A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Rita, holnapután a dátum :) /kíváncsi vagyok, hogy így látatlanba hogy válik be :D /

Ingázás: az a legbiztosabb, ha mindenki magának csinálja meg. :)
aranylánc, karikagyűrű, saját legyen. A láncra fel kell fűzni a gyűrűt. Mutató és középső ujj közé kell csippenteni a lánc végét, könyök az asztalon. Nyugalmi helyzetbe hozod az ingát, majd megkérdezed: az igen mit jelent / ekkor kileng valamilyen irányban/ ezt megjegyzed, felírod, majd a nem-et is megkérdezed, és a nem válaszol-t is. Aztán lehet feltenni a kérdéseket :) :) :):)

vicger

Rita!! Nekem vörös vérsejt volt már többször a vizeletembe, de azt mondták nem gond, valószínű,hogy a hugyhójagomon van a gyerek.

Ez viszont vérkép, ha doki szerint ok akkor úgy döntöttem ok, nem én végeztem orvosit.

Kép
babcika

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnna felébredtem .... :lol: :lol: :lol: :lol: és olyan hüvi van, hogy fel kell öltözzek... :? :shock: :shock: :shock: :shock:
Már látom, hogy ez a hidegfront nem a babámat fogja elindítani, hanem én alszom majd jókat... :wink: :wink: :wink:

Kriszti... tényleg kérj pénzt érte... :wink: :wink: :wink: s akkor lesz pénz amiből Atesz menjen szoliba.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita... egy ilyen ajánlólevél tényleg jó :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Pancsika... nem értem ha toxémia gyanús vagy... akkor mér várnak olyan sokáig..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Süti... akkor lehet veszek...
vikiviktor

Akkor kipróbálom Kriszti majd ha egyedül leszek mert a kis őrültemmel nem lehet!!!!

Kép
babcika

[quote="babcika"]R írta:babcikaita!! Nekem vörös vérsejt volt már többször a vizeletembe, de azt mondták nem gond, valószínű,hogy a hugyhójagomon van a gyerek.

Ez viszont vérkép, ha doki szerint ok akkor úgy döntöttem ok, nem én végeztem orvosit.

Mabe reméljük jön és ír valami megbízhatóbbat. Én arra gondolnék, hogy valami fertőzés volt a szervezetedben, erre reagál a szervezet fehérvérsejtszám emelkedéssel. Mabe, jól gondolom?

Vörösvértest nekem is volt, akkor általában barnáztam is. Dokker szerint akkor megpattanhatott valami ér.

Kép

Kép
hgrita

Kriszti!

Lehet hülye a kérdés, de nekem arany láncom csak olyan fél cm vastag és lapított van, tehát nem is lánc, az is jó???

Kép
babcika

a fehérje a gáz, a fehérvérsejt gyulladásra utal. Ami lehet akár húgyúti fertőzés, vagy maradék influenza, vagy kókomfittyom :) :)
A fehérje viszont toxémia gyanú.

Pancsika
, jó hogy vagy! Már azt hittem, hogy babázol!!! Azt viszont nem értem, hogy ilyen tünetek mellett miért nem császároztak meg, hiszen a toxémia minden tünetét produkálod! :shock: :shock: :shock: Kit fogsz értesíteni közülünk, ha beindulnak a dolgok? Aggódtunk ám Értetek! /magamat nem javaslom hírhozónak, nem az erősségem a telefonszám és név párosítás :oops: :oops: :oops:

vicger

Kriszti!

Hogy kell a napot kiingázni????Segítesz?
Én is nagyin kiváncsi vagyok már, ma olyan keményedéseim vannak, alig kapok levegőt. Tegnap lezsíroztam az anesztessel az EdA-t, ha mégis kellene, remélem azért nem kerül rá sor...

Anna: sajnálom a hiábavaló öltözködést, de este várjuk a képeket, ha párod megjön

Mabe!
Imola cukibaba!

