A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Kisbabát szeretnénk

Petra: szerintem 25 ezer....

A többieknek meg mindent majd este ha megjöttem a háztól...

Pusza

Kép
Kép
arte

Szia Nofi!

Nagyon örülök, hogy megkerültél! :D Már nagyon hiányoztál! Nem kaptad meg az emailt amit küldtem??

Nagyon drukkolok neked! Etna használt anno, ha jól rémlik, és Suzi is.

Puszi!

Még várom a tippeket! Este megírom, hogy voltaképpen mennyi!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Most végre megpróbálok írni is.

Laar: Nem tudom, hogy mekkora, nem mondott a doki semmit. Ahogy én érzem, pici, nem lehet. Várom is, hogy mehessek szülni, meg azért tartok is töle. Azért jó lenne túllenni rajta. Meg persze már nagyon várjuk, hogy láthassuk a picurkánkat. Az esküvöi ruhánk igazi magyaros, bocskai. Gyerekkoromtól ez a ruha volt az álmom. Szerencsémre a férjem is szereti az ilyen dolgokat. Az övé meg is van. Az enyémet kölcsönöztem, de rám varták meg elöször, a kép alapján, amit vittem. Köszönöm a bókot!

Luca: Nem tippeltek semmit. Mindig csak annyit mond, hogy minden rendben.

Arte: Ki az a két doki ott Cellben? A ruhával kapcsolatban: Laar-nak is írtam, nekem nagyon bejön. Imádom. Persze ízlések és pofonok. Mindenkinek nagyon tetszett. Egy ember mondta itt a faluban, hogy szép-szép, de neki a menyaszzonyi ruha fehér. A koszorúslányaimra meg azt, hogy az igazi az rózsaszín. Hát a "manöken" alkatom miatt, kimondottan ez a ruha volt jó, mert a fekete slankított. A koszorúslányok amikor megkérdezték, hogy milyen ruhák legyenek, mindegyiknek azt mondtam, bármilyen, csaak rózsaszín ne, mert utálom. Küldök egy képet, amin látszanak.

Petra: Minden kész. Csomag is, babának is minden összekészítve. Apának megmutogatva, hogy mi hol van, mit kell majd hozni. De tuti, hogy lesz ami elmarad.

Csajok: Nagyon szépek a gyerköcök és a házak is!

Építkezöket nem irigylem!!! Egy éve költöztünk, tudom milyen. Még nekünk se lett volna szabad, mert most nagyon nehezen nyögjük. De majd csak lesz valami. :?

Kép

Kép

Kép
tina84

Petra: Én "csak" 10.000-et tippelek.

Kép

Kép
tina84

Elküldöm mégegyszer. Ezen bejelöltem a két unokatesóm, akikröl a Love storyban írtam. Bár rajtuk kívül még 4 unokatesóm van a képen, de nekem ez a kettö a legfontosabb, mintha a tesóim lennének. A Máté lesz a Dani keresztapja. A Réka meg a második gyereknél lesz keresztanya.

Kép

Kép

Kép
tina84

Tina! Szerintem Dániel is közel lesz a 4 kg-hoz. A Lényeg, hogy ügyesen segítse anyukáját a születésnél. Most, hogy túl vagyok két szülésen nyugodtan állíthatom, a Kornélkánál féltem és nagyon nehezen ment minden. A Flóránál pedig már tudtam mire számítsak és meglepetésemre 100x könnyebb volt mint vártam. Gondolom a fél kg különbség a két baba között is sokat számított, na meg a "bejáratott"(mielőtt vki a ninfomániámra gondolna, jelzem, hogy én a Kornélka születésére gondoltam) út is! Iszod a málnalevélteát??
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Nofi! Jó hogy te is idetaláltál :)

Laar! Várom a képeket!
Jut is eszembe, valahogy elmaradnak emailben a képek, mióta ide átjöttünk és fel lehet rakni. Így lehet h meg is szüntetem a emailcímem.
Valahol olvastam, hogy ez normális is lehet a piciknél, de azért szerintem minél előbb kérdezd meg az orvosotokat!

Etna! Remélem Botikának nincsen semmi komolyabb baja! Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat!

Luca! Hogy viselte Tamás a hajvágást? Ákossal könnyebb már szerencsére. Jól hangzik a süti, kipróbálnám én is szívesen! Egyenlőre a kefíres kevert megy nálunk, mert nagyon gyorsan készen van az is. Még a Petra féle kakós sütit kell megcsinálnom, már az öcsém mondta, hogy csörögjek rá mindenképpen ha készült :)

Petra! Hogy tetszett Kornélkának az ovi? Remélem nekem is könnyebb lesz a 2. Azt hiszem még egy ilyet nem bírnék ki :(
Szerintem 30ezer!

Puszika mindenkinek

kiru84

Még azt felejtettem el írni, hogy Ákos kipöttyösödött. Olyan mintha megcsípte volna valami, és csak a pofikáján van, meg a lábacskáján. Nem látszik valami jól, de azért egy picit talán. Nektek volt ilyesmi:

Kép ?

Ez egy hete készült, akkor még semmi sem volt rajta:

Kép

Majd megpróbálom közelebbről, ha felébredt, mert most nem akarom felkelteni a vakuval.

kiru84

Sziasztok, csajszik!

Néha bekukkantok mert nagyon hiányoztok. Etna, tök rossz hogy nem tudtok átruccanni Angyalkánkhoz. Biztos nagyon klassz lett volna. Sajnálom hogy Boti köhécsel. Reméljük nem beteg. Hugimék is voltak egy hosszú hétvégére valahol fürödni és képzeljétek Kristófka, aki két éves kiütéses lett és lázas és étvágytalan. Amikor hazaértek visított és ugrándozott és már semmi baja nem volt. Honvágya volt a drágaságnak. Nem minden gyermek szereti a szállodákat.

Arte, igen, már a nyolcadik oldal és ügyesen hatékonyak. Ismét nem tudtam elolvasni a hsz-kat. Így tovább csajok.

Grácus, olvastam hogy a dokid szabin van. Hát, pihizz egy kicsit addig. Én szeretnék menni fürdőre. Erdélyben van egy varázs fürdő, Sovata, és képzeljétek, a nők 90% teherbe esik ha oda megy fürdőre. Én már nagyon rég tudok erről, hát most én is ki fogom próbálni mert ugyan én nem eshetek teherbe, de talán előkészít a lombikra. Rendbe tesz ezt-azt odalent. A kezedre csak annyit hogy mindenhol ilyen sokára kapni időpontot. Van egy ismim akinél most állípították meg hogy pajzsmirigyes, elküldték uh-ra, hát januárig kéne várjon. Ez már felháborító, de komolyan.

Daniella, hát szóhoz sem jútok milyen szép a házatok. Lexinek már fogacskája is van? Eszméletlen hogy telik az idő. Ma taliztam egy régen látott barátnőmmel, hát kiderült hogy kislánya már második osztályos. Úgy elszégyelltem magam mert kissé vissza maradtam. Hogy telik az idő.....

Niki, ne aggódj, minden rendben lesz nálatok. A fogacskák is ki fognak jönni és majd egyszer fogja enni rendesen a darabos kaját is kanállal. Csak türelmes kell lenned. Nemrég még azon aggódtál hogy ne gyomor szondával etesd hanem cumival, most meg már azon hogy kanállal nem akar enni. Ez is valami. Haladtok ti, csak kissé később mint azok a babák akiket nem csövön keresztül tápláltak. A lényeg hogy fejlődik és egészséges és olyan gyönyörű hogy kifejezni sem tudom. A keresztelőhöz minden jót kívánok és sok puszit a kiscsajszinak.

