A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Barbi: volt egy kis lázongás Dórám részéről a más színű nyuszival kapcsolatban, de sokat mondogattam, hogy milyen szép az a nyuszi és most már egyenrangú félként kezeli azt a nyulat is. Csináltam róla fotót, meg a négy négylábúról, majd felteszem!!
Nagyon durva, amit írtál. Nem is a géped baja, inkább a melledé!! Örülök, hogy jobban vagy! És annak meg főleg, hogy teljesülhet a vágyad és ismét gyerkőc gyártásba kezdhettek! :) Akkor is fogsz majd szoptatni? Mármint úgy értem, meddig fogsz??

Mecsi: jól emlékszem, hogy egyszer Ti használtatok sinupret cseppet? Mennyire vált be? Patikusnő esküdött rá! Szép méretei vannak Áronnak!

Hát... durva, hogy ennyien lebetegedtek.. én kicsijeim is köhögnek, nem sokat, de elég rondán. Főleg Bencém....

Megatali azért ne maradjon el, bár minden ellenetek esküszik! :twisted: Ági, nem is értem, miért nem fogadják el anyud üd. csekkét (tudom, hogy előírás), de neki nem érdeke, hogy minél többen nyaraljanak ott? És ha előre aláírná anyud vagy esetleg (bár tudom, hülyeség), anyud lemenne veletek, kifizetné vele és kész... akár ott is maradhatna ő is...

Hétvégére tényleg záport és lehűlést mond, Onyutha Judit mondta reggel. 22-25 fok és záporok. Nekünk is volt ilyen idő a Balcsin és teljesen jó volt. Legalább nem fogtok megégni! :) Küldök drukkot, hogy kevés eső legyen!

Na megyek, sziasztok!

Szilvia
emesedora

Felhívtam és rábólintott a fazon, majd anyukám nevére írja a számlát :D hurrá, vigyázz Balcsi, jövünk !!! :D

KépKép
columbine

Hú, Ági: szuper, ügyes vagy! Jó pihenést akkor Nektek is!

Boni: boldog házassági évfordulót!!! Nekünk nemsokára a 8.-ik lesz!
Nagyon szép lett Zsiga szobája!!

Szilvia
emesedora

Még felteszem az 1000 dolláros kérdést, vasárnap Budapestre jön valaki vissza autóval? Beszállnék a benzinpénzbe, ha esetleg beférnénk... :wink:

KépKép
columbine

Ági, ellenkező irányba, Horvátországig jó lehetnél nálunk, ha közben meggondoldog magad :wink:

:lol: :lol: :lol:

<
sziszka78
Tolna

Huu, ne csináld, mert még a végén igent mondok :D

KépKép
columbine

Plitvicai tavakig áll az ajánlat, és visszafelé egy hét múlva jövünk, akkor fel is tudunk újra szedni :)

<
sziszka78
Tolna

Aranyos vagy, köszönöm :) most kalandból elég ennyi azt hiszem :D ti hova mentek nyaralni? azért nem semmi lesz ennyi cuccot felpakolni :)

KépKép
columbine

sajnos mi nem jövünk vissza Ági, :cry: 6
Vendég

Ági, de hazahoználak :( csak nem leszünk ott vasárnap, lehewt szombaton se...
Vendég

Nincsenek jobban a fiúk Csenge?

Ági, Montengróba megyünk, de megállunk a tavaknál körülnézni, mert még egyikünk sem látta. Aztán barátokkal Budvába megyünk ott béreltünk egy 3 szobás apartmant, van egy vagány medence az udvaron, szóval már nagyon várjuk :D Múlt nyáronm kimaradt a nyaralás, hát most bepótoljuk....