Beatrixnak boldog névnapot!!!!!

Madar!

De jó nektek, hogy már otthon vagytok....

Scooper!

mennek a drukkok!

Szezso!

Milka csoki:irigy vagyok!

Pancsika!

Nyugi!!!!!!(Mondom én, mint paramami :cry: )

Hgrita!

Reméljük, tényleg "pottyantás" lesz nálatok!

Ma kapok egy kacsát anyutól, csak egy baj van, hogy nem nagyon szeretem ( a zsírját igen, meg az "oldalasát") Tud valaki valami tuti receptet a sütéshez?

Kép
arvaerika

Esküvő, lagzi: a szomszéd épület egy gimnázium, kb két méterre van légvonalban. Az ebédlőben szoktak lagzikat rendezni, ez a mostani különösen hangos :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Aranynappal mizu???? És Piciibo-val??????? és Zsuval?????????????????

vicger

Erika!

Narancsos kacsasült, nem tudom hogy kell csinálni ,de ez volt egy film címe, és más nem jut róla eszembe :D

Kép
babcika

Rita: még utána kell kérdeznem, hogy műxik az altatásos császár itt nálunk. De állítólag a babát a gerincérzéstelenítésnél is csak pár másodpercre viszik oda megmutatni, ennyivel "több".

Babcika: bármilyen kisebb gyulladás is okozhat fehérvérsejtszám emelkedést. (Pl. torokgyulladás, fog) Enyém is folyton magasabb picivel, mint a határérték.

Pancsika: nem látom a vonalzódat, Te most hol tartasz? 93-as BPD-vel 2700 grammra saccolták a babát? :roll: szerintem annál nagyobb...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Erika, beazonosítod a hetet, pl szept első hete, s végig kérdezed a napokat, hétfő? s erre kapsz egy igen-t v nemet. De az is lehet, hogy nem válaszol, mert úgy gondolja, hogy nem kell tudnod a választ ;)

vicger

Szezso!!

Szerintem is nagyobb 93-as BPD-vel, mert nekem 96-ra 3800-at saccolta, de az AC-t is nézik az nekem jó nagy volt 358.

Fehérvérsejt: Akkor lehet a fogam.

Kép
babcika

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Rita, holnapután a dátum :) /kíváncsi vagyok, hogy így látatlanba hogy válik be :D /

Ingázás: az a legbiztosabb, ha mindenki magának csinálja meg. :)
aranylánc, karikagyűrű, saját legyen. A láncra fel kell fűzni a gyűrűt. Mutató és középső ujj közé kell csippenteni a lánc végét, könyök az asztalon. Nyugalmi helyzetbe hozod az ingát, majd megkérdezed: az igen mit jelent / ekkor kileng valamilyen irányban/ ezt megjegyzed, felírod, majd a nem-et is megkérdezed, és a nem válaszol-t is. Aztán lehet feltenni a kérdéseket :) :) :):)

Belőled is a próféta szóljon! Ámen! :lol:

Egyébként most a szél miatt szép kis keményedéseim vannak, és egy kis nyákdugó is távozott. De a te példádat nézve ez sem jelent biztosat. :oops: Olyan vihar előtti csend van és a héten 6 barátnőm is érdeklődött. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Hehe mindenki ingázik!! :lol: :lol: Mert én úgy tudom, hogy csak saját gyűrűvel jó! Szval ha másnak csináljuk, akkor az nyem... De hát ezt mindenki meg tudja ám magának csinálni. ;) Egy lánc és egy karikagyűrű kell hozzá. Felfűzni rá. Először tisztázni, hogy mi lesz az igenre és nemre a mozgás, majd lehet kérdezni.

