A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Szép estét! és hűvösebbet 8) 8) 8)

Gyors beköszönés, hogy egyben vagyunk, aztán megyek altatni Atit
Megjöttünk moziból, a Becstelen Brigantikat néztük, naggggggggggggggggggggggggggggggggggggyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! Tarantino, tehát nem spórol a vérrel, ennék fényében nézzétek, de mondom, fantasztikus jó film!

Majd később még jövök, visszaolvasok s lehetőség szerint reagálok :) jók legyetek! :)

vicger

Rita! Ne sértődj meg, néha én is vagyok így, mármint hogy nincs reakció! Szerintem már most annyira ki vagyunk élezve a szülésekre, hogy a jó NST-ket stb, már csak magunkban nyugtázzuk, de én azért örülök,hogy jó lett és remélem míg a dokid nem jön meg egyben maradtok!!

Én eddig sem bírtam a nőket, a férfiak rendesebbek, ez tapasztalat, és dolgozni is jobb velük sokkal-sokkal kezelhetőbbek :D

Kép
babcika

Vicger: Örülök, hogy jól telt a kettesben töltött idő! Halkan jegyzem csak meg, mert sokan biztos a fejemet vennék, hogy én nem vagyok oda Tarantinoért. Megnézem, de nem szórakoztat annyira. De Brad Pitt-et kedvelem. :oops: Egyik barátnőm férje írtóra hasonlít rá. :lol:

Kép

Kép
hgrita

[quote="babcika"]R írta:babcikaita! Ne sértődj meg, néha én is vagyok így, mármint hogy nincs reakció! Szerintem már most annyira ki vagyunk élezve a szülésekre, hogy a jó NST-ket stb, már csak magunkban nyugtázzuk, de én azért örülök,hogy jó lett és remélem míg a dokid nem jön meg egyben maradtok!!

Én eddig sem bírtam a nőket, a férfiak rendesebbek, ez tapasztalat, és dolgozni is jobb velük sokkal-sokkal kezelhetőbbek :D

Na jó, nem sértődtem meg olyan nagyon, csak egy kicsit. :wink: Azért jól esik ha észreveszik az embert. :oops: Dokim egész szeptemberben nincs, így remélem nem hordom túl Mátét több, mint 2 héttel. Most hétvégén még kistartolhat, utána már Bye-bye dokim. :wink:

Kép

Kép
hgrita

És akkor mi lesz Rita? Ráhagyott valami szimpatikus másik dokira??

Kép
babcika

[quote="babcika"] írta:babcikas akkor mi lesz Rita? Ráhagyott valami szimpatikus másik dokira??

Megmondta a helyettes nevét, de csak kedden fogom megismerni (majd NST után keresem meg, akkor állítólag bent lesz). Én bízom benne, ha a dokim is. Fiatal(abb mint a dokim, ő 50es) és - bár csak fórumokról tudtam tájékozódni - eddig csak jó véleményt találtam róla. Nem is akarom ezen izgatni magam, remélem max gátmetszés és varrás erejéig lesz rá szükségem, a többi megy nagyjából magától.

Kép

Kép
hgrita

Jó a hozzáállás Rita! Én is ezt szeretném majd!

Kép
babcika

Na megyek intézem a családot! Jó éjt!

Kép
babcika

RITA,bocsi,bocsi,ezt nekünk Kép
No ,de a lényeg,hogy minden rendben,bár gondolom egy-két görbének jobban örültél volna.Hova is megy a dokid ilyen sokáig?????

Hát csajok,nagy nehezen kifestettem a lábkörmeim,erre nem tetszik apának,melesleg A PIROS nem áll jól a szafaládén!!!!

Andi, hétfő????hmmmmm,jó lesz,várlak Kép :lol:

sutimano76

No ,de a lényeg,hogy minden rendben,bár gondolom egy-két görbének jobban örültél volna.Hova is megy a dokid ilyen sokáig?????

