sziasztok!
bocsánat, hogy eddig nem jöttem, nem volt szándékos...
a történet annyi, hogy tegnap elmentünk a fül orr gégére, mert Beni nagyon durván befulladt. de annyit mondtak csak, hogy vírusos megfázás. nasivin baby és sóoldat, meg szívjuk az orrát... erre este, miután már napok óta napközben szinte semmit nem aludt a köptetőtől, este pikk pakk elaludt, de úgy 1/2-1 óra múlva újra fent volt és annyira köhögött, hogy visszahányt mindent. ez az egész dolog vagy 10 percen keresztül ment. Beni még sosem hányt, iszonyat látvány volt, ahogyan erőlködik. sírt, nem tudta, hogy mi ez az egész vele... nagyon rossz volt, az már csak mellékes, hogy egész kisszoba berendezés, plusz én is tisztára bűzlöttünk a hányástól! elmentünk újra lezuhizni, és aztán közénk tettük a nagyágyba, ahol 2 perc múlva édesdeden elszunyókált. reggel 1/4 9kor taliztunk újra, mikor a helyén, jókedvűen ébredt! annyira édes volt akkor már! a mai napunk amúgy nagyon jól sikerült, egészen jól volt Beni, igaz köhög még, és az orrát is szívjuk, így sajnos nem vinném nyugodt szívvel közétek, hogy elkapja bárki! most már apának is kapar a torka itthon, szóval még mindig van valami a levegőben!
ne haragudjatok. én annyira számítottam rá, hogy összejöhet ez a tali, és pont most robban le a gyerkőc!
Ági, nektek jó pihit, ha már kibuliztad!
Barbi, szörnyű hírek. remélem, hogy már Te is sokkal jobban vagy, mint Dia is! és hajrá ötöske!

neked elég hamar össze szokott jönni, úgy elsőre, nem!?
jajj, nem tudom, hogy mit akartam még írni! ...
CsAndi, sajnos mégsem sikerül a polós cucc, szóval majd leboltoljátok az illetékessel, ha úgy van! jó!? bocsi. de nincs senki, aki tudott volna segíteni a nyomtatásban... ne hari!!!
Csengid hogy van?
Andi, jobbulás a gyerekeknek!
még biztosan millió dolgot akartam, de most rohanok. kicsit pihizek én is!
nagyon jó megatalit nektek. csináljatok sok fotót, legalább utólag hagy élvezzük ki minden percét!
jó utat mindenkinek, aki holnap már útra kel. vigyázzatok magatokra!