Petra, csudi klassz a házatok. Bakker, annyira jó nektek. Persze, nem volt egyszerű és gondolom sok lesz még a meló meg a hitelek, de akkor is. Annyira aranyos Flóra, hogy kissé megcsócsálnám. Azok a szemek, hát hallod, .....Kornélka is nagyon tüneményes. És tényleg takarított, vagy csak játszadozott a porszívóval.

Etna, még egy szóra. Ne beszélj így magadról. Azok a sminkelt, agyon barnított csajok csínosan korán fognak ráncosodni és semmi élet nincs bennük, állandóan azt figyelik hogy jó-e a hajuk, nem-e elhíztak, nem-e elkenődött a sminkjük, stb. Te egy eszméletlenül vídám és életre való nőci vagy. Nem nagymami ahogy írtad. Szerintem nézz tükörbe és mosolyogj ahogy szoktál és meglátod hogy sokkal jobban nézel ki mint bármelyik pipiskedő liba. Valaki még írta is a keresztelő előtt hogy fodrász nélkül is gyönyörű vagy mert csak az kivillantod az ezer dolláros mosolyodat és semmi mást nem lehet látni csak a vídámságodat meg a kedvességedet. Higgyj nekem.

És, igen, megyünk. Holnap telefonálok a Ciris-be hogy kikérjem a leleteket. Jövő hét csütörtökön tudnánk elmenni érte. És 15-e körül hívom a dokit hogy mondjanak valamit. Addig szedem a vitaminokat. Abba kellett hagynom mert szörnyen viszketett a fejem. Három hét kihagyás után ismét szedem és még nem érzek viszketést. Voltam a boltban is és megkérdeztem hogy szedhetem-e tovább, azt mondták semmi akadálya.

Szilvi, annyira sajnálom hogy nem jött össze. Nagyon szorítok neked is. Nagyon át tudom érezni min mész keresztül. Ámbár én hiszem hogy egyik nap meg lepsz minket a jó hírrel és együtt örülhetünk veled.

Tina, szép a pocid. Jó nagy és nagyon irigyellek. De, nem rossz értelemben.

Luca, gratulálok az első hajvágáshoz. Nem hisztizett? Kristóf végig ordítja a hajvágást, nem engedi hogy vágjuk neki. Szerintem azért van mert apja vágta neki géppel és akkor még nagyon kicsi volt, így megijedt és azóta fél. Ha engem megkértek volna én ollóval vágom a hajat és nem is félne. Na, mindegy. Ja, és nagyon szépek vagytok a karifa mellett. Gyönyörű család.

Nem győzöm csodálni ezt a sok fotót. Fáradhatatlanul rakjátok csak fel őket. Olyan szívesen nézegetem. Majd lesz egy kis időm én is össze szedek párat.

Kiru, akkorát nőtt Ákos, hogy az már csoda. Gyönyörű és zabálni való. Ez nem is akármilyen fórum. Ezt a fórumot lehetne gyönyörű babák fórumjának is nevezni.

Petrám, még egy szóra. Augusztus 20-án????????????? Nem hiszem el. Hol voltatok? Akkor nem kellett fizetni parkolót, vagy már megint lemaradtam valamiről? Húúúú, ez elképesztő. Írd már le hogy mennyit fizettetek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Bocsánat, kicsit hosszú lettem. :oops:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Kiru! Az oviban nagyon jól elvolt egész nap! Még aludt is, amire itthon a 3 hónap alatt nem tudtam rávenni, csak kb. 5-6x. Nem tudom milyen pöttyök lehetnek ezek Ákos arcán! :( Nem lehet a melegtől??

Vasikáé! Agárdon voltunk a popstrandon. És a Tópart úton álltunk meg egy füves részen. Egyébként szedték a muksók a parkolásért a nevetséges 600.- körüli összegeket. Rajtunk kivül még volt ott kb. 20 autó szépen sorban. úgyhogy az Agárdi Önkormányzat szépen kaszált ezzel a kis akcióval. Erős a gyanum, hogy az egyik ott lakó tehetett bejelentést, mert a mellékelt fényképen lehet látni sündörögni. Na mindegy az uramnak egy életre jó lecke volt szerintem, hogyha nem biztos a tábla jelentésében akkor nem áll oda, vagy megkérdez valakit.
Szabad a gazda! Tina volt a legközelebb az igazsághoz! Ahogy elnézem a kis közvélemény kutatást elég naivak voltunk az én drágámmal. Mi az értesítő után amit a szélvédőre tűztek max. 8000-re gondoltunk. De tévedtünk!! 12.000.- a bírság! Én ahogy kinyitottam a levelet és megláttam mondanom sem kell, hogy le kellett ülnöm... Az uram sem kapott szikrát mikor közöltem vele a tényeket! Nekem egy életre szóló lecke volt az már egyszer 100%!!!

Jaj, egy kis politika! Mit szóltok ehhez a szlovák nyelvtörvényhez?? Én személyszerint totál kiakadtam, azon, hogy a ki tudja milyen régóta álló síremlékeket, amin magyar a felírat újra kell a tulajnak vésetni, mert bírságolnak! Hát ez totál rasszista nem?? Ha nem lett volna osztrák-magyar monarchia ők sem léteznének!!
wpetra
Pusztavám

Húúú, bakker, ez nem semmi. Petra, ti tényleg ráfáztatok. Én sem fizettem volna parkolást mert úgy tudom hogy hétvégén és ünnepekkor nem kell.
Egyébként nagyon kószálnak az ellenőrök, mostanában minden nap látom őket itt a lakótelepen is, mert én az OTP mellett lakom és itt is fizetni kell a parkolásért. Be vannak zsongva, de rendesen. Szép pénzeket szednek össze.

Na, mit szóltok a vonalzómhoz? Hmmm? Nagyon tutkó, ugyi? Jobb egérrel kattintsatok rá és új lapon nyissátok meg. Érdemes átnézegetni őket, rengeteg van és gyönyörűek. Ráadásul még giffben is válogathattok. Időt szánjatok rá mert tényleg rengeteg van.

Pusza mindenkinek és jó éjt. Elfáradtam a nézgelődésben és persze a melóban is.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Petra: 12ezer??? az nem semmi. Ebből szerintem most mindannyian tanulunk :oops:

Vasikáé: végre itt vagy, már hiányoltalak :D

Tina: komolyan mondom most h belegondoltam abba h mennyire közel vagy a célegyeneshez. egész nagy izgalom lett rajtam urrá. Nagyon drukkolok, h minél könnyebb szülésed legyen és ne legyen utána időd jönni :D :D :D :D

Grácus, Niki merre jártok??

