A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

gyöngyi: ja bakker.... óránként, másfél óránként felkelt.... választanék inkább más közöset ha lehet :roll: most meg itt nyünyizik az asztal alatt meg akarja kaparintani a papucsomat és veszekszik a lábamra hogy nem adja oda :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

elszállt a hsz-em...ahhh nincs szerencsém mostanában....nah ujr akezdem
anna**

nahát szuper laptető :oops: :roll:

KépKép
KépKép
adryn

csibb, nagyon várom az MT-t, remélem én is igy fogom szeretni, szept 14-én indulunk kirándulni a káli-medencébe, ott bizti nagyon hasznos lesz. Majd küldöm a képet!
Gratula Mátébabus mászásához!! Nagyon ügyes!!

Katka, itt Vváron is van két lovasiskola, olyan jó a hétvégéken látni az embereket, ahogy a falu határában lovagolnak, szóval a vasárnapi lovaglós délelőttöket én is el tudom képzelni! A kirándulás perdi persze, hogy ok! Petiapu mint vezető!

Vik, a fél- szülinapja alkalmából megajándékozott egy egyszer kelős éjszakával :-) Olyan jó érzés!! Persze, hozzátratozik, hogy kitettük a külön szobácskájába, lehet ezen múlott, és mi zavartuk őt....

Ma fagyikat készitek, este vendégek, egy uj fagyi: fehércsoki-levendulás! :-) kiváncsi leszek.
anna**

Adry a nlcafe-n könnyen kiszámolhatod, de más portálokon is.

http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20081007/ ... ogyan_hat/

Városnak: Koppenhágát adtam meg? (jól tettem? ugye ott éltek?!) Ez azért fontos, mert az aszcendens számításnál fontosak a szélességi és hosszúság körök.

Szóval, Nico babó nyilas!Tűz-jegy. a halak pedig víz-jegy.

:-)
anna**

Csibb Remélem Fanni hamar beszokik az oviba. Máté pedig nagyon ügyes, hogy már kúszik

Adryn Engem is keltett 1,5 óránként Máté. Tiszta zombi vagyok. És ezt csinálja már 3 napja :(

Kép

Kép
rszg

Adry ti külön szobában alusztok? Ja még valami, Viktor hasra fordult életében először éjszaka, és ugy aludt ilyen jót.

uhh, remélem így marad.
anna**

egy szobában alszunk vele. de eddig ez nem volt gond :?
igen Koppenhágában élünk :) bár ha minden jól megy nem sokáig :D :P

KépKép
KépKép
adryn

Anna: OK! Akkor szervezünk egy túrát! :)

Petinek is jó éjszakája volt. Csak 4-kor kért enni és utána 6-ig aludt még. Mondjuk tegnap vacsoránál kapott ilyen üveges bébiételt, ami kicsit kalóriadúsabb volt (almás keksz vagy mi a szösz volt) és úgy befalta majdnem az egész üveggel, hogy elgondolkodtam, hogy lehet hogy már éhezett ez a gyerek esténként??? :shock: :shock: Nekem estére nagyon kevés a tejem és el tudom képzelni, hogy nem elég neki.... De majd több nap dönti el, hogy tényleg jót tesz-e a kiadós vacsora.... :roll:

Adryn, Gyöngyi: Rossz éjszakákat sajnálom.

