jobban megerősitett abban, hogy nem fogom sürgetni a dolgokat. Ha kell,csak jövöre indulunk ujra, ha lenyugszanak a kedélyek...Nem éri meg a feszkó, stressz, hogy hamar hamar legyen gyerek... Én inkabb adok időt magunknak, Dévisznek és az intézetnek, hogy találjanak esetleg egy másik orvost....Ha nem, és mondjuk okt-nov. környékén kezdhetunk, akkor hajrá, ha nem, akkor később.

Kata: szomorúan olvastam....

Kismamik: nyugalmat kívánok Nektek és szép napokat. Lassan vége ennek a hőségnek is, fellélegezhettek :)

Szimba: irigylésre méltó a hozzáállásotok , erőt adtok másoknak is!!!!
renna77

Szimba! Az utolsó pillanatig dolgozni kell. Látható volt, hogy elég egy kósza hír, és hiába van még az orvos az intézetben, már többen váltottak. Ha tudom is, hogy adott beteget nem tudok végigvinni, nem mondhatom neki, hogy menjen a kollégához, mert ez a kollégával szemben kiszúrás. Én is csak az utolsó alkalommal szóltam volna, az Ő helyében.
Amíg a szerződés él, dolgozni kell, új betegeket is el kell látni.
"Az intézet egyik dolgozója" hacsak nem maga Dévai vagy Vass, nem kompetens ebben a kérdésben. Amikor munkahelyet váltottam, én sem a portással beszéltem meg a dolgokat. /Bár valójában megbeszéltem, mert hozzá jártam továbbképzésre, sőt igazából Ő az egyik legjobb ember, akit valaha ismertem.../
Az sem etikus, ha egy orvos elkezdi reklámozni új, vagy esstleg másik munkahelyét, legalábbis nekem nem tetszene.
Szerintem Vass doki fog még Dévainak dolgozni, úgyhogy fogunk még vele találkozni... :wink:

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

szia albi

Szerintem kicsit félreértetted a Vass dokis véleményemet, mert én nem az emberről alkottam véleményt-mint irtam őt nem ismerem, szóval nem is mondhatnék róla se jót se rosszat, látásból ismerem csak, mindig kedves mosolygós embernek tűnt- szóval én csak arról irtam, hogy szerintem nem helyénvaló igy megvállni egy munkahelytől, ezt a konzekvenciát is csak a hallottak alapján vontam le, mivel közvetlenül nem vagyok érintett az ügyben, igy minden infóm innen van, tőletek a fórumról.
Ezt továbbra is igy gondolom, hogy nem szép dolog igy elmenni valahonnan, az utolsó pillanatban szólni annak akivel még találkozik a rendelése alatt, én biztos, úgy csináltam volna, hogy amikor valaki első konzira megy hozzá, természetesen el kell látnia amig itt dolgozik, de jelzés értékkel szólhatott volna, hogy a későbbiekben már nem hozzá fog járni az adott páciens, hanem Dévaihoz vagy őt helyettesitő orvoshoz.
Én is úgy gondolom, ahogy szimba is, hogy ez egy bizalmi állás, a nők nem váltogatják havonta a nőgyógyászukat főleg nem , ha ilyen helyzetben vannak, hogy gyermeket szeretnének, megbiznak az orvosukban és akkor kiderül, hogy innentől máshoz kell járniuk.
Persze ilyen előfordulhat az életbe, ennyi erővel lehetne nő is az orvos, aki terhes lesz és szülési szabira megy, de gondolom akkor is szólni kell időben, hogy tudjanak intézkedni az illetékesek a helyettesitéséről.És , mint irtam az előző hsz-be, azzal nincs semmi gond, ha valaki váltani akar, szabad ország vagyunk, mindenki azt csinál amit jónak lát, csak én ugyanazt a hálát érzem Dévisz iránt, amit te érzel Vass doki iránt és kicsit sajnálom szegény apánkat, hogy benne marad a kakiban igy nyaralás után. Persze mindenkinek a "saját orvosa" felé húz a szive :wink:
Egyébként én is úgy gondolom, hogy lesznek páran akik követni fogják őt a következő munkahelyére, elvégre ő ugyanaz az ember marad, ez csak helyrajzi kérdés, hogy hol dolgozik, habár ahogy én tudom az az intézet ahová megy, fizetős , sztem nagyon sokan még, ha akarnák akkor se tudnák megfizetni, azt meg nem hiszem , hogy támogatott lesz, én úgy hallottam, hogy eleve azért jött létre ez az intézet, hogy fizetős legyen és csökkenteni akarták a törvény szerinti támogatások számát 2-re. Szóval ez nem túl hizelgő...
Persze bocsi, ha megbántottalak volna , vagy érzékenyen vetted amit Vass dokiról irtam, de hangsúlyozom én nem , mint embert véleményeztem, hanem a tettét "itéltem" el, ahogy kezelte ezt az egészet.
Ja még annyit szeretnék kérdezni, hogy mi ez a Béres A. féle kavarás, amiről irtál? Itt elvesztettem a fonalat én csak annyit tudok, hogy Vass doki betege, de hogy jött szóba ez a Somody-s téma általa? Ha akarod privibe is elküldheted.
köszi
chilike1

