A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ezt még muszáj megmutatnom!
Zsozsóval bújócskázik! :D

Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! :lol: Igen a baba... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Hatalmas gratula a forgalmihoz!!!! :)

Kaqk! Én is egy csomó ilyen állást találtam a hirdetésekben (ingatlanos, hitelközvetítő, bróker...). Legtöbbhöz vállalkozói igazolványt kellene kiváltani.. :? Én ezeket elvetettem egyelőre, aztán meglátjuk... :roll: Jó lenne valami fix inkább! Nekem legalábbis.

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk!!! Nem lenne fair???? És amit a cégek művelnek velünk... ??? :evil: :evil: :evil:
(Bocsi, ez most nem Neked szól, de szerintem ebből ne csinálj lelkiismereti kérdést, nekik sincs!!!)
Drukkolok az ingatlanos munkához! Biztos ügyes leszel!!! :)

Bálónak jól áll az új frizu! :)
Meg jók a szülinapos képek is, Timi26!

Bocsánat, hogy nem tudok mindenkire reagálni!!! :oops:
(Szeli fél 12 óta alszik... :shock:)

Ágica! Ti is akkor mentek bölcsibe, mint mi! :)
Én is nadrágpelenkát használok, és így nem gond a baleset, ha a játék hevében becsurog néha (heti 1-2x), de nem is zavarja be. Ugyanúgy szól, ha pisilni kell neki! :)
Állás: Lesz másik! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó mi is megvagyunk:-) csak mostam, takaritottam, főztem, most meg irány az udvar :arrow:

Heni
KépKép
heni81

Zsófi kakilás közben így kommentál: Kaki! Másik kaki! :lol:

A Boci-boci tarka pedig így van Zsófiul:
Boci, boci, taaaaka se füle se faaaka, KAP TEJET!
Vendég

Ágica, Móni, meg akinek mlg Cam Portofinos babakocsija van: Nektek nem csúszott le benne mindig a gyerek?
Vendég

Panndi: Nekem most augusztusba volt egy éve hogy meg van.Igy csak azt tudom mondani hogy Petra úgye már ült de még nem járt mindig lecsúszott és kb.2 percenként húzogattam felfelé :roll: Csecsemőnek nem tudom milyen :roll:
Nem volt normális aki fiúnak nézte a csajokat :evil:

Kép

Kép
agica1126

Hát ez az, én is állandóan húztam vissza Zsófit, de azt hittem, csak én vagyok béna :)
Vendég

Regi: Igen,nekem is eszembe jutott mikor írtad hogy 14-én szoktatod Szelit hogy együtt kezdünk :D Nagyon cuki Szeli a képeken :D Számolgatás :lol:

Gica: Milyen rendes gyerkőceid vannak :wink:

Silka: Majd írd meg milyen lett a torta :wink: Kivételesen a süti ait hoztunk mind fini volt de ettem itt már nagyon rosszat is :?

Mesi: Azt szeretném kérdezni hogy nincs szórólap (lehet hülye ám a kérdés) a mei tai-okról?Itt a környékünkön rengeteg kismama van és szíves osztanék nekik párat :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

Panndi: Én ugyan ezt hittem magamról de akkor úgy látszik nem mi vagyunk azok :lol: hanem a b.kocsinak az anyaga.Sőt mióta kimostam iszonyat elcsúszik.Mondjuk 2 hét és megy az uncsitesónak mert már mindjárt érkezik(szept.29) :D és nekik adjuk nekünk már annyira nem kell vagy lehet veszek valami egyszerű esernyőt félét :roll:

Kép

Kép
agica1126

Vindo: Gratulálok a vizsgáidhoz! (labor,forgalom)!!

Kép

Kép
agica1126

Viranka: Nagyon jó lett a haja Bálónak. Tényleg hogy halad a bölcsi ügy?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok.

Most jöttem haza, Rugó persze egy hős volt. Három fájdalmas anya-kiáltást leszámítva semmi baja nem volt.