Tegnap borzasztó nap volt. Dani anyukája teljesen meghülyült. Tegnap Daniapu ment a Daniért, direkt odament az anyja és Danit ölelve iszonyatos cirkuszt csapott az óvoda előtt, hogy nem adja oda a gyereket. Dióhéjban: Daniapu a született gonosz, aki csak rosszat akar a gyereknek, én és lányok idegenek vagyunk és semmi közünk a Danihoz, a Peti meg nem a testvére.... Mindezt a Dani előtt, aki szegény csak sírt..... 45 percig nem adta a gyereket és szegény Dani meg ott zokogott. :( :( :( :( :( Ja és közölte a végén, hogy rendőrt hivat és nem viheti el a gyereket. Na itt lett elege Daniapunak. Mondta, hogy hívjon rendőrt, ő meg elvitte a fiát. Egész este Danival beszélgettünk, hogy segítsünk valahogy feldolgozni az egészet....
Egyébként már hetek óta áll a bál, mert Danianyu pszichológia vizsgálatra tréningezi a Danit és azt veri beléje, hogy te anyánál akarsz élni.... Szegény Dani teljesen kész van és nálunk szokott zokogni, hogy ő nem tud dönteni.... :cry: Sikerült az anyjának belekeverni a válásba és egyre keményebben hangolja ellenünk....
Danival beszélgettem a múlt héten a következőket mondta: Anya azt mondta, hogy itt rossz nekem és te nem szeretsz engem, meg a lányok sem. Anya mindig szomrú és sír, ha nem vagyok vele, ezért vissza kell mennem hozzá. Én anyát és apát is szeretem és nem tudok dönteni, én mind a kettővel szeretnék sokat lenni....
Mi lesz így ebből a szegény kisfiúból..... :cry: Megszakad érte a szívem.... :(
Bocsi az offért, de ez most kijött....

Zazzy: Az ember nem is hinné, hogy milyen nehéz más gyerekét nevelni, amíg nem próbálta... Szóval együttérzek veled, biztos nehéz lehet ez így.

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Sziasztok!
Sajnálom a rossz éjszakákat,nekem az estém volt pocsék,bejött a sejtésem,hogy reggelre úgy istenigazán meg fog jönni :x Hozzám se lehetett szólni.Remélem,nem lesz olyan kevés tejem,mint a múltkor.És este kezdtem el azon gondolkodni,hogy mi van ha mégis?Kibírja ezt a pár napot kicsit koplalósan(a múltkor is sikerült,de úgy sajnáltam)vagy kéne valami pótlás???Én tápszert még távolról se láttam,hogy műkszik ez,vagy mit tanácsoltok?Azért nem lenne jó,ha valami lenne itthon "tartalékban"?
És ht-ügyben:Gyümi után hogy jön a főzi???Úgy értem mennyi idő múlva?Vagy mehet párhuzamosan?Mi most mindig tízóraira(10 és 11 közt)eszünk gyümit.

Erpé!
Dehogy bántottál meg!Mondtam,hogy én sem vagyok babonás,csak olyan rossz volt,hogy így egybeestek az események,meg azért rossz,mikor folyamatosan ilyen baromságokat nyomatnak az embernek.Én nem is tudom,hogy lehet ilyen babonásan élni :evil: :?

Csibb!
Drukk Fanninak(meg Neked :wink: )ügyi lesz majd meglátod!Igazi kis társasági lény! :D

Bea!
Azért szerintem is kérdezz rá orvosnál,nem irigyellek,ez szörnyű lehet,én már attól is parázok,ha egy icipicit melegebbnek érzem a buksiját :roll: aztán kiderül,hogy csak melege van,mert a hülye anyja beöltözteti :? Olyan xar ez a se nyár se ősz :?

Rszg!
Máté igazi pasi már,és egyre inkább tiszta apája,ugye?Nem lehet,hogy a Balatonról való átállás miatt alszik rosszul?
Sulival mi a helyzet,jársz?