Madar, de jóóóóóóóóó hogy már otthon vagytok. Én lenni nagyon irigy. De ha dobsz nekünk sok-sok tesós, meg anyukás meg apukás meg családos képet, meg hogy hol alukál meg hogy van fent meg mindenről, akkor megbocsájtok. :lol:

Ákos nekem ma egyáltalán nem aktrív, sőőőt, kis álomszuszék rendesen... ez kicsit fura, mert ettől sokkal mozgékonyabb volt mindig... de biztos nem tecc neki ez az idő... remélem csak ez van.

Krumplis tészta. Nyami... Nálunk gánica lesz a vacsora. Bocsi fogyisok. MEg már fő holnapra a babgulyásom. Ahhoz lesz fini lángos majd... főleg ha elmegyek újra boltba és veszek kefirt, mert ma olyan szépen megvettem bele a tejfölt :D De hát már csak röhögök ezen, még jó hogy nem vmi kacifántosabbat vettem hozzá, tejföl meg úgyis kell, ha leves nélkül esszük.

Pelus... Na, nekem aztán van összehasonlítani valóm. Ugyanis van egy jópár darab még akkorról, mikor én születtem (anyum Míra születésekor vette elő, vadiúj csomagolásban;)) , majd kaptam kölcsön '99-es évjáratút és van pár '07-es.. Na, ahogy teltek az évek úgy vékonyodott az anyag... egyre durvább és dörzsisebb lett. Gondolhatjátok melyiket használom.;) Egyszerűen hihetetlen, hogy a legrégebbi milyen puha, milyen vastag és az legalább megtartja a formáját is.

Kriszti, nagyanyósodra már nemtok mit mondani... :twisted: Egyszer nagyon helyre kéne tenni már.

Én meg kezdek aggódni, hogy lehet sérvem van/lesz :S Már volt a mostani terhességem alatt több olyan időszak, mikor annyira fájt jobb oldalon a lágyékomnál egy ponton. Na ez ma még jobban fáj.. sokszor menni is alig bírok. :s szerintetek?
Mírát ma elvitte Robi anyumékhoz, hogy holnap ne legyen szegénykém láb alatt, míg mi csutakoljuk a lakást (takarítógépezés, ablak- függöny- konyhabútor pucera...) Kb. 15 perce vagyok egyedül, de olyan jóóóó ez a kis csend. :oops:

Kép Kép
manósziget

Kriszti... ne izélj már.... pedig olyan ügyesen sikerült összekeverned a neveket... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: de még csak egyszer... :wink:

Jaaaaaaaaa meg van mit akartam még.... Imola.... a tojásos nokedliről nekem is a tavasz jut eszembe... de tegnap majdnem megvesztem... :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaaa enyim apa azt mondta... hogy Dóra akkor fog kibújni amikor már végképp elege lesz abból, hogy nem fér el, mert én annyit eszek... :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Visszatértem!
Aludtam kicsit, nem sokat, de nem lett jobb semmi. A hasam szinte ki sem keményedik! Meddig lehet ez így? :?: :?:
Krumplis tésztát én is imádom. Anyu úgy csinálja, hogy tepsibe rakja és be a sütőbe pirulni. Húúú, de rég ettem!
Kriszti basszus nem tudom ezt, hogy lehet kibírni! Ismerem a szitut, nem szólhatsz a sértődés miatt, de esz az ideg! :evil: :evil:
Atesz sem tud beszélni vele sértődés nélkül?
Mi ezért költöztünk messzebb! Imádom anyuékat, anyósékkal is elvagyok, de ha külön, akkor tényleg igaz, papucsban ne lehessen! Azért is tetszett meg ez a hely, mert mégse Pest, de közel van, anyuékhoz 10-15 perc alatt ott vagyok, attól függ mennyire nyomom a gázt! :lol: :lol: :lol: És párom szülei is 20-25 percre vannak. A környékem meg csupa fiatal pár, sok helyen már csöppök is, sokukkal jóban vagyunk.
Tetra pelus: én is néztem nagyon sok helyen, de ezek már tényleg nem azok. Mi vettünk egy kis csomaggal talán 5 éve, az még jó volt. Apu kérte, mert az jó nedvszívó és télen azzal törölte a teherautó ablakáról a párát. Most ha jól emléxem magyart vettünk, sűrű szövésű és mosás vasalás után is jó. 230-ra jött ki darabja. Egyenlőre csak 10 db van, majd ha kell még veszek.
Kata, akkor aludj!
Madar, tök jó!!! Akkor kapsz pár nap felmentést, aztán kérünk sok-sok képet! És történeteket a napokról a kibővült családban!
Lina, Babcika, Rita, Szezso, Madar nektek is köszönjük a köszöntést.
Bibi hol vagy :?: :?:
Süti nem sokat aludtál... Hol dolgozik?
Senkit nem irigylek akinek akár csak 1 gyerkőce is van. Én egymagamban is elég nyűgős vagyok, nem tudom, hogy bírnám gyerekkel! Tiszteletem!
bex13

