A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos: Igen. Csak úgy mentem a Tescoba és majdnem elütöttem oldalról Csibbet, Fannival és Mátéval.... :lol:

Gyöngyi: Ha jó szívvel tudnám ajánlani megtenném...., de nem érzem azt, hogy szívesen ajánlanám...

Peti 6 hósan 7 kiló. Centit nem tudom. A 68 ruha még éppen jó. Téli overállból már 74-est vettem. 2 hét múlva megyünk esküvőre és vettem neki kisinget és mellényt! Megfalom olyan kispasi benne. 8)
Ti jártok védőnőhöz, hogy tudjátok a centit? Vagy ti méritek? Én védőnőt 4 hó óta csak a helyi CBA-ban láttam. Ott megdicsérte, de nem hiányolt minket. Mondjuk én sem őt... :roll:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

katka, a hat hós státuszon mérték meg Dömét.
Hja, ikeás etetőszékhez akartam mondani, hogy bakker, az antilopról beszéltek? Annak csak 3 pontos az öve?
A manóba... :?

Gyöngyi, akkor ezek szerint Ti is csak a hat hóig vártok...?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Katka: nekünk a védőnő kérte, hogy minden hóforduló körül menjünk be, és ott mérik, ezért tudom a centit is. :wink:
Meséltem már, hogy milyen aranyos védőnőnk van? Gergőnél nem ő volt, hanem egy idős okoskodó, mindent jobban tudó védőnéni. Na a múlt héten meglátogatott a mostani, fiatal, kedves, segítőkész, nem "práztató" védőnő (fiatalabb, mint én), és bejelentette, hogy október 1-től nem ő lesz a védőnőnk, mert februárba babájuk lesz. Megértem, de nagyon-nagyon sajnálom. :cry: :cry:

banokla

Ja még amit akartam Katka: biztos nagyon édi Peti a csini ruhájába. Képet kérhetünk??? :wink: Csak hogy megcsodáljuk. :!:

banokla

Kép még nincs! Majd az esküvőn csinálok! De ha ezt Márti és Kata meglátja.... ;)

---- Csak 18 éven felülieknek! --------
Ja a legutóbbi taliról nem is meséltem, hogy Peti és Márti már magasfokra vitte az erotikát. Mindketten háton voltak és Márti egy laza - lábunkat az égnek csapjuk - oldalrafordulással becsempészte a lábujjait Peti szájába. Peti meg elégedettem elkedzte csócsálni.... :roll: :lol: 8)
Kép nem készült, mert inkább kimentettem Márti lábát mielőtt Petinek eszébe jut ráharapni.... :roll:
---------------------------------------------------

Katka

katka22

ez édes :D

nemlajos: aha, 6 hótól kezdem őszibarackkal asszem, de Liliből kiindulva, idén még tuti nem hagyunk ki egy szopit sem

Kép

Kép
pgyöngyi

hehe, én nem kötöm az ebet, azaz nem ht-zok 6 hótól sem, ha megtehetem :lol:

vótam fogdokinál! levok zsibbadva... :?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon: 6 hónapos kortól már kell más is a babáknak. Nem csak a kalória miatt, hanem, hogy az egész emésztésük fokozatosan átálljon arra, hogy ebből szilárd mindenevő táplálkozás lesz. Szerintem később ebből lehet gond. Ennek most van itt az ideje, most érdeklődnek a babák. Most nyitottak elfogadni az új ízeket. Azért szerintem ezt is fontold meg....
Illetve nem látom azt, hogy mi az előnye annak, ha 6 hónap fölött is csak szoptatsz....

Katka

katka22

erpé: tényleg, Te nem jössz 12-én klubozni? Mert akkor esetleg ott is oda tudnám adni a homeos cuccot.