Vettünk neki az új szobájába ágytakarót, díszpárnákat. Rizspapír-lámpa elfogyott :?

Most ennünk kell :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo nem semmi ez a Rugó gyerek!!!Igazatok van, be kell dobni a mély vizbe:-) Szerintem Péterke is simán elvolna :roll:

Bár igaz délután nagyon rossz volt.
Itt voltak anyuék,össze vissza szaladozik, elveti magát, nem fogad szót, verekedik :evil: :roll: nem lehet vele menni sétálni, össze vissza szalad :roll: , árokba be, aztán ki, leül az útra :roll: :roll: . JAj nem tudom mi a baj.

Áron szájpenésze már 2 hete tart, nagyon unom :evil: dörzsölöm neki, hagyja, valószinű jól is esik neki a vakarás, lehet viszket is, mert mindig rágja a kezét.
Hoztak ma anyuék szloviból lila szinű ecsetelőt, gyógyszertári, nekünk is ezt használták, állitólag rögtön elmúlik tőle, csak tiszta lila a szája :roll:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok, lányok!
Most csak gyorsan:

[size=18]ROBESZT (UTÓLAG) ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG 2. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!![/size

Bilizős babáknak gratu, csak lesek!:-)

VINDO: szuperügyes voltál, gratulálok a forgalmihoz és így a JOGSIDHOZ IS, le a kalappal a teljesítményed előtt (semmin nem buktál meg, ez azért ritka, majdhogynem nem is létezik ;-))!!!!!!!!

MÓNI: úgy örülök, hogy Cicus jobban viseli már a cumi hiányát!!!

DETTYK: Aggódtam Érted, megkönnyebbülve olvastam, hogy jobban érzed már magadat. Egyúttal a leesett államat keresem, sosem hittem volna, hogy a szopileállás után is lehetséges mellgyulladás....

GICA: csodásak vagytok, az ikrek is és Te is, hogy ilyen ügyesek és Te ilyen jól neveled őket. Nekem a gyaloglás Ádival egyelőre esélytelen.

TIMI26: fantasztikus zsúr volt a képek alapján, Rebekka már igazi nagylány, Vikdanra is alig ismerek rá, kész férfi :-)

ÁGICA: egészséged hogy van?
Szerintem a beszoktatástól ne tarts, meglepőek tudnak lenni a kicsik. Mindjár mesélek.

VIRANKA: irtó cuki lett Bálint az új frizurájával, nekünk is vmi ilyen kellene, mert Ádinak lassan ismét a szemébe lóg...

REGI: Szeli nekem kész csoda, egyrészt mert olyan szép ;-), másrészt mert olyan fegyelmezett nagylány tud lenni. Nálunk teljes az anarchia a legtöbbször....

PANNDI: kezdem azt hinni, van néni, aki direkt játssza a vakot, két ilyen szép lányt fiúnak nézni, jaj már. Szerintem is nyugodtan mondd meg, hogy lányok, vagy tegyél rá nagy ívben. ;-)

MÓNIKÁM, aranyos vagy, h kérdezed: mhellyel még semmi, mert csak 14-én indul a tanítás (nálunk el szokták húzni, aztán kimarad az őszi szünet), de attól félek, ha megint csak 1 évre hosszabbítanak, semmi nem lesz a "jövőre gyereket" tervünkből S-val. Nekem ez álmaim állása, ezért mentem vissza Ádi egy éves korában dolgozni, ha elmegyek határozott idejűről, nem lesz hová visszamennem, akkor felesleges volt az egész... viszont nyilvánvalóan nem várok az idők végezetéig a kinevezésre. Max. 1 évet vagyok hajlandó, ha nem lesz határozatlanra változtatva, akkor lépünk babaügyileg.
Ádi érdekes a bölcsivel: reggelente hiszti vagy sírás van, ahogy felébred, hogy ne legyen bölcsi, vegyem le a nadrágomat, játsszunk inkább, majd amikor már kiérünk az udvarra, semmi baja és tök nyugodtan adhatom be a bölcsibe is, mire odaérkezünk. Ez megy 2-3 napja, előtte 2-3 napot a beadáskor sírt.