Rita, vihar előtti csend? :lol: :lol: Az csak jóóóóót jelent! ;)

Kép Kép
manósziget

Erika, kacsarecept sütőzacsit vegyél, meg friss rozmaringot. Kacsát sózd, borsozd be, a melleket jó beirdalni, tedd zacsiba, mellé pár rozmaring ágacskát. Készre sütöd, közben csinálhatsz hozzá ribizli mártást, valami isteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
egy mélyebb edényben kevés vajat olvasztunk, és összeaprított lilahagymát futtatsz meg rajta. Most jöhet egy kevéske méz és ribizlidzsem. Miután az egész összepárolódott, még kevés vörösbort mehet hozzá /nem muszáj/ és sóval ízesítjük

- A mártáshoz használhatunk friss ribizlit, de ha nincs szezonja, a mirelit gyümölcs ugyanúgy megteszi. A végén az egészre tehetünk egy kevés vajat, hogy sűrűsödjön, de vigyázzunk sokat nem szabad, mert akkor a vaj kicsapódik, és széteshet a mártás.

Én imádom, egyszerűen valami mennyei!!!!!!!!!!!!!

vicger

Viki,ha tehetném,én nem vennék mintás pelust.Nem rossz,de a sima fehér,a tetra(cseh),annál nincs jobb.Valaki írta,nem elég sűrű a szövése.Vasalva már egy fokkal jobb.Hozzáteszem,az őskorban :lol: :lol: (1994.) jobb minőségűek voltak a pelusok.

Kriszti,nagyanyós monnyon máááá le! :wink:

Rita,azért jó fej a dokid,hogy így adott át a helyettesének.Ha ő így látja akkor így is lesz.Bemész,és egy óra alatt lezavarod a szülés dolgot :wink: :lol:

Madar,otthon,édes otthon.Azért a képeket nem úszod meg.Remélem hamar jössz majd. Kép

Anna,olyan jót nevettem rajtad :lol: :lol: :lol: .Nem úgy,amúgy.Tökre elképzeltem,ahogy végre lefotózod nekünk magad,és mégsem. Remélem ha a férjes megérkezik,nem marad el a kép :wink:

Szezso,dani 40+1 volt mikor született,95 BPD, 2700 gr,54 cm.

Pancsika,remélem minden rendben lesz,Mikor lesznek meg a vizsgálati eredmények?Nem kéne nagyon halogatni,ha császározni kellene.

Enyim gyerek végre megérkezett.Nagyon jól érezte magát,és teljesen odavan,hogy milyen jó osztálya lesz.Azért nem jelentkezett,mert amikor kirabolták,akkor új telefonkártyát kapott,és annak a pin kódját nem tudta fejből.
Voltunk a bababoltban.Megvettük a matracot,meg sok sok apróságot.Asszem most már tényleg csak kis dolgok klellenek,de az ráér.Jöhet Junior.

