Sziasztok, lányok!
Most csak gyorsan:
[size=18]
ROBESZT (UTÓLAG) ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG 2. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!
)!!!!!!!!
MÓNI: úgy örülök, hogy Cicus jobban viseli már a cumi hiányát!!!
DETTYK: Aggódtam Érted, megkönnyebbülve olvastam, hogy jobban érzed már magadat. Egyúttal a leesett államat keresem, sosem hittem volna, hogy a szopileállás után is lehetséges mellgyulladás....
GICA: csodásak vagytok, az ikrek is és Te is, hogy ilyen ügyesek és Te ilyen jól neveled őket. Nekem a gyaloglás Ádival egyelőre esélytelen.
TIMI26: fantasztikus zsúr volt a képek alapján, Rebekka már igazi nagylány, Vikdanra is alig ismerek rá, kész férfi
ÁGICA: egészséged hogy van?
Szerintem a beszoktatástól ne tarts, meglepőek tudnak lenni a kicsik. Mindjár mesélek.
VIRANKA: irtó cuki lett Bálint az új frizurájával, nekünk is vmi ilyen kellene, mert Ádinak lassan ismét a szemébe lóg...
REGI: Szeli nekem kész csoda, egyrészt mert olyan szép

, másrészt mert olyan fegyelmezett nagylány tud lenni. Nálunk teljes az anarchia a legtöbbször....
PANNDI: kezdem azt hinni, van néni, aki direkt játssza a vakot, két ilyen szép lányt fiúnak nézni, jaj már. Szerintem is nyugodtan mondd meg, hogy lányok, vagy tegyél rá nagy ívben.
MÓNIKÁM, aranyos vagy, h kérdezed: mhellyel még semmi, mert csak 14-én indul a tanítás (nálunk el szokták húzni, aztán kimarad az őszi szünet), de attól félek, ha megint csak 1 évre hosszabbítanak, semmi nem lesz a "jövőre gyereket" tervünkből S-val. Nekem ez álmaim állása, ezért mentem vissza Ádi egy éves korában dolgozni, ha elmegyek határozott idejűről, nem lesz hová visszamennem, akkor felesleges volt az egész... viszont nyilvánvalóan nem várok az idők végezetéig a kinevezésre. Max. 1 évet vagyok hajlandó, ha nem lesz határozatlanra változtatva, akkor lépünk babaügyileg.
Ádi érdekes a bölcsivel: reggelente hiszti vagy sírás van, ahogy felébred, hogy ne legyen bölcsi, vegyem le a nadrágomat, játsszunk inkább, majd amikor már kiérünk az udvarra, semmi baja és tök nyugodtan adhatom be a bölcsibe is, mire odaérkezünk. Ez megy 2-3 napja, előtte 2-3 napot a beadáskor sírt.
Na, nem lettem rövid...

pusz, megyek odaátra, aztán meló. jó éjt mindenkinek!