Zsófi, Beninek mit mondott a doki? Jöhet? Remélem meggyógyultok!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Barbi,
Jaj szegénykém, nagyon durva ami veled történt! Vigyázz magadra!! :) De azért örülök, hogy javulsz! Igen, nagyon fájdalmas dolog ez, nem is gondoltam volna hogy ennyire rossz lehet amíg meg nem tapasztaltam!És igen, nekem is egyik pillanatról a másikra jelentkezett, és onnantól folyamatosan romlott a helyzet! Én szerencsére teljesen meggyógyultam belőle. Mindig a védőnő szavait tartom ilyen fejembe, hogy legtöbb kismama ilyenkor nem masszírozza elég erősen, viszont ilyenkor az kell, hogy tényleg kijöjjön minden, a fájdalmat félre kell tenni, mert máskülönben vágás lehet a vége könnyen. :shock:

Szuszu,
Nagyon édesek a srácok együtt! :D

Ági,
Örülök, hogy tudsz menni talira!

Ami a talit és bennünket illet, sajna így nem merünk menni hogy Virág beteg lett. Akkor is ha jobban lenne, legyengült immunrendszerrel nem vinném ennyi baba közé, na meg nehogy valaki elkapja tőle, ha esetleg fertőzne. De sajna még messze az, hogy jól van, még mindig 38 feletti láza van. Füléhez nyúlni sem enged, azonnal löki el a kezem. Ja meg ma durván hasmenése is volt, már 2x kellet átöltöztetni! :shock: :cry:

Én is jobbulást kívánok a többi kis és nagy betegnek is! Nem tudom mi van, hogy most ennyien elkaptak valami nyavalyát... :(

Kép
Kép
dia123

Sziszka, ma szerencsére egész jól vannak a srácok, csak Zsombi nyűgös, meg keveset aludtunk az éjjel. Én alig valamit, ha hasonló lesz a következő éjszaka is, akkor a működőképességem alsó határa alá kerülök, ma is csak a kávé tart még ébren. Úgy meg nem merek majd elindulni, ha ennyire fáradt leszek szombaton is. A napközbeni pihenés meg csak egy mítosz számomra a héten...
Vendég

Boni, boldog évfordulót!!! Bocsi, közben már olvastam itt, hogy mikor jöttök...

Betegeknek jobbulást!!!

Zsófi, Benivel mi van????

Ági, remélem sikerül valakivel hazajutnotok... Tök jó, hogy tudtok jönni mégis :D

yuyu79

Aranyosak vagytok, hogy így törődtök velem, a végén addig rágom apa fülét amíg lejön szombat éjjel meló után :) nem megy el repülni vasárnap :D nem hagyok nyugtot amíg nem így lesz :D

Andi, örülök, hogy javultok, most már csak az álommanókat küldöm a kis Zsombinak :D szombaton azért próbáljatok eljönni, annyira hiányoznátok :(

Sziszka, isteni utatok lesz, nem kicsit irigykedem... nem fogadnátok örökbe? :lol: :lol: :lol: sok sok képet kérünk!!!

Megyek pakolni :) hurrá hurrá :)

KépKép
columbine

Zsófi, semmi hír rólatok?

KépKép
columbine

Minden utazónak jó nyaralást, a MEGAtalisoknak-->szép, csodálatos időt és nagyon jó hangulatot és nyugodt alvós babákat.!

És persze mindenki vigyázzon magára és gyógyuljanak meg a babók.

Ja! Ma láttam, hogy a bal alsó ELSŐ rágófogunk kibújt és ez a 9. fog és a bal felső szemfognak is kicsi kell, már nagyon éles az ínye!! :) :shock: :D :shock: :D
Vendég

Kristófnak boldog szülinapot holnapra :!:

Zsófi???

yuyu79

Ági éljen hogy jöttök..

Szisz és yuyu bizti jönnek..mást nem tudok
szállást 11-12 körül el lehet foglalni, mert tegnap már elmentek a vendégek. végül kértem egy kiságyat Zsigának, de vannak még utazóágyak!

mi 12re leérünk szerintem... a számom harmincaskilenckilenckilenckilenchathathét :wink: :lol:

Ölelek mindenkit! Zsófi üzenj telefonon jól vagytok e, mert aggódom.puszi
Vendég

Kata éljenek a fogacskák!
Vendég

Na akkor holnap délután találkozunk, aki jön :D :D Jó utat :!: Többieknek is jó hétvégét :!:

yuyu79

Sziasztok!