Kép
v.andi

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Erika, kacsarecept sütőzacsit vegyél, meg friss rozmaringot. Kacsát sózd, borsozd be, a melleket jó beirdalni, tedd zacsiba, mellé pár rozmaring ágacskát. Készre sütöd, közben csinálhatsz hozzá ribizli mártást, valami isteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
egy mélyebb edényben kevés vajat olvasztunk, és összeaprított lilahagymát futtatsz meg rajta. Most jöhet egy kevéske méz és ribizlidzsem. Miután az egész összepárolódott, még kevés vörösbort mehet hozzá /nem muszáj/ és sóval ízesítjük

- A mártáshoz használhatunk friss ribizlit, de ha nincs szezonja, a mirelit gyümölcs ugyanúgy megteszi. A végén az egészre tehetünk egy kevés vajat, hogy sűrűsödjön, de vigyázzunk sokat nem szabad, mert akkor a vaj kicsapódik, és széteshet a mártás.

Én imádom, egyszerűen valami mennyei!!!!!!!!!!!!!

Kriszti, ez nálatok egy mindennapi hami, vagy ünnepi? Hiába van piac itt a szánkban, alig néha lehet szép kacsahúst kapni, pedig férjem imádja. Ez nagyon fininek hangzik!

Kép

Kép
hgrita

Rita, a nyákdugesz már valami :) az azt jelenti, hogy nyílsz ki, tehát már eleve nem 2100 az értéked, hanem minimum 2111 :) Szóval hajrá :) Viszont valóban lehet innen akár fél nap, akár 2 hét is :)

vicger

IKEA-fanok: Van már 2010-es katalógus. :lol: És olyan jó kis akciók lesznek ősszel-télen, hogy érdemes lesz spórolni egy kicsit. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Andi! Kismama agyammal egy pillanatra azt hittem Barnabásról beszélsz így, hogy végre megérkezett, nagyon jól érezte magát..., aztán az osztálynál leesett, hogy akkor csak nem ő!!! :D :oops:

Kép
babcika

Még megvárjuk a második pisi eredményt is,ha abban is sok a fehérje akkor már kapkodás lesz az tuti..........hát szerintem is nagyobb a kiscsaj,de nem okoskodtam,ők tudják............most vagyunk 36+3 hetesek!!!
Ugye már nem lenne baj ha császárra lenne szügség!!!???????? Nagyon félek!!!
Nem tudom kit értesítsek,valaki megadja a számát?????

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

pancsika20

Rita, ez eccerűen mennyei kaja! :) Bevallom őszintén, nálunk viszonylag gyakran van kacsa, liba, mert anyuék tartanak otthon, általában 10 kacsa van, és 3-4 liba. Azért nem esszük minden nap :)
A kacsa úgy is nagyon finom, ha a sütőzacsiba hosszában félbevágott répát teszünk, nem túl sokat, mert édes lesz a hús. De a répának valami csodás íze lesz! Ez mehet a rozmaringos kacsához is :)

vicger

Én már lassan úgy olvasok itt, hogy próbálok a szavak mögé "nézni".... :? :? nehogy megint úgy járjak,mint a szolinál... :lol: :lol: :lol: :lol: namármost... Erika kacsájánál nekem kapásból egy öregbácsika és a pisilés ugrott be.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én lenni nagyon defekt... :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti... nagyanyós.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ha csengőt kikapcsolod... kopogni fog... :? :? :? :? :? :? :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vikiviktor

Pancsika,sztem ha most vagy 36+3,akkor semmi baj a méreteitekkel.

