A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti, bezony annyi!!! Nekünk is csak akkor lesz, mikor lottó 5ös :) :) :)
ügyes vagy fűileg / is/ :)
viszont Sütikém, ahhoz h kihasználjanak valakit, két ember kell ám! Egy aki kihasznál, s egy másik, aki hagyja! Szóval tessék szépen a sarkadra állni, s megköszönni az eddigieket, s megálljt parancsolni ennek az egyoldalú izének / bakker, pedig micsoda szép körmondat lett volna, ha az a bizonyos szürkeállomány rendesen műkszik.... 8) / szóval a csak elvárok dolgokat-nak. Ne hagyd magad, ha boszi vagy ha nem. :)

Viki
, ugye, hogy ugye, csak akarni kell /reagálás / :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ja, s a lényeg, mármint nekem: Ati olyan jól elvolt, nem is keresett bennünket, nem volt semmi nyekk, meg nyikk... /kicsit be is sértődtem :)/ De most már teljesen nyugodt vagyok, hogy amíg a kórházban leszek, semmi gond nem lesz !!!! :) :):)

Hulla vagyok, elrobogok aludni :)

vicger

Látod Kriszti... KisAti teljesen belejön... te meg mehetsz nyugiba szülni.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Süti... már épp megakartam kérdezni... hogy honnan a francba tudod, hogy az milyen... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noooo én is lépek aludni... mert már nem bírok ebben a pózban feküdni.... ha pedig nem így fekszem... nem tudok netezni... :? :? :? :? :wink: :wink:

Szép álmokat.... pisi mentes éjszakát mindenkinek!!!!! :)
vikiviktor

Na,jó ne zsírozzuk tovább az egom.Gondoltam,ha én ilyen felajánlós vagyok,más is az,hát nem.Ez van.Amúgy imádok főzni.

Ati,Kriszti ülj le..........ülsz??????hát igen a gyerekek felnőnek,és néha előbb szakad az a köldökzsinór,mint szeretnénk(hűűű de okos vagyok,pedig gyerekem sincs).Na,de vicc félretéve.Sztem ez tök megnyugtató,mert így tényleg nyugiba lehetsz a kórházba,és teljesen odaadhatod magad Lucának és az érzéseknek.Nem lenne jó közben azon stresszelni,hogy vajon Ati mikor és mennyit sír utánad!!!!Puszi az édes és okos kis buksijára!!!!

Jóéccakát nektek is!!!!!!!!!!!

sutimano76

Jobb reggelt!

Nehezen tudnám kultúráltan szavakba önteni,milyen éjszakám (már ha azt a páróra alvást annak lehet nevezni) volt. :twisted: :twisted:

Anna,gratula az első saját dinnyéhez.Sajnálom,hogy ennyi kaját nem szeretsz.Így tényleg nehezebb.Én is válogatós vagyok nagyon,ezért is irigylem Brumit,mert ahogy nézem,ő sok zöldségfélét szeret.

Floranan,ma van egy restanciád :wink: :lol: Képek Ebano szobájáról,nagyon várom.A lábad :twisted: Remélem mára enyhül,ahogy a meleg is.

Babcika,fogad????Jobb lett,vagy álmatlan éjszakád volt?
Kép

Brumi,én a CERES magkeveréses toast kenyeret nem ismerem,illetve nem tudom melyik az :shock: A bakonyi barnában 13 ch van egy szeleteben.

Timi,kiscsomag hagyott benneteket végül romantikázni? Kép

Beatrix,az ilyen nőket soha nem értettem,és elég sok ilyen van,aki azzal "takarózik",hogy nem vette észre.No comment....

Süti: szafaládé ketchuppal ???? Egy fotóval igazán megajándékozhattál volna minket :lol:
Sajnálom,hogy tesód ilyen.ÉS igen is áldott jó szíved van.Tessék megpróbálni nemet mondani.Bár,hamarosan eljön ez az idő is.Nemsokára valaki mindennél fontosabb lesz neked,és menni fog.Ha nem megy szólj,és én mindig kimondom helyetted a NEM-et. Kép Éljen a fűnyírás!!!Kép Kép Kép

Viki,naon szép lett Dóra lak.Az a fotelos sarok a kedvencem,olyan nyugis.Most már csak őnagysága hiányzik a szobácskájából. :wink:

Kriszti,Atival szerintem sem lesz gond.Csak mi Anyák gondoljuk azt,hogy nélkülünk nem tudnak létezni.Jól bírtad a mozit :roll: :lol:

Mi ma is kettesben.Daniért elmegyünk,de valami házibuliba megy,és csak reggel jön majd haza :shock: :lol: Vasárnap pedig én megyek egy utolsót bulizni,a Fenyő koncertre a Margitszigetre.Már nagyon várom.Tavaly dolgoztam a filmjébe,és nagyon szerettem.