Csajok mindenki készítse fel a postafiókját, mert etna megjön a nyaralásból és küldi a sok képet videót!! Majd lehet meg sem ismerjük a képeken olyan barna, habár a mosolya az utánozhatatlan :D

Most ennyi fért bele mert dög vagyok talán 7vége felé többre futja :D

Legyetek jók és puszika

Kép
Kép
arte

Csajok!
dolgozik ezerrel a gmail, küldi a 17 megás videót, remélem megkapjátok. Bár ha túl sokáig tart, akkor lelövöm, mert hulla vagyok én is :)

Petrám!
megjártátok rendesen. Ezekkel nem is érdemes szívózni, mert ha nem fizet az ember, még büntetést is tesznek rá. Unokatesómék jártak úgy tavaly, hogy aug-ban voltak rokonlátogatáson Pest mellett és Vácon bemérték őket. A röhej az volt, hogy a csekk decemberben jött, mikor már el is felejtették, hogy arra jártak. És tudjátok mennyire vágták meg őket? 30.000 ft-ra! Mert 60-nal mentek... és valami fix kamera mérte be őket, nem is vették észre. Szóval nagyon gáz az ilyen.
A süti receptet megszerzem, aztán küldöm. Mikor jöttök legközelebb Győrbe?? Talizhatnánk!
Egyébként múltkor valaki írta a fórumost talit, de ahogy a csajok reagáltak rá: párszor már volt róla szó, aztán mindig kudarcba fulladt. Pedig tényleg jó lenne. Csak pl. én személy szerint nem mernék Pestre autóval felmenni, tökre nincs olyan gyakorlatom, de valami köztes városban tényleg össze lehetne hozni. Ha jól tudom többnyire NY-ról vagyunk, mármint Pesttől NY-ra. Egyedül talán Bibócska nem... Tényleg! Ő hova tűnt??? Ezer éve nem ír nekünk!

Vasika!
Örülök hogy végre jelentkeztél, látom a lelkesedés nem csökkent, nagyon helyes, így kell! A vonalzód nagyon tuti, majd megnézegetem én is őket, ha a Törpém hagy egy kis nyugit napközben. Köszi a bókot a fotót illetően :oops:

Laar!
Igaza lehet Petrának, lehet Mirácskát is megfertőzted a gombával! az egy tök alattomos betegség, és nagyon könnyen terjed. Ha a körmöd is olyan, akkor pelenkázásnál simán elkaphatja. Remélem minél előbb kiderül mi a gond. Tényleg jó ötlet egy alapos kivizsgálás hozzáértő dokival, mert furi, hogy ennyi helyen egyszerre kijött. Majd írd meg mi volt!

most megyek, a gmail közben belehalt, azt írja szerver hiba, nem tudom elküldeni, próbáltam csak egy címre, hátha sokat írta be, de úgysem megy...! ETÁM segíts hogy csináljam!!! Jó éjt, puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Szép jó reggelt csajok!

Mindekinek nagyon köszönöm a bíztatást, a drukkot!!! Kíváncsi leszek, holnap nst-n mit mond a doki. Pihenés után már nagyon fáj a pocim, a köldökömnél, ahogy húzódik. Tegnap itt volt a védönö, leellenörizte a dolgokat, minden megvan-e, ami kell.

Puszi mindenkinek! Csodás napot kívánok!!!

Kép

Kép
tina84

Sziasztok!

Lucám! Nekem átjött! :D Szerintem nagyon tuti! Naghyon jól sikerültek a képek!

Egyenlőr ennyi, mert megyünk oviba!
wpetra
Pusztavám

Jó reggelt!
Csak gyorsan bekukkantottam, mert megyünk Tamással a piacra. Petrám átment??? :o ez meg hogy lehet? Akkor viszont lehet 10-szer ment el, mert kb. annyiszor próbáltam meg :oops: Valakinek átment még??? Most akartam újra próbálni, de akkor várok. Puszi, majd jövök délután!

Kép

Kép
luca81

Luca: Nekem próbáltad? arvane.valentina84@gmail.com

Kép

Kép
tina84

Sziasztok!

Luca nekem is van gmail-es fiókom, úgyhogy nekem is küldheted.
sagi.szilvia2@gmail.com

Tina ha arra gondolok, hogy mindjárt szülsz, rögtön görcsbe rándul a gyomrom. Olyan izgi, és egyben félelmetes szerintem. Nagyon szorítok, de biztosan minden rendben lesz.

Petra ez hihetetlen. Gondolom tilosban parkoltatok. Mi egy főútvonalon elhelyezett 60-as tábla miatt fizettünk 30.000.- Ft-ot tavaly júliusban átléptük a sebességhatárt, és novemberben jött a csekk. Baromira szíven ütött. Az a vicc az egészben, hogy a környéken nem tudok olyan ismerőst, aki ne járt volna meg ugyan ott, mint mi. És még hozzájuk képest jól jártunk, mert mindenki többet fizetett. Na de hagyjuk is, mert most is felmegy az agyvizem tőle.

Zsuzsa már nagyon szeretném, ha sikerülne meglepni titeket a jó hírrel. Már el is képzeltem, hogy milyen jó érzés lesz veletek közölni, hogy sikerült. Viszont nektek is drukkolok, és várom hogy jó hírrel gyere közénk.

Puszi mindenkinek.
szilvi09

Sziasztok!

Jajj mar annyira akartam jonni, csak voltak gondok a nettel, meg a kabel tv-vel, a lenyeg, hogy itt vagyok, es visszaolvastam, ezert gyors leszek mert szerintem Eszterem, csak teszi, hogy alszik, furcsa hangok jonnek a szobajabol.

ETnam, sajnos nem lattam hamarabb, hogy irtad, hogy talizzunk a hatarnal, vagy koztes helyen, mert a ferjem is mondta, hogy nem jottok el a hatarig legalabb azert, hogy talizzunk, de mikor irtad, hogy nem futottok neki gondoltam inkabb nem eroltetem. Mostmar lattom, hogy rossz otlet volt, de tervezzuk, hogy menjunk ikeaba valamikor, mikor lesz kicsi sporolt penzunk, ebben a honapban es a kovetkezoben meg megadunk valami adossagokat, es novemberben lehet, hogy benezunk hozzatok, ha nem lenne baj. Remelem Boti nem beteg, es ti sem faztatok meg. Es a medenceben sem kaptatok el semmit, en nagyon erzekeny vagyok sajnos. Szeretnelek mar latni titeket (es persze mindnekit). HAtha ossszejon valahogy. Puszi nektek, csok a kommandos hercegnek.

PEtram, nagyot nottk a gyerekek. JOl a KOrnelkanak a porszivo. Flora nagyon ugyesen forgolodik, es nagy baba. Eszter most 7600gramm es 72 centi. Most kapott szurit, es olyan bator volt, hogy meg se nyikkant. NAgyon buszke voltam ra. Hallom hogy sipogtatja a jatekat. Nagyon huncut. Nagyon szep nagy hazatok van. NEkunk is igy van megoldva a fuggonytarto, berakok kepet. Szerintem a legklasszabb es legmutatosabb megoldas. Puszi a manoknak!

Niki, orulok, hogy jol vagytok. Amelia egyre gyonyorubb, es szepen no. Ne aggodj, hogy nincs meg fogacska. EGY baratnom kislanya, mar 14honapos elmult, es meg mindig nincs egy sem, de ha mar latszik, hogy ott van, csak nem tort utat maganak, akkor nincs baj. Szerintem ha van ra lehetoseget mindent pepesits Amelianak, vagy legalabb villaval tord at, hogy szokja hogy ragni kell, fuggetlenul attol, hogy nincs foga. Es szokja meg az eteleket, hisz mar nagy baba. EN igy csinalltam villaval, es megragta fog nelkul is. Nekunk is 11honaposan jott ki az elso. Sok sikert az eveshez.
Igen szeretnenk babat, de csak ugy amikor osszejon, szoval nem igazan koncentralunk ra. CSak nyitottak vagyunk a befogadasara. Eszter nagyon szereti a babakat, ugyhogy o biztosan orulone:)
Puszika!