Na, nem lettem rövid... :oops: pusz, megyek odaátra, aztán meló. jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui-k: Vindo, anyósod veréselméletén azért megakadtam kissé.
Heni: sajnálom a szájpenészt, remélem, a lila bigyó gyorsan hat nektek!

Álláskeresők: együttérzésem mellett sok erőt és sikert kívánok mindannyiótoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na tényleg pusz!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Csak gyorsan bejelentkezek, aztán irány az ágy. Hááát lányok, én bevallom hősiesen estére kitikkadtam. :oops:
De azért van jó hírem is. Képzeljétek, Bercó elaludt a bölcsiben mire mentem volna érte. Ott ücsörögtem egy órát kb, majd kiugrottam a közelbe enni egy hamburgert, mert addig szinte semmi sem volt a gyomromban. Közben meg beugrottam a Kedveshez is. Nagyon közel van egymáshoz a bölcsi, meg a suli. Mire visszaértem felébredt Bercó, jöhettünk haza. Itthon Gergő már indulófélben volt, de csak kinlódott, no az lett a vége, hogy el kellett vinnem az edzésre. Ismét haza, Dávid megetet. Mosás berak, kicsi Bercózás, majd indulás Gergőért. Itthon az udvar locsolása, papírok elvitele a szelektívbe, ruhák teregetése, vacsora, fürdetés, stb. Jól sikerült ez a nap. :lol:

Jaj, már nem is emlékszem, hogy mit is olvastam. De arra tisztán emlékszem ám, hogy láttam egy remek képet Bálintról. Nagyon vagány lett az új frizurája. Igazi kis hódító. Olyan mint egy cseh mesefilm legkisebb királyfija. :lol: De Viranka ez a születés pillanatában készült fotó díjnyertes ötlet. És milyen jól sikerült.

Timi szervezését emlékszem, már tavaly is megcsodáltuk. :lol: VikDan meg milyen büszkén viseli a bibijét. Neki sem kell majd segítség, hogy elcsábítson egy leányt, az már biztos.

Robesznek nagy cuppanósat küldök. Isten éltesse a Drágát!

Vindo, látod mondtam én is. :lol: Nagyon-nagyon örülök. Szuuuuper!!!

Kaqk, remélem összejön valamelyik állás. Egy biztos, én szívesen vásárolnék tőled bármit. Lehet ebben a véremben van valami. :roll: :wink: :lol: Az mindenképpen látszik, hogy nagyon szeretsz az emberekkel foglalkozni, és mindent nagyon kedvesen, figyelmesen csinálsz. Bárcsak mindenki ilyen lenne a boltokban!

Látom, megint feljött a verés téma. Érdekes, amit írsz Vindo. :roll: Hát én nem hiszek a verés-elméletekben. Mondjuk Bercó is csapkod néha, de akkor én azonnal kiveszem abból a helyzetből és elmondom, hogy fájdalmat okozott és kérem, hogy kérjen bocsánatot és most simogassa, puszilja meg azt, akit bántott. Kicsit néz, látom,hogy járnak a fogaskerekek, aztán megy és puszit ad, meg simiz. Már azt is mondta: bocsánat.

Iiiiigen, igaza van Irinának. Én sem hittem volna, hogy ilyen jól alakul majd a dolog. De Bercó eddig meglepett. Hogy mi lesz később, persze más kérdés. Mindegy, egyelőre ennek is örülök és kész.

Na, most ennyire futotta. :oops:
dmaggie

Irina, legfeljebb passzív jogon kapod majd a GYED-et. De utálatos tud lenni ez a bizonytalanságban tartás. Mondjuk nálunk is kezd egyre jobban eldurvulni a helyzet. De csak azért sem adom fel az optimizmusomat.