Kép
v.andi

Kép
v.andi

Szép jó reggelt Hölgyek! :) :)

Andi, micsoda jó programod lesz vasárnap! :) Tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Örüljetek az ilyen kettesben töltött napoknak, hamarosan csak álom lesz ;) ;)
Szerintem hagyd, hogy leolvadjon a kultúrmáz, miért nem bírtál aludni? Meleg volt nagyon? Vagy fájtál?

Én kivételesen most csak egyszer keltem, de azon is gondolkodtam reggel, hogy tényleg felkeltem e :lol:

Atesz megint szoliban :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira "furcsa", hogy szinte állandóan együtt vagyunk, a nap 22-24 órájában, kivéve a szolgálatokat, s még sem unjuk egymást, vagy idegesítjük, vagy zavarjuk. Még nem is veszekedtünk soha :shock: Na, nem mintha zavarna, sőt, tökéletesen elégedett vagyok a helyzettel, csak ugye az ember nem ehhez van/volt hozzászokva.
Na, szóval lényeg ami lényeg, hiányzik a férjem :oops: 8)

Kismamik, vajon kinek mit tartogat ez a mai erősnek mondott hidegfront? :)

vicger

Jó reggelt!

Én ma nem leszek túl aktív, mert itthon van Janó, vele kell aktívkodnom. Köszönöm kérdéseiteket, fogam most elvan, meg éjjel is aludtam. Nem csináltattam meg, mert nagyon nehezen tűröm az afféle fájdalmat, amit egy gyökérkezelés okoz, és féltem, hogy beindítja a szülést idő előtt. Tegnap apuci leordított,hogy vegyek be egy Algopirint, aminre meg rá van írva, hogy nem lehet szedni, így szenvedtem még tovább, jól átsikáltam 2-3-szor és el tudtam aludni. Előtte megbeszéltük,hogy lehet holnap (azaz ma) ő sem dolgozni megy, hanem fogorvoshoz visz, erre közölte ő tuti melóba megy, mondom jó akkor gyereket a szegre akasszam? "Hát elül ott melletted" Ja mikor nyögök, hörgök üvöltök és folyik a könnyem a fájdalomtól!!! Szép is lenne. De ma reggel bocsánatot kért, így már nem haragszom.

Na megyek reggelit csinálni!!! Puszi

Kép
babcika

Szép jó reggelt!!!!

Andi,sajnálom az alvást,egy ilyen átdolgozott nap után megérdemelted volna!!!!!Atya ég koncert???Ti mit be nem vállaltok!!!
Nekem iccaka is csak elmegy kategória,mert bár pár napja újra van pisi járat,viszont ha kelek,arra kelek ,hogy Berni úgy feszít,illetve pocak elindul gravitáció vonzásának és le akar szakadni.
Az éjjeli kelésnél,már a szülés utáni első éjszakára gondolotam,hogyha hason nem is,de bizti könnyebb lesz az alvás.
Ketchupos szafaládéról azért nem csináltam képet,mert mindig mindent illusztrálok,lassan nem hsz-t,hanem képregényt írok.Kicsit elég belőlem :roll: !!!!

Anna,zegnap el is felejtettem írni,hogy nagy gratula dinnyéhez,nincs is jobb mint a saját.Én jövőre kezdem a kertészkedést.Idén csak a kikelt virágokra és fűre lehettem büszke.ÉS képzeljétek a tavasszal elvirágzott krókuszom ismét kihajtott!!!!

Babcika,pár hete még kaphattál volna érzéstelenítőt.Nekem is kellett, a terhesség elején,amikor viszont nem szeretnek adni.A doki azt mondta,inkább a fájdalomcsillapító,mint a fájdalom!!!Az a babaának is rosszabb!!!!Ja és csak első kezelésnél kaptam,a többinél már nem adtak,de nem is fájt(a szülés biztos rosszabb lesz).

