Emmának és Máténak még sok boldog szülinapot kívánunk!
Lányok, ha nem baj, most csak élménybeszámolóval jövök
Sietek, a többiek még alszanak, de lakásban nagy a kupi. Mindenhol nyakkendők, öltönyök stb. És 11-re mennem kell az egyetemi évnyitóra
A fiúk még alszanak. De Rugó meg sem mosakodott, úgy dőlt ki. Életében először, mert én olyan kis lelkiismeretesen mosdatom minden nap
Szóval a lagzi helyszínéről. Az Avason volt. Gondolkodtam is, hogy itt a topikban milyen helyekre jártok esküvőkre (volt valami borhotel, meg x csillagos szálló...). Na, mi az avasi lakótelep kellős közepébe mentünk. Ami egyrészt jó volt, mert én eddig az Avasnak csak a körvonalait láttam, mikor Miskolcon jártam

MOst meg ahogy ott kocsikáztunk benne, el is kavarodtunk még GPS-szel is, volt alkalmam megnézni.
POnt fél négyre értünk oda. Rugó persze nem aludt az úton, így várható volt, hogy nem bírja soká.
Persze elég nyűgös volt, mikor megérkeztünk. Nem is nagyon ismertünk senkit - akit ismertünk volna, az nem jött el

Egyedül a volt albérlőnkkel tudtunk beszélni, aki a vőlegény öccse volt. De inkább csak tudtunk volna, mert Rugó szó szerint nem ült le egyetlen percre sem

Fél négytől este kilencig megállás nélkül idejött-odament. A parkoló autókhoz, a lépcsőkhöz, az épület különböző részeit fedeztük fel, a portással kokettált, talált összecsukott pingpong asztalokat stb.
Ráadásul lenyűgözték a zenekar cuccait, és mikor nem figyeltünk, párszor odaosont az erősítőkhöz meg a kapcsolókhoz, és a power-gombot piszkálta volna.
A szertartást esély sem volt végigülni vele, a templomba meg nem is tudtuk elrángatni.
De mikor jött a vacsora, leült végül a fenekére, hogy egyen egy kicsit. Akkor meg elvarázsolta a sok pohár. Csak azt figyelte, hogy az emberek isznak. Elkezdett ő is, kb. fél liter vizet nyomott le egy kis felespohárból
Kilenc előtt kicsivel már állni sem volt energiája, így hát betettük a kocsiba, és indulás haza. Nagyon jól jöttünk, 10 után pár perccel már itthon is voltunk. Rugó nem ébredt fel arra, hogy tisztába tettem, átöltöztettem. Hajnalban a sok víznek meglett a böjtje, a pelenkája bemondta az unalmast. Átöltöztetés, visszaalszik rögtön.
Azóta sincs ébren
MOst gyorsan reggelizek, aztán pakolok, majd fürdetem, etetem stb.
Délután tudok megint jönni.
Szép napot, V.
Bocs, hogy csak magunkról írtam.
Ja, és az új cipőjének azóta is nagyon örül. Mutogat a lábára, és mondja, hogy cicő, cicő.
De olyan halkan. Amikor halandzsázik, akkor meg úgy ordít, mint a veszedelem.