Albi: ha a most kezdeni nem tudóktól elbúcsúzik, akkor már nem kósza hírről beszélünk, hanem egy, az utolsó pillanatig letagadott tényről. Egy nődokinak bizony mondania kell, hogy XY kollégának ad át, ez így működik. Az rendben van, hogy az utolsó pillanatig dolgozik, de ebbe nem fér bele az, hogy egy vadonatúj beteggel el kezd foglalkozni abban a biztos tudatban, hogy többet nem látja (miközben a beteg ennek az ellenkezőjét gondolja). Persze ha a beteg erőlködik, akkor fogadnia kell, de azt előre közölnie kell vele, hogy nem ő lesz a kezelőorvosa. Többet nem kell közölnie, mert a betegre csak annyi tartozik, hogy "eddig" tud foglalkozni vele, utána meg XY lesz a kezelőorvosa.
Nyilván nem a portás az, akinek Vass beszélni fog, de én nem is erről beszéltem. Egy ilyen pici kollektíva bizony tudja azt, hogy egy érkező orvos miért is jön.
Az igaz, hogy nem etikus reklámoznia az új munkahelyét, de ezt sem említette itt senki. Eddig is legalább 4 helyen dolgozott, de a többség ebből kettőről nem is tudott. Itt nem az a lényeg, hogy hova megy, hanem az, hogy elmegy. Ha csak annyit közöl, hogy elmegy, nem kell hozzátennie, hogy hova, mert ehhez semmi közünk. Persze ha valakit az anyagiak nem érintenek és mindenképpen vele akar menni, akkor annak elmondhatja és ez nem reklámozás. Ebben az esetben ez a páciensnek joga és érdeke ezt megtudni.
Hogy fog-e még Dévisznek dolgozni? Netán tudsz valamit a Cirisről? :) Én nem gondolom, hogy fog még itt dolgozni, bár nem bánnám. Az a tény, hogy szept. közepéig lehet csak időpontot kérni nála, azt mindenképpen kizárja, hogy párhuzamosan vigye a kettőt. Azt pláne nem hiszem, hogy később visszatérjen, mert akkor is "csak" a második lesz, már ha ez is közrejátszott a távozással kapcsolatos gondolatok megszületésénél...
szimba

Sziasztok!
Van egy holnap délután f6-ra szóló időpontom Dévai doktorhoz!
Ha valakit érdekel írjon privit ma du 4-ig, ha nem érdekel senkit, akkor utána lemondom.
Szép napot nektek.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

köszi timso, irtam privit
lestopplotam az időpontot :lol:
irj ma mindenképp légyszi, hogy sikerült-e elintézned.
köszönöm csáóka 8)
chilike1

Sziasztok.

szimba:SEGÍTSÉG!!!!
Tanácsot kérek!
Szerinted a májusban kiváltott Puregon jó még??? Hütőben tároltuk.Azért kérdem mert Vass doki meg a vörös hajú nővér vagy minek is nevezzem a megfigyelöből mütőből azt mondták hogy már az nem jó.
Erre fel ma is megkérdeztem Dévait és ő azt mondta hogy jó még.SZERINTED??? Két doki most ellent mondott egymásnak.Kiváltottunk egy új Puregont de nem lesz elég.Holnap kifogy.75 megy naponta.