Kép

Kép
pgyöngyi

na, nem akartam itt okoskodni, de végűl is Katka leírta ami nekem is a nyelvemen volt :) Ettől függetlenűl Papillon úgy csinálod, ahogy nektek jó 8) Egyébként meg mire odajut az ember fia/lánya, hogy kiváltson egy-egy szopit, akár hónapok is eltelhetnek. Csak ismételni tudom, hogy Lili borzasztó lassú tempóban szokott át a pépes/szilárd ételekre. Volt, hogy sírógörcsöt kaptam, annyira keservesnek és reménytelennek láttam a hozzátáplálást. Egyébként Ő a mai napig se egy nagy evő

Kép

Kép
pgyöngyi

senki nem dicséri meg az új vonalzóimat? :cry: mondjuk még mindig nem tökély, mert képet fingom sincs, hogy kell csatolni, meg nem is olyan részletes a dátumozása (miért is nem értek angolul :? )

Kép

Kép
pgyöngyi

gyöngyi de szép vonalzód van :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

http://www.connectedmoms.com/tickers/st ... /baby.html

csinálj itt itt egyszerű képet is rakni hozzá :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

a sógornőm 10 hónapig csak szoptatott, és tök egészséges okos gyönyörű a kiscsaj és már 5 éves, bocsi, még jövök, csak balhé van :lol:
jah, meg anyu is ezt tanácsolja, 35 éve védőnő és háromgyerekes anya

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

gyöngyi, de szép a vonalzód!!! :)

Nálunk azért jött jól a ht, mert így könnyebben tudom másra hagyni Dömét. Mert ugyebár fejni már nem nagyon van miből... :?

és a jó hír, lassan kész a hajtkám, és szerintem szuper lesz!:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb, Erpé: Hol is rendeltétek a MT-okat? Emlékszem régebben valaki tett fel linket.... Én is rászántam magam.... ;)

Katka

katka22

nemlajos:pont most jöttem drukkolni :D de izgi :)

katka:hajrá :)

Kép

Kép
pgyöngyi

moncsi: próbálkozom :) köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

na már csak az avatart kéne cserélni :)

moncsi, köszi még egyszer :)

Kép

Kép
pgyöngyi

ehhhhhhhhhhh, még várnom kell :shock: :(

Gyöngyi, nagyon ügyes vagy!

Én meg nem mondom el, hogy mit csináltam ma, mert még egy nap kellene, hogy elmeséljem, már megint nagyon pörgök (de úgy, mint Jim Carrey a Hantaboyba, amikor nem akart igazat mondani, de kelllllllllllllletttttttt... 8) )

Na, megjött anyu, mentem!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát igen, nemlajos, az nagy előnye a ht-nak!!! most mondta a sógornőm, h 1 évesen kezdte a ht-t, tíz hónaposan csak próbálkozott, de nem kellett nekije, 1 évesen már igen. na mindegy, nem vagyok annyira elkötelezett semerre, csak ez így annyira kényelmes, meg tom, h neki a legjobb étel... aztán, ha mégsem akkor ht.

jujj de kivi vok, h mit alkottál.

gyöngyi jók az új vonalzók!

na meg fürdetni, holnap meg STRAND :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Pappilon: De irigyellek a strandért...
Nekem bezzeg évnyitó (Zsófi holnapi pakkja már készen van), meg Ágicának is első nap az oviban. Az ő pakja még nem teljes..... Egész héten szülőértekezletek, hogy kitalálják, hogy még mi mindent vegyek és fizessek be.... Utálom ezt az első hetet.... :roll:

Gyöngyi: Jó az új vonalzó, de én láttam az 1 órával ezelőttit is. Az is jó volt.

Katka

katka22

bea hoztam neked egy mosolyt :D neked ez mindig annyira tetszik :D:D Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Megjöttem életem első olyan szülői értekezletéről, amin úgy vettem részt, mint szülő. Hát nagyon izgatottan várom a holnapi napot, amikor Gergő elkezdi az ovit. Meglett a hőn áhított jel (házikó). Abban állapodtunk meg az óvónénikkel, hogy két napig ott maradunk velük, utána egyénre szabottan folytatjuk. Krisztiánt is vinnem kell magammal. Mindennap ebéd előtt megyünk Gergőért. Jó szorosak lesznek a napok, nem tudom Krisztiánnal hogy tudom az időt összehozni. Ma is 10 óra után kelt fel az éjszakai alvásból, igaz volt fent többször enni... De ha hamarabb kell fel akkor is kb. 1 órát van fent, és alszik majdnem egész délelőtt.