Hát csajok,nagy nehezen kifestettem a lábkörmeim,erre nem tetszik apának,melesleg A PIROS nem áll jól a szafaládén!!!!

sutimano76

sutimano76

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,ez car,mármegint háromszor adta be,na mindegy RITA ,most háromszor is válaszoltam :lol: :wink:

sutimano76

[quote="laki papné"]T írta:laki papnéünde, az a baj, hogy uborka nincs itthon, a tejféléket, tojást meg a húst pedig alapból nem bírja a gyomrom (na, azt se tudom, hogy ez a gyerek mit fog enni az anyatej után, mert nekem most semmi se jó). A zöldségeket meg a gyümölcsöt, amin egyébként élek, csak mérve lehet enni (még ha sacc/kb eszem is).

Viki, én első gyerek vagyok és élek, az első 4 gyerekem is lány, az unokatesóim és -hugaim között is van egy csomó első lány :wink:
Hogy lehetett ilyen az az öregasszony :?: :shock: :evil: :evil: :evil: valami elképesztő... Én lehet hogy válaszoltam volna neki valami olyasmit, hogy végülis mindenki meghal előbb-utóbb, aki él... :roll: Ez akkor is és mindenképpen nagy gonoszság volt tőle.

Anna: annyira sajnálom !!! ... így tényleg nagyon nehéz: én sülthúson és uborkán, jégsalátán, paradicsomon élek szinte, meg azokon a zöldségeken pl cukkini, amiknek alacsony a GI-je ... mert ezekből ehetek "mennyiséget" ... na meg a sajtok, tejfölös túró stb ... a gyümiket én is nagyon megszenvedem, mert pl őszibarackot kilószámra bírnám enni ... és nekem még szülés után 2-3 hóig!!! kell majd diétáznom :(:(:(

Kép

Kép
bibiesbrumi

Babcika fog fájás,jajjjjj az nagyon rossz lehet,de miért nem csináltattad meg eddig?????????

Vicger,ha neked jól esett már megérte!!!

Rita,Tarantino nekem se jön be.A kill bill egyenesen egy közröhej volt,bocs attól akinek tetszett.Nem is maradt meg semmi a filmből,csak hogy a levágott karból kb 1000 hektoliter vér folyt ki és ember kb fél óráig ezt állva(de legalább ordítva)csinálta.Kész voltam,még jó hogy sógortól sok filmet el tudunk kérni,mert ezért a moziba 1 ft,annyit se adtam volna!!! :oops: bocsi ha valaki szereti

sutimano76

[quote="laki papné"]A írta:laki papnéndi, egy zsemle 30 gr. szénhidrát, ebédre nekem 50 gr-ot lehet enni. Másrészt a gyerekeim az összes szendvicsbe-valót beletették a zsömlékbe, illetve befalták, mire szóltam, hogy nekem tönkölykenyér kéne, így nem volt egyszerűen választásom...

Bocsi, csak tényleg nagyon csendben jegyezném meg: én fehér kenyeret, pékárut, egyáltalán nem ... hiába csak 30 gr ch a zsemle, de nekünk az nem jó (pl szőlőből is lehetne enni 15 gr-nyit kisétkezésre, de még sem lehet enni semennyit sem belőle !!!) ... bár tudom, a zsemle nem az a kategoria, de simán el tudom képzelni, hogy ha barnakenyérből eszed meg ezt a ch mennyiséget, nem lett volna gond ... persze: szükség törvényt bont :( ... nagyon nehéz neked most ezzel a vacak diétával, meg a rengeteg lurkóval körülötted !!! :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="v.andi"]A írta:v.andinna,az én táblázatom szerint 1 zsömi 25 ch.Engem mindig becsaptak a péksütemények,magas lett a cukrom még egy féltől is.Amit Brumi írt,abban is van igazság.A stressz is emeli a cukrot sajna.Ugyan már okádom a bakonyi barna kenyértől,de eddig az vált be.Minden étkezésnél jól működik.