Kriszti,Atesz túl barna lesz :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Andi,elolvastam a cikket,hát nem semmi.Mekkora döntés lehetett elengedni a kisfiút,még ha a barátnőre bízva,de akkor is.

sutimano76

Jó reggelt :)
Ma elég car éjszaka volt, másfél óránként pisilni voltam :? Este Fruzsi megint nagykésezett alulról. Utálom a hidegfrontot, ráadásul Apa megint dolgozik :? :?
Látom (asszem) Bibi feltette a fürcsihálót, arra gondoltam én is! Nagyon jókat írnak róla.
Anna, nagyon sajnálom a cukkered, a 11,5 nagyon sok, én sajnos nem tudok zsemlét enni, se semmiféle kenyeret, mindegyik felnyomja. Nekem a sz@aros korpovit és abonett maradt és a gyümikkel is nagyon vigyáznom kell. Nem ettem idén dinnyét, pedig imádom, egyszer őszibarackot, két-háromszor almát. Egyébként én írtam, hogy szülés előtt két héttel kb rendeződik, a cukros dokinéninél hallottam. Az augusztusiak topikjában azt olvastam nemrég, hogy megszült a csaj, másnap reggel megevett egy egész zsömit, cukros teával, és 5,2 lett neki. Reménykedem, hogy nem kell betartani hat hétig a szülés után.
Floranan, látom megvagy egyben, megnyugtató, a fiúk nagyon ügyesek, én is várom a képeket!
Babcika, nekem is szarakodik a bal felső bölcsességfogam, de nagyon remélem, hogy kihúzom szülés utánig.
Süti, ti aztán zöldeltek!! Krókusz, fű, van ott minden :lol: :lol: :lol: Tudjátok, a nyúl miért igazi jellem?! Mert ott ül a fűben azt' mégsem szívja el! :)

Kép
lili34

Lili,nyuszi :lol: :lol: :lol:

sutimano76

ha minden igaz Madarék ma mennek haza,hurrrrrrrrrá!!!!!!!!!

sutimano76

Viki!

Szerintem az öreg nő szimplán nem dolgozta még fel a saját gyereke halálát, és azt a keserűséget adja tovább, amit érez. Elég rossz lehet neki, hogy ennyi év után is még ez van benne.
Egyébként (és most nem a fiús anyukákat akarom ijesztegetni :D:D, itt úgyse lesz senkinél ilyen) a fiúk sokkal esendőbbek a lányoknál. Kimutatták, hogy több fiú fogan, mint lány, de méhen belül és születéskor is nagyob a halandóságuk. És uyge azt se kell senkinek magyarázni, hogy idős korra sokkal nagyobb a nők aránya.
De ezzel mi most ne foglalkozzunk, gyönyörű egészéges fiaink és lányaink fognak születni! :):):) Akár első gyerekként, akár többedikként.

Kriszti!

Nem zavart volna, ha bejön a kombinatorikád! :D Egyenlőre még mindig semmi, pedig gondoltam a hidegfront...
Tényleg: Ati mit szl a babához, látszik rajta, hogy valamit azért tud róla? Nekünk a legkisebb nagyon aranyos, minden UH képre (legyen az szív UH a tévében) kijeletni, hogy az baba, de érdekes módon azzal még nem nagyon tud mit kezdeni, hogy a baba a pociban van, kell neki valami kézen fogható dolog, így a baba a köldököm... :D:D Mondjuk elvárni nem várom el tőle, hogy felfogja rendesen, mert még én magam sem tudom (persze aggyal tudom, de valahogy mégsem) a baba a pociban-kinti baba összefüggést... :D
Azért a kórházas kérdésre készülj, mert nem biztos, hogy a mostani kicsi idő és az akkori napokban mérhető idő összehangban lesznek, és akkor is ugyanaz lesz (főleg ha meglát egy másik babát a kezedben). Fog látogatni? Nálunk Dóra fog nekik "ajándékot hozni".
Atesz szép barna lesz! :D:D:D De azért vigyázzon!

Süti!