Kép
Kép
melánia

Katám:ha olvasol bennünket akkor neked írom hogy szerintem péntekre is behív a doki uh-ra.Szerdán is megyünk.
Ma nagyon hiányoztál! Odaértünk 6:20 fele.Alig voltak az autópályán.Így MI voltunk az elsők!!!
8-kor már elindultunk haza.ÉS"""""" automatákat Gyöngyi kapcsolta be.Emlegettünk ám!!!

Többiek merre vagytok????????
Moncsi,Julcsi,Rencsi,Melcsi,csomee,Ritu,bodza,uzsuzs,Kitti,bocs akit kihagytam!????

Kép
Kép
melánia

timso
sikerült elintézni a holnapi cserét? :wink:
chilike1

Itt vagyok!

Melike! Szerintem, ha felbontottad, megkezdted, akkor csak 28 napig jó. Ha bontatlan, akkor meg ugye, ami a dobozon van, az éri...

Megtaláltam neked!Majdnem pont jól gondoltam.

5. A KÉSZÍTMÉNY TÁROLÁSA
A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!
2 °C és 8 °C közötti hőmérsékleten (hűtőszekrényben) tárolandó.
Nem fagyasztható.
A gyógyszert a külső csomagolásban kell tartani.
Kényelmi szempontok miatt tárolhatja a Puregont maximum 25 °C-on (szobahőmérsékleten) egyszeri, 3 hónapot meg nem haladó ideig.
Jegyezze fel, mikor kezdte a hűtőszekrényen kívül tárolni a készítményt!
Ha egyszer már átszúrta egy tű a patron gumibetétjét, akkor a készítmény legfeljebb 28 napig tárolható.
Kérjük, jegyezze fel a patron első használatának dátumát az adagolási naplóba a Puregon Pen használati útmutatójában látottaknak megfelelően!
A gyógyszert csak a címkén feltüntetett lejárati időn belül szabad felhasználni.
Ne alkalmazza a Puregont, ha az oldat részecskéket tartalmaz vagy zavaros!
Az elhasznált tűket az injekció után rögtön selejtezze ki!
A Puregon patronokat nem úgy tervezték, hogy bármilyen más gyógyszert beléjük lehessen keverni.
A kiürült patronokat nem szabad újratölteni.
A fel nem használt készítményt és a hulladékokat a helyi hatósági követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.
Gyógyszerkereső főoldal

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szóval, vagyok csak lapítok, mit sz*r a fűben... Be vagyok tojva nagyon, holnap megyünk kombináltra :shock: . Nagy drukkokat kérek, hogy a babucink tipptopp legyen!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsi:köszke,én is utána akartam nézni csak még most ültem ide nem rég és nektek írtam elöszőr.
Hogy vagy moncsi?????? Miújság veletek???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.08.24 15:34-kor.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Meli,
pénteken megyek én is 11-re, bár gondolom addigra te már a kapun kívül szeretnél lenni :)
Azért kiváncsi vagyok mekkora lesz a tumultus.

Moncsi,
ha jól emlékszem te is pénteken jössz ,nem???
miciona

miciona:bocsi téged kihagytalak a felsorolásból. :oops: Hát igen 11-re már szeretnénk kapun kivül lenni.Neked mi lesz pénteken???
Mikor kezdesz???

moncsi:na ahhoz nem értek,mi is az?