Dorka,hát,én is szívesebben tartanék már itt,mint a lekegben történő jobbra balra dőlésnél.Nem fotóztad le véletlenül azt a bizonyos alvási pózt? :wink:

Én pedig a CERES magkeveréses toast kenyérre, abból egy szeletben csak 8.9 gr ch van (a több barnában 17 gr körül, ha jól emlékszem, mert nehezebbek a szeletek :) ... és mindig mepirítom, megvajazom, vajkrémezem, és jól megpakolom sonkával, sajttal ... és mehet mellé annyi uborka, amennyit csak szeretnék, meg egy fél paradicsom (azt ugye csak módjával ) ... minden reggelim ez, csak a sonkákat, meg a sajtokat variálom :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

hihi
azért látom pocakosmamik a szép dolgokat kivettétek a hozzászólásból de a folyton sírást meg az éjszakázást azt átugrotta a csalafinta mamiszem:))))

mi éppen várjuk, hogy kiscsaj elaludjon mert párom csinált fincsi vacsit de a fürcsi óta nem sikerül elaludni......a teraszon hűl a kaja és melegszik a bor:)))))) mi meg türelmesen ringatunk meg ringatunk.....
háááááát kicsi csomag most negyedóránként csörög:))) kisvekker:))) Assszem párom nélkül megkattannék......

KépKép
dorkamartini

Sziasztok lányok!
Ma hallottam egy olyan sztorit amin teljesen kibuktam! Egy ismerössel történt, délután apa kapja a telefont a lányától/kb8éves/,hogy jöjjön haza mert anyuci nagyon rosszul van! Persze szólt a kollégájának,hogy hazamegy,igy a kedves kolléga este rátelcsizik,hogy mi újság mi van az asszonnyal? Apuci közli vele-Fiam született! Senki nem tudta a családból,hogy az asszony állapotos még a férj sem,igy mikór haza ért akkor tudta meg,hogy fia született.Magyarázat az asszonytól,hogy azt hitte valami probléma van az emésztésével ezért állandóan görcs oldókat szedett. Na kismamik ezen aztán szerintem mindenki kiakad,hogy a francba akarja ezt a maszlagot megettetni a néppel,egy olyan csaj aki már szült :D :D :D :D

Kép
lipót beatrix

De jó Bex is betöltötte a 37.hetet!!!!!!!

Kép
lipót beatrix

[quote="babcika"]D írta:babcikaorka! Nekem Dorka maradsz jó! Szóval igen, ezek a pillanatok mindent megérnek. Csak olyat ne csináljon senki mint én anno,hogy alig vártam aludjon aztán meg elkezdem simogatni, kinyitogatni a kis tenyerét, a lábujjacskájit piszkálgatni, aztán persze fel is ébresztettem :D

Lányok! Aki vizesedik, mit tesztek ellene, ma egész nap feküdtem, kivéve ha ide ültem, de nem férek be a papucsba reggel sem!!

Én egészen eddig a hétig megúsztam, de már nekem sincs tippem: a dinnyeszezonnak vége, úgy látszik, nálam ez tette be a kiskaput vizesedés ügyileg: "híztam" is másfél kilót, de ez nyilvánvalóan tiszta víz ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Hát Beatrix,eddig se értettem a nem vette észre terheseket,de most,hogy már a mozgás is igazán nagy kihívás kezd lenni,elképzelhetetlenek tartom.Egyetlen egy eset azért van,ha a csaj min.100 kg,de inkább fölötti,mert akkor csak picit lett nehezebb a mozgása.
Gratula Bexnek a 37-hez!!!
Na,sajnos kiderült,hogy nővéremnek esze ágában sincs "segíteni",ő csak babázni akar.Remek,sajna annyira átvette sógorom stílusát,hogy már lassan nem bírom elviselni,és hiába mondom neki,egyik fülén be a másikon ki. :cry: Na sebaj,majd kap egy hatalmas pofont,azt kijózanodik rögtön!!!!
Tegnap például azon vesztünk össze,hogy mit akarok én a babhordozótól,hogy nem hiszi hogy van egy márka ,amit elfogad a jogszabály és a régiek nem jók!!! :roll: Na mondom,te aztán kurvára tudod,mi????'6 éve nem kellett ilyenekkel foglalkoznia!!!!Azért mert a sógorom szellemileg egy 0,és vele folyton úgy beszél,mint egy überokos,velem nem kell,mert én nem vagyok hülye.
Atya ég már megint a panaszkodásomat olvasátok,bocsi!!! :oops:

sutimano76

[quote="kata05"]B írta:kata05abcika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!
Amúgy 40-50 ezer között van állítólag. (de azért annyira nem is duci :D )

