Hehe mindenki ingázik!!

Mert én úgy tudom, hogy csak saját gyűrűvel jó! Szval ha másnak csináljuk, akkor az nyem... De hát ezt mindenki meg tudja ám magának csinálni.

Egy lánc és egy karikagyűrű kell hozzá. Felfűzni rá. Először tisztázni, hogy mi lesz az igenre és nemre a mozgás, majd lehet kérdezni.
Madar, de jóóóóóóóóó hogy már otthon vagytok. Én lenni nagyon irigy. De ha dobsz nekünk sok-sok tesós, meg anyukás meg apukás meg családos képet, meg hogy hol alukál meg hogy van fent meg mindenről, akkor megbocsájtok.
Ákos nekem ma egyáltalán nem aktrív, sőőőt, kis álomszuszék rendesen... ez kicsit fura, mert ettől sokkal mozgékonyabb volt mindig... de biztos nem tecc neki ez az idő... remélem csak ez van.
Krumplis tészta. Nyami... Nálunk gánica lesz a vacsora. Bocsi fogyisok. MEg már fő holnapra a babgulyásom. Ahhoz lesz fini lángos majd... főleg ha elmegyek újra boltba és veszek kefirt, mert ma olyan szépen megvettem bele a tejfölt

De hát már csak röhögök ezen, még jó hogy nem vmi kacifántosabbat vettem hozzá, tejföl meg úgyis kell, ha leves nélkül esszük.
Pelus... Na, nekem aztán van összehasonlítani valóm. Ugyanis van egy jópár darab még akkorról, mikor én születtem (anyum Míra születésekor vette elő, vadiúj csomagolásban;)) , majd kaptam kölcsön '99-es évjáratút és van pár '07-es.. Na, ahogy teltek az évek úgy vékonyodott az anyag... egyre durvább és dörzsisebb lett. Gondolhatjátok melyiket használom.

Egyszerűen hihetetlen, hogy a legrégebbi milyen puha, milyen vastag és az legalább megtartja a formáját is.
Kriszti, nagyanyósodra már nemtok mit mondani...

Egyszer nagyon helyre kéne tenni már.
Én meg kezdek aggódni, hogy lehet sérvem van/lesz :S Már volt a mostani terhességem alatt több olyan időszak, mikor annyira fájt jobb oldalon a lágyékomnál egy ponton. Na ez ma még jobban fáj.. sokszor menni is alig bírok. :s szerintetek?
Mírát ma elvitte Robi anyumékhoz, hogy holnap ne legyen szegénykém láb alatt, míg mi csutakoljuk a lakást (takarítógépezés, ablak- függöny- konyhabútor pucera...) Kb. 15 perce vagyok egyedül, de olyan jóóóó ez a kis csend.