A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ádinak boldog szülinapot! :)

Fruzsi és Zsófi nagyon cuki egymáson! :lol:

Én ha újrakezdeném a tanulást, asszem államigazgatásira mennék, és ott csücsülnék az önkormányzatnál valamelyik irodában! 8)

Heni! De Te vállalhatnál magán nyelvtanítást is simán! Persze, azt nem tudom, hogy felétek erre mennyire van igény...

pisinike...

Kép

Kép
regcsiken14

Helló, drága lányok!
Nagyon szépen köszönjük a szülinapos köszöntéseket, aranyosak vagytok! Hamarosan képeket is rakok fel a szülinapi buliról amoda.

Panndi: nagyon édesek a csajok, úgy látszik, ez a "nagyobb ül a kisebben" tradíció a kicsiknél ;-)

Dettyk: drukkolok, h minden rendben legyen az orvosnál!
Panka nagyon ügyes a bilivel! Ádi is szárazon ébred mostanában, de a bili és a wc is teljesen hidegen hagyja, erőltetni meg nem akarom.

Heni, Vindo: nem akarok belekotyogni, de ha Heni 5 év egyetemet végzett, az mesterszaknak számít. Persze ha ebben a tanárképzés nem volt benne, az külön két év lesz (van ingyenes változat is, azt hiszem, de nem tudom, hogy az a 3 éves BA után ingyenes-e, vagy 5 év MA után is...). Bocs, ha eddig is erről volt szó, akkor nem jól olvastam.

folytköv, csak Ádi ma valami extra hisztis :?

Kép
Kép
irina

Vindo! Mennyi volt a cipő?
Most én is vadászok/tam Szelinek, bölcsibe kell benti szandi, kinti zárt cipő... :roll: Plusz lassan megint méretet vált... :roll:

Jaj, hogy írod a filmet, és Irinának ígértem A partot... :oops: Meg kell keresnem...

Viktorkának boldog névnapot! :)

Bocsánat, de mostanság elég hanyag vagyok tábla-ügyben... :oops:

Főzés: Én imádok, de nem minden nap. Sokszor én is inkább másra fordítom az időt. 8) Hétvégente, és családi összejöveteleknél viszont kiélem magam! :)

Dettyk! Szelinek volt, hogy 2 hétig száraz pelenkával ébredt, aztán 1 éjjel meg telecsurgatta, aztán megint 3-4 napja száraz reggel.

Kép

Kép
regcsiken14

Itt is hűvös van, esik az eső. Nagy lagzi lesz :roll:

Irina, szólj csak bele nyugodtan, mert mi nem jutottunk dűlőre hárman sem, hogy posztgraduálisan hogy is van ez :wink:

Na, mentem is. Holnap jövök, most már tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo! Jó bulizást!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Na, csak itt vagyok.

Szokásos Bobi Shoes-áron vettük, 2990 ft-ért. Mindig ennyi :roll: :oops:

Nagy buli lesz, az biztos.

Átöltöztetem, aztán hajat is kellene mosnom.

Dettyk, ha kipróbálod a teát, majd oszd meg az eredményt velünk! Én is filózok ezen, hogy megy a vége a szoptatásnak.

Megyek :arrow:

Kép
vindolanda

Irina csak kotyogj bele nyugodtan, sőt!!!!! jó volna ezt pontosan tudni. Nagyon félek már, hogy mi lesz, ha letelik a 2 év, hova is megyek. :roll:

Regi csináltam, de nincs nagy kereslet, bár nem igen reklámoztam magam :roll:

Vindo délutánra csak kiderül az ég!

Éjszakai pelus, 2x pisilt be Péterke, aztán már szólt! rájött ő maga, hogy nem is olyan jó pisiben aludni:-) persze ezerrel pisiltetünk lefekvés előtt, meg már nem nagyon adunk neki inni sem este, csak a kakaóját issza meg:-)

Heni
KépKép
heni81

Deichmannban is most vannak 2990 ért egész cipők :roll: csak a prospektust láttam. Tavaly téli deichmannos volt és nagyon elégedett voltam.