Gyöngyi: szupik lettek a vonalzóid!!!!! :wink: :lol:

banokla

Ht:Az én lányom speciel többet szopizik,mióta kap mást is :lol: Legalábbis a más után óránként.Eddig almalé volt,ma a hippes alma helyett barack volt.Lereszeltem almareszelőn,utánamég átpaszíroztam,így kapta,és jobban bejött,mint az alma :P
És lányok,most homályosítsatok fel,hogy hogyan használjátok a botmixert :?: Kaptunk ma egyet :wink: (amúgy most 2500 a pennyben)elvileg pépesít,de gyakorlatilag... :? :roll: Katka ugye azt tanácsolta,hogy ne reszeljemaz almát,mert az darabos,inkább mixeljem,de ez szinte semmit nem csinált vele :shock: max.kisebbre darabolta :shock: Most én vagyok béna,vagy a mixer?Ti hogy csináljátok????

Gyöngyi!
Szép vonalzók! :D

Nemlajos!
Hihetetlen,hogy pörögsz!Hogy csinálod???Jött magától,vagy mi történt???Nekem is jó lenne valami hasonló. :D

Ha már jósnő,ti mennyire vagytok babonásak?Mert a férjem családja nagyon,én sosem voltam,de annyi hülyeséget mondtak már,főleg,mióta Lara megvan(biztos ti is hallottatok sok kisbabás babonát)hogy komolyan nekem is bogarat ültettek a fülembe :evil: Tükörbe nézést pl.szó szerint tiltják,merthogy "elviszi a gyerek álmát"és nyugtalanul fog aludni.Ma este esett le,hogy anyu tegnap mutogatta a tükörnek(még gondoltam is,hogy jó,hogy a férjem nem látta)és ugye tegnap volt olyan pocsék éjszakánk,mint még soha :shock: :? Ezt most kapcsoltam össze.A férjemnek el sem merem mondani,mert reggel megegyeztünk,hogy biztos a foga miatt volt.Nyugtassatok meg,hogy tényleg!Tiszta hülye vagyok,én sosem hittem ilyesmiben,de most olyan pocsék,nem szeretem az ilyen véletlen egybeeséseket(ha az),elbizonytalanítanak :roll:
Meg akkor miért van az,hogy kb.másfél éves korukra rá kell jöjjenek,hogy magukat látják a tükörben,de az anyukájukat már hamarabb is fel kell ismerniük a tükörben(amikor rájönnek,hogy anya meg ők nem egyek.Ehhhhhhhhhh tényleg nem vagyok komplett :?

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok,

Katka, itt az MT link, ahonnan Csibb, Mamacsibe és az enyim mei-tai származik:
http://www.borameitai.gportal.hu
Tényleg nagyon szépeket készítenek (anya-lánya páros).
És a pántok hossza még apának is jó (aki 2 m magas és 100 kiló felett jár bőven), bár az tény, hogy ő nem masnira köti, hanem csomóra :)
És Márti és Peti között ilyen komoly események történtek a talin? :D :D

Nemlajos, ez nem ér, mit alkottál ma? Nagyon pörögsz :)

Papillon, azért 6 hós kora után szerintem is kínáld meg Lizit valami fincsi gyümölccsel, aztán ha nem kéri, akkor úgyis szopi tovább. És lehet úgy hozzátáplálni, hogy ez ne a szopi kiváltásásról szóljon.
Ebben elég különbözőek a gyerekek. Itt a topikban az egyik véglet valószínűleg Gyöngyi Lilije, akinek elsőre-másodszorra sem jött be annyira a ht. Samunak meg olyannyira ízlettek a kínált dolgok, hogy a ht megkezdése után 2 hónappal leszokott a ciciről. Az első kísérleteknél már tetemes mennyiségeket tolt magába, és komoly hízásnak is indult. A lényeg: nem lehet szerintem tudni előre, h miképp reagálnak a babák az új ízekre, állagokra - de szerintem itt érdemes rájuk (is) hallgatni.