Anna, de gondolom te abból nem eszel, én úgy tudom tilos.

tilos ??? ... az én diétás táblám szerint nem az : 10 gr ch van benne, mint a sárgabarackban, eperben. meggyben és nektrrinban és alacsony GI-s ... tehát az első sorban ajánlott kategoria ... a szőlő tilos, és a szilvával kell "vigyázni" ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Dorka,én írtam asszem a sírásról is,de nagyon sajnállak,de lesz ez jobb!!!!!!Kicsi romantika apával ma is,na remélem azért nem cserél hőfokot a vacsi a borral.És különben is (most igyekszem a lányod szavaival kifejezni magam)hogy képzelitek,hogy egyedül hagytok és elmentek romantikázni,mostmár itt vagyok,erre vártatok 9 hónapig,akkor tessék engem körülugrálni!!!!!(Kicsit "nicsak kibeszél-es lett).

sutimano76

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Vicger: Örülök, hogy jól telt a kettesben töltött idő! Halkan jegyzem csak meg, mert sokan biztos a fejemet vennék, hogy én nem vagyok oda Tarantinoért. Megnézem, de nem szórakoztat annyira. De Brad Pitt-et kedvelem. :oops: Egyik barátnőm férje írtóra hasonlít rá. :lol:

Én imádom Tarantinot. de BP-et még inkább ;) :lol: :lol: :lol: ... azért férjnek nem kellene ... ne imádja mindenki az én férjecskémet !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76ITA,bocsi,bocsi,ezt nekünk Kép

Süti: szafaládé ketchuppal ???? :lol: :lol: :lol: ...

jaaaaaaaaa, azt akartam írni, hogy IGEN: Sütikének akkora szíve van, hogy betöltené az egész 304. oldalt ... kár, hogy sokan visszaélnek vele .... téged kellene kényeztetniük, az egész családnak, micsoda dolog az, hogy te főzöl másik családra ??? ... irgi-burgi (vagy ahogy bibike mondaná: irgimbu :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"]
írta:
bibiesbrumi
Süti: szafaládé ketchuppal ???? :lol: :lol: :lol: ...

Hát ez nagyon tetszik!!!!!!!!!!!

Kép

sutimano76

Süti: Bár bocsika de te nooooooomális vagy? Teljesen egyetértek Bibivel! Tényleg inkább téged kéne körbe ugrálni! Visszatérve az esetre amit irtam én egyszerüen hazug tyúkoknak mondanám, kilóktól függetlenül. Ezt most nektek nem kell elmondani milyen a szitu mikor a bébi szét rugdalja anya hasát :D :D :D

Kép
lipót beatrix

Hát lehet hogy nem vagyok noooormális,de sztem (egy kicsi pcihológus veszett el bennem....jó mélyen),a nővérem sokszor kicsi leki terrorba tart,ami szinte már észrevétlen,ÉS ami legszebb én nem akartam másik városba költözni,legyünk közel egymáshoz.Na,de ha tényleg nem fog segíteni,akkor majd visszaadom neki ha neki lesz szüksége,----- :wink: ebben jó vagyok------!

Amúgy a körbe ugrálást lehet nem is viselném jól.Segítséget amúgy se szoktam kérni,jobban esne ha észrevennék!!!Bár mostsem kértem,csak tényeket mondtam a rokonok és anyósom előtt(aug.20-án),azóta csak a hogy bírod kérdést kaptam!!!
Ő is sztem csak akkor jönne segíteni,ha kérném.
Mostmár kezdem azt hinni hogy tényleg én b...tam el valahol!!!!

Bibi,szivem nagysága kicsi túlzás volt!!!!

Irgimbu nagyon teccc :lol: Hát a gyerekszájnál nincs jobb!!!!