Mi is jovunk holnap - 10 korul indulunk, delre remelem ott leszunk. Boni, majd keressuk egymast, kuldom a szamom priviben, de szerintem meg is van neked.

Mi vasarnap Pestre jovunk vissza - Agi, ha megsem jon a parod, mi haza tudunk hozni benneteket, autosulesetek lesz?

Remelem az ido jo lesz - de biztos nagyon jo lesz az egesz, holnapra meg nagyobb kanikulat mondanak, mint mara. Mar nagyon varom a Balatont! :)

Zsofi most irt egy sms-t, hogy fel tudnank venni-e a polokat, ugyhogy ugy tunik, ok megsem tudnak jonni...:(

A betegeskedoknek jobbulast, remelem azert szombaton sokan leszunk! :)

Cs-andi - atutaltam en is a penzt ma, koszonjuk a body-t es az utanajarast! :)

Jo ejszakat es holnap talalkozunk!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Yuyu! Köszönjük :)
Vendég

sziasztok!

bocsánat, hogy eddig nem jöttem, nem volt szándékos...

a történet annyi, hogy tegnap elmentünk a fül orr gégére, mert Beni nagyon durván befulladt. de annyit mondtak csak, hogy vírusos megfázás. nasivin baby és sóoldat, meg szívjuk az orrát... erre este, miután már napok óta napközben szinte semmit nem aludt a köptetőtől, este pikk pakk elaludt, de úgy 1/2-1 óra múlva újra fent volt és annyira köhögött, hogy visszahányt mindent. ez az egész dolog vagy 10 percen keresztül ment. Beni még sosem hányt, iszonyat látvány volt, ahogyan erőlködik. sírt, nem tudta, hogy mi ez az egész vele... nagyon rossz volt, az már csak mellékes, hogy egész kisszoba berendezés, plusz én is tisztára bűzlöttünk a hányástól! elmentünk újra lezuhizni, és aztán közénk tettük a nagyágyba, ahol 2 perc múlva édesdeden elszunyókált. reggel 1/4 9kor taliztunk újra, mikor a helyén, jókedvűen ébredt! annyira édes volt akkor már! a mai napunk amúgy nagyon jól sikerült, egészen jól volt Beni, igaz köhög még, és az orrát is szívjuk, így sajnos nem vinném nyugodt szívvel közétek, hogy elkapja bárki! most már apának is kapar a torka itthon, szóval még mindig van valami a levegőben!

ne haragudjatok. én annyira számítottam rá, hogy összejöhet ez a tali, és pont most robban le a gyerkőc! :(

Ági, nektek jó pihit, ha már kibuliztad! ;)

Barbi, szörnyű hírek. remélem, hogy már Te is sokkal jobban vagy, mint Dia is! és hajrá ötöske! :) neked elég hamar össze szokott jönni, úgy elsőre, nem!?

jajj, nem tudom, hogy mit akartam még írni! ...

CsAndi, sajnos mégsem sikerül a polós cucc, szóval majd leboltoljátok az illetékessel, ha úgy van! jó!? bocsi. de nincs senki, aki tudott volna segíteni a nyomtatásban... ne hari!!!

Csengid hogy van?

Andi, jobbulás a gyerekeknek!

még biztosan millió dolgot akartam, de most rohanok. kicsit pihizek én is!

nagyon jó megatalit nektek. csináljatok sok fotót, legalább utólag hagy élvezzük ki minden percét!

jó utat mindenkinek, aki holnap már útra kel. vigyázzatok magatokra!

sophie27

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból, nagyon jó volt, csak szokás szerint időhiányban szenvedek.

Csak jöttem nagyon jó megatalizást kívánni nektek, remélem az esőfelhők messze elkerülik a Balcsi környékét!

Kis betegeknek jobbulást!

Julcsi! Gratulálok a pici élethez a pocidban! Nagyikádat pedig nagyon sajnálom!

apály/sarazós
Kép

homokozós
Kép

Vikivel
Kép

Cintussal
Kép

kisvonaton
Kép

KépKép
jazmin2005

Hahó lányok!