Gyöngyi, nem megyek klubba 12-én, aznap lesz csepeli hordozós nap, és befűztek oda :)
És jó az új vonalzód! És kérünk képeket nyaralásról!

Na, ennyire futotta, ismét elfáradtam, lépek. Holnap kezdődik Samunak az ovi :)

erpé

http://borameitai.gportal.hu/
innen rendeltem a mei tai-t

hát igen, jól összefutottunk Katkáékkal! :wink: jó volt, nem tudom, mennyire látszott, hogy nem látok ki a fejemből a takonytól...
sajnálom, hogy nem kaptatok szoknyát... :(
mi Máténak vettünk nagyobb body-kat, meg pizsit, mert a 68-as már annyira kicsi, hogy tegnap éjszaka olyan hülyén vágott be neki, hogy kijött a pisi oldalt.
ha már ott voltunk, azért kapott egy nagyon szexi pulcsit, és nadrágot is, meg kapott egy cumisüveget, hogy abból ihasson majd vizet, legalábbis elkezdjük tanulni. Fanninak nem találtam gatyát őszre, de mindegy egy pár van neki, csütörtökön meg megint megpróbálok túrni.
meg vettem mesekönyveket, mert megyünk hétvégén szülinapi buliba, ez lesz az ajándék.
és amit elfelejtettem: :roll: a tisztasági csomagba valók Fanninak az oviba...

Erpé
részvétem. én sem vinném Fannit, de én azért nem, mert friss élményem van, és nem hiszem, hogy jót tenne neki a síró emberek látványa. főleg ha valaki még hangosan zokogna is...

Nemlajos
én is vállalom Dömét, ha nem tudod másképp megoldani! el is megyek érte! 8) Fanni oviban, jól ellesznek a srácok együtt!
vagy talit szervezünk arra az időpontra, te meg elszaladsz vezetni egyet! megoldjuk! :wink:
és ne csigázz minket!!! :twisted:

Ma először Máté nagyon szépen evett gyümiből. ez már kezd hasonítani az evéshez... :roll: megvett majdnem fél kisüvegnyi barackot.

nem emlékszem, ki kérdezte: nekem ikeás etetőszékem van, az a sima fehér műanyag. ezt örököltem a sógornőmtől, és még öv sem volt benne. egyrészt jó kicsi konyhám volt, úgyhogy mindig mellette voltam, bármit csináltam, másrészt Fanni nagyon nyugodt gyerek volt, és imádott enni, úgyhogy nem ficánkolt a székben soha... na most viszont már én is kezdek félni... egyrészt nagyobb a konyha... másrészt Máté szerintem izgágább... hogy ezt hogy adom még be apának, azt nem tudom... nagyon idegesíti, hogy mindent csak veszek, és nem adom el soha, mert elrakom, hogy jó lesz a húgomnak, ha megint szül, stb...

Gyöngyi
mi az a klub? valami titkos? :lol: fúrja az oldalam!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Banolka
már én is hiányoltalak! pont most volt téma nálunk is az ovikezdés, mi is így érzünk! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Erpé megelőzött... :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Tehuti, repülős cuccot Maja is csinálja, és utána egyre jobban belelendül, tökre örül magának, imádom amikor így játszik, bébikompon nyomja a dudát, zenélő konzolt és utána rámnéz mosolyogva, ügyes vagyok..? :D (xar kompnak 2X javítattam már a kerekét, pedig csak pár percekre rakombele, mert még nemrég ül csak)
Apura válaszolva, nem hinném, amikor pillanatra átsuhan az agyamon, ezer ellentmondás, meg negatívum jut eszembe miért ne, és az átsuhanás is csak a lelkiismeretfurdalás miatt van, nem másért.

