Viki!
Szerintem az öreg nő szimplán nem dolgozta még fel a saját gyereke halálát, és azt a keserűséget adja tovább, amit érez. Elég rossz lehet neki, hogy ennyi év után is még ez van benne.
Egyébként (és most nem a fiús anyukákat akarom ijesztegetni

:D, itt úgyse lesz senkinél ilyen) a fiúk sokkal esendőbbek a lányoknál. Kimutatták, hogy több fiú fogan, mint lány, de méhen belül és születéskor is nagyob a halandóságuk. És uyge azt se kell senkinek magyarázni, hogy idős korra sokkal nagyobb a nők aránya.
De ezzel mi most ne foglalkozzunk, gyönyörű egészéges fiaink és lányaink fognak születni!

:):) Akár első gyerekként, akár többedikként.
Kriszti!
Nem zavart volna, ha bejön a kombinatorikád!

Egyenlőre még mindig semmi, pedig gondoltam a hidegfront...
Tényleg: Ati mit szl a babához, látszik rajta, hogy valamit azért tud róla? Nekünk a legkisebb nagyon aranyos, minden UH képre (legyen az szív UH a tévében) kijeletni, hogy az baba, de érdekes módon azzal még nem nagyon tud mit kezdeni, hogy a baba a pociban van, kell neki valami kézen fogható dolog, így a baba a köldököm...

:D Mondjuk elvárni nem várom el tőle, hogy felfogja rendesen, mert még én magam sem tudom (persze aggyal tudom, de valahogy mégsem) a baba a pociban-kinti baba összefüggést...
Azért a kórházas kérdésre készülj, mert nem biztos, hogy a mostani kicsi idő és az akkori napokban mérhető idő összehangban lesznek, és akkor is ugyanaz lesz (főleg ha meglát egy másik babát a kezedben). Fog látogatni? Nálunk Dóra fog nekik "ajándékot hozni".
Atesz szép barna lesz!

:D:D De azért vigyázzon!
Süti!
És babával ki fog locsolni?
Csak mert mi úgy jártunk, hogy volt normális füvünk, aztán jött egy szeptemberi gyerek, és mivel addig én locsoltam, akkor meg senki, a fű szépen megadta magát... Úgyhogy addig sakkoztunk, míg sikerült automata öntözőt beépíteni, az most locsol, én nem bírnék 1/2-1 órákat ott állni locsolgatni, ráadásul épp két lehetetlen időpontban: reggeli indulási időben, és este vacsi-fektetéskor...
Rita!
Tényleg ne bántódj meg, tegnap nekem olyan aligfogazagyam napom volt, szerintem a meleg miatt. Remélem a mai nap jobb lesz.
A vonalzóm azt mondja, hogy "Dóra due TODAY!", hát legyen igaza!