Sziasztok!
Sajnálom a rossz éjszakákat,nekem az estém volt pocsék,bejött a sejtésem,hogy reggelre úgy istenigazán meg fog jönni

Hozzám se lehetett szólni.Remélem,nem lesz olyan kevés tejem,mint a múltkor.És este kezdtem el azon gondolkodni,hogy mi van ha mégis?Kibírja ezt a pár napot kicsit koplalósan(a múltkor is sikerült,de úgy sajnáltam)vagy kéne valami pótlás???Én tápszert még távolról se láttam,hogy műkszik ez,vagy mit tanácsoltok?Azért nem lenne jó,ha valami lenne itthon "tartalékban"?
És ht-ügyben:Gyümi után hogy jön a főzi???Úgy értem mennyi idő múlva?Vagy mehet párhuzamosan?Mi most mindig tízóraira(10 és 11 közt)eszünk gyümit.
Erpé!
Dehogy bántottál meg!Mondtam,hogy én sem vagyok babonás,csak olyan rossz volt,hogy így egybeestek az események,meg azért rossz,mikor folyamatosan ilyen baromságokat nyomatnak az embernek.Én nem is tudom,hogy lehet ilyen babonásan élni
Csibb!
Drukk Fanninak(meg Neked

)ügyi lesz majd meglátod!Igazi kis társasági lény!
Bea!
Azért szerintem is kérdezz rá orvosnál,nem irigyellek,ez szörnyű lehet,én már attól is parázok,ha egy icipicit melegebbnek érzem a buksiját

aztán kiderül,hogy csak melege van,mert a hülye anyja beöltözteti

Olyan xar ez a se nyár se ősz
Rszg!
Máté igazi pasi már,és egyre inkább tiszta apája,ugye?Nem lehet,hogy a Balatonról való átállás miatt alszik rosszul?
Sulival mi a helyzet,jársz?
Adryn!
Ezek szerint van egy tűz-víz fiad?Aztamindenit!És csatlakozom,hogy hihetetlen kisugárzása van már most!Igazi sármőr tényleg!Ebben a ruciban meg pláne!
Katka!
Lányaid nagyon ügyesek!És olyan sokoldalúak,mint Te!

Mondtam én,hogy nincs aggódnivalód!
Másra nem emlékszem,bocsi,ha kihagytam valamit!