És babával ki fog locsolni?
Csak mert mi úgy jártunk, hogy volt normális füvünk, aztán jött egy szeptemberi gyerek, és mivel addig én locsoltam, akkor meg senki, a fű szépen megadta magát... Úgyhogy addig sakkoztunk, míg sikerült automata öntözőt beépíteni, az most locsol, én nem bírnék 1/2-1 órákat ott állni locsolgatni, ráadásul épp két lehetetlen időpontban: reggeli indulási időben, és este vacsi-fektetéskor...

Rita!

Tényleg ne bántódj meg, tegnap nekem olyan aligfogazagyam napom volt, szerintem a meleg miatt. Remélem a mai nap jobb lesz.

A vonalzóm azt mondja, hogy "Dóra due TODAY!", hát legyen igaza! :D

Astrid

Kép
astrid

Jó reggelt mindenkinek! :D
Ne sértődjetek meg, nem sorolok fel mindenkit egyenként, de igazán fél napokat ülök itt, és elolvasok minden hozzászólást, csak az én agyam elve úgy működik, hogy két nap múlva hajnalban reagál és addigra 1. vagy elfelejtem ki írta, vagy 2. mire felébredek egészen azt is elfelejtem, hogy én mit akartam :wink:

Sajnos, a sárgadinnyémnek csak az illata volt igazán jó, az íze elég uborkás volt :( Tuti, nem vitte fel a cukrom. :wink: :lol:
Én Ceres teljeskiőrlésű tönkölykenyéren élek, az 12/szelet ill. 42/100gr. és aránylag kevés adalékanyag van benne.
Sajnos, nem "nem szeretem" a húst, sajtokat stb. , hanem nem bírja a gyomrom... :(

Kriszti, az estéd :D :D :D

Timi, olvastuk a sírást is, de azt tudjuk úgy is :wink: Végül milyen lett a tegnap estétek?

Viki olyan jó neked, hogy ennyit ehetsz!

BEatrix, azt nem tudom, hogy olyan van-e, hogy valaki egyáltalán nem veszi észre, hogy gyereke lesz, én a 6.-at a 16. héten vettem észre :wink:

Bex, nagyon szuper lett a konyhád! :D :D

Megkértem a férjem, hogy csütörtökön fényképezzen már le, hogy tehessek fel nektek képet, de itthon felejtettük a gépet... Lehet, hogy megpróbálom egyedül :wink:

Fú, mennyit írtam már...
De még egyet! Nézzétek meg a www.rongybabak.hu -t!

Szép napot!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Beatrixoknak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!!!!

Kép
kata05

De Astrid, valami előjel?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jó reggelt esmét!

Én bizony bealudtam fél 7-kor,és jól is esett.

Kriszti,a meleg miatt első sorban,illetve nagyon elfáradtam.Ati megint barnul,ez jó!Szegénykém,azért jó sokat dolgozik.

Süti:Danival is kimentem egy teniszpályára 36hetesen ütögetni,hogy szüljek már.Kisfiam 40+1 napon született.No azért rock and rollozni nem fogok. :lol: :lol:

[quote="astrid"][ írta:astridcolor=red]A vonalzóm azt mondja, hogy "Dóra due TODAY!", hát legyen igaza! :D[/color]

Még jöhet ma Dóra :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.08.29 07:36-kor.

Kép
v.andi

KAta, látod, azt akartam én is! (Csak szita a fejem)

Beatrix és Bex-Beatrix, minden jót és sok örömet a névnapotokra!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Beatrixonak én is nagyon boldog névnapot kívánok!.

Anna,ezek a babák,nagyon szépek.Az áruk sem semmi.Szerintem ügyesebb anyuka simán megcsinálja fillérekből.
Éljen a 40. hét :wink:

Nekem azt mondták,hogy a szüléssel egy időben,akinek tényleg csak terhességi volt a cukor,elmúlik.Ezért írtam a múltkor,hogy azt tanácsolta nekem a csaj,hogy már a kórházban szülés után mérjek,és akkor már kiderül úgyis,a jó kis hazai kajáktól,hogy mit művel az ember cukra.