Adryn!
Ezek szerint van egy tűz-víz fiad?Aztamindenit!És csatlakozom,hogy hihetetlen kisugárzása van már most!Igazi sármőr tényleg!Ebben a ruciban meg pláne!
:D

Katka!
Lányaid nagyon ügyesek!És olyan sokoldalúak,mint Te! :D Mondtam én,hogy nincs aggódnivalód! :wink:

Másra nem emlékszem,bocsi,ha kihagytam valamit! :oops:

Kép
Kép
zazzy

Csibb: Szerintem Fanninak délutánra legalább 2 barátnője lesz, szóval ne aggódj, szerintem ő már teljesen érett ehhez. Komoly nagylány! ;)

Adryn: Peti is Halak/Nyilas aszcendenssel! :) No, meg a Dani is. 8)
Szerintem azért nem árt a Halak jegy mellé egy kis tűz... Mégis csak pasik! :roll:

Bea: Neked akartam írni, hogy ez azért nagyon ijesztő dolog, mindenféleképpen beszélj orvossal. Szerintem vagy megnyugtat vagy kell valami kivizsgálás, de ha kell, hát kell, nem? :?

Katka

katka22

Jesszus Katka!Ezt a nőt kéne sürgősen pszichiáterhez vinni! :shock: Hihetetlen,hogy ilyen anyák vannak,akik képesek kicsinálni a saját gyereküket :evil: Ez volt a férjeméknél is,semmi jót nem ígérhetek,náluk tárgyi bizonyítékok,minden volt arra,hogy hogyan "neveli" a kislányt és a bíróság mégis azt hajtogatta,hogy egy gyereknek az anyja mellett a helye :evil:
De a Daninak sem ártana szakmai segítség,szegénynek ez iszonyú lehet.Nem is tudom,mit kéne az ilyen nőkkel csinálni.
A miénk már 11 éves és még most is azt hajtogatja,hogy miért nem költözünk a mamájáékhoz,mert akkor mindenki egyhelyen lenne,akit szeret :shock: Mindezt úgy,hogy itt laknak szemben,akkor megy amikor csak akar,csak ugye az a vége,hogy pl. nyáron talán kétszer aludt itthon :shock: és ő is tudja,hogy ez így nem oké,de ő ott szeret,én meg kényszerítsem arra hogy itt legyen?

Kép
Kép
zazzy

Vica Tudtatok tegnap venni ülőgarnitúrát?

Katka Én még meg sem köszöntem a segítséged :oops: KÖSZI!!!!!
Na és hogy ment a sulikezdés? Sikerült beszerezni a tornacipőt is?

Moncsi A jövő március azt jelenti, hogy Lívia 1 évesen bölcsis lesz?

Csibb Jól láttad, tényleg barna lett Máté. A nyár hatása. Életem eddigi legszebb nyara volt!!! 2 nap én is próbálkoztam barackkal Máténál, de sírógörcsöt kapott :shock: Cicit akart.

Bea Azért vigyázz ezeknél a dolgoknál, mert ha Maja látja, érzi, hogy te ideges vagy, ő is megijed. Ki fogja nőni, ne aggódj!

Tehuti Érdekes, ilyesmit már más is mondott. Egyébként tényleg nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott baba.

Kép

Kép
rszg

Ja,Nemlajos!
Olyan bogarat ültettél a fülembe ezzel,hogy a férjemnek 2 van,nekem meg csak egy,ezen így még sosem gondolkodtam,csak hogy adott a 2 gyerek,de tök igazad van!De ha én azt a férjem orra alá dörgölöm :? Azt hiszem,sok jóra nem számíthatok :roll:

Tehuti!
Biztos,ami biztos hívd fel őket!Pont ezen gondolkodtam,hogy ki tudja mennyi téves információ szerepel az oldalon!Szóval lányok a babaszafarival csak óvatosan.Eszem ágában nincs rossz hírüket kelteni,de nagyon dühös vagyok! :evil:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zazzy 2009.09.03 08:11-kor.