Heni
KépKép
heni81

VIKTORKA, ISTEN ÉLTESSEN, KIS NÉVNAPOS!

Vindo: jó mulatás kívánok én is a buliba, biztos tuti lesz!

Heni, Vindo:
én 3 évig BA-n tanítottam, ezért semmi belelátásom nem volt másba. Most is csak tanári MA van nálunk, ide jöhetnek már diplomát szerzettek is. Megkérdem egy kollégámat levélben erről, hogy mi hogy és mennyiért, ha válaszolt, megírom.
Henikém, akkor ha jól értem, tanárszakot nem végeztél (nekünk annakidején integrálva volt a dolog, de nem volt kötelező elvégezni, tehát nem külön szakként ment a tanárképzés, hanem mondjuk el kellett 12 tanegységet végezni + szigorlat + tanítási gyakorlat. Most már felturbózták az egészet, külön szak, ill. képzés az egész, MA szintű, több tanegység stb. Aki nem végezte el, az mondjuk X szakos előadó lett, aki igen, az meg X szakos tanár (kivéve a nem tanárképes szakokat, nekem ilyen volt az áltnyelv, mert azt nem lehet középiskolában tanítani és eredetileg B szak volt).

Kép
Kép
irina

Még valami: a posztgrad kifejezést szerintem minden már diplomásra használják (az angolban a graduate student az egyetemet végzett, rendszerint doktorandusz figura, v. épp végzős egy. hallgató), függetlenül attól, hogy mit végzett (úgy értem, hogy a mostani rendszerben nyilván már BA-sként jön ki eleve, de a régi rendszerben végzettek az 5 év egyetemük utáni is posztgraduálisok voltak). A Bologna-rendszerben az MA végzése is posztgrad., de javítsatok ki, ha nem jól gondolom.

Kép
Kép
irina

Cipők: Deichmann-fan vagyok, 3 szint van ott:

2-3 ezres cipők, a minőség vegyes, vannak gagyibbak és egész jók, vettem már ilyet, egy évszakra teljesen meg bír felelni.

4-5 ezres cipők, pl. a Baren (umlauttal) shoes, én ezt nagyon szeretem, most is ilyet vettem Ádinak.

és a 7-8-9 ezres Elefanten. Ezeket imádom a tiszta bőr jellege miatt, viszont csak leértékelésnél veszek ilyet, ha egyáltalán akkor középáras. Tény, hogy Ádi őszi Elefantenje eléggé ki lett taposva, pedig nincs széles lábfeje, úgyhogy nem agyonstrapálni való cipő (ennyi pénzért sem), inkább olyan gálacipő, nem a játszótérre.

Kép
Kép
irina

Na, szerintem is az MA után értik most a posztgradot. :wink:
De jól elbeszélgetünk 8) Sokakat érdekelhet.

Megmostam a hajam, megyek megszárítom :arrow:

Kép
vindolanda

Na, szerintem is az MA után értik most a posztgradot. :wink:
De jól elbeszélgetünk 8) Sokakat érdekelhet.

Megmostam a hajam, megyek megszárítom :arrow:

Kép
vindolanda

Na, ez kétszer ment el.
Szóval itt Db-ben elkezdik most a tanárszakot az alapszak mellett, teljesítenek pár kreditet, és befejezik a masteren egy szakdogával, szigorlattal.
Csak az alapszak szintjén tanár nem lehet az ember. De gondolom, ez mindenhol így megy már.

De most már eldugultam :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Ádinak so boldogságot kívánunk így utólag!

Megvagyunk, a házassági évforduló, mozi,egy nagyot,..Emma mellett lehetetlen..este meg már fáradtak vagyunk...szóval szupi volt! :lol: :lol: :lol:

Maggie: Emma csalánkiütése javul köszi, fenistilt kap kivül-belül.. :lol: ahogy a foki mondta.