Jó sok minden történt, amióta nem voltam.... nem volt netünk, mert elmaradásunk volt a befizetéssel:( a válság lassan minket is utolért...

először is minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk, gyorsan gyógyuljanak meg!

Yuyu, neked hatalmas gratula a kisbabához!

hétvégi talira nagyon jü szórakozást kívánunk, akik mennek, mert mi sajna nem tudunk még egy napra sem, autó újból szerelőnél, már a gatyánkat ráköltöttük, sajnos nincs pénzünk leautózni a Balcsira, majd jövőre pótoljuk!

Sziszka irígykedem nagyon a nyaralás miatt, érezzétek nagyon jól magatokat!

Szuszu, még egyszer (itt is) köszi a tegnapi napot, és a képeket, nagyon jó volt veletek!

Bocsi lányok, hogy nem reagálok mindenre, de még képbe kell kerüljek... :oops:

rólunk: mi jól vagyunk, szerencsére eddig elkerült a betegség! Barnus 9400 gramm és 80cm, jövő héten megyünk az 1 éves státuszra a védőnőhöz. Szépen jár - néha már szalad is - önállóan egy hónapja, járóka peremén brümmögve tologatja az autóit:), tegnap kapott egy kismotort, amire ma ráült és a lábával tolta 2-3 lépés erejéig, szépen mondja, hogy nem, ham-ham, anya, pa (apa), mama, baba. Szóval napról napra ügyesedik:) mi is kelünk még átlag 3x éjjelente és napi 6-7 cicizés még mindig van. 3x eszik szilárdat, bár a darabosabb kaja még mindig nem a kedvence, de nem adom fel, próbálkozunk folyamatosan.

és végül egy pár kép a teljesség igénye nélkül:

Kép Erdélyben, kertben alvós Kép aquaworld Kép nagymunkában:) Kép grimaszka (orrhúzás az nagyon megy) Kép mamával Kép pancsolás Kép a patak, ami a kertünk végében folyik:) Kép a szülinapi sör:) Kép Kép Kép mesterségek ünnepén Kép zenére táncolás a várban:) Kép gyermekvasút Kép

sniky

bocsánat, ha sok voltam, de nem bírtam választani és úgyis rég tettem fel képeket! :oops:

erről jut eszembe: a babakollázs nagyon jó lett, jó volt nosztalgiázni, bár a legtöbb kép mellé nem ártana nevet is írni;)

sniky

Kedden a Margit szigeten voltunk:
Kép

Felhívnám a figyelmet a pillangó szárnyakra illetve ennek a ruhának mostanában szinte alig van ideje megszáradni :)
Kép

KépKép
jazmin2005

Jó éjszakát!

KépKép
jazmin2005

sziasztok!

Andi, Niki, üdv újra itt! ;) nagyon jók a képek és szuper, hogy ilyen sokat feltettetek!!!

Kristófnak nagyon boldog első születésnapot! ;)

:( annyira sajnálom, hogy mi is kimaradunk ebből a Balatoni taliból! :( pedig nagyon nagyon vártam már!

azért jövő héten, ha tényleg meggyógyulunk, jó lenne összehozni egy talit valamerre! Bikás park, vagy Kopaszi. időjárás függő! bár azt sem bánnám, ha picit megenyhülne az idő végre, csak ne essen! ;)

Niki, nem semmi Barnus szókincse! nálunk nem nagyon megy még a duma! bár nem aggódom. tegnap a játszón egy 17 hónapos kislány anyukájával beszéltem, aki szinte még semmit nem mondd, sőt. szóval van még időnk azt hiszem! :) amúgy apa nálunk is pa, anya az még nem volt :( baba, a kutya is baobao, vagy mi. szóval vannak ilyesmik, de konkrétabb még nincs! :)

Szuszu, szuper a kép a két kis dj-ről! :) mennyire édesen eljátszottak! jó lenne végre veletek is talizni...

hát kb. ezek vannak. ja, és még egy kérdés. szerintetek hülyeség, hogy nem adom a köptetőt Beninek a hányás óta? igazából tök jól tudom szívni az orrát, és köhögni is hurutosan köhög, szóval jön fel neki a trutymó... ti mit gondoltok erről? ja, az már mellékes, hogy mikor kapta a 2x2,5ml-t, akkor a nappali alvásaink is leredukálódtak úgy 15-20 percre max...

sophie27

Sziasztok!