Kép
Kép
zazzy

hű, Katka, ez nagyon durva! :( ezt a nőt be kéne zárni... :evil:
és nem is érdekli, hogy mit tesz a gyerekével???
egyébként szerintem egy pszichológus pontosan le tudja venni, hogy az anyja ezt súlykolja belé. már ahogy leírtad, nekem a laikusnak is kitűnik, hogy ő nem így érzi...

helyzetjelentés: elején nem engedte el apáját, amíg ügyintézés volt, de már megreggelizett, és nincs gond. apája meg kinn ül a folyosón, és most nem tudja, mi van, eljöjjön, vagy maradjon, mert nem köszönt el... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

kakta egyetértek, kell a tűz víz jegy mellé, Vik aszcendense levegő-jegyű (vízöntő), hát elég elmélkeldő már most a drágám....
anna**

Csibb!
A férjemék 230km-t utaztak annó Pestre valami nagy nevű klinikai vagy milyen szakpszichológushoz,és a bíróság tojt a szakvéleményre :shock: :?

Kép
Kép
zazzy

Rszg: Szívesen. ;) Hagyományos vászon tornacipőt nem sikerült venni, de egy olcsóbb sportcipővel letudtam a dolgot.... :roll:

Csibb: Tök jól haladtok! Fanni egy szuper csaj! :) Nem lesz gond! Szerintem apa mindenképpen köszönjön el és mondja meg, hogy mikor megy érte / vagy te mikor mész érte, de ez a biztonságérzet fontos.... :roll:

Katka

katka22

Hű lányok,és mit szóltok az én kos-skorpió lányomra :shock: atyaég,mi lesz velünk :lol:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy Azt mondják mostanában, hogy már rám is hasonlít Máté, de azért még mindig Géza.
Suliba még nem járok, és az a baj, hogy még mindig nem tudtam eldönteni, hogy technikára, vagy angolra menjek :( Pedig szorít az idő. A technika 2 hét múlva kezdődne, az angol csak januárban, de addigra meg kellene tanulnom angolul. Nem tudom mit csináljak :cry:

Katka Sajnálom a helyzeteteket. De leginkább Danit! Nem tudom, miért "ilyen" sok anyuka. Miért nem a gyerekét nézi!? Nem is értem!

Kép

Kép
rszg

szegény Vik, saját magammal azonosítottam, én vagyok levegő jegyű (normál jel és aszcendens is)

Ő skorpió (azaz kettős víz)

öööööööööö, hát.....asszem kezelésbe kell majd venni ;-)
anna**

Katka
hát igen, azért nem jön el... csak nem tudjuk, hogy most kijönnek-e megbeszélni, hogy mi van... de be sem akar zavarni azzal, hogy bemegy... jaj, de bonyolult ez... :lol:

na ma megtapasztaltam az igazi ht-s kakát! a tegnapi az nem az volt! :wink: ma már kétszer kakilt, és sűrűbb volt, sokkal...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb!
Nekünk is volt ma reggel!Messziről éreztem :lol:

Kép
Kép
zazzy

Anna: A halacskák amúgy is nagyon álmodozók! :) Nekem igaából még Ágica is halak, szóval komoly mintavételezésre van lehetőségem. Ágica Halak/Skorpió. Szóval nekem kijut halacskákból. Csak tudnám miért. Valamit tuti meg kell tanulnom és nem haladok, mert Peti már a 3 a családban.

Zazzy: Igen a válási procedura szerintem egy komédia. Danianyu beadta az óvodai pzsichológus véleményét, amiből egyértelműen kiderül, hogy 'A gyerek mindkét szülőjéhez egyformán kötődik és ketten EGYÜTT jelentik a biztonságot.' De nem sokat számít....
Egyébként Daniapu folyamatosan próbál peren kívül megegyezni, de Danianyu nem hajlandó. Attól félünk, hogy megkapja a teljes felügyeletet és akkor tényleg joga van rendőrt hívni vagy elbújik valahol az országba a Danival.... Mire bíróságon érvényesítjük a láthatást, addigra felnő Dani.... :? :(

Katka

katka22

[quote] írta:Hű lányok,és mit szóltok az én kos-skorpió lányomra atyaég,mi lesz velünk