Viszont rosszat álmoik..beszél álmában...sokat felriad..!

Csajok a Sedatiff PC vagy mia a szösz a neve...az tabletta hogy adjátok a gyerkőcnk..leht kipróbálnám..mert olyan nyúzottan ébred a "rémálmoktól"..

Egyébként zsuperül vagyunk..Emma Dumál egyfoltában, mesét mond...meg kell zabálni.

készülünk a szülinpara..tegano nagytakarítás is volt....holnap főzés, sütés, ma meg megyünk állatkertbe!

na mennem is kell megjöttek...
:arrow:

majd igyekszem visszaolvasni, reagálni..

Ja a lagzizókank jó bulizást!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mi általában 3-4000 ft-osat veszünk a Deichmannban, még nem volt vele baj. Igaz, R. eléggé kíméli a cipőit :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, szerintem eléírom, hogy OFF (és aztán ON), akkor könnyebb lesz kikerülni az oktatási témákat annak, akit nem érdekel ;-)

Tehát: OFF
Akkor nem ugyanazt mondtuk mégsem, tehát szerintem a BA is diplomának számít, tehát elvileg utána posztgrad vagy, de ezt csak tippelem, nem olvastam, de ezt is megkérdezem majd kollegától.
Meg a "tanárszak külön szak, de egy szakdoga" témát is, de szerintem ez sem egységes, legalábbis rémlik, hogy egy ismerősömnek két szakdogát is írnia kellett (a főszakjára és a tanárira is). Csak kiderítjük lassan.
Nekem a pszichológia szak volt régi mániám, de nem vettek fel, most meg már anyagilag és időben sem bírnám. Dehát kellenek az álmok ugye, meg sose lehet tudni, tanulni jó, egyetemre járni lehet 50 évesen is. :lol:

Kaqk: én az "egy nagyot" jelentését találgattam sokáig, csak beindult a fantáziám, hogy vajon a mozizásra értetted vagy nem... na jó, viccelek. 8)

Kép
Kép
irina

Tettem képeket: :arrow:

Kép
Kép
irina

Off:

Hát, két szakdogát írnak, igen, a saját szakból meg tanárszakból is már, ha jól tudom. Itt legalább is :wink:
Ezt a posztgradot akkor tényleg nem tudom, jól megkavarták amúgy is ezzel az MA-val meg BA-val. :wink:
A fene essen beléjük. Tudja a halál kaszája, hogy hogy is van ez. De majd visszarázódok én is, teljesen kiestem már ezalatt a pár év alatt.

Én ha törik, ha szakad, antropológus leszek még. Na nem azért, mert annyira lehet belőle profitálni. Évek óta erről álmodozom :wink:

Kaqk, hirtelen én sem tudtam, hogy mit csináltatok olyan nagyon :lol: :lol:

Na, a lényeg, hogy jó volt az évforduló.

Mennem kell, pakolom éppen a cuccokat. :arrow:

Kép
vindolanda

Jaj, Kaqk, vastag betűvel akartalak írni, nem kicsivel :oops:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Ádónak nagyon sok boldog szülinapot!!

Kép

Kép
agica1126

:lol: :lol: :lol: :lol:
huh mindig ezt csinálja velem a számítógép valahogy kijelőlődik éás törlődik egy egy rész.ezért kellene visszaolvasni! :oops: :oops:
biztos hozzáérek az egérpadhoz...vagy nem tudom :shock: :?

helyesen: moziztunk, vacsiztunk, beszélgettünk egy nagyot..már régen nm tudtunk beszélgetni..mert emma folyton ott van és nem nagyon hagyja hogy beszéljünk..túlbeszél minket....

Emma hazajött..megint kijött egy dudor a kezés...utánna néztem a aprómagvasok okzohatnak csalánkiütést. rengeteg feketeszedret, málnát eszik..szedret lekvárként is majdnem minden nap eszik..na ezt visszafogjuk..