Gica, le a kalappal előtted. Én is nehezen indulok el Bercóval, Te meg itten két manóval egyszerre. Minden tiszteletem a Tied.

Panndi, :lol: :lol:

Dettyk: Panka duma nem semmi. :lol: :lol: Még nő egy kicsit, aztán Míra nyomdokaiba lép.

Fleur, hogy megy a dolog?
dmaggie

Sziasztok!

Próbálok írni, amíg Rugó alszik.

Dettyk, a tejapasztásra, ha jól tudom, zsálya-teát isznak.

Na, felébredt :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok !

Köszönjük a ránk gondolást.
Ádi teljesen jól van most én vagyok náthás ezért nem tudtuk tegnap kezdeni a bölcsit.
Hétfőn kezdjük tuttira.

Lányok olyan kérdésem lenne, hogy ti honnan töltöttétek le a gyes igánylő lapot.
Most letöltöttem egyet de ez nekem elég kevésnek tűnik.
Várom a linket mert nekem a héten fel kell adnom.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Szülinaposoknak sok boldogságot.

Már én is kezdem szervezzni de egyenlőre sehol sem tartok.
És muszáj most a héten mert aztán hétfőtől bölcsi és akkor nem lesz idő délelöttönként ilyeneket intézni.

Na lépek is mert ez a jómadár itt köröz körülöttem.

Mindenkinek szép napot.
20200310173350

Sziasztok!

Fleur nagyon sok boldog születésnapot

[color=violet]Rebekának nagyon sok boldog névnapot

Vindo nagyom ügyes volt Rugó :lol:

Maggie Bercó is nagyon ügyes. Én azt hittem nehezebb lesz a szopi miatt nektek. De nem :lol:

Irina a GYED-et kapni fogod mert meg lesz a 2 év munkaviszonyod. Így Gordonka programja alapján is 2 évig jár. Álomállás meg akkor is lesz :wink:
Lakásokat néztek?

Heni szájpenész :(

Gica
ügyesek vagytok :lol:
Gréti is ügyesen sétál de egy idő után felül a nyakamba :roll:

Panndi de csúszkált. De miután nagyobb lett nem.
Eleinte elengedte magát 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meli!
Isten éltessen sokáig :)

Rebeka boldog névnapot :)

:arrow:

KépKép
viranka

Meli, Rebeka, Fleur - sok boldogságot kívánunk Nektek!

Ancsi, írtam privit :!: :wink:

Rövid leszek, addig írok, amíg tart Mézga Géza hatása.

- nagymamám jobban van, hazaengedték 8)
- köszönöm a gratulációkat
- a tegnapi napon annyit caplattam, hogy este 10kor lefeküdtem aludni :roll:
- Szelina csuda ügyes gyerek, én mindig csodálkozok, hogy maradnak mozdulatlanul egyes babák, ha mondják nekik.
- Bercó és Ádi is kimondottan ügyesek a bölcsőde miatt
- Heni, nem tudom, hogy ennek a beszoktatás nélküli csanának meglesz-e a böjtje. Sajnos nem tudjuk máshogyan megoldani. Bízok benne, hogy Rugó stramm gyerek, nem lesz baja most sem és később sem.
De a legközelebbi alkalomtól tartok kicsit, mit szól majd, ha ott akarom hagyni.
- a csanás leányzó nagyon meglepődött, hogy Rugó nem alszik. Este hat után mentünk be a babakocsiért, mert én reggel gyalog vittem be. Még ott kuksolt a kocsiban.
- külön neki beszereztek egy műanyag körfűrészt
- tegnap festettek is. Rendesen evett.
- a kedvenc játéka egy telefon. Annyit játszott vele, hogy bedagadt a jobb füle :shock: Még most is piros.
- Irina, ezekkel az éves szerződésekkel szégyelljék magukat :x
- Móni, hogy álltok cumi nélkül?
- Gica, már régen láttuk az ikreket képen :wink:

Mennem kell, Rugó mozgolódik :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, Panndi, egyszerűen nem értem, hogy lehet a csajokat fiúnak nézni. Megáll az ember esze.