Hát Zazzy! Kösd fel gatyád! :lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

Rszg!
Hát nem könnyű döntés :roll: A technika nyilván sokkal könnyebb,de nagyon kicsi óraszám,az angol baromi nehéz(főleg,ha most kezdenéd)de sokkal nagyobb óraszám,de nyilván ezeket te is tudod,csak itt mélázok magamban :lol:

Kép
Kép
zazzy

Katka!
Írj már nekem valami okosat a pótlós hsz.emre(tápszer vagy valami),köszi! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Anna: Én is kettős víz jegy vagyok és azért felnőttem és állítólag nagyon pörgős vagyok, bár tényleg szeretek lustizni és álmodozni is... 8) Lehet, hogy valami tüzes holdja Vicnek és az majd felpörgeti....
Nálam egyértelműen az számít egyébként, hogy a Marsom oroszlánban van... ;)

Katka

katka22

Zazzy: Ne pótólj tápszerrel, mert csak elmegy végleg a tejed! Tedd folyton cicire és akkor lesz elég tejcsid. Éhezni nem fog, ne aggódj! Délelőtt meg add csak a plusz gyümit.
Ha aggódsz, akkor csak csökken a tejed!

Katka

katka22

Katka, Danianyu viselkedésére nem nagyon lehet mit mondani... :shock: Nem egy érett személyiség. Szegény Dani.

Csibb, reméljük apa megoldja azért a 'maradni vagy sem' problémát :)

Nálunk Samu ma már nem ment olyan lelkesen oviba, mint az első két napban. Megpendítette, h inkább maradna itthon, ha lehet. Hát igen, két nap eufória, majd jön a kijózanodás. Végül az oviban nem volt gond, ott már vidáman ment be a csoportba.

Rszg, angol vagy technika? Az angol hosszabb távon piacképesebb diplomának tűnik. Bocs, h beleszólok. És mennyire tudsz angolul?

Adryn, mit jelent az a félmondatod, hogy már nem sokáig lesztek koppenhágaiak? Rossz éjjelt sajnálom.

Gyöngyi, Eszti rossz éjszakáját is sajnálom, drukk, hogy túl legyen ezen mihamarabb!

Zazzy, nagylánnyal elhiszem, h nem vagy könnyű helyzetben...

Mi ma megyünk temetésre, addig még egy csomó elintéznivalóm van, és pl. meg kell néznem, h egyáltalán rám jön-e a fekete kosztümöm. Sajna azt gyanítom, hogy nem... De még nem mertem felpróbálni... :oops: hajaj, ez a dagadt paca a tükörben nem tesz jót az énképemnek...
Megyek szembesülni önmagammal. Na csá!

erpé

katka igen? Ágica és halak/skorpió?

Milyen gyerek?
anna**

Megnéztem katka, vityánál a mars vízöntőben van.
anna**

újabb helyzetjelentés: Fanni tök jól érzi magát, már kimentek a kertbe, nem is vette észre az apját. most majd apa beszél az óvónénikkel, meg elköszön Fannitól. 8)

igen, Adryn
ez nekem is feltűnt!!! ne rébuszolj!!! :twisted:

Rszg
gondolom, azon mélázol, hogy angoltanárból sok van, technikából meg kevés??? szerintem menj technikára, és közben tanulj angolul. aztán majd elvégzed az angolt is! úgyis szemtelenül fiatal vagy!!! :wink:

Zazzy
én is úgy gondolom, hogy ne vegyél tápszert otthonra, csak végszükség esetén. ezt a pár napot simán kibírja Lara! főleg, hogy még tartalékai is vannak! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Ha érdekel valakit részletes, mindenféle horoszkóp, születési percre meg lehet itt nézni

http://www.lovemyself.hu/hu/reszletes_szamitas

Kép

Kép
rszg

Csibb, tök jó, h így beszámolsz Fanni napjának alakulásáról :) Esküszöm, én is izgulok! :D Ügyes csajszi!