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Hogy ti milyen kis éjjeli baglyok vagytok! :o Én 10 után kidőltem és takarodót fújtam... Mondjuk ennek a nyomott meleg időnek köszönhetően nem aludtam vmi fényesen, mert vagy 800x felébredtem és 3-4-ig meg csak forgolódtam :twisted: De azért ok..
Ezt nézzétek!!! http://koponyeg.hu/ Még egy hét és jön a hüvi!!!!!!! Bár addigra már jó lenne nem 2in1 lenni :roll: .
Ma betöltöttük a 38-at!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

BEATRIXOKNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Viki, Dóra baba nagyon szép lett. Olyan jó meleg és barátságos hangulat sugárzik belőle. Ésss Mírának is van olyan katicás ágyneműje, mint nálatok a takaró. :)

Tarantinot én se szeressem, de én is azt hallottam ez a filme egész jóra sikeredett. Mondjuk Brad Pritt is tudja hogyan kell szerepet választani.
Süti, ha Tarantino, akkor esetleg Ponyvaregény??? Az még nekem is tecc. Próba cseresznye. ;)

Andi, sajnálom a car éjszakád... de lehet fel tudlak vidítani. ;)

Babcika... én a helyedben még ma elmennék fogdokihoz... ha egyszer neki áll fájni az nem fog magától meggyógyulni és inkább még most cerelje meg a doki, mint mikor már Blankus is megérkezett, nem? Akkor már macerásabb egy fogdoki-látogatás is.

Timi, hát igen onnantól, hogy anyucik lettünk nem olyan eccerű megoldani akármilyen romantikázást... legtöbbször a picik radarja ezt megérzi és tuti, hogy akkor áll neki a műsort csinálni. hajaj tudnék erről mit mesélni. :(

Astrid, nálatok is baba terén a köldök a kiinduló szempont? :lol: Míra is mindig ott kukucskálja öcsijét... meg mióta mondtam neki milye hol van, azóta mikor simizi mindig elmondja, hogy itt a feje... stb. Neki is mutatni kell mindig képeket öcsiről. Én úgy érzem már nagyon várja, de sztem ő nem egy ici-pici babóra gondol, hanem egy vele egykorú kisgyerekre, mert mondja, hogy majd csúszdáznak meg labdáznak meg mászókáznak... együtt. :)

Anna... tükör csak van otthon nálatok? Jó lenne már pocis képet látni rólad is! :)

És hát vannak még emberkék akik el vannak maradva pocakfotóilag. ;)

Kép Kép
manósziget

Astrid, rendelünk Nektek egy pikk-pakk szülést mára, mit szólsz? :) :)
Ati mondja, hogy a pocakban a baba, bevallom őszintén, én úgy gondolom, h a kis gyerekek , csecsemők, nagyon szenzitívek még a khm... a kvázi spirituális dolgokra, az érzékeik nagyon kiélezettek, látják az aurákat s egyéb dolgokat. Úgyhogy szerintem teljesen tisztában van azzal, hogy van valaki a pocakban, bennem.
Hiú reményeim nincsenek a kórházi idővel kapcsolatban, biztos vagyok benne, hogy mikor hazajövök haragszomrád lesz Ati részéről, ami teljesen természetes, s jogos. Látogatni nem jöhet, nem jöhetnek be gyerekek az osztályra, én meg nem vihetem ki Lucát az udvarra, tehát ez veszett fejsze nyele / vannak még bőven hiányosságok a miskolci kórházban, bár ugye ez tájspecifikus, muszáj határt szabni a dolgoknak, s még így sem működik rendesen...
Annyi megnyugvásom van, hogy nem lesz sírás nélkülem. Atesz szabin lesz, tehát a biztos pont meg van, nem lesz gond remélhetőleg este sem az alvásnál.
S azért sietek haza ;)

Babcika fogfájás :? :? :? részvétem. Hála az égnek nagyon ritkán fáj a fogam, de ilyenkor mindig a csodára várok, hátha elmúlik... halálfélelmem van a fogdokiktól :oops: :? 8)

Manó,
kíváncsi vagyok bejön e az inga jóslata nálatok is, na meg nálunk is :) Bár nekem a dátumot nem árulta el, csak azt, hogy szept első hete :)

én ma nagyon feszült vagyok, idegesít minden, teljesen destruktív lettem, vagyok, szörnyű :? :? :? Pedig hiányom sincs már :oops: :lol:

vicger

Na, én is raktam fel friss képet, meg azt is sikerült ma fotóznom, hogy reggelente mennyivel lejjebb van :roll:

Kép Kép
manósziget

Bex és Bexanyu, boldog névnapot Nektek!!!!!!!!!

vicger

Beatrix és Bex! Én is Kép Boldog Névnapot kívánok!!! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Kriszti én úgy csináltam, hogy először a hetekre, majd a napokra kérdeztem rá... De nekem 11.-e még olyan messze van. :(
Próbáld ki te is napokra, mert kíváncsi vagyok.