Bár vannak elképzeléseim, én minden héten megkapom, hogy de szép lányom van :shock:

Szeletelek virslit Rugónak :arrow:

Kép
vindolanda

Egyszer azt mondták, azért nézték lánynak, mert hosszú a haja.

Hát nem tudom, egy fiúnak nem érhet le a füléig a haja? Csak akkor fiú, ha le van neki túrva géppel? :roll:

Tényleg megyek :arrow:

Kép
vindolanda

És még valami. Rugó elkezdte utánozni, amit mondunk. Szóval: ísz (víz), szé (szék), otyi (trotyi), úszi (csúszik).
De nem tisztán mondja, hanem olyan kis babahangon.
De azért ez is eredmény.

Ja, mikor Mézga Géza kapcsolta MZ/X-et, megszólalt, hogy iksz. Ezt Gábor hallotta.

Remélem, azért elkezd valamit felmutatni ő is a beszéd terén.

Kép
vindolanda

Lányok? :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Gyors bejelentkezés, ahogy szoktam :shock:

Melikém, istenke éltessen!

Rebekának boldogságos névnapot!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, hát két éves lett az én kis drágám, hihetetlen.
Hárman megünnepltük, csokitortával, ajándékkal :D

De az én napom ritka szar volt, megbüntettek a közterületesek, pedig vészvillogóval álltam meg 3 percre, el is küldtem őket, oda, meg írtam is nekik, olyan levelet.
Elromlott aznap a fax, a dvd, -már szervizben- kiöntöttem mindent, leesett minden. Na mindegy túl vagyok rajta. Voltam orvosnál, minden rendben 19-én megyünk genetikai 4D uh-ra.

Amúgy jól vagyunk, hétvégén tartjuk a családi ünnepséget Robesznak, kap kinti rönk hintát :D

Két napja mosok, főzök, takarítok, szuper

Móni, kitartás a cumival, szerintem, lehet, hogy még tényleg nem érett hozzá, de ha idáig eljutottatok, már ne add fel.

Regi, Szeli milyen kis ügyes, Robesz nehezen tűri a hajvágást

Viranka, jó lett a haja :D

Robesz egyfolytában dumál, ő így énekli a boci boci tarkát
Boci, boci farka, boci farka farka

Na megyek, teregetni

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Csak életjel,aztán vár a túrós batyu tészta.Most kelőben van.

Vindo:gratula a jogsidhoz! ügyes Rúgó is a bölcsivel.

Detty: szorítok,hogy hamar rendeződjön a gyuszid.

Heninek: a szájpenész miatt. :)

Regi:ügyes Szelike.. :)

Bocsi,ha valakit kihagytam,tutira érzem,de szita vagyok.. :(

Mi elvagyunk. Ha lesz időm többet írok..

Legyetek jók!!! :)
varga tünde

Sziasztok!

Robesznek nagy szülinapos puszi!!! :D

Irina! :lol: Általában nálunk is anarchia van, mi Anyuval úgy készültünk, hogy majd le kell fogni Szelit a hajvágáshoz. De annyira csaj, hogy előtte elmagyaráztuk neki, hogy milyen szép lesz, és ez elég volt ahhoz, hogy szépen megüljön. Sőt, majdnem el is aludt a székben! :shock: :lol: (Ikeás etetőszékbe tettem egyébként.) Ez volt az a nap, mikor kimaradt a nappali alvása.
De hogy ma mekkora hisztit levágott, volt egy beleülős autó, ahogy jöttünk, gondoltam ellesz 10 percet, lelkim volt, mert mostanában mindig rohanunk, és sose engedek neki. Na, aztán indulnunk kellett, nehogy lekéssük a buszt. Földrefekvés, ordítás, aztán megfenyegettem, hogy nincs JimJam, ha nem indulunk! ;) Azonnal mondta, hogy „menjünk”! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Rebeka, Fleur Sok sok puszi nektek!