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Hát én tutira nem beszélgetésre gondoltam... :lol:
Kiütés: :(

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli már megint nem akar aludni... :?
Pedig én is pihiznék egyet... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, remélem, azért pihentek egyet :wink:

Mi lassan öltözünk, fél négyre Miskolcon kell lennünk, és még tescózunk és mekizünk előtte.
Gábor festett, most mosakszik ki. Én bepakoltam mindent. Rugó végre leült a fenekére enni és Mézga Gézát nézni.

Tiszta festék ő is.

Holnap jövök, gondoljatok ránk, hogy az út jól sikerüljön :!:

Szép hétvégét, V.

Kép
vindolanda

Vindo, jó utat, gondolunk Rátok! És jó bulizást :D .

Regi, Pankával is balhézni kellett, hogy aludjon végre :? , aztán 2 perc után elaludt...Nem hagyhatok, hogy ne aludjon, mert akkor 5-6 körül kiüti magát, és cseszhetem az esti alvást...

Kaqk, hát én sem nagy beszélgetésre gondoltam, amit Emma mellett nem lehet :lol: :lol: :lol: :oops: ...

Ha felkel Panka, mi is elmegyünk "bulizni", városi napokra.
dettyk

Jöttem megint.

Vindo: nagyon jó utat és mulatást Nektek, vigyázzatok!!! (Hú, az antropológia is nagyon jó. Hát majd egyszer, öregkorunkra... ;-)

Jaj, de restellem, de Emma és Bercó közös elbűvölő fotóit még meg sem dicsértem :oops: nagyon-nagyon édesek együtt (és külön is ;-))! Tisztára mint egy komoly randi 8)

Dettyk: szorítok a munkadolgokhoz is Nektek és persze Pankának a bölcsihez!

Áá, Ádi annyira vicces dolgokat hoz haza a bölcsiből (mármint szóban), valami "tik-tak jár az óra" kezdetű dalt, amihez mutogat is a kis dundi ujjaival, hogy tik-tak :lol: Meg időnként megfogja mjavascript:emoticon(':roll:')agát és azt mondja: "Tapintok!" :lol: :lol: :lol:
És reggel a következő épületes párbeszédünk volt:
Én: - Mit csinál a bagoly? [ti. a kisvakondos naptár egyik képén, olvas amúgy]
Ádi: Következik. Nagyon következik. :roll:
Hát jó :roll:

Kép
Kép
irina

mjavascript:emoticon('Rolling Eyes') = magát
Ki érti ezeket???

Kép
Kép
irina

Ezekről is akartam még írni Nektek:

Mesi: koszmó -- nekünk még mindig van kicsi, Ádinak masszív és vaskos koszmója volt, a kaparást utálta. Születése óta Babéval mossuk a fejét, de szerintem az csak max. a féken tartásra jó esetünkben. Ami segített jobbára, az a bőrgyógyász felírta spec. krém, de nem tudom, mi van benne, mert kódszámokon futott a gyógyszertárban. Nem tudom, Geginek mennyire erős a dolog, én néha, ha megizzadt Ádi, a körmömmel szedegettem le csíkokban, mert a kefét, fogkefét, kaparászást nem tűrte.