Ha már nem jövök akkor megint netmentes lettem!!!!

sutimano76

Másodszor kezdem... mert valamit megnyomtam és az egész elszállt.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nem vette észre, hogy terhes, mi???!!! Én meg hülye vagyok....én ezt nem hiszem el.... :x :x :x :x

Bex... 37. hét éljen :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babcika... fog... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Dorka... olyan jól leírod... emmár úúúúúúúúúgy hiányzott.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tessék fényképezni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Süti: nővéred... :evil: :evil: :evil:

"Szafaládé ketchuppal"... ezen olyan jót nevettem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Raktam pic-ra Dóra szoba képeket.... asszem itt a finisben, egyenlőre kész vagyunk vele.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Jaaaaaaaaaaaj lányok annyi gyümiről és kajáról írtatok... hogy éééééééééééééééééééhes vagyok.... :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? de nagyon...
asszem mék dobok valamit a fene nagy feneketlen gyomromba.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Viki,szoba nagyon széééééééép lett,komolyan,és milyen rendezett,Nekem még rucik kicsit össze vissza itt-ott fiókokban!!!

sutimano76

Ne aggódj,Viki én is így jártam,úgyhogy ha már őszibari,hát benyomtam kettőt.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs a nap történése............FŰVET NYÍRTUNK,mármint apa!!!!

sutimano76

WWWWWWWWWWWooooooooooooooooooooWWWWWWWWW Süti... füvet nyírtatok... ezt nem hiszem el! De jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én bedobok asszem egy főtt kukoricát.... :wink: :wink:
vikiviktor

Süti... hétvégén szülni szeretnék.... :wink: :wink: de legkésőbb hétfőn... :wink: :wink: muszáj volt összekapnom magam.... :wink: :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

nnnna ez az oldal is velem lesz tele..... :wink: :wink: :wink: :? :? :? elmegyek olvasgatni valamit.... 8) 8) 8) 8) 8) 8)
vikiviktor

Okés,Viki,értettem!!!!Bár a szeptembert azzzé megvárhatnád,mit szólnál az elsejéhez?????

Csajok,T-pk nem írt este,szóval sztem bent maradt a kórházba,nem???????Kriszti azóta nem sms-tetek???

sutimano76

Még lehet akár elseje is.... :) habár én könnyű szülésre számítok... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Enyim apa szerint... ha szept 1-én születik... mindig utálni fogja... mert jön a suli... :? :? :? :? :? szerintem meg tök mindegy... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Na, csajok, átolvastam mindent :)

Astrid, basszus már simán azt gondoltam, hogy esemény van, de legalábbis fennforgás és a szülőszobán vagytok! 8) lassan kiérdemlem a kombinatórika nevet :oops: :lol:

Babcika: tábla :D nagyon jó!!!

Lina orrszívó: én mindenképpen a porszívósat ajánlom, a kézi nekem semmit sem ért, az elemessel/elektromossal sincs jó tapasztalatom. Érdemes venni, hisz a babók jó ideig nem tudják kifújni a nózit, s inkább 2 perc üvöltés az orrszívótól, mint egy arcüreggyulladás. Egyébként van olyan gyerek, akit nem zavar /nálam a 3-ból Gergő volt az :)

Vera, hát kinéztem már jó ideje a Brigantykat, de a lényeg az volt, hogy végre egy kicsit kettesben lehessünk Apjukkal :) :) :) nagyon klassz volt! :D :D :D

Anna, remélem a holnapi napod jobb hangulatban zajlik! :) Végtére is csak hűvösebb lesz! :) Annyira sajnálom, hogy rosszul telt a mai napod... az éhséget meg főleg, de sajna ötletem sincs....
nagy simi Neked!!! Egyetértek Sütivel "leszaromtabletta" s fekvés, olvasás stb. Mert megérdemled!!!!!!!!!! ;)
Sárgadinnye : nyammmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Süti: rosszullét :? Még szerencse, h elmúlt... upc, egy kinemmondom milyen banda, én nem állnék szóba velük, csak lehúzzák az embert és a szolgáltatás is gyakran szarakodik, de a számlázás az megy :evil: :evil: Digi ? nekünk ez van, s semmi gond, negyedannyiba kerül 8)
Köröm, passzolom...
család és segítés: Ó Te Áldott jó lélek, de legyél már kicsit egészségesen önzőbb bakker!!!!!!!!!!!!!!! Tudod mikor főznék tik-tak bummként bárkinek is! Wazze, rendeljen étteremből és jónapot. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Móka: fürcsis vödör nagyon jó, a babák abban a pózban vannak benne, mint a pocakban. Elég sok baba nem szeret fürdeni, fél, megijed a kádban, a vödörben ilyen probléma nincsen.