És tadam! Rámjött a fekete kosztüm. No, nem úgy áll rajtam, ahogy fénykorában, de szerencsére nyúlik az anyag, így be tudtam gombolni a nacit, a felső rész pedig ápol és eltakar(ja a fenekem felszülő nadrágot)... Újabb baj: a fehér blúzom (egy darab van, egyébként utálom a fehér blúzokat) nem jó ciciben... Áhhhh! Vissza a ruhatárhoz gondolkodni :)
Most már tényleg búcsúzom.
É

erpé

Hát igen, most kaptam ezt is azt is. Kicsit bővebben. Kéttannyelvű általános lettünk. Most vagy elvégzem a technikát, és 5-8 ig tanítok technikát (2 év múlva megy nyugdíjba a technikatanár, pont mikor visszamegyek), mellette osztályfőnök leszek és 5-6. osztályban tesit tanítok, vagy angol (jelentem nem sokat tudok angolul) januártól, és akkor alsós osztályt kapok. kéttannyelvűt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Nem tudok dönteni!
És Máté is ébred, mennem kell.

Kép

Kép
rszg

úgy látom felkeltettem a kíváncsiságot, de még nem szeretném elkiabálni a dolgot. annyi tuti hogy 1 hétre megyünk apuval Norvégba (nagy szerelmem ez az ország) egy tanfolyásra aztán meglátjuk mit hoz a jövő :P

Zazzy: sztem se vegyél tápszert, főzi és gyümi között annyi a különbség hogy az almához főtt krumplit is keversz amit pici olajos sós vízben főzöl. összeturmix és már főzi is. esetleg anyatejcsit is tehetsz bele. sztem ha úgy érzed kevés a tejcsi inkább főzit adj neki mint tápszert. és egyél sok főtt tésztát, az nekem is segít mindig ha kevesebbnek érzem a tejem.

Csibb: hajrá Fanni!!! :lol: :lol:

Katka: ehhez a Dani-anyu témához inkább nem szólnék hozzá mert még a végén a babanetesek kicenzúráznak.. :oops: :roll:

azt honnan lehet megnézni hogy milyen a napja, holdja, merkúrja stb Nico-úrfinak? ezekhez én olyan hülye vagyok :(

KépKép
KépKép
adryn

rszg, sztem, úgy, h nem tudsz angolul kemény lenne az angol szak. felvesznek úgy, h vki nem tud???? ez most jutott eszembe...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

én a részletek ismeretében is tartom, amit az előbb írtam. és addig is keress egy jó tanfolyamot angolból!

Erpé
hajrá neked is! biztos találsz valamit!

Fannitól elbúcsúzott apukája, elmondta 3-szor, hogy ott akar aludni, de ha meggondolja magát, hívnak az óvónénik, és akkor repülök! és nagyon jól érzi magát szemmel láthatólag!

köszi, hogy velem izgultatok! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

sikerült végre elolvasnom titeket védőnő és vízleolvasó között.

katka, nem irigyellek, szörnyű ez a nő!!!!!! Nem tudom mi lenne a jó megoldás, az új pasija nem tud rá hatni? Talán csak annyit tudsz tenni, h higgadt maradsz és nyugodt, tán akkor a gyerkőcök sem érzik meg. De hogy lehet ilyet tenni egy gyerekkel, komolyan mondom feljelenteném, de az nem tenne jót senkinek.

Adryn, Vikó BFSZ!!! :P

Máté micsoda felnőtt pizsiben van és nico öltönye, meg sem merem mutatni Lizinek :lol:

Csibb Máté meg már kúszik :?: :shock: a talin aszontad, h elég lusti még, nem semmi! Nagy gratula!

rszg: sztem is jóötlet technikázni és közben angolt tanulni, az mindenképpen hasznos az életben, ha tanítod, ha nem :wink:

Fanni nagyon kis közösségi gyerkőc, nem lesz vele gond!