Fleur: mekkora Danika is már, gratulálok! :-)
Én aztán megértelek bölcsiügyben, semmi kivetnivalót nem találok abban, ha a várandós vagy újszülöttet gondozó kismama otthon van, a másik gyerek meg bölcsiben/oviban. Én már mindent a gyerektől teszek függővé, de azért azt is fontosnak tartom, hogy a további gyerekekre is jusson saját idő, ha megoldható.
Ádiról már írtam, hogy nemigen lehet itthon lekötni, a mai délelőttöt is végigrandalírozta a lakásban, játékezrek sem kötik le, az sem, ha melléülök, ő akkor érzi jól magát, ha nyüzsi van körötte, mint tegnap a szülinapján, meg jön a húgom, akit ritkábban lát, vagy a gyerekorvos, vagy a bölcsiben a babák. Nincs az az ötletem, ami tartósan lekötni, max. olyan, ami még sosem volt (pl. ma ültettem be először előre a kocsinkba, na azt nagyon élvezte). Ilyen és kész. Én hiába adok neki könyveket, ülök le mellé legózni, ezek max. 5-10 percre kötik le, ha egyáltalán. Folyton menne, ismerkedne, folyton újdonságot akar. Ezt meg ugye itthon elég nehéz megoldani. Ezért is gondolom, hogy mivel ilyen érdeklődő, neki a benti városi programok majd sokkal jobban be fognak jönni, mert itthon csak unottan rohangászik a kertben (a kikészített millió játék mellett is!). Ez van, el kell fogadnom. Tehát nekünk kész megváltás a bölcsi.

Kép
Kép
irina

lekötni = lekötné

Hát bocs a sok lekötni kifejezésért, nem valami stilisztikai remekmű az előbbi. :oops:

Kép
Kép
irina

Irinám nem stilisztikailag osztályozzuk ám a hozzászólásokat, sőt nem is helyesirásilag :wink:
Én is sokszor csak gyorsan legépelem amit akarok irni nektek, aztán már nincs idő visszaolvasni az irományt :roll:

OFF: utána néztem, hogy hogy is van ez sk: http://www.selyeuni.sk/pf/hu/oktatas/to ... epzes.html
igy, ilyesmi nem tudom van e Magyarországon esetleg? Már csak azért is, mert félek, hogy ha én ezt kint elvégezném, lehet nem fogadnák el itt :evil:

Ádid hatalmas foglalkozást igénylő emberke! Ez egyébként nagyon jó, mert ebből is láccik mennyire okos kis palánta:-) nekem Áron lesz ilyen szerintem. Nem igényli a rázást, ringatás, de beszélgetést :shock: Péterkét meg csak mindig ráztam, hogy ne orditson :evil: most meg úgy jól elvan magában, kéri, hogy tanitsan, szól ám, hogy : ÉM! TA ! ( anya tanuljunk)
VAn ez a lépésről lépésre sorozat, mindent felsorol már benne, számol, szinekek különböztet, mindent elmondat....

Anyu egyszer azt mondta neki, hogy buta Géza, na azóta ez megy:-) buta Géza, kérdezem ki a buta? Erre ő : GÉZA és okos: PÉPÖR :D

Ne csorgasd a nyálad, mert az... már mondja is, hogy buta:-)
Mondom neki, kérj bocsánatot Árontól: mondja, hogy bocs:-)
Mindenkinek köszön: Szia baba, szia apa:-)

Most már egyre jobban kommunikál:-) jaj már olyan jó, mert nincs értetlenség, értjük egymást!

Heni
KépKép
heni81

Heni, tündéri ez a Pépör! :-) Nagyon édes dolgokat mond! :-)
Megnéztem a linket, szerintem kérdezz rá telefonon vagy mélben, hogy pontosan milyen végzettséget igazoló papírt adnak nektek a 2 év után (egyébként tényleg jó az ára). De ha ők is Bolognában vannak, biztos konvertálható papír lesz (ha nem, akkor megy hogyan honosítható, hú, azt nem tudom, Mo-on hol foglalkoznak honosítással).

Kép
Kép
irina

Heni, Pépör, nagyon aranyos :lol: .
Erről jut eszembe, hogy Panka (aki még mindig alszik :shock: ), keményen "ö"-zik, mármint tájszólással beszél 8) . Pedig én is csak akkor, ha nagyon elengedem magam (mondjuk, ha borozom, ami ritkán fordul elő, és akkor sem a gyerekek előtt :wink: ). Bence sem beszélt soha "ö"-vel, úgyhogy fura, de aranyos :lol: ...Pl. azt mondja "megyök ki", "veszök kekszit", ami kőrösiesen nem helyes, mert megyek vagy mögyök, veszek vagy vöszök 8) . Ilyenkor javítom, de nem a "vöszök"-re :wink: .