Erika, remélem minden okés volt nst-n! Pocakbámulók: 8) és egy csúfolódós smile :P Én ilyenkor vissza szoktam bámulni, vagy megjegyzem: igen, várandós vagyok, s tényleg nem a gólya hozza :p ;)

Peppino: buszos bácsi :evil: a történeteket mesélőket le kell állítani. ;) nekem mostanában az a taktikám, hogy előre közlöm, hogy antiszoci vagyok, s bunkó. Így aztán se idióta kérdések nincsenek, se horror sztorik :)

Spickey, gratula a betöltött 36hoz! üdv a 37ben:) hasmenés... :?

Bibi, miért kell 2-3 hónapig diétázni szülés után?????????,én is úgy tudom, h ha jók az értékek akkor nem kell a diéta.... ráadásául a kórházi menza sem arról híres, hogy odafigyel a cukrosok diétájára a gyerekágyon... mármint általában.

Viki: öreglány: egy részt sajnálom, mert tragikus ami vele történt, másrészt egyszerű és gonosz. Ne adj Isten, de ha legközelebb megint ilyen sztorit akarnak mesélni, közöld nyugodtan, hogy a nyugdíjas klubban lehet, de Te nem vagy rá kíváncsi és kész. Aztán a továbbiakban gondja a sorsa.
Vasalás: felejtsd el!!!!!!!!!!!!!!!!
Még nem szülök, majd jövő héten :lol: :lol:

Babcika: mosogatás: ejjjjj... de biztosan nem direkt volt! Busz: annyi hülye van....
MTB cipő: :lol: :lol::lol: :lol: micsoda pihent agyú fehérnép vagy!!!!!!!!! :) :) Épp ma néztük mozi előtt, 56ezer ft egy pár :shock:

Bex, két fajta keményedést érezhetsz. Ha csak pl a fél pocak kemény, az attól van ugye, h a babó kinyomja, feszíti magát. Ha a pocak mindenhol kemény alul felül oldalt, mindenhol /nálam a hasalja szalonna részt le kell venni, de alatta is bőven érezhető, ha keményedés van :D/ akkor az a valódi, jósló keményedés. Ilyenkor jön a kötözött sonka, vagy az abroncs fíling. Kellemetlen, vagy éppen fájdalmas, egyén függő. Megnéztem a képeket, tök jóóóóóóóóóók!!!! Babaszobát mondjuk nem láttam.... khm... ;)
Mozi: jelentem tök jól bírom :) bár kicsit meleg volt a végére, de a szék sem volt annyira kényelmetlen, s előtte elmentem pisilni :) :):)

Rita, az nst eredményre tényleg nem lehet adni, nekem is olyan a méhtevékenység görbém, mint az Alföld ;) Drukkolok a holnapi dokker látogatáshoz ;)
Átlátszó betűk: nyugi, szerintem mindegyikünk írt már átlátszó betűkkel ;) Tényleg vacak érzés, de ne vedd a szívedre, nem Neked szól, hanem simán agyilag már nem olyan a kapacitás, mint amilyet az ember lánya egyébként elvárhat :)

Flora: oep, tgyás

:evil: :evil:
Ebano szobáról várom a képeket nagyon!!! :)

Dorka, fotók??????????? :) Babasírás: nagyon jól ki van ez találva :) Egyike a hangoknak, amit az ember nem tud elviselni :) muszáj tennie a megszüntetésért :)

Vizesedés: engem is utolért, kb másfél centit dagadt a lábam kerülete. Utálatos dolog. Ellenszer: masszázs

Tarantino: kill billt nem láttam, nem is vagyok rá kíváncsi. De pl az Alkonyattól pirkadatig is csúcs jó film, na meg ez........... hát valami elképesztő. Teljesen magával ragadott, döbbenetes volt. Most ez lett a kedvenc filmem 8)

Süti: piros körmű szafaládé... :lol: :lol: :lol: :lol:
Fűnyírás: de durva!!!!!!!!!!!!! mivel locsoljátok azt a füvet, hogy így nő??? ;) ;)

Cukros diétázók előtt minden tiszteletem. Én nem tudnám csinálni, az biztos!!!!