Kép Kép
manósziget

Ösztönzésképpen dobok egy listát. Bár lehet nem friss (elvileg tisznek tegnap indítottak... meg t-pk-ról sincs új infónk)...

Kép
Kép

Kép Kép
manósziget

Lili, Bex, Babcika!! Köszönöm a válaszaitokat a hálóval és a szivaccsal kapcsolatban! Lehet, h. a vége a háló lesz...

Hgrita! Örülök, hogy jó lett az NST-d!! Remélem a helyettes dokid is normális lesz!!

Lili! Sajnálom a rossz éjszakádat!! Iszol is éjjel? Lehet, attól van ennyi wc-járat... Bár én is iszom, hiszen szomjas vagyok... :wink:

Manó! Köszi a táblát!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi! Végül Dani írt sms-t?? (bocs, ha írtál erről, de nem emlékszem rá!)

Kriszti! Köszi a busszal kapcsolatos ötletet!! Jót nevettem rajta!! :lol: Klassz, hogy ki tudtatok kapcsolódni (főleg Te) a mozival!! Én már az idejét se tudom, mikor voltam utoljára moziban!!

Babcika! A fogfájásnál nincs is rosszabb!!! Sajnálom nagyon! De tényleg lehet, h. szülés előtt kéne még menned, bár Te tudod, hogy hogy bírod a fájdalmat... Jobbulást!!!

Anna! Sárgadinnyét sajnálom!! De tényleg nézd a jó oldalát - cukor!! :wink: Majd legközelebb biztos jobban sikerül!!

Dorka!
Potyogtak a könnyeim, amikor írtál Dorináról!! :wink: Kitartást a sírásokhoz, sokkkk-sokkk türelem kell majd még biztos! Dehát ránk is ez vár!! :wink: :wink:

Viki!! Én is állandóan éhes vagyok!!!! Hiába mondta a védőnőm anno, hogy majd nem lesz helye a kajának, bezony van!!! :D :D :D
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.29 08:45-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó, majd ha lesz egy kis nyugi megkérdezem :)
T-pk-nak írtam most egy smst, megtudakolni mizu, hogy van, haza engedték e, s hogy izgulunk értük nagyon! Remélem minden okés velük, s válaszolni is fog ;)

Kellene csinálnom a pörköltet, de semmi motiváltságom nincs hozzá, meg kedvem, meg gusztusom a nyers húst megfogni :? :? :? :?

Közben írt Kata, hazaküldték, majd jön a topikra :)

vicger

Na szegény... pedig már rákészültek, hogy babáznak...

Kép Kép
manósziget

Kriszti! A haragszomrád, szinte természetes reakció lesz Ati részéről, főleg ha nem engedik be!! De majd kárpótolod, amennyire fogod tudni, és az energiád is engedi... A nővérem második kisfia születésekor simán beengedték a nagyobbat!!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Na ezt most nem értem :shock: :shock: :shock:

Most kaptam egy sms-t,

hogy T-pk babái, Flóra és Jázmin megszülettek tegnap délután 14.18kor és 14.22-kor Flóra 2800 grammal, Jázmin pedig 2490grammal, mindhárman jól vannak!!!!

Hatalmas gratula nekik!!!!!!!!!!!!!! :) :) :):):):):):)

vicger

Sziasztok!

Hú, de rosszul aludtam :( :(
De várom, hogy hüvi legyen!!

Rita, bocsika, az átlátszó betűkért!!
Előre szólok mindenkinek, hogy most sem bírtam jegyztelni :( :oops: tiszta kómás vagyok!

T-pk-tól még nem kaptam üzit!