Vera: Báló..nekem nagyon tetszik az új séróval!!!!

Vindo: Rugó milyne kis ügyes "rugalmas" gyerek... :lol: :lol: hogy ilyen ügyes volt az első nap . nagyka :lol: , Mz/x :lol:

Dettyk: Panka "duma" :lol:

Maggie: Bercó nagyon kis ügyes...végre kipróbálha a kiságyat! :wink:

Emma: egszer volt hol nem volt....egy nagy ház.....így mesél, a kedvenc most a gyerekek, gyerekek.....és ő a végén kiabálja hogy éhen vesz!
Ha kérdezzük hány éves azt mondja mindig hogy : NYOlC! ez a kedvenc száma..de ügyesen számol....ja a kedvenc szín a barna ..most.. :lol: ..

Holnap leszünk 4 éves házasok.. :lol: úgy telik az idő...Emma meg vasárnap 2 éves..csak kapkodom a fejem..... :lol: ja Wasabi-ban lesz a vacsi..meg mozizunk is.... :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur! Boldog szülinapot! :)
Rebekának boldog névnapot! :)

Hallottatok a kismamáknak szóló Start kártyáról! Kevesebb járulékot kell fizetni utánunk, ha kiváltjuk! Én el fogom intézni!
http://www.fn.hu/allas/20070705/j_start ... smamaknak/

Kép

Kép
regcsiken14

Kicsit átrendeztem Szeli szobáját tegnap, illetve azt a szobát, ahol aludni szoktunk. Betettem a kiságy keretét, és szétszedtük a pelenkázót komódnak (direkt ilyet vettem, ami átalakítható), nem kell már a pelenkázó, játékokat fogok inkább bele- és rátenni. :)
Így a matracom alig fér be, de amúgy is untam már, hogy ott alszom vele, annyira nem is igényli, csak elalvásnál, de az meg 2 hete egy katasztrófa. Nem akar lefeküdni esténként, össze-vissza rohangál, 65x kijön még, hogy pisilni kell, meg vizet kér, szóval szívat minket rendesen a csaj... :roll: :lol:
Aztán tegnap úgy összevesztem vele emiatt, hogy felemelt hangon mondtam neki (magyarul rákiabáltam), hogy nem alszom vele, és kész, aztán becsuktam az ajtaját, hogy ki se tudjon jönni. Próbált kijönni, picit sírt, akkor kinyitottam, és elmagyaráztam neki, hogy nagyon gyorsan menjen aludni, mert már nagyon mérges vagyok. Na, innentől csend volt, és teljesen egyedül el is aludt... én meg a másik szobában. :)
Aztán éjjel fél 3-kor ébredtem, hogy egyáltalán az ágyában alszik-e??? De igen, csak nem volt betakarva, így betakargattam. :)
Szóval ennyit arról, hogy együtt alszunk... nem fogunk! :)

Egyébként onnan indult az egész, hogy jönnek majd családlátogatásra a bölcsiből, én meg szégyelltem, hogy még mindig vele alszom, holott annyira nincs is rá szüksége... :oops: De ezen változtatunk! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, holnap Gábornak kell vinnie reggel Rugót a csanába, mert én hajnalban megyek (nyolckor kezdek, az út átszállással másfél óra).
De azon filozofál, hogy inkább szabadnapot vesz ki, mert nincs szíve ott hagyni Rugót :? Persze programjai vannak, nem megoldható a dolog.