Kép
Kép
melánia

Szia Chilike!
Küldtem neked privit, minden rendben.
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

Hát fogalmam sincs hogy apánk miért mondta hogy jó még a szuri??? Pedig mondtam neki hogy Vass doki azt mondta hogy nem jó.Akkor majd mehet a kukába 250egységnyi Puregon.Csak 50-et használtunk el belöle. :cry:

Kép
Kép
melánia

Gondolom lesz egy kenet. Azt nem tudom, hogy már szeptemberben kezdhetünk-e. Van egy-két vizsgálat amit újra kell csinálni az tuti. Az AIDS pl. tavaly októberi. EKG szintén. Mivel az előző puntio februárban volt, így lehet, hogy csúszunk, meg ugye azt sem tudni mi újság oda bent.
Elterveztem, hogy majd nyáron megcsináltatom újra ezeket a vizsgálatokat, de aztán elúsztunk a sok programmal.
Meg 2 hete elfogyott a bromom is, de direkt nem mentem íratni, mert kiváncsi vagyok mennyi lesz így a prolaktin szintem. Már egy fél éve csak napi felet szedtem.
Meli, neked mikor lesz punctio?
miciona

Ma volt apánk "első napja.Körbepuszilta Ágikáékat és ennyi.Kérdeztem töle,hogy na kipihente-e magát de csak annyit mondott hogy csak iciripicirit.Nem volt olyan nagyon kirobbanó jó kedve. :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.08.24 15:49-kor.

Kép
Kép
melánia

miciona:na azt még nem tudom.Ma volt az első uh-om beállítás óta.
Írok privit neked!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melánia 2009.08.24 15:49-kor.

Kép
Kép
melánia

SZiasztok Csajok,

Én is olvaslak benneteket, csak nem tudok mit írni, szorítok mindenkinek.

Moncsiga, minden rendben lesz a kombináltan. Megy a drukk, gyere a hírekkel.

Melánia, köszi a hiányolást. Mi is pénteken megyünk csak 16:30-ra.
Gyere a hírekkel, hogy mi volt Apánknál.

Többieknek is puszi

Kép
gmelcsi1

Nahát ennek örülök hogy mindenki megjelenik.Csak kérd és megadatik!!! :lol:

Melcsi:A semmi hír is hír!!! Hogy vagytok????
Mici:ment a privi.

Kép
Kép
melánia

Csajok! Az Istenhegyin ilyenkor hasi, vagy hüvelyi UH-t csinálnak? Igazából mindegy, csak szeretem tudni, mire számítsak...

Apánkhoz pénteken 16h-ra megyek. Sajnos nem fogok egyikőtökkel sem találkozni. :cry: Bár most nézem... Melcsi!!! Veled igen!:)

Micike, ennél jobban nem tudnám elmagyarázni:
http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... ebben.html

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Meli,
válaszoltam.

Melcsi,
akkor volt az inszemed, mikor nekem a lombik, és már 30 hetesek vagytok!!!!
Nagyon gyorsan repül az idő. Jársz szülés előkészítésre?
Lesz választott szülésznőd?
miciona

Sziasztok,
de jó, hogy ilyen sokan bejelentkeztetek. :D :D :D
Én is vagyok, csak sok a tennivaló, festés lesz a héten nálunk+megyünk anyuék telkére.

Moncsigám, hasi lesz! Nagyon drukkolok!!!!

Meli, és mennyi tüszővel indultál?

Kép
rencsi79

Sziasztok, kismamik és hamarosan kismamik!

nagyon felbolydult a topic Vass doki lépésétől. én csak két alkalommal jártam nála helyettesítésen, nekem is szimpi volt nagyon, sajnálom, h távozik. Az, h milyen formában, már más kérdés. Talán tényleg nem volt túl korrekt az utolsó pillanatig beteget felvenni, de biztos megvolt rá az oka. (üzleti-emberi- orvosi stb.) Én mindig abból indulok ki (jónéhány orvost végigjárva, és nem csak nőgyógyászt), hogy egyik orvos sem mindenható, ugyanolyan esendő emberek, mint bármelyikőnk. Kismamákat lepasszolni azért nem szép dolog, mert nagy bizalmat szavaz az ember lánya, mikor szülészt választ.

lenne néhány kérdésem a kismamáktól:

- mikor volt a toxoplazma szűrésetek?
- meddig kell szedni a folsavat?
- vasat és kalciumot mikortól kaptatok?