Zsófi: először is jobbulást a lurkónak! Kap antibiót? Szerintem a köptetőt mindenképp ad neki, mert hiába hurutos a köhögése, az segít neki, hogy feljöjjön. Valószínűleg a hányás is attól volt, mert jött fel neki. Én azt mondom, hogy kora reggel add az egyiket, a másikat max. 1-2 körül (nekünk mindig ezt mondják), este nem szabad, mert akkor rossz éjszakátok lesz, azt biztos. Estére köhögés csillapítót (pl. sinecod csepp, sedotussin kúp) adj neki, hogy tudjon aludni. Én ezen nagyon sokszor végig mentem a gyerkőcökkel, volt hányás is, mint nálatok. Ne aggódj, az már jó jel, mikor hurutosan köhög. De innentől is még elhúzódhat azért pár napig!

Hát.. sajnálom, hogy a megatali nem úgy alakul, ahogy elterveztétek, de arra gondoljatok, hogy ezek előre ki nem számítható lépések voltak és attól még az ottlévők biztos jól érzik magukat, meg jövőre ismét lehet szervezni.

Andi, Niki: nagyon jók a fotók, mindhárom gyerkőc nagyon édes. Ezt a nem akarom levenni a kedvenc ruhám stílust ismerem Andi Emesémről... Most is vannak neki ilyen dolgai, pedig már 8 éves lesz.

Na megyek, rendezem őket.

Szilvia
emesedora

Kristófnak boldog szülinapot!!!
emesedora

Ja, Zsófi: tényleg ne aggódj a beszéd miatt, minden gyerkőc másként fejlődik. Pl. nekem Emese már 8-9 hósan mondott egy-két szót, és utána másfél évesen volt azon a szinten, mint Dóri majdnem két évesen, Emese 20 hónaposan folyékonyan beszélt, mondatokban. Dórika most kezdett beszélni, de még nem is mondatokban, pedig 25 hónapos. És nem aggódom. Majd jön....
Bence se mond még semmit, jobban mondva gagyarászik, de azt is néha. Egyedül annyit tudatosat észrevettem, hogy a füléhez mikor veszi a telefont, mindig azt mondja, hogy "ha". Gondolom, hallo, mert mindig ezt mondjuk neki.
emesedora

Kristófnak boldog szülinapot kívánunk!

Zsófi, tényleg ne aggódj a beszéd miatt, ez is olyan eltérő lehet, barátnőm kisfia júniusban volt 3 éves és két és fél éves korára kb. 20 szavas szókincse volt, nem akart beszélni, pár hónapja meg folyékonyan szépen beszél. Szóval ez is gyerekfüggő, mint minden más.

Nálunk én is és Ferci is nagyon hamar elkezdett beszélni, ahhoz képest Barnus "le van maradva". Állítólag én 13 hónaposan már olyan szavakat is mondtam, hogy "mamusz", amikor az idős nénik megkérdezték faluban, hogy mi van ennek a kislánynak a lábán? Erre én válaszoltam, ők meg teljesen el voltak hűlve;) szóval csak nyugi, nem kell semmit siettetni.

Benikének mennek a gyógypuszik, a köptetős kérdésedhez nem tudok hozzászólni nagyon, bár ha szépen szakadozik fel neki, akkor szerintem nem gáz ha nem adod tovább...

sniky

Andi nagyon édesek a lánykáid, Viki is tündér és a kis pillangókisasszony is;))

sniky

A holnapi program lefújva nekünk is :( Zsombinak megint hőemelkedése van, a nagyihoz meg reggel már kihívtam a dokit, mert nem volt jól (bátyám meg 6-kor keltett, hogy fáj a foga, azóta jajgat...). Remélem jól érzitek majd magatokat a talin!
Én megyek betegeket ápolni :(
Vendég

Köszi a bókokat! Barnus baba is nagyon édes, nagy huncut ahogy elnézem a képeket.