Skype-on arról beszél most, hogy ha láttam volna, tegnap hogy szaladt R. a kocsihoz. És most jön a lényeg:

Maggienél jobban érezte magát, ott jobb helye volt. Onnan el sem akart menni :roll: :D

Úgy hogy Maggie, ha munka-fronton problémáid lesznek, alkalmazunk feketén :wink:

Kép
vindolanda

...illetve nem egy ágyban aludtunk együtt, csak egymás mellé volt téve a két matrac, de nem bújtunk össze, már arról is leszokott, hogy elalvásnál kicsit odabújik. Már nem igényli.

Kép

Kép
regcsiken14

Bea, Zsófi mindenre hatot válaszol. Mikor, hány, mennyi kérdésre, tuti, hogy hat a válasz :)
Vendég

Furcsa, hogy már így tudtok kommunikálni a babákkal :roll: :lol:

Regina, mi még együtt alszunk :oops:
De nálunk a csanás lány is együtt alszik a Rugótól idősebb gyerekével.
De az új szobájában majd teszünk egy kísérletet :wink:

Kép
vindolanda

Jaj, már ott tartunk, hogy Rugót biztos megverik a csanában, és G. inkább felmond, csak ne legyen neki rossz :roll: :shock: :?

Hát, erre a holnapi napra kíváncsi leszek :roll:

Kép
vindolanda

Helló, lányok!
Most tényleg csak (viszonylag) röviden:

ÜNNEPESEINKET, REBEKÁT, MELIT, FLEURT Isten éltesse sokáig szüli- ill. névnapjuk alkalmából!

Móni és mások: nagyon köszönöm a vigasztalást, nem a gyed a lényeg persze egyedül. A helyzet a következő (bár talán már részletekben leírtam, akkor bocs, ha unalmas): nekem 10 év alatt ez volt az egyetlen olyan állás, ami végre minden vágyamat teljesíti: nyelvészet, normális főnök és kollégák, tolerancia, normális diákok, nincs messze (főleg ha beköltözünk), tervezhető-élhető, ráadásul olyan pozícióba raktak, ahová csak 40-45 felett szokás embereket doktorival (és sok egyetemen csak habilitálva, az még én nem vagyok). Ergo a pénz is jobb, mint másutt, és ez kell is a lakáshitelünkhöz, mert csontra így jövünk ki. Namármost engem erre a helyre állandóra hívtak, persze mondhatnám, h eddig nem tartották be a szavukat, de egyrészt másokkal is ezt csinálják, másodrészt kb. százan ugranak bármikor a helyemre. Egyetemi szférában képzettségnek megfelelő állást kapni kész mázli (Vindo a ritka kivételek közé tartozik, a helyek 99,9%-át ismerősi alapon töltik fel), merthogy sok ismerősöm a legalsó beosztásban van doktorival is, nettó százért. Tehát mindezek az okai annak, hogy én innen nem megyek sehová, és míg a gyerekvállalást legalább egy fokon tervezni tudom (persze számtalan elemét annak sem tudom befolyásolni), ezt sajnos nem. Így marad a várakozás. Elvileg a pályázatokat kiírták, a 3 szint közül 2-őn átment, ha a 3-on is átmegy, akkor ezek határozatlan idejűek lesznek. Muszáj kivárnom. Másfelől meg persze nagyon rá vagyok kattanva a gyerektémára és hatalmas korkülönbséget sem akarunk. Esetleg majd ha lesz tervben egy harmadik csemete is, őt a második után közvetlenül tervezzük ;-)))))
Puszi nektek, este jövök.

Kép
Kép
irina

Vindo!
mi is együtt alszunk Mírával :) csak Ő átjön éjszakánként :) van h. takaró és párna is költözik vele :)

Help!!!
nem találoma gyes igényléséhez aletöltendő papírt :( vki belinkelné nekem?
s milyen iratok kellenek még? mert holnap hajnalban beviszem mh-re :) s ne kelljen hiányt pótolnom :)
köszönöm :)

:arrow: megyünka kötelező órás bicajtúránkra Mírával :)

KépKép
viranka

Irina, remélem, jól alakulnak a dolgok, és átmegy a pályázat kiírása a harmadik szűrőn is :!:
Akkor ha jól értem, úgy írták ki a pályázatot, hogy a hosszát még nem lehet tudni?