Moncsi, ne aggódj a szűrés miatt, biztos minden rendben lesz! (bár azt nem értem, h ott hogy van meg a véreredmény egy óra alatt, és a Magzati Diagn. Kp.ban csináltattam - ingyen..., és ott két hét múlva jött meg az eredmény, mert Angliába kiküldik a vért)

Köszi szépen!
puppy

Csajok:hogy emlékeztek MagneB6-ot lehet szedni stimukor?????

Kép
Kép
melánia

rencsi: :lol:
Írok privit.

Kép
Kép
melánia

rencsi:itt vagy még??? írtam privit.

Kép
Kép
melánia

Melikém, már válaszoltam is:) Én szedtem A MagneB6-t mert sokszor görcsölt a lábam, és időnként bekaptam belőle, ha nem tudtam éjszaka aludni, de APánk nem mondta, hogy kell szedni, erre emlékszem, én csak magamtól "szedtem"

Kép
rencsi79

Melikém,
miért akarod szedni?

Kép
rencsi79

Aha,értem.Én is emlékeztem valamire a Magne B6 kapcsolatba de az lehet,hogy a Kaáliba volt.Ott szedtem naponta 2.ezek szerint. :oops:

Kép
Kép
melánia

Rencsi:hát idegességre,szorongásra.Ilyenkor minden uh-os napon olyan ideges vagyok. :oops:

Kép
Kép
melánia

nekem nem ártott, szerintem nyugodtan szedheted. Én is izgatott voltam, igyál nyugtató teát is!Ízre elég szörnyűek, de nekem kifejezetten hatásos volt.

Kép
rencsi79

Ha minden igaz privi ment de ahogy visszaolvastam elég zavarosan írtam le az elejét. :oops:

Kép
Kép
melánia

ELTÜNTETEK?????

Kép
Kép
melánia

nem csak olvastam amit írtál+válaszoltam

Kép
rencsi79

le kell nyírnom a füvet, mielőtt megint esne, majd próbálok este visszanézni.
puszi mindenkinek

Kép
rencsi79

Puszi neked is.Én is megyek.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Vagyok én is - igaz nem olyan sűrűn. Épp lakást festünk, és a rakodással több idő megy el, mint magával a festéssel....

Miciona,
igen, kaptam időpontot Déviszhez. Hetedikén megyünk 14:30-ra. Aztán meglátjuk, mit mond, kezdhetünk-e októberben:-) Remélem, igen:-))) Valahogy az az érzésem, te ezt az orvos váltást láttad a csillagokban:-)))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

melánia
É is szedtem magne B6-ot, mert vérvételnél javasolták, hogy szedjek, mert pattant az erem amikor levették a vért mondták, hogy ez biztos vitaminhiány.
Igaz én csak napi 1-et szedtem.

szia rencsikém, de jó, hogy te is itt vagy. Mi újság, jól vagy? Domi bébi?

puppy
Én azt hiszem amit irtál,hogy kiküldik Angliába az nem valami más vizsgálat? Én hivtam a Sote-t is , ők is az Istenhegyire küldik a vért és igy 1 hét alatt van meg az eredmény, de ha eleve az Istenhegyire mész akkor kész van 1 óra alatt.
Én most 13 hetes vagyok, de szedek folsavat a legelejétől és most irtak fel vasat is, azt sajnos nem tudom meddig kell szedni, de napi 1-et szedek mindkettőből.

moncsika
Hasi uh-t csinálnak , és vérvételt, de nem kell éhgyomorra menni.Apuka bemehet és adnak dvd-t is. :lol:

timso
Irtam privit, köszike :lol:

Úgy alakult, hogy holnap megyek apánkhoz timsó jóvoltából, úgyhogy este jövök és mesélek. Remélem csak jó hirekkel tudok szolgálni, bizom benne, hogy minden rendben lesz, úgy ahogy eddig is.
Addig is drukkoljatok, kérlek.
Na pusz mindenkinek :lol:
chilike1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?