Irina, jaj de aranyos lehet Ádi :lol: . Valami tikk-takkos nekem is rémlik :oops: . Szerintem Panka is sokkal jobban fogja magát társaságban érezni, mint itthon velem :roll: . Nagyon jó, hogy Ádi ilyen kis felfedező, bár biztosan nem könnyű Neked :D .
dettyk

Így ketyeg az óra, tik-tak jár,
Benne egy manócska és így kalapál.
Ám ha áll az óra, és nem jár,
alszik a manócska és nem kalapál.

A mozdulatokra rá lehet jönni, dallamot viszont nem tudok hozzá adni. :oops: :lol:
dmaggie

Alszik! 8) Én is aludtam egy kicsit! :)
Rá kellett csuknom az ajtót, mert ellenkezett... :? 1 percig se sírt, aztán mondtam neki, hogy alvás van (mérgesen), utána csend! :)

Szeli mostanában rákattant a sima építőkockára 5-6-ot is simán egymásra tesz, pedig ez egy kisebb fajta (még az árzuhanáson rendeltem anno)! :) Ügyes!
Mindig mondja, hogy "Anya, építsünk!"

Kép

Kép
regcsiken14

... és legtöbbször ablakot épít! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli is unatkozik sokszor itthon, hiába akarnék leülni vele játszani, ha olyanja van, akkor is unja, ha én játszok vele... :roll:
Ő vagy elvan egyedül, és teleaggatja magát szatyrokkal, táskákkal, telefonál, babakocsit tologat, rendezgeti a babát, vetkőzteti, takargatja. Vagy építőkockázik, ilyesmik. De ha nincs el itthon, akkor én hiába ülök le vele, olyankor menni kell, és nyüzsögni! :)

Még mindig alszik.

Kép

Kép
regcsiken14

REgi örülj, hogy alszik, nyomja őt biztos a front! Péterke is 1-4ig húzta:-)
Áron nem :( csinálni igy nem tudtam semmit :( :(

Heni
KépKép
heni81

Regi: nagyon ügyes Szeli az ablaképítéssel!
Na, nálunk ez az "elvan" ritka fehér holló! :-)

Henikém, megnéztem, Szlovákia a Bologna-rendszer tagja, tehát elvileg az ottani végzettség kompatibilis az itthonival (mivel Mo. is az). A bonyodalmat a (helyi) régi rendszerben végzettek (Te is az vagy még, azt hiszem) jelentik annyiban, hogy azok ugye nem BA-sként jönnek ki.
Egyébként ezt találtam az OM honlapján a tanárképzéssel kapcsolatban, az egyetemek ezekhez kell igazítsák a saját tanárképzésüket:
http://www.okm.gov.hu/main.php?folderID=1862&articleID=230597&ctag=articlelist&iid=1
Meg még ezt ajánlom:
http://www.felvi.hu/talalat?search=tan%C3%A1rk%C3%A9pz%C3%A9s&search_select=3

Kép
Kép
irina

Maggie-m, köszönöm, ez lehet az... még ennél szokta énekelni, hogy "nem érit utol Ádikát", de lehet, ha az már egy másik dal vége vagy szabad bölcsis költés vagy kitalálta. ;-)

Ja, amúgy azzal szórakozom, hogy mentegetem le folyamatosan a topikunkat, meg akarom őrizni a családi emlékek között, egy DVD-re ki fog férni, ha jól számoltam (kb. 4-500 kb/oldal). :-)

Kép
Kép
irina

érit = éri

Kép
Kép
irina

Ádinak nagyon boldog második szülinapot!!!