Én, amilyen kis munka-centrikus lelkem van, meg is értelek amúgy :roll:

Rugó szólít

Kép
vindolanda

Vindo: apuka.... :shock: :?

Panndi: 6? :lol: ....nekünk volt eg héthat változat is..aztán meg a mérleg 10,8 at mutatott..onnantól tíznyolc bolt minden...de hogy a nyolcat honna vette???

a kedvencem: anya vigázz, Emma jön!
mostmár olyan mondatokat mond, meg ragoz hogy csak figyelek..2 hét alatt rengeteget fejlődött....a másik kedvenc mikor egyedül játszik és csak beszél, beszél, beszél..én meg majd egszakadok a nevetéstől akár csak tegnap....
Maci sajtot evett...visszacsomagolta és nagy meglepetten? anya nincs sajt, elbújt, ..mosoly eldugtam.:-) és oylan arcal hogy röhögnöm kellett..erre persze ő is majd bepisilt a nevetéstől.....

Maggie: ma készülünk a játszira...jösztök???

KépKép
kaqk
Debrecen

http://www.allamkincstar.gov.hu/cikk/734

a lap alján a link
a cikkben mit kell vinni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo :roll: nem semmi párod :roll:
csanának piros pont :D Milyen kedvesek, hogy figyelembe veszik mikkel szeret játszani Rugó

Gréti ennyire nem beszél de ragyogóan megérteti magát.

Kaqk Emma drága :lol: :lol:

Regi Szeli a vérbeli csajszi :lol: :lol:
cicus a mai napig úgy alszik el este, hogy annnyuci búj, csicsis és én meg megyek 8)

Irina értem.
Drukkolok, hogy határozatlan idejű legyen++++++++++++++++

sütit kéne sütnöm de nem találom a receptet, anyu meg nem veszi fel a telefont :?
Pedig én a nagyim féle almást szeretném megcsinálni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk vicces, Péterke úgy számol a lpcsőn lefelé, hogy 7-6-7-6-10 :shock: ha kezdem, hogy 1-2, erre ő három :shock:

Vindo minden oké lesz szerintem a csanában, Rugó ügyi!meg igy oké. hogy nem minden nap van ott egyenlőre, ez is lehet aféle beszoktatás.

Irina én drukkolok!!!!!!Szuper lehet egyetemen tanitani!kicsit tőlem távol áll a tanitás, de neked jól állhat a katedra:-)

Vera: http://www.allamkincstar.gov.hu/rovat/131

Heni
KépKép
heni81

a kezem meg elvágtam az alma pucolása közben :(
nagyon vérzett csak nyomókötéssel bírtam elállítani :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

A múltkor itt voltak nálunk páran, meccset néztek a fiúk. Zsófi megtanulta, hogy Hajár Loki. Tegnap játszott egyeüdl, közben mondogatta, hogy Hajrá Loki, hajrá Loki, meg néha felkiáltott, hogy HUNGÁRIA :lol:

Ja, meg most pár napig nem engedtem, hogy igyon a poharamból, mert beteg voltam, és mindig mondtam is neki, hogy nem ihat, mert beteg vagyok. Egyik nap rámutatott a poharamra: "Nem iszom, beteg víz, beteg pohár!"

De a kedvencem, hogy tegnap, mikor porszívóztam, csörgött a telefonom, de nem hallottam. Zsófi igen: odajött, kikapcsolta aporszívót, rámutatott a polcra, ahol a telefonom volt, és szólt, hog anyáé!
Vendég

Olyan fura, hogy itt már ilyen nagy bölcsis gyerekek és dolgozó anyák vannak :)
Vendég

Móni jesszus :shock: vigyázz csaje! Megvan a recept??? hogy te mennyit sütsz :shock:

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?