Bexnek
is gratula a 37hez! :)

T-pk azóta nem jelentkezett, de majd holnap délelőtt dobok rá egy sms-t h mizu....

vicger

Viki, mostanában, kb 2 napja én is farkas éhes vagyok! de nagyon durván!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
megsasolom a szobát ;)

vicger

Süti? Azért nincs harag ugye????? :D :D :D Csak tényleg nagyon fura a növéred hozzá állása! Legalább megköszönte? Szerintem neked olyan jó szived van hogy nem fogod visszaadni. :D :D

Kép
lipót beatrix

nagyon klassz lett a szoba!!!!!!!!!!! Teccccccccccc :) :) :)

vicger

Kriszti nagyon jó válasz!!!!!Teccc
[quote]i írta:gen, várandós vagyok, s tényleg nem a gólya hozza
.A többi is tecc.

Cipő, :shock: :shock: :shock: ,mennyi???????Hogy mé nem én találtam fel!!!!A francba,de ezek után legalább tudom,kinek milyen vastag a pénztárcája!!!

[quote]F írta:űnyírás: de durva!!!!!!!!!!!!! mivel locsoljátok azt a füvet, hogy így nő???

Kép őőőőőőőő,vizzel,no nem ám vezetékessel,kútból nyert talajvizzel,napi 5-ször.Most remélem jön a hidegfronttal a jó kis eső,és akkor nem kell locsolni,mert bár nem nagyon csinálok itthon semmit,de egy kicsit fárasztó fél órákat ácsorogni,mire tiszta viz lesz mindenhol!!!!!

Tarantino,na akkor lehet nem a kill bill -el kellett volna kezdenem,na majd kérek egy másik filmet is.Asszem a sun city-t is ő csinálta,hát az is!!!!!!És mivel csak ilyen filmjeit "láttam",(apa nézte én meg ott ültem a szobába),szóval a véleményem eddig....az ilyenekből ezekszerint van aki filmrendező és van aki sorozatgyilkos lesz!!!!!!

sutimano76

Beatrix miért lenne??????Nővérem hülye,oszt ennyi. :lol: Azért mert én tökéletes vagyok :lol: :lol: :lol: .
Amúgy képes vagyok visszaadni,egy velőig ható megjegyzés kíséretében,aztán mikor már fáj a lelke,akkor utána persze segítek.
Amúgy is ,ti még nem ismertek annyira,ezért elfogultak vagytok velem kapcsolatban,pedig ki tudja lehet én lenni :twisted: .......... hihi

sutimano76

Köszi.... közös érdem apikával... vagyis én kigondoltam... ő összerakta... ragasztotta... fúrta... faragta... stb.... (olyan ügyi.... :) ) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Azta nem semmi, hogy mindent hogy lereagáltál.... pofám leszakad a teljesítmény előtt... :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Film... biztos jó volt... lehet megnézzük mi is... s megyünk onnan szülni... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Na Süti ez az amit én nem tudnék elképzelni rólad....

"pedig ki tudja lehet én lenni :twisted: ............"
vikiviktor

Boszinak boszi vagyok,Viki,mostmár csak az a kérdés,hogy Bűbájos vagy Vasorrú ????

sutimano76

Enyim babó kiakar jönni a jobb oldalamon.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: meg úgy érzem mindjárt kinyúl a kezecskéjével lent... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: öööööööööö lehet, hogy ő tágítja a méhszájam a kezével.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Naná, hogy Bűbájos :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki,na nemáááááááááááá,még a végén pár óra múlva sms-t kap valaki.De ha vigasztal,nekem az aranyerem focizza,kb olyan érzés lehet,mintha egy 100 éves fenyő törzsét akarnák feldugni!!!(honnan tudom milyen az.........hát.......nemtom).

sutimano76

[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktoraná, hogy Bűbájos :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép köszi

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?