Daniella, latom nallatok a modern stilus dominal. NAgyon klassz nagyon stilusos, es meleg szinek vannak. Nallunk 3szint van osszesen 390negyzetmeter a lako terulet. DE gondolom nallatok is ilyesmi lehet, mert szep tagas terek vannak. NEkunk is ugyanilyen modellu ajtok vannak a foldszinten, csak mahagoni szinben.
Lexi is nagyon tunderke, es nagy baba o is. Gratulallok a majd 1kg hizashoz. Az elejen kis gomba modjara nonek. JO, hogy elhasznallod a tejcit, hisz tenyleg azert van. Meg ugy tudom, hogy 6honapnal nm jo tovabb tarolni, meg fagyasztoban sem. Igaz nektek meg van idotok elhasznallni. Mikortol kezditek ahozzatapit? Puszika!

Kiru, orulok, hogy Akos tul lett az oltason es nem lazasodott be. MI most az utohatast varjuk, mert allitolag utolag lazasodhat, kiutesek jellennek meg rajta ez a kanyaro mumsz es himlo elleni. NAgyon nagy baba Akos, birod tartani? Vagy nem igenyli, hogy sokat legyen olbe? A szopizassal kapcsolatban igazad van. AZ elso resz a szomjat oltja a kozepe tartalmasabb enis igy tudom. Sajnos nem tudok okosat mondani, de tenyleg jo lenne, ha eroltetne magat. Es ha piszkallod, hogy egyen az sem segit? Simized a nozijat, jatszol vele? Nem elenkul? Sajnallom, hogy nem segithetek. Remelem elmulik ez a korszaka. Puszika!

Nofi, de jo, hogy idetalalltal. Persze, hogy emlekszunk :) REmelem ez a mikroszkopos dolog bevallik. Nagyon drukkolok. Puszika!

MAr nem tudom ki kerdezte, de nallunk meg nincs kesz a haz. A foldszint az kesz, de a tobbi. EMeleten festve van, de meg padlozni kene. Illetve a furdo meg sehogy sem all. De a lenti is eleg nagy szoval egyenlore jo. Alaksorban semmi nincs. Most lesz egy resze burkolva es festve. Illetve a teraszokat kell meg burkolni. A hazat kivulrol festeni. Szoval van meg munka, de lassan meg lesz. MOst lepcsofeljarot szeretnenk burkolni tolgybol, illetve korlatot tenni. Meglatjuk mikor alakul ki a kovetkezo lepes.

SZep napot mindnekinek!

KOszi a vonalzo tippeket, Petram ugy csinallom, ahogy irtad, csak nem akar mukodni a mamanet, de ujra proballom mindjart. Es kuldom enis a fuggonytartos kepet

Kép
Kép
a.angyal88

Kép

Kép
Kép
a.angyal88

Szoval ezen nemis latszik :D De igerem csinallok egyet, csak ez a kukac nemis aludt es mar ordit utannak. Szoval majd este. Pussz

Kép
Kép
a.angyal88

Vasikáé! Olyan jó, hogy írtál, mostanában nagyon ritkán jössz! Mikor mentek a csodafürdőbe? Tudsz hajat vágni? Lehet hogy akkor majd mi megkérünk Ákoshoz, ha eljön az ideje! Szép lett a vonalzód:) Tegnap előtt jutottál eszembe, mert voltunk a skálában. Nincs nadrágom ami rám jöjjön. Eddig 30-as volt a méretem, és most 34-es lett :'( Remélem ha már nem szoptatok, vissza tudok majd fogyni!

Angyalka! Még bírom tartani, de annyira nem igényli szerencsére. El van akárhol, csak beszélgetni kell vele, vagy játszani. Nem az a baj, hogy elalszik evés közben. Megunja az erőlködést, és nyöszörög, meg háborog, kiköpi... Szép nagylány már Eszterke :) Jó hamar vállaljátok a testvérkét :) Először mi is úgy voltunk vele, hogy 2 év legyen a gyerekek között, aztán majd meglátjuk. Mindenképpen úgy kéne teherbe esnem a testvérkével, hogy Ákos már stabilan menni tudjon, és ne kelljen nagyon emelgetni.

Nofi! Én is nyalogatós ovu tesztet használtam. 4-5 hónapig nézegettem, hogy rendszeres-e, és mikor eljött az ideje, hogy megpróbáljuk, nekünk elsőre összejött szerencsére. Remélem nektek is bejön :)

Petra! Örülök, hogy Kornélkának már tetszik az ovi :)
Most kérdeztem apától, azt mondta, hogy füves területre nem szabad állni, mert az parkrongálásnak minősül, az lehet 12. Egyébként tilosban parkolásért akár 30ezret is kaphattatok volna, mert ennyi a közigazgatási bírság összege. Bár gondolom ez nem vígasztal, azért érdemes odafigyelni, hogy hol áll meg az ember.

Puszi mindenkinek!

kiru84

Szilvi, Tina!
Most próbálom küldeni Nektek is, remélem sikerül!
Csajok majd kérek véleményt! Milyen lett a videonk? Ez az első szerkesztésünk apával! :)
Puszi, megyek, mert a Hercegem nyügi, altatnom kéne.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Luca köszi szépen megkaptam. Szerintem nagyon szupi lett. Baromira tetszik. Nagyon ügyesek vagytok apával. Nagyon édes a kis Herceg. Hogy csináltátok? Milyen program kell hozzá???

Van valakinek valami ötlete, hogy miért nem tudok e-mailt írni. Nem engedi a cursort a szöveg részre kattintani. Megőrülök tőle. Válaszolni sem tudok, írni sem!!!!! S.O.S

Köszi. Puszi.
szilvi09

SEGÍTSETEK!!!!!!!!

Ákos nem hajlandó szopni, éhes, de sem a tápszer, sem a lefejt tej nem jó neki :(
Úgy ordít, hogy levegőt sem vesz!

Mit csináljak?

kiru84

Sziasztok!

Luca, vettél valami jót a piacon?

Szilvi, nagyon köszönöm. Én is remélem hogy jó híreket kapok majd, de az még olyan messze van és izgulok is. Remélem most már sikerrel járok. Tudod, elösször nem lett petém, másodszorra lett petém és be is ültették de nem tapadt meg, most harmadszorra már meg is fog/fognak tapadni és hamarosan én várom a szülést.
Sajna nem tudok segíteni az emil írás problémádon. Fogalmam sincs mi lehet a baj.

Kiru, még kezelés előtt szeretnénk menni a csodafürdőbe. Ma meg nézem a neten hogy mi van róla és lehet-e foglalást kérni és még azt is meg akarom nézni hogy mennyibe fog ez nekem kerülni. Nem kell aggódnod a súlyod miatt. Szerintem te nagyon jól nézel ki. Nem vagy sem-sem, hanem pont jó. Így egészséges. És még le is adhatsz valamennyit a szoptatás közben is, de ha nem akkor majd utána. Nagyon szívesen le vágom Ákos haját amikor megnő annyira, ez nem kérdés.