Hm, most ennyi jutott eszembe.... pedig vmit tuti akartam, de nem tudtam jegyzetelni...

ma mi is münk mh-re, névnapozni.

Tegnap barinőztünk, a febr. 19-ei bnője Lizinek már áll, de főleg ül és bólogat :shock:

Amúgy Lizi totál szeparációs akármiben van, rajtam és az apján kívűl más nem nagyon veheti kézbe, főleg, ha én nem vagyok ott, egyedül nem lehet hagyni, ölbebabó, az én kis önállóan játszó kisbabám!! Tapasztaltak! Meddig fog ez még tartani????

Tegnap véletlen lenyultam egy játékot az egyik hiperből :? eskü véletlen volt, nem is csipogott a fal, beraktam a kosár egy eldugott részébe, h visszarakom, mert drága és elfelejtkeztem róla, csak már messze a parkolóban vette észre Andris, amikor már be is zárt az áruház :twisted: hehe, azért örülök neki :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Rszg: köszi a linket :D sztem is technika angoltanfolyammal társítva a nyerő ;)

KépKép
KépKép
adryn

Papillon: talált játék :lol: :lol: :twisted:

KépKép
KépKép
adryn

huuhuu adry, norvégia, én is nagyon szeretem!!!
anna**

Papillon
igen, írtam, hogy valószínűleg ellesett egy két fogást a talin, mert utána kezdett megtáltosodni! :wink:

én szerény véleményem szerint, úgy 1-2 évig biztos tart! :wink: :lol: legalábbis nálunk így volt...

és még drága is volt!!! nagyon ügyi vagy!!! :wink:

én még a nyáron egy padlizsánt loptam így el véletlenül az aldiból. Máté a bevásárlókocsiban volt az ülésében, és eltakarta. csak kinn vettem észre, ott pironkodtam...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hehehe :oops: hát azért nem volt olyan drága, egy ezres,egy műanyag sípoló kiskönyvért, disneys, de a mi anyagi helyzetünkben ezt vissza akartuk tenni.... de hát jönni akart :wink:

csibb: 1-2 év :?: :?: :?: (az a padlizsán sem akart a bótban maradni :wink: )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Adryn: http://www.ezo.hu/index.php?id=26
Itt van ingyenes horoszkóp!

Pappilon: Emlékeim szerint, amik elég régiek, a szeparációs szorongás olyan 6-8 hónap körül van. Néhány hétig tart nagyon erősen. A baba sír, ha kimész a szobából. Úgy érzi, hogy örökre elveszít.... De aztán megtanulja, hogy visszajössz.

Katka

katka22

hehe, lopós banda! :twisted:

katka, Danianyu... hát... istenem, egy életre tönkreteszi ezt a szegény kisembert :cry: :cry: :cry:

rszg: egyértelműen technika!!!
Kreativitásnak jót tesz, nem kell folyton dolgozatot javítanod, a gyerekek nem stresszelnek az óráid előtt, többet tudsz velük beszélgetni, mert az anyag engedi, rajtad is kisebb a stressz, otthon sem kell annyit készülnöd az órára, stb, stb.
Ragozzam még?

Én spec baromira örülnék, ha nem magyartanár lennék, hanem mondjuk számtech. vagy valami ilyesmi...

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

az egy két évet úgy értettem, hogy Fanni nagyon anyás volt, csak én voltam neki jó minden helyzetben, és olyan 2 éves kora körül kezdte az apját is közel engedni. persze ehhez az is kellett, hogy apja is jobban tudott közeledni! 8)

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

rszg: nemlajos érvei is tarthatóak :wink:

lopós banda :lol:

katka:köszi, ez azért jobban hangzik 8)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

csibb: igazából apás és anyás, más nem naon jó neki, de apa nagyon is!!!

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?