Erpé, én egyértelműen nem vinném, csatlakozom a többiekhez, amúgy Őszinte részvétem.

Kuklika, gratula a Szeptemberi barátnénak!!!

Banokla drukk az ovis szoktatáshoz, én ma 1-s évnytósokat láttam, arra gondoltam, milyen lesz ha Maját viszem majd és már csomó volt a torkomba, hogy fogom kibírni, hogy ne bőgjek mindenhol :oops: ?

Ma voltam beiratni bölcsibe, ne ijedjetek meg, nem most megy, csak szerettem volna, ha egy kedves ismerősünk lenne a dadája, és ő szólt, hogy be kellene iratkozni, mert már sok a gyerek, azt mondták olyan 1.5 év az ideális a gyereknek...hát nem tudom ... vhogy 2 évesen már szívesebben engedném közösségbe, úgy féltem :oops: , de én azt nem tehetem meg hogy ne dolgozzam 3 évig :x

Katka, sajnálom a rossz napokat, mi újság Peti apuval, gondok vannak? Nem lehet, hogy sokminden szakadt most rád?
Előbb-utóbb elmennek a felhők, és marad a napsütés!!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

jaj lányok, ne csigázódjatok, csak takarítottam, reggel 7.40-kor porszívóval a kezemben vártam, hogy jöjjön a nyolc óra, és "büntetlenül" kezdhessem, megtaláltam egy komód mögött ugyanis Döme méregdrága babé samponját, félig kiömölve, és ettől megint felpörögtem, felporszívóztam, felsepertem, felmostam, kitakarítottam a wc-t, elpakoltam a medencealátét-habtapikat, felsepertem a szemetet a teraszon (hurrá, hogy felettünk 4 emeletnyi muskátli van), átpakoltam a növényeimet, felragasztottam a maradék birkákat, letörölgettem a konyhaszekrényt, a polcokat, elpakoltam dobozba a meggymagot, meg ilyesmi :)
Szóval semmi eszetlenül nagy, csak tőlem szokatlanul sok.
A gyerekszoba végül ilyen lett (még nincs kész!)
Kép Kép

Még egy barit kell majd felragasztanom, ahogy a komódról ereszkedik alá lufikon a mélybe, hogy legyen összekötés a két bordürsor között :roll:

csibb, drága vagy, a világ másik végéről is vállalnád Dömét :D
Mondjuk kérdeztem az elméleti oktatótól, hogy lehet-e gyerekkel együtt vezetni, azt mondta, keresünk olyan oktatót, aki vállalja :shock:
Mondjuk szerintem meg nem túl jó ötlet, lesz elég dolog, amire figyelni kell...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy, mi minden nap tükrözünk Szonjával. Nem vettem észre változást. :wink: :lol: Nekünk teccsós botmixer van, még nem használtam gyümire. Egyelőre reszelem az almát olyan üvegreszelőn és átpaszírozom teaszűrőn. De ezzel a reszelővel tényleg nem nagyon találok benne darabokat. Múltkor írta egy kukkoló. :lol:

Nemlajos, ezt olvasni is sok volt. :shock: :lol: Szoba frankó lett!

Lívi baba mosolya elragadó! És múltkor nem dicsértem meg Julcsi babát! Most pótolom: naggggyon aranyos a kis hurkákkal! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jaaaaaaa, Gyöngyi nagyon király a vonalzód!!!!!!