Kép
v.andi

Pancsika! Jó, h. jelentkeztél!! Remélem nem lesz gond a fehérje miatt!!! Nem baj, ha császár, a lényeg, hogy egészségesek legyetek Te és a baba!! Engem értesíthetsz, megírom priviben a számomat!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Andi... már akartam kérdezni.. mi van a babakocsitokkal :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Peppino...köszike .......mentettem! :):)

pancsika20

Babcika, nekünk 92-es BPD-re és 344-es AC-re dobott 3300 grammot a gép. És ez tegnapelőtt volt.... Blanka nagy kislány :-D

Andi: persze tudom, hogy ezek a súlyok csak kalkulációk, de Pancsikának is még csak saccolnak, ha az AC nála is kornak megfelelő, akkor nagyobbnak kellene lennie a kalkulált súlynak... :roll: szerintem...(persze attól még születhet kevesebbel, mert az UH azt nem veszi figyelembe, hogy mennyire husi a bébi :-)

Kriszti: jól hangzik nagyon ez a kacsarecept :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Viki,egy kedves topiktársunk jóvoltából sínen vagyunk :wink:

Kép
v.andi

Lányok megmutiznám a bedagadt lábaimat,de nem tudom hogy kell ide képet rakni!!! :)
Kicsit nyomi vagyok az ilyen dolgokhoz! :roll:

pancsika20

Pancsika,elvileg a melléklet feltöltésre kattintasz,és akkor a gépedről feltöltheted a képet.Egyre kell figyelni,hogy le kell kicsinyíteni.

Kép
v.andi

Köszi a kacsatippet, megnézem, van-e sütőzacsim itthon, mert akkor holnap megsütöm(nem akarom fagyasztani...)

Kép
arvaerika

Nekem mér nem jön már nyákdugesz :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: Pedig úgy várom... :roll: :roll: figyelem ezerrel... meg már doki is mondta, hogy nyitva vagyok.... :roll: :roll: :roll:
Lehet visszafelé megy... nem akar velem talizni.... :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Andi... ez tök jó :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Köszi Andi! Megpróbálom.........de nem szép látvány!!!! :cry:

pancsika20

Kép

Na hát ilyen elefánt méretű..ez egy reggeli kép,most még vizesebb és durran szét! :(:(:(

pancsika20

[quote="vikiviktor"]
írta:
vikiviktorLehet visszafelé megy... nem akar velem talizni.... :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez aranyos :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nekem se jön a nyákdugesz... de tutti előbb-utóbb kibújik az is!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="vikiviktor"]
írta:
vikiviktorLehet visszafelé megy... nem akar velem talizni.... :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor esetleg tessék kiköpni :lol: :lol: :lol: Nekem anno egyáltalán nem volt,azt sem tudom,hogy néz ki :shock:

Kép
v.andi

Kép

Ja és én még pocakot nem mutiztam..........az is mai,és ekkora! :)

pancsika20

Pancsika: szegény, gondolom feszít rendesen...cipőt tudsz húzni? Papucsot? Gondolom nem segít rajta semmi praktika :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

húúúúúúúúúúúúúúúúúúú Pancsika.... én nem is értem, hogy téged mért engedtek haza a kórházból.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ezt csupa aggódásból gondolom... nem rosszindulatból.... :wink: :wink:

Feküdj sokat... a lábadat mindig úgy pocold fel, hogy magasabban legyen, mint a szíved :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
vikiviktor

Pancsika! Tök ari a pocakod!! Mondjuk a lábad tényleg duci kicsit... Nekem csak alul vizesedik, a lábfejem és a bokám... de anno a barátnőmnek mindene vizesedett (arca, keze, lába) és semmi baja nem lett neki se és a babának se!!!! Én is most a héten voltam vérvétel és vizeletvizsgálaton, mostmár én is izgulok , hogy minden rendben van-e.... :roll: de 1 hetet kell várni az eredményre!! :cry:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.08.29 17:09-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Szép nagy pocid van... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Lányok nagyon köszönöm.........én sem értem hogy miért engedtek haza!!! De hétfőn tuti bent maradok!
Cipő azt sem tudom mikor volt a lábamon,38as a mérete és 42es papucsba is beledagad már most!!! :):)
Kis malacka vagyok! :lol:

pancsika20

Én inkább nem fotózom most le a pocakomat, olyan, mint egy piros zebra!! :?

Peppino
Kép

Kép
peppino

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?