Kristófnak nagyon boldog szülinapot kívánunk és a többi picúrnak is akinek a napokban volt!

Csenge jól összejöttek a dolgaitok, jobbulást mindenkinek! Múltkor sztem láttalak az Ikeában, de mi válogattunk, mire meg végeztünk eltűntél.

Megyek, mert Viki ébredezik, Cintust meg az előbb tudtam nagy nehezen letenni. Kaptak ők is egy játszóteret közös szülinapi a nagyszülőktől, akinek van kedve jöhet játszani!

KépKép
jazmin2005

Zsófi, Szilvi, Niki Jázmin! Köszönjük a szülinapi köszöntést! :)
Vendég

Na ma is befordulós napom van :(

Szilvi igen használtuk a sinupret cseppet de iszonyat íze van Áron kihányta aztán kevertem neki valamivel de úgyse nagyon nyelte.:(

Levikének és Kristófnak nagyon Boldog Első Szülinapocskát kívánok!

Kép

Barnuska nagyon cuki az orrhuzogatós képen de a többin is !
Anyucika pedig már nagyon csini, nem is látszik már semmi a +30kilóból :D

Jázminandi nyaralós képei is csodásak , pillangó szárnyak édesek :D!

Mega talisoknak szép időt és jó mulatást kívánunk, szerintem sokan gondolunk rátok a hétvégén. Kár hogy ilyen sok mindenkinek nem jött össze mégse :( !

Barbi nagyon durva lehetett a cicibajod , néha még irigykedem a szopizós babákra, de néha jobban örülök hogy így alakult. Áron már nem is emlékszik rá mit kell a cicivel tenni csak fürdéskor néha megcsípkedne. :wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Boldog szülinapot Pistikének és Levinek!

Andi, kár, hogy nem találkoztunk. Nem tudom mikor lehetett, az elmúlt hetekben (hónapokban? :) ) csak egyszer voltam az Ikeában, de nem emlékszem mikor. Legközelebb meg is beszélhetjük a randit ott :) Édesek a csajok! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat.

Niki, még jó, hogy nem hagytál ki egy képet sem, mert mind nagyon jó :) szeretem nézegetni a kölyköket, főleg, ha ilyen ügyesen fotózzák őket :)

Nagyikám gyenge, nem eszik és fekszik egész nap. Jól fel is idegesítette magát, hogy mi a baja, nem tudom én se, a doki se mondott nagyon semmit. Sajnos az is lehet, hogy a srácoknak van valami vírusos nyavajája, amit elkapott :( vagy az epéje... Anyumék holnapután jönnek haza... ma mondtam nekik, hogy minden rendben, hogy ne idegeskedjenek, de jó lenne ha hazaérnének már. Zsombimmal legszívesebben ma mentem volna haza, hogy megmutassam a dokinak, de így nem merem itt hagyni a nagyit, így maradunk. Legfeljebb megnézzük, hogy van-e itt gyerekügyelet (kétlem) ha nem javul. Fel-le megy a hője, ma egyszer volt már 39 majdnem, akkor hűtőfürdőztünk, azóta talán nem olyan magas.
Vendég

Mecsi, Csenge, köszönjük a bókokat:) a fotók javarészt Ferci érdeme, én sajnos nem nagyon tudok jó képeket csinálni, néha azért sikerül:)

Mecsi (kilók): köszi, igen már szerencsére semmi nincs abból a +28 kg-ból, sőt -31-nél tartok. Még 5 kiló van az álomsúlyomig (60).

Csenge, nagyon sajnálom, jobbulást Zsombikának és a nagyinak is! Remélem hamar rendbe jöttök.