Na most ültem le de már mennem kell,nagysasszony sajtot követel :roll:
Talán később tudok jönni...

juba0

Jár a toronyóra bim bam bim abm
jár a falióra tiki taki tiki taki
a zsebóra azt kattogja tiki taki tiki taki :) alá Bartos Erika :)
http://www.annapetiesgergo.hu/ismert_gy ... onyora.htm
B. meg van érte őrülve :)
de Maggie félét tanítják bölcsiben :)

ma is vásároltam :) voltunk ismivel Gulliverben :) AAranykártyája van vettem csomó mindent előkészületek az adventi naptárhoz :) bakker több 100ezret el tudtam volna költeni ott :)

Kaqk!
én sem beszélgetésre gondoltam :) de h. egyre jár az eszünk csajok :)

Irina!
ott képek cukik :)

:arrow: fürdetés :)

KépKép
viranka

Irina! Az elmentett topikra lehet igényt tartanom? :oops:
Egyébként Ádid..... A kontextus a pincében van... és társai... Most is hangosan felnevettem, de úgy ,hogy azt hittem, a gyerekek felébrednek a szomszéd szobában. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No meg Pépör és az ö-ző Panka... :lol: :lol: :lol:

CSÚCS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Zsozsikám már olyanokat mond.... Tisztán énekli: Fújja a szél a fákat (ami nekem is úgy jön ki, hogy fújja szél a fákat), letöri az ágat, reccs.
Ha Geginek nekimegy, vagy nekünk, egyből mondja (de ezerszer egymás után): bocsi Gegi, bocsi, bocsi, bocsi Gegi. :D

De napok óta a Kisasszony néha az agyamra megy. :oops:
Legtöbbet használt szava a "nem", és természetesen mindenben segíteni akar, vagy maga akarja csinálni. Sok esetben oké, de azért ne kavargasson nekem a tűz fölött semmit.

No meg sikoltozik (az unokatesói csinálták, és még nem szokott le róla sajnos).

Ééés próbálgatja az erejét, ütöget. Na ez borzasztó. Meg hozzám vág dolgokat. Remélem ez is csak átmeneti.

Persze én is hibás vagyok, mert sokszor ülök a gép előtt a mei tai biznisz miatt, vagy fényképezek, vagy lógok a telefonon.
De mindig mondjuk nekik, hogy hagyjátok most anyát picit dolgozni, mert ebből veszünk házat nektek. 8)

Egyik nap kinyitotta a konyhafiókot, és elvágta az ujját egy késsel. Jött be, hogy "becsíptem". Picit vérzett, én meg elmagyaráztam neki, hogy na látod, ezért nem szabad a késsel játszani. NEm véletlenül mondjuk neked Apával! Azóta nem nyúl késhez.

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönöm a koszmós tanácsokat!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kaqk,Kolbi!
Emmának és Máténaknagyon boldog 2. szülinapot kívánunk :)

Irina!
csatlakozom Mesihez :) ha lehet én is igényt tartanék a topikra :) természetesen adok dvd-t :) bakker ez a felsőoktatási rendszer nekem kissé bonyinak tűnik így :oops:

[quote] írta:gy ketyeg az óra, tik-tak jár,
Benne egy manócska és így kalapál.
Ám ha áll az óra, és nem jár,
alszik a manócska és nem kalapál.

Mi kicsit másképp ismerjük az egyik sort :)
...
ha megáll az óra és nem jár
...
:arrow: tejbegrízt csinálni :)

KépKép
viranka

Boldog szülinapot Emma és Máté!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emmának és Máténak még sok boldog szülinapot kívánunk!

