http://borameitai.gportal.hu/
innen rendeltem a mei tai-t
hát igen, jól összefutottunk Katkáékkal!

jó volt, nem tudom, mennyire látszott, hogy nem látok ki a fejemből a takonytól...
sajnálom, hogy nem kaptatok szoknyát...
mi Máténak vettünk nagyobb body-kat, meg pizsit, mert a 68-as már annyira kicsi, hogy tegnap éjszaka olyan hülyén vágott be neki, hogy kijött a pisi oldalt.
ha már ott voltunk, azért kapott egy nagyon szexi pulcsit, és nadrágot is, meg kapott egy cumisüveget, hogy abból ihasson majd vizet, legalábbis elkezdjük tanulni. Fanninak nem találtam gatyát őszre, de mindegy egy pár van neki, csütörtökön meg megint megpróbálok túrni.
meg vettem mesekönyveket, mert megyünk hétvégén szülinapi buliba, ez lesz az ajándék.
és amit elfelejtettem:

a tisztasági csomagba valók Fanninak az oviba...
Erpé
részvétem. én sem vinném Fannit, de én azért nem, mert friss élményem van, és nem hiszem, hogy jót tenne neki a síró emberek látványa. főleg ha valaki még hangosan zokogna is...
Nemlajos
én is vállalom Dömét, ha nem tudod másképp megoldani! el is megyek érte!

Fanni oviban, jól ellesznek a srácok együtt!
vagy talit szervezünk arra az időpontra, te meg elszaladsz vezetni egyet! megoldjuk!
és ne csigázz minket!!!
Ma először Máté nagyon szépen evett gyümiből. ez már kezd hasonítani az evéshez...

megvett majdnem fél kisüvegnyi barackot.
nem emlékszem, ki kérdezte: nekem ikeás etetőszékem van, az a sima fehér műanyag. ezt örököltem a sógornőmtől, és még öv sem volt benne. egyrészt jó kicsi konyhám volt, úgyhogy mindig mellette voltam, bármit csináltam, másrészt Fanni nagyon nyugodt gyerek volt, és imádott enni, úgyhogy nem ficánkolt a székben soha... na most viszont már én is kezdek félni... egyrészt nagyobb a konyha... másrészt Máté szerintem izgágább... hogy ezt hogy adom még be apának, azt nem tudom... nagyon idegesíti, hogy mindent csak veszek, és nem adom el soha, mert elrakom, hogy jó lesz a húgomnak, ha megint szül, stb...
Gyöngyi
mi az a klub? valami titkos?

fúrja az oldalam!