Angyal, annyira szép a konyhátok. Nagyon tetszik. Én az ilyet jobban szeretem mint a modern konyhákat. Én olyan retros vagyok inkább, de nem nagyon. A nappalis ülő bútorokban is mindig a nagyokat és magasakat nézegetem nem a moderneket. De hát ettől vagyunk színesek. Szóval, szupi a konyhád. Nagyon el tudnák benne pepecselni. Eszterkének nem ment fel a láza? Remélem minden rendben és szundizott is egy jót.

Pusszancs mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ohh, szegénykém. Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni. Lehet hogy valami baja van hogy nem akar enni. Fájhat a hasija vagy valami. Szerintem hívd fel a gyerekorvost, ő többet és jobbat tud ilyenkor mondani. Remélem nem hagyja abba a szopizást.
Vagy kapsz valami ötletet a csajoktól. Nekem nem volt ilyen problémám.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

az egyik ciciből napok óta nem eszik rendesen, de már a másik sem jó :( A védőnő mondta a lefejt tejet, de az sem jó, a doktornő meg nem veszi fel a telefont.
Azt mondta a védőnő, hogy 3-4 hónap körül változik az anya hormonháztartása, és attól is lehet, de ez nem vígasztal. Akkor most napokig nem fog enni?

kiru84

Kiru! Én sem tudom mi lehet a baj szegénynél! Nincs a szájában valami gond?? Láza nincs?? Próbálj neki adni teát, vagy tejet kanállal.
wpetra
Pusztavám

Kiru!
Nem tudom mi lelte Ákost. Akartam írni a szoptatás témához múlt nap, hogy én végig két mellből szoptattam, így vált be, így lakott jól, semmi gondunk nem volt. EGy éves szülinapján még szopizott, azóta köszöni szépen, nem kéri :) Nem is bánom, féltem úgyis hogyan fogjuk elhagyni majd. Szegény Ákos! REmélem már abbahagyta a sírást. Majd írj, hogy mi volt!

Szilvi!
Köszi a bókot video ügyben, pontosan nem is tudom a progi nevét, valami VideoStudio, ha jól emlékszem, de most anyunál vagyok, így megnézni sem tudom. Nagyon egyszerű, van benne varázsló és egy klikkre megcsinál mindent, csak a zenét kell aláilleszteni. Igaz mi szórakoztunk még vele, mert a képekre zoom-ol és nem nem mindig jó helyre zoomolt alapból, így azokat beállítottuk. Nagyon sokmindent tud a progi, nekünk tetszik.

Zsusza!
Nem vettünk semmit piacon, igazából soha nem is szoktam, csak csavarogni megyünk, meg csajozni Tamással :D Vonzza a kiscsajokat, olyan helyesek. Bár a Balcsin iszonyat szégyenlős lett, hamar félrecsapja a fejét, elszégyelli magát. Majd kinövi ezt is. Drukkolok Nektek, hogy ez a lombik sikeres legyen! Biztos vagyok benne, hogy így lesz!

Nofi!
elfelejtettem Neked írni! Tökre örülök, hogy ismét köztünk vagy. Remélem gyakrabban jössz, már hiányoztál. Az ovu tesztről csupa jókat hallottam, egyik barátnőm három hónap próbálkozás után vett, és egyszerre babás lett. Szóval bizti beválik, drukkolok nagyon és gyere sűrűbben! Puszi Neked!

Most megyek, mert Tamásom már éhes, meg lassan indulunk haza. PUszi Nektek, aki nem kapott videot szóljon és küldöm!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Vasikáé még nem pihenünk majd csak novemberben ha addig nem jön össze addig minden bele (nov. 12-én műtik a férjem lágyéksérvel)
Drukkolok, hogy a csodafürdő megtegye hatását!

Petra nagyon jó lesz a házatok és a gyerekek is nagyon aranyosak! Kornélka, hogy viseli az ovit??

Kiru remélem már Ákos elfogadja a kaját!

Daniella Alexa nagyon aranyos és már van fogacskája!

Minden baba nagyon aranyos!

Én ma voltam uh-n a bal petef. volt egy 14mm-es,13mm-es,10mm-es a jobb petef. volt egy 18mm-es,11mm-es és három 10mm-es tüsző pénteken kell még vissza mennem! Endometrium 8mm-es volt ami clostinál nagyon jó!

Sok puszi mindenkinek!

Kép
grácus

Kiru! Most jutott eszembe vmi. Nem váltottál véletlenül tusfürdőt, amitől más az illatod?? Nálunk akkor voltak Flórának gondjai, amikor tusfürdőt váltottam. Azóta már megszokta. Remélem, hogy semmi komoly csak fáradt és azért nyügösködik. Írj, ha tudsz! Puszi!

Lucám! Nem is írtad, hogy Tamás már nem cicizik! Micsoda nagy legény már! Miket eszik? Adsz már neki zsemlét, kenyeret, tejterméket és húskészítményeket (szalámira és májkrémre gondolok)?? Gondolom, már eszik azt is amit magatoknak főzöl. Tuti jó a videó, ahogy reggel is írtam. Az a kép amikor sötétben vagytok 2en és mutat vmire nagyon jól sikerült! Gratula érte a párodnak, jól elkapta a pillanatot! Nem a windows movie maker-rel csináltátok?? Puszillak benneteket!

Angyalom! Hogy viseli Eszter az oltás mellékhatásait?? Aztán aludt végülis a hiszti után? A konyhád nagyon tuti, az egyik rokonnak is hasonló van. Az öccse csinálta mindkettőnknek a bútort. Sajnálom, hogy nem jött össze a tali, na de majd legközelebb senki nem tarthat vissza benneteket! Eszternek van útlevele?? Puszi!

Arte! Ne dolgozz túl sokat háznál, nem ám baja lesz a babának! Drukkolunk, hogy ott legyen!

Szilvi! A levelező progrmkkal nekem is ki van a púpom! Asszem ezen túl már én is csak a gmailest fogom használni. Majd holnap mindenkink írok róla. A t-online-os amúgyis megszünik majd, mert felmondom a szerődést, marha drága lett! Egyébként megoldodott a próbléma??

Laar! Mi újság nálatok? A körmöd?? A kicsi nunija?? Hogy vagytok??

Daniella! Nagyon elfoglalt lehetsz, hogy be sem jelentkezel! Mikor mentek újra mérlegelni?? Mi 9-én.

Vasikáé! Drukkolok, hogy olcsón és mielőbb túl legyél a fürdésen, és legfőbb képpn, hogy meghozza a várva várt kisvasit!! :D

Etnám! Gondolom, már utaztok haza! Remélem, minden rendben veletek! A minden napi élet újra kezdődik! :( De már jó, hogy jössz, mert amióta nm vagy alig kapok vicces emaileket! :D Hogy van Boti?? Írj, ha lesz időd!

Nofi! Tessék most már minden nap bejelentkezni!! Nem ér megint letünni!!

Most elköszönök, de még bnézek mi van Ákossal! Csók mindenkinek!!