Hétfőn de. 10-től babajóga lesz a szokott helyen, ha esetleg vmelyikőtöket érdekli.
Mi tuti ott leszünk + Szuszu és Annáék ígérték, hogy becsatlakoznak. Mazska, ti is jártatok régen, jöhetnétek megint, ha van kedvetek és a többiek is:)

sniky

Hát... esik az eső! :( Szegény megatalisok! :( Remélem ott azért kicsit jobb...

Kép
Kép
Kép
emesedora

köszönjük a köszöntéseket!

balcsinál nincs túl jó idő....de remélem a tali azért sikerül-

Kristófnak is boldog szülinapot.

jah és a méretek 78 cm és 10,6 kg. :)

majd hozok képeket is.....
makadu

Sziasztok lányok!

Mi is megvagyunk, de sajna még taknyosan, én már jól, de Zorkának szívjuk az orrát. Nekem meg kijött a herpeszem, ami nem volt már 4 éve, na remélem a pici pocaklakónak ez nem probléma.

E mellett egész jól vagyok már, csak elkezdett fájni a derekam, amin nem segít a cunásom emelgetése.

Zorka a takonykór ellenére jól van, teper már kb 2 hete, de mióta elindult nem üllt le, szóval egész nap loholok utánna, mert az még hagyján, hogy elkolbászol, de sajnos mindenre felmászik, a múltkor felment az alulétra tetejére. Mindíg felmászott az első fokára, de mögé álltam, kíváncsi voltam meddig megy, hát felment a tetejére, szóval rohangálunk utánna egész nap.

Eléggé lemaradtam, de most hirtelen kiemelnék pár dolgot,

Előszőr is Sok Boldog szülinapot az ünnepelteknek

Yuyu gratulálok a babóhoz, de sajnálom a nagyidat, őszínte részvétem.

A beteg babuknak jobbulást,

Pocak fotót majd rakok fel, bár még nem készült, de aktuális lenne, mert így a 17. héten vetekszem egy 7 hónapos pocakos anyukával.

Hírtelen ennyi jutott eszembe

Puszi
Ritus

Kép
rituspoc

Most készült el Kristófom szülinapi tortája, vagyis a krém és a tortalap. HA kihűlt összeillesztem, de nagyon finomnak tűnik.... :) remélem jól is sikerül. Megyek is megkavarom a krémet. Dél óta a konyhába voltam, paparikrumpli volt az ebéd, fél órája. :shock:

REmélem a Balatonon jobb idő van!!!!!! :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Vagyok én is. A fiúk alszanak, én elmosogattam és most elolvastam az elmúlt napok termését.

Először is Kristófnak boldog szülinapot kívánok. Kérünk majd képet a tortáról, hadd folyjon a nyálunk.

A betegeknek meg jobbulást kívánok.

Képzeljétek mi történt. Tegnap vendégeskedtünk Fóton egy barátnőmnél és végre Andris is kipróbálhatta, hogy milyen a strandolás, ha már a balatoni nyaralásunkon végig rossz idő volt. Szóval egész nap a kertben medencéztünk meg élveztük a vidéki élet örömeit. Igazán klassz nap volt. Este aztán ment minden rutinszerűen, fürdés, vacsi, fektetés, de Andris egyszerűen nem akart elaludni. Ilyet még sosem csinált. Hiába fektettem le, énekeltem, simogattam, meséltem, mindig újra és újra felsírt. Aztán fél 12-kor elvesztettem a türelmem és kitettem az ágyból, hogy akkor menjen játszani, hátha elfárad. És ő ment is, úgy tűnt semmi baj, gagyarászott, pakolászott, de aztán csak erőltettem az alvást. Végül negyed 1-kor nagy nehezen elaludt velünk a nagyágyban és utána átcsempésztem a sajátjába. Reggel felkeltünk, és amikor teszem tisztába azt látom, hogy az egész hasa-hóna alja tiszta kiütés, de valami hihetetlenül durván. Mentünk is azonnal a dokihoz. Kiderült, hogy csalánkiütés. Most 3 napig se tejtermék, se tojás nem adható neki (sajnos tápszer sem), de szinte biztos vagyok benne, hogy nem kajától lett. Vagy a medence vagy a kutyázás tett be neki. Annyira sajnálom. Kapott kalciumot meg önhatalmúlag vettem fenistil cseppet.

