Sziasztok!
Kiru!Örülök, hogy Ákos nem gondolta komolyan az éhségsztrájkot!!
Laar! Hála a magasságosnak, hogy Mírának még sincs semmi baja! A körmödre sajna még mindig csak a kamillafürdőt tudom ajánlani.
Etnám! Látom, itthon vagy!

Újra van naponta emailem!

Hogy viselte Boti az első napot otthon??
Tina! Mit mondtak NST-n??
Lucám! Nem tudom, hogy mikor megyünk legközelebb Győrbe, de igérem akkor szólok ha megyünk. A talival én is úgy vagyok mint te, hogy szivesen elmennék, de én egyedül nem merek vezetni hosszabb távon, hiába van jogsim 7 éve!! Beszari vagyok és nagyon nem szeretem a forgalmas utakat!
Grácus! Nagyon szívesen drága! Már igazán megérdemelnétek! Ezt most már a Jó Isten is beláthatná!! Egyébként most hogy Kiru írta a vonalzón az évek számát, megnéztem, eddig nekem sem tünt fel, hogy ott van a 9-es is!

:D
Nofi! Nagyon remélem, hogy most sikerült! És azt is, hogy most már nap, mint nap újra jelentkezel és panaszolod, persze örömmel, hogy milyen nagyon rosszul érezd magad a sok róka ruditól, és hogy itt és ott fáj!!

Beszoktatási időszak ilyenkor már nincs tavaly nov. óta jár oviba, csak a tavalyi év még rázós volt. Idén már könnyebben elszakadt, és nem volt semmi baja. Azt mondják az ovónők, hogy rengeteget változott tavalyóta! Hát remélem, főként előnyére! Itthon úgy eszik mint a malacok (biztos sokat nézte őket az ólban!

Van 2 cocink!) és ott pedig szépen eszik, és alszik is, amit itthon még véletlenül sem. Szóval bizakodom!!
Hát lányok! Az én Flóra babám mennyit mozog!! Mint a sajtkukac!! Állandóan keresztbe fordul a kiságyba és kiabáll!! A lábacskái kilógnak a rácson!

Most már hasra és vissza is fordul néhány napja. Ma ezzel szórakozott!! Aztán meg kajabált! Imádni való egy kis hugyos!! Ahogy Kiru is írta elég egy mosoly és el tudnék csöpögni! Ahogy a tesóját sasolja!! Hát az valami fenomenális!! Már most látni a szemében az imádatot, ha hozzá szól járnak kezei, lábai, mint aki el akar repülni!! Még jó, hogy a Kornélka is imádja! REmélem, későbbikeben is megmarad ez a szeretet köztük.
Valamelyik nap az eszembe ötlött, hogy én már nem is nagyon vagyok közétek való, mivel én már nem tervezek több babót. Elég erőssen fontolgatom, hogy leköttetem magam, bár mi védekezés módszerünk nem pénz igényes...

De akkor is az a tuti, hogy ne csúszon be baba, mert ha mégis megtörténe, hogy újra babás legyek, akkor nem lenne szivem elvetetni! Az már biztos!! Főleg, hogy tudom, milyen szép lenne a végeredmény! A párommal még nem beszéltem róla, nem tudom mi a véleménye. De én kicsit tartok is tőle, egy rész, mert szívem legmélyén tudom, hogy szivesen szülnék majd még egyszer, még van 10 évem erre. Hisz még csak 25 vagyok. De az én édesem, nem akar már többet. Legalábbis a jelen állás szerint. Túl öregnek érzi magát ahhoz, hogy 10 év múlva legyen még egy. (akkor lesz 43.) De egy biztos, hogy egyedül nem hozok semmi féle döntést. és az is biztos, hogy nem mostanában fog ez megtörténni!! Bocsi, hogy ezzel untatlak benneteket, de ez mostanság nagyon foglalkoztat.
Arte! A ninfomániámnak(már ha nevezhető annak, én inkább egészséges szexuális étvágynak nevezném!

) a férjem nagyon tud örülni. Egyébként magunkból kiindulva azt mondanám, hogy nem a szülés miatt csökken a szexuális étvágy, hanem a lehetőségek száma az ami a gyerekkek jelenlététől csökken. Mert amikor végre azt hiszed alszanak, bejön a szobába, hogy ő szomjas, vagy a másiknak kiesik a cumi miközben altatja magát. Szóval igaz a mondás, hogy a gyerek a legjobb fogamzásgátló!!

Ahogy Szilvi is írta, ne nagyon emelgess. Most a festés sem a legjobb tevékenység, de ha szabadban csinálod, talán nem lehet gond!! A házatok nem fafödémes lesz ugye? Csak dísz lesz a gerenda? Ilyen tervünk a nappaliba, étkezőbe nekünk is volt. De egyenlőre elvetettük. De a sok fa miatt jól mutatna. Az én konyhám is 9 nm körül van. A Flóra szobája sem sokkal nagyobb!! A másik két szobánk 12,5 nm körül vannak, az egyik kicsit több, a másik kicsit kevesebb. Szóval nálunk nagyon kicsik a helységek. Angyalkát nem irigylem, ha majd az egész házat takaríthatja!! Én most is úgy vagyok vele, hogy mire kitakarítok mindent kezdhetem előről!
Szilvi! Sajnos nem tudom, hogyan tudnád megoldani az email írást! Nincs valaki számtech zseni az ismerőseid között??
Rózsa! Drukkolok én is neked ezerrel! REmélem, hogy anyósod is talpra áll hamarosan! Sajnos, neked most nagyon összejöttek a dolgok, pedig most nyugira lenne szükséged!! Vigyázz magadra!
Remélem, hogy senki sem maradt ki!! Most megyek előkészítem az ebédet!! Jók legyetek! Puszi mindenkinek!!