Leszáról tudtok vmit?! Mi lehet vele!?
wpetra
Pusztavám

Grácus! Ennyi sejtecskéből most már meg kell foganni a kis Dusánnak, vagy Gráciának!! Drukkolok neked nagyon!!!
wpetra
Pusztavám

Petra köszi! :lol: :lol:

Kép
grácus

Na, most elaludt végre. Biztos nagyon elfáradt szegénykém a sok ordításban :(
Nem váltottam tusfürdőt, semmi sem változott.
Megkérdeztem az egyik ismerősömet, aki védőnő, és 4 fia van, azt mondta, hogy 3-4 hónapos kor körül az anyának visszaáll a hormonháztartása, és emiatt valamelyik gyerek nem hajlandó enni. Azt is mondta, hogy éhen nem fog halni, mert pár kortyot eszik, csak mivel baromira éhes, most 2-3 napig ordítani fog :( Nem fogom kibírni... Annyira sajnálom szegénykémet. Meg azt is mondta, hogy ha nem rakom cicire 3 napig, akkor akár le is szokhat róla, úgyhogy ne is nagyon erőltessem a cumisüveget.

kiru84

Szisztok Lányok!
Ne hari hogy most nem nagyon jövök de pihenek meg máshova sem nagyon irok most.Nagyon bizunk hogy sikerül az inszem!Csak el vagyok nagyon keseredve mert az Anyosom nagyon beteg nem eszik meg fekszik nem bir fel állni olyan gyenge.és nagyon sajnálom hogy nem tudunk neki segiteni.Bocsika nem vagytok elfelejtve gondolok én rátok is!!!Bizom benne hogy mindenki jól van és minden renben van mindenkinél.Bocsika éa puszi mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Kiru, nem csodálom hogy ki vagy. Egyikünk sem bírná. De csak tudja mit beszél ez a védőnő. Reméljük. Én nem bírnám nézni ahogy ordít, az biztos.

Grácus, fantasztikusan szép tüszőcskéid vannak. El sem hiszem hogy nem jön össze nálatok a baba. Nagyon szorítok neked. Sokat gondolok rád. Most olvastam egy másik fórumon hogy egy csaj sikertelen lombik után lett spontán terhes. Én annyira örültem. Olyan hihetetlen és mégis igaz.

Rózsa, sajnálom anyósodat. Remélem jobban lesz. Nem csodálom hogy ritkán jössz. Én sem voltam ám sokáig. Pedig hála az Égnek nálunk senki sem beteg.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

hazaértünk, gyorsan eltelt, király volt. holnap visszaolvasok mindenkit, de jó vasi, nofi, rózsa és grácus is írt. kis lógósok, ritkán jöttök. angyalom is írtál, de jó.

most megyek, mert kb 5 adag ruha van, már nincs szárítón hely. beáztatom boti barackfoltos ruháit. tud pápázni! igaz csapkodásnak néz ki, de imádom :D de lehet, hogy csapkod, csak én hiszem azt, hogy pápázik. :D

végig ordította a hazafele utat, norbi vezetett, én navigáltam, de úgy ordított boti, hogy naná, rosszul mondtam, a 4esen jöttünk a 3-as helyett, beszarás volt. :roll:

holnap jönnek este lakás nézni, a duna house már a 10. érdeklődőt hozza, a többi iroda még senkit. jó lenne megvennék.

lányok, mindenkinek akkora konyhája van, mint a mi egész lakásunk. ki fogad be minket családostol? :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám!
Örülök, hogy hazaértetek, ne aggódj az utazás nálunk is mindig egy komoly élmény... állandóan eltévedünk, GPS nélkül alig tudunk közlekedni, tiszta röhej. Utolsó mondatoddal egyetértek: baromi nagy konyháik vannak a csajoknak, csak ámulok-bámulok mindig. Ma főleg Angyalkáék 390 nm-én! :o hát nem semmi... Remélem Boti nem beteg, minden okés, majd mesélj, gondolom van mit. Intézkedem kajcsi ügyben, millió puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Ma is megérkeztem igaz mint a kifacsart citrom, de mondtam ma már regényt írok mindenképp mert minél tovább halogatom, annál nehezebb lesz.

Vasikáé: szupi lett a vonalzód :D nagyon ügyi vagyol te is!! :) Mi az a csodafürdő?

Laar: mi a helyzet a pici puncijával? Hihetetlrn micsod abetegségeket szedtek ti össze. Azuram unokatesójáék költöztek Kozármislenybe tavaly. Ott építkeztek. Én nagyon szeretek ott lenni. Mindenki szereti a modern dolgokat. Akkor könnyebb azokat megvenni amikor egybe veszed meg őket, mert esetleg valamennyi árengedményt is kaphatsz. Habár ott arra felétek minden nagyon drága! A fentebb említett uncsitesó építkezéskor begyűjtött árak alapján azt kell mondanom, hogy mi itt nálunk 30 %-al olcsóbban szerzünk be dolgokat.

Angyal: hatalmas konyhád van. Az én pnm-es konyhám a tiédhez képest egy kis lyuk. A konyhaszekrényedben a kenyértartó a sütő helyén van? Milyen sütőd lesz?

Luca: én is kérek a képekből! Az e-mail címem: gaalmarta80@gmail. com. Köszi!

Grácus: remélem most már tényleg összejön a kismanó! Ilyen tüszőkkel komolyan mondom valakinek lennie kell!!!

Rózsa: megy a drukk 100el! Anyósod meg biztos jobban lesz! Hidd el!

Kiru: jól megijesztettél! Azt hittem valami óriási baj van! Igaz az én értékrendem még nem olyan mint a tiétek babásoké, de azt hittem hogy valakivel valami nagy baj történt a családotokban. Én nem akarok sírós gyereket!! Ez ilyen nehéz feladat? Az ember egyfolytában aggódik?? Atya világ!!! Nem is tudom fel vagyok-e erre készülve!!
Egyszer valaki azt mondta nekem, hoyg amikor az ember lánya elhatározza hogy anya lesz vagy a sors úgy hozza véletlenül, akkortól kezdve az élete aggódásból áll.
1. aggódik mikor lesz terhes?
2. amikor terhes azon aggódik hogy rendben lesz-e a kilenc hónap alatt minden a ababával?
3. amikor megszülteik akkor meg h egészséges-e?
4. utánna meg már mindenen aggódik az anyuka ami a gyerekkel kapcsolatos :D Szóval ez tényleg így van? Ti mint gyakorlott nyukák :D csak tudjátok :D

Etna: remélem épségben és egészségben hazaértetek a nyaralásból :D várjuk a képeket:D

Petra: nimfománia:D már azt hittem egyedül vagyok vele. Azt mondják h amikor az ember már szült akkor már nem kívánja annyira a sex-et. :shock: Remélem nem így van!!! :wink: Most kicsit nyugodtabb vgy, hogy a nagyfiú oviba van gondolom!! Tudod a fiúk délutánosok én meg mint munkanélküli tudok kint dolgozni a háznál. A szobák felett fagerendák lesznek, mint a régi parasztházaknál és azokat kell csiszolni és festeni. Reggel azurammal kimegyek ő csiszol én meg amint tudok festek. Délután meg a két öcsém és a sógornőm segít. Amúgy sem bírnék itthon ülni, mert amit tudunk megcsinálunk mi és végre már én is segíthetek. Meg persze az van megcsinálva amit én csinálok :D Van 8 db 4m-es és 11 db 6m-es gerendánk. Már úgy mozgaatom őket mint a profik. A naygobbik öcsém ács és asztalos és ő megmutatja a praktikákat :D Pont mondtam azuramnak, ha most terhes vagyok, (amit nem hiszek) akkor ez a manó mindent kibír már!!! Most azon gondolkodom, hogy milyenek legyenek a gerendák, mivel mikor lecsiszoljuk róla a festéket akkor tök jó foltos és arra gondoltam, hogy valami jó kis lakkal lekenve jól nézne ki. Legalább nem lenne egyszínű. Majd még kiderül. Háromszor kellett lefesteni és négyszer lecsiszolni, képzelhetitek az összes létező lyukam poros :D Hétfőn kezdtük és szombaton fel kell rakni és még hátravan 3 réteg lakkozás két csiszolással :D Úgyhogy be kell osztanom mindenki idejét. Ebből látszik hogy mennyire szeretek parancsolgatni :) :roll: Egyenlőre még mindenki jól tűri!!