Remélem egy-két nap alatt elmúlik.

szuszu

Szuszu! Nem volt véletlenül valami klóros motyó a vízben? Nekünk 1x Cintus nagyon durván nézett ki miután barátnőméknél medencézett, kicsit túlzásba estek a fertőtlenítővel. Nekünk ca után pár óra alatt elmúlt.

KépKép
jazmin2005

Dehogynem volt. Azóta már szinte biztos vagyok benne, hogy a klór miatt lett a kiütés. Sajnos nekünk még estére sem múlt el, sőt kicsit terjedt is, de legalább már nem dudorodik. Remélem holnapra szebb lesz. Na megyek aludni.

szuszu

sziasztok!

Almának utólag is nagyon boldog első születésnapot! ;)

Szilvi, nem, nem kaptunk antibiot... szerencsére! most már egész jó amúgy a helyzet nálunk. köhögni, még köhögünk, néha nagyon is. de a hányás már a múltté!

Szuszu, szegény Andris! remélem, azért a kálcium most már sokat javított a helyzeteteken! szörnyű, hogy szegénykéknek milyen kis érzékeny a bőrük, és ezáltal mennyi kellemetlenségük lehet. :( jobbulást! amúgy megnéztem a fotóalbumotokat! nem semmi a kissrác! annyira édes, ahogyan az almát eszi! nálunk Beni egyáltalán nincs oda mostanság a gyümiért... :(

Kata, mindenképpen dobj az ünnepeltről fotót, na meg a tortáról is! :)

Kitti, azért látom a kajálással nálatok sincs gond! szerencsére!!! ;)

Niki, nem semmi vagy, hogy mennyit fogytál már! nagyon ügyi vagy. és amúgy még mindig nem kell fogyóznod, egyszerűen csak "magától" hullanak le a kilóid? nagyon klassz! gratulálok!

Mecsi, nagyon sajnálom, hogy nem vagy a legjobb passzban... fel a fejjel! remélem, hogy sikerül mindent megoldanotok!!! szerdán turi? mi valószínű, hogy megyünk! ;) legalább ennyi jó legyen már a szürke hétköznapokban! :P

Ritus. huh. herpesz! nem irigyellek! remélem, hogy hamar elmúlik! ez még amúgy sem kellemes, hát még terhesen! szerintem! azért beszélj a dokiddal, nehogy gond legyen!!!!

Andi, Zsominak és nagyidnak is jobbulást! remélem, hogy hamar túl lesznek ezen a nyavalyán! :(

mi ma takarítunk. legalábbis azt kellene, mert iszonyat rumli és kosz van már... :(

jövő szerdán akkor előreláthatólag bent vagyunk a XI. kerületben, ha lesz tali, akkor lehet, hogy csatlakoznánk, de majd még függ attól, hogy Beni hogy lesz... Bikás játszó is jó lehet! na!?

talisoknak jó utat, haza, vagy Sziszkáéknak, Boniéknak tovább! vigyázzatok magatokra, aztán sok sok képet!!!

sophie27

zsófi: szerdán hova mentek turiba mecsivel? és aznap tudnál játszóra is jönni?

szuszu: durva ez a kiütés dolog, de hát szegénykék bőre még annyi mindenre lehet allergiás. Tényleg nagyon kell vigyázni mindennel. Remélem hamar rendbejön Andris.

niki: Ringatóra jöttök csütörtökön?

ritus: a herpeszen kívül azért remélem minden OK veled és az új babával :) sok puszi megy nektek

Csabi már szépen jár, szinte keresztül kasul bejárja a lakást. most éppen a nagyinál vagyunk és megy összevissza a lakásban :) összeszorul a szívem mikor nézem, hogy milyen nagyfiú már az én kisfiam :)
lei

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?