Na, csajok, átolvastam mindent
Astrid, basszus már simán azt gondoltam, hogy esemény van, de legalábbis fennforgás és a szülőszobán vagytok!

lassan kiérdemlem a kombinatórika nevet
Babcika: tábla

nagyon jó!!!
Lina orrszívó: én mindenképpen a porszívósat ajánlom, a kézi nekem semmit sem ért, az elemessel/elektromossal sincs jó tapasztalatom. Érdemes venni, hisz a babók jó ideig nem tudják kifújni a nózit, s inkább 2 perc üvöltés az orrszívótól, mint egy arcüreggyulladás. Egyébként van olyan gyerek, akit nem zavar /nálam a 3-ból Gergő volt az
Vera, hát kinéztem már jó ideje a Brigantykat, de a lényeg az volt, hogy végre egy kicsit kettesben lehessünk Apjukkal

nagyon klassz volt!
Anna, remélem a holnapi napod jobb hangulatban zajlik!

Végtére is csak hűvösebb lesz!

Annyira sajnálom, hogy rosszul telt a mai napod... az éhséget meg főleg, de sajna ötletem sincs....
nagy simi Neked!!! Egyetértek Sütivel "leszaromtabletta" s fekvés, olvasás stb. Mert megérdemled!!!!!!!!!!
Sárgadinnye : nyammmmmmmmmmmmmmmmmm
Süti: rosszullét

Még szerencse, h elmúlt... upc, egy kinemmondom milyen banda, én nem állnék szóba velük, csak lehúzzák az embert és a szolgáltatás is gyakran szarakodik, de a számlázás az megy

Digi ? nekünk ez van, s semmi gond, negyedannyiba kerül
Köröm, passzolom...
család és segítés: Ó Te Áldott jó lélek, de legyél már kicsit egészségesen önzőbb bakker!!!!!!!!!!!!!!! Tudod mikor főznék tik-tak bummként bárkinek is! Wazze, rendeljen étteremből és jónapot. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Móka: fürcsis vödör nagyon jó, a babák abban a pózban vannak benne, mint a pocakban. Elég sok baba nem szeret fürdeni, fél, megijed a kádban, a vödörben ilyen probléma nincsen.
Erika, remélem minden okés volt nst-n! Pocakbámulók:

és egy csúfolódós smile

Én ilyenkor vissza szoktam bámulni, vagy megjegyzem: igen, várandós vagyok, s tényleg nem a gólya hozza :p
Peppino: buszos bácsi

a történeteket mesélőket le kell állítani.

nekem mostanában az a taktikám, hogy előre közlöm, hogy antiszoci vagyok, s bunkó. Így aztán se idióta kérdések nincsenek, se horror sztorik
Spickey, gratula a betöltött 36hoz! üdv a 37ben:) hasmenés...
Bibi, miért kell 2-3 hónapig diétázni szülés után?????????,én is úgy tudom, h ha jók az értékek akkor nem kell a diéta.... ráadásául a kórházi menza sem arról híres, hogy odafigyel a cukrosok diétájára a gyerekágyon... mármint általában.
Viki: öreglány: egy részt sajnálom, mert tragikus ami vele történt, másrészt egyszerű és gonosz. Ne adj Isten, de ha legközelebb megint ilyen sztorit akarnak mesélni, közöld nyugodtan, hogy a nyugdíjas klubban lehet, de Te nem vagy rá kíváncsi és kész. Aztán a továbbiakban gondja a sorsa.
Vasalás: felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!!!
Még nem szülök, majd jövő héten
Babcika: mosogatás: ejjjjj... de biztosan nem direkt volt! Busz: annyi hülye van....
MTB cipő:

:lol:

micsoda pihent agyú fehérnép vagy!!!!!!!!!

Épp ma néztük mozi előtt, 56ezer ft egy pár
Bex, két fajta keményedést érezhetsz. Ha csak pl a fél pocak kemény, az attól van ugye, h a babó kinyomja, feszíti magát. Ha a pocak mindenhol kemény alul felül oldalt, mindenhol /nálam a hasalja szalonna részt le kell venni, de alatta is bőven érezhető, ha keményedés van

/ akkor az a valódi, jósló keményedés. Ilyenkor jön a kötözött sonka, vagy az abroncs fíling. Kellemetlen, vagy éppen fájdalmas, egyén függő. Megnéztem a képeket, tök jóóóóóóóóóók!!!! Babaszobát mondjuk nem láttam.... khm...
Mozi: jelentem tök jól bírom

bár kicsit meleg volt a végére, de a szék sem volt annyira kényelmetlen, s előtte elmentem pisilni

:)
Rita, az nst eredményre tényleg nem lehet adni, nekem is olyan a méhtevékenység görbém, mint az Alföld

Drukkolok a holnapi dokker látogatáshoz
Átlátszó betűk: nyugi, szerintem mindegyikünk írt már átlátszó betűkkel

Tényleg vacak érzés, de ne vedd a szívedre, nem Neked szól, hanem simán agyilag már nem olyan a kapacitás, mint amilyet az ember lánya egyébként elvárhat
Flora: oep, tgyás
Ebano szobáról várom a képeket nagyon!!!
Dorka, fotók???????????

Babasírás: nagyon jól ki van ez találva

Egyike a hangoknak, amit az ember nem tud elviselni

muszáj tennie a megszüntetésért
Vizesedés: engem is utolért, kb másfél centit dagadt a lábam kerülete. Utálatos dolog. Ellenszer: masszázs
Tarantino: kill billt nem láttam, nem is vagyok rá kíváncsi. De pl az Alkonyattól pirkadatig is csúcs jó film, na meg ez........... hát valami elképesztő. Teljesen magával ragadott, döbbenetes volt. Most ez lett a kedvenc filmem
Süti: piros körmű szafaládé...
Fűnyírás: de durva!!!!!!!!!!!!! mivel locsoljátok azt a füvet, hogy így nő???
Cukros diétázók előtt minden tiszteletem. Én nem tudnám csinálni, az biztos!!!!
Bexnek is gratula a 37hez!
T-pk azóta nem jelentkezett, de majd holnap délelőtt dobok rá egy sms-t h mizu....