Írjatok nekem bővebben légyszi ezekről az ovus tesztekről. Kinek milyen a tapasztalata. Ki milyet használt? Bevált-e? stb... Előre is köszi!

Bocs hogy ilyen hosszú lettem... igaz írtam az elején hogy regény lesz :D

Jó éjt! Pusza

ui.: hogy lesz színes betűs a szöveg amit írtam???

Kép
Kép
arte

Anygal: azén konyhám 9 nm. Ezt feljebb rosszul írtam. Miért pont 390 nm? Mit csináltok ti akkora házban, ha kérdezhetem? :wink: Vagy több generáció fog együtt lakni?

Kép
Kép
arte

Sziasztok csajszik...
húh de sokat írtatok..
Voltam bőrgyógyásznál..szar rám, szó szerint, éppne csak rápillantott az ujjamra és Nizoral kenőcsöt írt fel..aztán ennyi...nme mondta mi ez mitől van stb..mondta h vágjam ki a sarokban a körmöm hátha az nyomja..de nem tudtam mert iszonyat fáj..

a pici nuncija rendben van azóta nem is váladékozott, a dokibá is megnézte, de nincsen se begyulladva se semmi....szerencsére a kisujjam nem a jobb kezemen van hanem a ballon, így mindenből ki tudom hagyni, és oda is figyelek rá, hogy ne érjek vele semmihez..

viszont megyünk szemészhez..a kicsim egyik szeme ha lefelé néz keskenyebben van nyitva mint a másik, a dokibá azt is megvizsgálta, azt mondta a látásával rendben van minden valszeg a szemtengelyével van vmi, de konkrétumot nem tud, majd a szemész..

ortopédián minden rendben volt..

holnap majd jövök , most szunya..
puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Mivel rajtam kívűl úgy látszik tegnap csak Laar éjszakai bagoly, ezért neki írok! Szerintem menj el manikűröshöz majd ő megcsinálja. Most rohanok...

Kép
Kép
arte

Sziasztok Csajok!

A problémám még mindig nem oldódott meg. A gmail-ről nem tudok egyáltalán írni. De már a freemail sem úgy megy mint régen. Valami miatt ott sem tudok a cursorral a Word részbe kattintani. ( de ott van olyan lehetőség, hogy szöveg formázása, és ha arra kattintok, néha működik. ) Az agyam elszáll. Nem lehet, hogy valami be van kapcsolva valahol???? Bár már a billentyűzeten végig nyomkodtam mindent, mint egy gyerek. Ez dühítő. Valami ötlet????

Grácus annyira jók az eredményeid szerintem, hogy ebből tuti manó lesz!!!!

Zsuzsa engem is érdekelne ez a csodatévő gyógyfürdő.

Rózsa nagyon drukkolok Neked. Remélem az anyósod meggyógyul és nem lesz semmi baj. Csak ne idegeskedj.

Arte remélem, hogy kismami vagy, ezért vigyázz nagyon magadra. Tudod amikor májusban gipszkartonoztunk, ( festettünk, stb )akkor már tudtam, hogy babás vagyok, ezért nagyon vigyáztam magamra. Amikor végeztünk, akkor még 1 hétig felhőtlenül élveztem az terhességem, és úgy gondoltam, hogy végre, a nehezét kibírtam, akkor már semmi baj nem lehet, innentől élvezem a 9 hónapot. Hát sajna nem így lett. A babám elment, minden előjel nélkül megállt a szíve, amit uh-n vettek észre. Na persze ezzel nem rémisztgetni akarlak, csak inkább vigyázz magadra nagyon nagyon, és főleg ne cipekedj.

Laar örülök, hogy jól vagytok mind a ketten. Rémes lehet. Főleg egy ilyen gombásodás, amit akaratlanul a picúrnak is át tudsz sajna adni. De a lényeg, hogy a kis nunis jól van.

Kiru sajna neked nem tudok tanácsot adni, mert ezen a téren még nincs tapasztalatom. Viszont olyat már én is hallottam, hogy egy gyerkőc nem evett, és a doki azt mondta, nem kell megijedni, éhen nem fog halni, viszont sűrűn kell cicit kínálgatni neki, hogy ne akarjon leszokni róla, mert a cumisüveggel nem kell annyit dolgozni, így kényelmesebb a kis trónörökösnek, és utána már nem is akar szopizni. Próbálgasd, ha nagyon éhes, hát muszáj lesz neki ennie. Sajnálom szegénykémet. Nagyon nem tudom elviselni, ha egy gyerek sír. Nem is tudom mi lesz velem. Remélem nem sírós gyerekkel áld meg a sors. Bár én az voltam. De már mindegy is, csak jöjjön.

Angyalka tök szupi, hogy ilyen nagy a konyhád, és nagyon szép. Nekem is a sötét konyhabútorok jönnek be.

Petra hogy megy az ovi?? Még mindig tetszik a hercegednek?

Puszika.
szilvi09

Sziasztok!
Kiru!
Most olvasom a gondod..Nagyon sajnálom, remélem hamar rendbe jönnek a dolgok.
A bnőmmel múlt héten beszéltem panaszolta, hogy a kislány fintorog az anyatejtől meg kiköpi nem kell neki a cici, a lefejt tej sem..ő egy hónapos, a bnőmnek rengeteg teje van..ez miatt sokat sír..de úgy néz ki sajnos h nincs más megoldás tápszer..remélem a ti gondotok nem fajul idáig.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Jó reggelt Lányok!

Úgy tűnik szerencsére csak egy egyszeri dolog volt Ákosnál, legalábbis remélem. Este a fürdés előtt, annyit bukott vissza, hogy csak úgy néztem, ennyit nem is evett. Biztos bánthatta, utána már evett rendesen, és éjszaka is csak 2x kelt. Szörnyű volt tegnap :( Köszönöm szépen a tanácsokat!

Luca! Nagyon tetszik a videótok :) Ügyesek vagytok! Tamás hogy kiszőkült! Nagyon édes :) Megkaptam 2x, csak mikor írtam neked a gmail-es címet, akkor még nem ért ide.

Grácus! Gratulálok a tüszőcskékhez! Ennyiből biztos sikerült legalább egynek megtermékenyülnie :) Most nézem a vonalzódat, 39 éve vagytok házasok, jól tartod magad :)

Rózsa! Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön az inszem! Jobbulást kívánok az anyósodnak!

Etna! Nekem is nagyon picike a konyhám, sajnos. Ketten már nem nagyon férünk el benne apával, ez is a kifogása azellen, hogy segítsen főzni :P

Arte! Ákos alapjáraton nem sírós gyerek, ezért is volt ennyire rossz, hogy semmi nem volt jó neki :( Egyébként nem nehéz feladat, és megéri! Mikor azt hiszem, hogy nem bírom tovább, ki vagyok merülve, és legszívesebben kiszaladnék a világból, akkor mosolyog egyet, és elolvadok :) Imádom! Bele fogsz jönni! Amit Nofinak is írtam, és olyan ovu tesztet használtam, amit gyógyszertárban lehet venni, és nyálat kell rákenni. Nekem nagyon bejött. PG 53 a neve, ha jól emlékszem.