Anna, dinnye, Süti, fű, juhéééééééé

Süti család :evil:
Én szeretem Tarantinot :D Kill Bill meg egyenesen a favorit :D :lol: BP olyan közömbös, inkább a feketébb típusokat bírom...
Alkonyattól pirkadatig is jóó!!
Amúgy sokak szerint gáz filmeket szeretek, pl bírom a Hannibal trilógiát Antonhy Hopkins-szal, és a Twink Peakset imádom!!!!!!!!!!!!!! :D

Babcika, fog :(

Dorka, babókának sikerült elaludnia? :)

Lányok, lehet, h buta kérdés, kórházból hazamenős rucinak nekünk milyen kell? Főleg a nem csaszisokra gondolok. Sima, "régi" ruha, vagy még terhesrucika, mert a poci nem hűzódik olyan gyorsan annyira vissza?

floranan

Hát inkább szülés mint fogdoki, útálom ha az agyam fúrják!!

Kép
babcika

Jó reggelt Istennők! :)

Én nemterhesen is min. kétszer pisilek éjjel.... :? így terhesen kb 6-szor kelek fel... változó.... van,hogy két óránként.... másfél óránként.... óránként... de a legújabb a fél óránként.... :? ki se nyitom a szemem... már rutinból nyomom... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lili... nyuszi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beatrixok boldog névnapot Nektek :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Anna... sárgadinnye íze... :? :? :? :? de így legalább tényleg nem vitte fel a cukrod :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Andi... tied Dani nagyon jól csinálja, hogy kihasználja a nyáriszünetet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fenyő koncert... húúúúúúúúúúúúúúúúú de jó neked.... nekem nagyon teccet a film.... :wink: :wink: :wink: meg már voltam koncertjén is... naon jó... irigy...irigy.... érezd jól magad :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

Astrid... Dórák igazán elindulhatnának.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Ááááááááááááááá, akkor az milyen sms volt az előbb?????? :o
NA mindegy..

KATÁÉKNAK HATALMAS NAGY GRATULA A CSAJOKHOZ!!!!! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCIT NEKIK!!!!

Kép Kép
manósziget

Most olvasom, itt, én nem kaptam üzit, deeeeeeeeeeeeeeeeee

Gratulálok Jázminnak, Flórának és Anyukájuknak, T-pknak!!!!!!!!!!!!!

Andi, kellemes kettecske progit!!

floranan

hogy én milyen hülye vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

mea culpa, mea maxima culpa!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kata nevéhez, Scooper számát mentettem el.....

bocsánatot kérek!!!!!!

Szóval Katáék jól vannak, és megszülettek az ikrek, szép csodás nagy súllyal!!! :) :) :):):):):):)

Scoopert pedig mégsem engedték haza, s jövő hét szombaton megindítják Nórit...

vicger

Tpk gratulálunk!!!

Kép
babcika

Kriszti... ezt most én se értem igazából.... :? :? :? :?

T-pk... és T-pk-apa nagy gratula... sok boldogságot, örömet, mosolygást kívánok a két lánykához a kinti világban és sok-sok tejcit
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: És sok képet szeretnénk :!: :!: :!: :!: :oops: :oops: :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.08.29 09:03-kor.
vikiviktor

Juhéééééééééééééé!!!!!!! T-pk, nagyon gratulálok!!!!

Kép
lili34

Kriszti... így már érthetőbb.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="babcika"]H írta:babcikaát inkább szülés mint fogdoki, útálom ha az agyam fúrják!!

Igenigenigen :oops: :oops: :oops:

Kép
lili34

Viki, inni nem iszom éjjel, és este is már odafigyelek, hogy kevesebbet, de hiába...

Kép
lili34

Megpróbálok feltenni egy képet... ma 7 hetesek... 5-en vannak... s a miénk... :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
vikiviktor

Én éjszaka megyek pisilni aztán a hűtőhöz inni, és a kör folytatódik reggelig :D

Kép
babcika

Boldog névnapot Bex és Beatrix!

floranan

Lili... Peppino kívánciskodott, hogy iszol e éjjel... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nem baj, hogy nekem írtad... :wink: :wink: :wink: :wink: csak először nem értettem... én lenni melír-fejű.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Beatrixek boldogat!!! :D

Viki gyönyörűek a kutyik!!!

Nem bírok ülni csajok, a gyerek szerintem a végbelemen ücsörög :oops:

Kép
babcika

Sziasztok!

T-pk-nak nagy gratula az ikrekhez!

Most nem érek rá, remélem később jövök még!

Szép hétvégét mindenkinek, aki szülni akar, hajrá, a többiek meg pihizzenek sokat!
Pussz

Kép
arvaerika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?