Meg Zazzy, ezt a szülinapos, hófordulós eszmefuttatásodat én sem értettem csakúgy, mint Nemlajos. :shock: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pappilon, strand?! irigy-irigy

na most már eldugolok

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Nemlajos
nagyon cuki a barisor!!! ez a lufis ötlet meg haláli! :lol:
szerintem se vezess Dömével... nélküle is elég izzasztó lesz az első pár alkalom... :lol:

nem vagy semmi ezzel a takarítással! mondjuk ma én is átrendeztem a nappalit... 8) készülök a kúszás-mászásra, úgyhogy elfordítottam a kanapét, aki volt itt, talán emlékszik hogy volt, na most pont szemben van a régi önmagával, a teraszajtó előtt, és a konyhára néz. nekem nem az igazi, de Fanninak és apának jobban tetszik így... nekem még kell rajta finomítani, egy két kiegészítő, és régi utálatom tárgy a szaladfüggöny is nagyon zavar, de a férjem, nem tudom miért, ragaszkodik hozzá... pedig olyan jó ízlése van, nem is értem... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

tehuti, én értettem a zazzy féle zizit, csak megmagyaráztam, hogy mér' hülyeség :roll: :lol: :lol: :lol:

Viszont zazzy, a jó isten áldja meg a kérdezőkédet, én is ma botmixereltem almát, aztán néztem hülyén, hogy most mi van, majd áttörtem, villával, még botmixereltem, áttöltöttem szűkebb edénybe, még botmixereltem, aztán végül én is teaszűrőn (fém, természetesen, gondolom, gáz, mint a fémreszelő...) préseltem át.
Hát nem volt kismeló!
Szóval engem is érdekel, hogy mit kéne másképp.

Viszont jó hír a kolleginának: a barackot szépen viszi (csak fel kell kockázni ugye mindent előtte). :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy
nem tudom, milyen botmixered van??? :shock: én nem csinálok az enyémmel semmit, csak bekapcsolom, és püré lesz mindenből... fel-le próbáld mozgatni... más ötletem nincs...

Gyöngyi
szuper a vonalzód!!! (megjegyzem, én is egységesítettem a srácok vonalzóját... :lol: )

na megyek aludni, mert már 8 óta alszanak a gyerekeim! (Fanninak kimaradt a du.-i)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb :D :D :D
Én is kanapéprojektbe fogok a hétvégén, úgy néz ki, megveszem a huzathoz az anyagot, és nekiállok szépen lassan a varrásának 8)

És függönyprojekt is lesz, az ikeás Matildát vadászom, de már a boltban drágább sokkal, mint volt, használtan meg nem találok :(

A teraszajtó előtt nem zavaró a kanapé?
Én sajna úgy nevelődtem, hogy minden bútort szorosan a falhoz, sajnos azért lett ilyen retro a lakásunk, de alakulok én is, a lakás is.
Most már (pedig csak fél év telt el) nem vennék konyhai sarokülőt, véletlenül se.
Mondjuk amikor megvettem, még nem tudtam, hogy lesz egy térelválasztó polc, úgyhogy muszáj volt így megoldani :(

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem zavaró, mert a fele nem nyílik. és a nyíló ajtórészbe már nem lóg bele.
mi az a Matilda? anyag neve?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ahan, hát én egy almánál hiába mozgattam fel-le, azt azért éreztem, hogy a főbaj az lehet, hogy el sem ér a késig a cucc...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na hát ilyenkor ugye le sem kell írnom, hogy mi a megoldás!!!
(na jó, mégis, szóval 2 alma, a többit megeszitek ti! vagy keverni barackkal, amit visz a botmixer! 8) )

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na tényleg léptem! jóéjt!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Bölcsi: Nem semmi, hogy már most be kell írtani a babákat! :shock: Jó, hogy nem már a fogantatás előtt.... :?