Lányok, ha nem baj, most csak élménybeszámolóval jövök :wink:
Sietek, a többiek még alszanak, de lakásban nagy a kupi. Mindenhol nyakkendők, öltönyök stb. És 11-re mennem kell az egyetemi évnyitóra :?
A fiúk még alszanak. De Rugó meg sem mosakodott, úgy dőlt ki. Életében először, mert én olyan kis lelkiismeretesen mosdatom minden nap :roll:

Szóval a lagzi helyszínéről. Az Avason volt. Gondolkodtam is, hogy itt a topikban milyen helyekre jártok esküvőkre (volt valami borhotel, meg x csillagos szálló...). Na, mi az avasi lakótelep kellős közepébe mentünk. Ami egyrészt jó volt, mert én eddig az Avasnak csak a körvonalait láttam, mikor Miskolcon jártam :roll: MOst meg ahogy ott kocsikáztunk benne, el is kavarodtunk még GPS-szel is, volt alkalmam megnézni.
POnt fél négyre értünk oda. Rugó persze nem aludt az úton, így várható volt, hogy nem bírja soká.
Persze elég nyűgös volt, mikor megérkeztünk. Nem is nagyon ismertünk senkit - akit ismertünk volna, az nem jött el :shock: Egyedül a volt albérlőnkkel tudtunk beszélni, aki a vőlegény öccse volt. De inkább csak tudtunk volna, mert Rugó szó szerint nem ült le egyetlen percre sem :shock: Fél négytől este kilencig megállás nélkül idejött-odament. A parkoló autókhoz, a lépcsőkhöz, az épület különböző részeit fedeztük fel, a portással kokettált, talált összecsukott pingpong asztalokat stb.
Ráadásul lenyűgözték a zenekar cuccait, és mikor nem figyeltünk, párszor odaosont az erősítőkhöz meg a kapcsolókhoz, és a power-gombot piszkálta volna.
A szertartást esély sem volt végigülni vele, a templomba meg nem is tudtuk elrángatni.
De mikor jött a vacsora, leült végül a fenekére, hogy egyen egy kicsit. Akkor meg elvarázsolta a sok pohár. Csak azt figyelte, hogy az emberek isznak. Elkezdett ő is, kb. fél liter vizet nyomott le egy kis felespohárból :lol:
Kilenc előtt kicsivel már állni sem volt energiája, így hát betettük a kocsiba, és indulás haza. Nagyon jól jöttünk, 10 után pár perccel már itthon is voltunk. Rugó nem ébredt fel arra, hogy tisztába tettem, átöltöztettem. Hajnalban a sok víznek meglett a böjtje, a pelenkája bemondta az unalmast. Átöltöztetés, visszaalszik rögtön.
Azóta sincs ébren 8)

MOst gyorsan reggelizek, aztán pakolok, majd fürdetem, etetem stb.

Délután tudok megint jönni.
Szép napot, V.

Bocs, hogy csak magunkról írtam.

Ja, és az új cipőjének azóta is nagyon örül. Mutogat a lábára, és mondja, hogy cicő, cicő.
De olyan halkan. Amikor halandzsázik, akkor meg úgy ordít, mint a veszedelem.

Kép
vindolanda

Helló, lányok!

EMMA ÉS MÁTÉ, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG TITEKET, DRÁGA SZÜLINAPOSOK!!!

Még egyszer mindenkinek nagyon köszönjük a szülinapos köszöntéseket! :-)
Szerintem volt Ádi előtt is szeptemberi baba, de nem tudom már, ki...

Mesi: "bocsi, Gegi" :lol: , jaj de cuki ez a Zsozsi! ;-)

Mesi, Viranka: a topik lementésében még csak a 180. oldalon tartok, szerintem eltart még pár hétig, de nagyon szívesen elküldöm a kész DVD-t. Talán fontos: Firefoxban mentem le sima "mentés másként" formában az oldalakat. Nyilván a Tickerek, avatarok egy része eltűnik, ill. csak nettel összekapcsolva jelenik meg. De a képek szerintem mind megjelennek. :-) Ha jó Nektek, szólok, amikor elkészültem, küldöm Mesinek a DVD-t, és onnan mehet tovább láncban, ha jó. Jó?

Kép
Kép
irina

Viranka: köszi a verset! ;-) Szerintem Ádi a "kalapál" részt költötte át "nem kapja el"-re v. valami hasonlóra ;-)

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?