Most megyek, mert háborog a főnök!

kiru84

Sziasztok Lányok...

Tök jó, hogy még nem felejtettetek el... :-)

Laar, sajnálom, hogy még mindig vannak különböző bajaid. Remélem, a szemésznél minden rendben lesz a kicsi lánnyal.

Etnám, köszi a képeket, megkaptam a keresztelőről. Huncut a kiskrapek. :-)

Petrám, volt egy időszak, amikor nem jelent meg semmi az e-mailjeim megnyitásakor, csak annyit láttam, hogy ezen a honlapon vagytok, de a pontosat már nem láttam. Hogy érzi magát Kornélod az oviban? Van lehetőség beszoktatásra?

Kiru, remélem nálam is beválik az ovu mikroszkóp. Nagyon szeretnék hinni benne, hogy sikerült a baba, mert utánajártam, és a gyártó azt a tájékoztatást adta, ha mindkét ábrát látom egyidőben az ovut követően, az lehet baba. Kb. 50-50% az esélyem, mert a mensit is így jelzi. De talán-talán....
Egy barátom azt mondta, hogy az aurámban babát látott. Remélem jó a szeme. :-)

Megpróbálom megígérni, hogy nem tűnök el megint. :-)

Puszi mindenkinek: Nofi :-)
nofertiri

Sziasztok!

Kiru!Örülök, hogy Ákos nem gondolta komolyan az éhségsztrájkot!!

Laar! Hála a magasságosnak, hogy Mírának még sincs semmi baja! A körmödre sajna még mindig csak a kamillafürdőt tudom ajánlani.

Etnám! Látom, itthon vagy! :D Újra van naponta emailem! :D Hogy viselte Boti az első napot otthon??

Tina! Mit mondtak NST-n??

Lucám! Nem tudom, hogy mikor megyünk legközelebb Győrbe, de igérem akkor szólok ha megyünk. A talival én is úgy vagyok mint te, hogy szivesen elmennék, de én egyedül nem merek vezetni hosszabb távon, hiába van jogsim 7 éve!! Beszari vagyok és nagyon nem szeretem a forgalmas utakat!

Grácus! Nagyon szívesen drága! Már igazán megérdemelnétek! Ezt most már a Jó Isten is beláthatná!! Egyébként most hogy Kiru írta a vonalzón az évek számát, megnéztem, eddig nekem sem tünt fel, hogy ott van a 9-es is! :D:D

Nofi! Nagyon remélem, hogy most sikerült! És azt is, hogy most már nap, mint nap újra jelentkezel és panaszolod, persze örömmel, hogy milyen nagyon rosszul érezd magad a sok róka ruditól, és hogy itt és ott fáj!! :D Beszoktatási időszak ilyenkor már nincs tavaly nov. óta jár oviba, csak a tavalyi év még rázós volt. Idén már könnyebben elszakadt, és nem volt semmi baja. Azt mondják az ovónők, hogy rengeteget változott tavalyóta! Hát remélem, főként előnyére! Itthon úgy eszik mint a malacok (biztos sokat nézte őket az ólban! :D Van 2 cocink!) és ott pedig szépen eszik, és alszik is, amit itthon még véletlenül sem. Szóval bizakodom!!

Hát lányok! Az én Flóra babám mennyit mozog!! Mint a sajtkukac!! Állandóan keresztbe fordul a kiságyba és kiabáll!! A lábacskái kilógnak a rácson! :D Most már hasra és vissza is fordul néhány napja. Ma ezzel szórakozott!! Aztán meg kajabált! Imádni való egy kis hugyos!! Ahogy Kiru is írta elég egy mosoly és el tudnék csöpögni! Ahogy a tesóját sasolja!! Hát az valami fenomenális!! Már most látni a szemében az imádatot, ha hozzá szól járnak kezei, lábai, mint aki el akar repülni!! Még jó, hogy a Kornélka is imádja! REmélem, későbbikeben is megmarad ez a szeretet köztük.

Valamelyik nap az eszembe ötlött, hogy én már nem is nagyon vagyok közétek való, mivel én már nem tervezek több babót. Elég erőssen fontolgatom, hogy leköttetem magam, bár mi védekezés módszerünk nem pénz igényes... :D De akkor is az a tuti, hogy ne csúszon be baba, mert ha mégis megtörténe, hogy újra babás legyek, akkor nem lenne szivem elvetetni! Az már biztos!! Főleg, hogy tudom, milyen szép lenne a végeredmény! A párommal még nem beszéltem róla, nem tudom mi a véleménye. De én kicsit tartok is tőle, egy rész, mert szívem legmélyén tudom, hogy szivesen szülnék majd még egyszer, még van 10 évem erre. Hisz még csak 25 vagyok. De az én édesem, nem akar már többet. Legalábbis a jelen állás szerint. Túl öregnek érzi magát ahhoz, hogy 10 év múlva legyen még egy. (akkor lesz 43.) De egy biztos, hogy egyedül nem hozok semmi féle döntést. és az is biztos, hogy nem mostanában fog ez megtörténni!! Bocsi, hogy ezzel untatlak benneteket, de ez mostanság nagyon foglalkoztat.

Arte! A ninfomániámnak(már ha nevezhető annak, én inkább egészséges szexuális étvágynak nevezném! :D) a férjem nagyon tud örülni. Egyébként magunkból kiindulva azt mondanám, hogy nem a szülés miatt csökken a szexuális étvágy, hanem a lehetőségek száma az ami a gyerekkek jelenlététől csökken. Mert amikor végre azt hiszed alszanak, bejön a szobába, hogy ő szomjas, vagy a másiknak kiesik a cumi miközben altatja magát. Szóval igaz a mondás, hogy a gyerek a legjobb fogamzásgátló!! :D Ahogy Szilvi is írta, ne nagyon emelgess. Most a festés sem a legjobb tevékenység, de ha szabadban csinálod, talán nem lehet gond!! A házatok nem fafödémes lesz ugye? Csak dísz lesz a gerenda? Ilyen tervünk a nappaliba, étkezőbe nekünk is volt. De egyenlőre elvetettük. De a sok fa miatt jól mutatna. Az én konyhám is 9 nm körül van. A Flóra szobája sem sokkal nagyobb!! A másik két szobánk 12,5 nm körül vannak, az egyik kicsit több, a másik kicsit kevesebb. Szóval nálunk nagyon kicsik a helységek. Angyalkát nem irigylem, ha majd az egész házat takaríthatja!! Én most is úgy vagyok vele, hogy mire kitakarítok mindent kezdhetem előről! :D

Szilvi! Sajnos nem tudom, hogyan tudnád megoldani az email írást! Nincs valaki számtech zseni az ismerőseid között??

Rózsa! Drukkolok én is neked ezerrel! REmélem, hogy anyósod is talpra áll hamarosan! Sajnos, neked most nagyon összejöttek a dolgok, pedig most nyugira lenne szükséged!! Vigyázz magadra!

Remélem, hogy senki sem maradt ki!! Most megyek előkészítem az ebédet!! Jók legyetek! Puszi mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?