Nemlajos: Babával vezetni, azért elég cakkos. Főként, ha kieresztik a hangjukat és nem tudsz félreállni.... Szerintem ennél idegtépőbb dolog nincs. Hallod, hogy üvölt a gyereked és nem tudsz segíteni és koncentrálni kell a vezetésre.... Én ezt elkerülném eleinte.
Egyébként a vezetésben azt meg fogod tanulni rutinon, hogy mit, hogy kell. Az a kérdés, hogy forgalomban tudsz-e vezetni. Azaz motorral, biciklivel jártál-e. A legtöbb embernek ez a gondja... Jobbkézszabály, most én jövök a kereszteződésben stb... Ha ebben van rutinod, akkor a 30 óra alatt simán megvagy.
Én kétbalkezes voltam a rutinon, de amikor kimentünk forgalomba, akkor esett le az oktatóm álla, hogy maga tud közlekedni! 8)
Baris cucc, nagyon tuti! :)

Moncsi: Líviának édes a mosolya! Igazi kis csibész!

Erpé, Csibb: Köszönöm a mei-tai linket. Nem találtunk közös nevezőt Petiapuval úgyhogy lesz ebben még néhány kör....

Bea: Leginkább saját magammal vannak gondjaim és igen túl sok van rajtam és mindig csak egyre több.... :roll: Petiapuval sem felhőtlenek a dolgok, de asszem a legnagyobb gond saját magam vagyok.... :oops:

Katka

katka22

függöny neve. Ikeás.
Ilyen:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50046048
kis bogyók vannak rajta, és pamut.
Nem illenek a lakásunkhoz a színes függönyök, ez meg pont igen :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

katka: forgalomtól csak a többiek miatt tartok (igen, mindenki azért van ott, hogy engem kicsináljon :roll: ), de egyébként ismerem a forgalmat, ha a Zuram vezet, én is mindig "végigvezetem" az utat, kérdezek, ha valamit nem értek, szólok, ha valamit figyelmen kívül hagyott (tudom, ez idegesítő :twisted: ), szóval valószínűleg ez már nekem is menni fog (ha leszokok a nézelődésről 8) ).

A problémádat sajnálom :(
Tudom, milyen érzés, amikor bárhogy kerülöd az embereket, rájössz, hogy a legproblémásabbal, magaddal kénytelen vagy együtt lenni, látod a tükörben, és látod őt a többi ember szemével is...
Talán én éppen ezért pörgök ennyire. Addig sem foglalkoztat az, hogy is vezetett pont ide, pont e mellé az ember mellé az utam :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én is távozom, holnap jelnyelv, az utolsó előtti a vizsga előtt :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ehh, utolsókból lesznek az elsők? :shock: :lol: :lol: :lol:
Lusta banda :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Úgy látom, ma én kukorékolok. Azt hiszem a gyerekem ma megdöntötte saját negativ alvási rekordját.
Este 10kor elaludt, fél 1-kor szokásos orditás, és 6-kor már fent volt :?
Fogalmam sincs ,hogy lehet neki ennyi alvás elég :roll:

Botmixer: én is rájöttem, hogy kell egy minimális mennyiség mindenből, amit rendesen tud pépesiteni, amúgy meg darbos marad a cucc.

Katka!

Hogy birtad az első reggelt? Tényleg ilyenkor Petit is viszed magaddal? Vagy gondolom nincs más választásod :roll:
Vendég

[quote="zazzy"]
írta:
zazzyTükörbe nézést pl.szó szerint tiltják,merthogy "elviszi a gyerek álmát"és nyugtalanul fog aludni.Ma este esett le,hogy anyu tegnap mutogatta a tükörnek(még gondoltam is,hogy jó,hogy a férjem nem látta)és ugye tegnap volt olyan pocsék éjszakánk,mint még soha

Zazzy, mi már nagyon régóta nézegetjük magunkat a tükörben, általában mosolygás a vége. :) Mostanában ugyan sokat ébred éjszaka, de korábban nem , pedig ugyanennyit néztük a tükörképünket. :)

Masut
masut

[quote="nemlajos"]e írta:nemlajoshh, utolsókból lesznek az elsők? :shock: :lol: :lol: :lol:
Lusta banda :wink:

Én akkor már jöttem ki a vízből az uszodában. :D

Masut
masut

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?