A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Lassan az összes izületem bemondja az unalmast,eddig térd-boka,mostmár csatlakozott a csuklóm is.Még valami????Bocs hogy ennyit szenvedek......... :?

sutimano76

Bex,beindult az éjszakai műszak,hol vagy?????

sutimano76

Sziasztok!

Újra itt! Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat és Andinak, Sütinek, Madarnak a tájékoztatást! És külön köszi csajok a látogatást, nagyon örültem nektek. Bár ez biztos látszott! :wink:

Most tényleg nagyon önző leszek, mert képtelen vagyok visszaolvasni kerek 1 heti termést. :oops:

A lényeg, nagyon gratulálunk mi is Tiszéknek, Taranee-éknak, Manóéknak, Astridéknak, Scooperéknak, Vikiéknek, Szezsoéknak, Veráéknak, Vicgeréknek és Csunyeszkáéknak. Micsoda babaeső egy hét alatt! :lol: Kívánunk egészséget, boldogságot az összes családnak! :lol:

Rólunk röviden: Pont egy hete este 8kor a Columbo első szünetében kimentünk a konyhába fagyiért, amikor is azt éreztem, mintha valaki belülről jól hüvelyen vágott volna. Még kérdeztem is férjemet, hogy hallotta-e. Elmentem WCre és a nyákdugóm, szépen egyben távozott. Még gyorsan befaltam a fagyit, hogyha menni kell, az legyen az utolsó falatom. Aztán szép sorjában 10 perces fájásaim lettek, másfél órát vártunk, majd hívtuk Anyum, aki mire ideért, már inkább 8 percesek voltak a fájások. Robogás a kórházba, ahol már 5 percesek voltak. Megvizsgáltak és kiderült, hogy valamikor a burok is megrepedt, így antibiot is kaptam. Ekkor (éjjel 10kor) 2 ujjnyira voltam nyitva. Utána jött a várakozás, és nagyon hamar 3 percesek, amik már eléggé fájtak, de azért még elviseltem. Majd a beöntés után már nagyon fájt, felfektettek CTGre, ekkor 3 ujjnyi volt, így voltunk kb. éjféltől. Aztán közvetlen a kitolás előtt volt kb fél óra, amikor nem igazán tudtam kontrollálni magam. :oops: Aztán labdára rá, akkor teljesen kitágultam és 4 tolásból kibújt Máté. A kitolás már tökéletesen ment, tudtam koncentrálni arra, amit Astrid is írt, hogy segítsek Máténak kifelé igyekezni és ne a fájdalom uralkodjon rajtam. Utána még úgy magzatmázasan rámtették, nagyon megható volt. :lol: Utána kis pancsi, majd 2 órát együtt voltunk hármasban. Annyira hiányzott már ez az érzés régóta. :oops: És most megkaptam a sorstól.

A dokim nem volt már, pont előző éjjel ügyelt utoljára, de mivel a helyettes dokinak semmi tennivalója nem volt a gátmetszésen és a varráson kívül, így nem szerepe nem volt. Elégedett voltam vele. A szülésznőm viszont egy álom volt, jobbat senkinek sem kívánhatnék. Jól irányított, segített és végig nagy támogatást nyújtott.

Máté egy tündér. Pont úgy néz ki, mint anno Andris csak 800 grammal ducibban. Nagyon jó baba (még), eszik, alszik, nézelődik néhány percet. Andris viszont mióta elmentem a kórházba, azóta nagyon zaklatott. Sokat sírdogált, hisztizett mikor nem voltam itthon, mióta hazajöttünk, azóta is sokat tombol, elveszti a fejét. Látom mennyi feszültség gyűlt fel benne egy hét alatt, amitől nem tud máshogy megszabadulni. :cry: Mátét sokat szeretgeti, mesél neki, simogatja. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Sütikém, látom nem vagy bent a kórházban. :wink: Pedig ha jól látom szombat van. :lol: Bár, mi is ilyenkor vártuk anyum a 10 percesekkel, majd néhány órával később már gyarapodott a család, szóval még bármi lehet. :lol:

Mabe, Dorka: A képeket láttam, édesek a lányok! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Ritám,üdv újra itt....sajna nem hogy 10 percesek,de nem igazán van bármi is ami jelnek tekinthető,poci picit süllyedt,de még nem titanic.....mai kép a pic-en...

sutimano76

Helló!

Süti hallom hiányolsz. Nemsoká jövök, csak még olvasok. Meg dumálok egy kollégámmal.
bex13

Na, tettem fel 3 poc képet a pic-re :lol:

Rita, köszi a szüléstörténetet, örülök, hogy minden rendben van, és már otthon vagytok :)

Andris biztos nagyon szereti az öcsit, csak még furi lehet neki a helyzet, de ügyes kisfiú, biztos hamar visszaáll a régi rend.

Süti, remélem holnap már csak sms-t kapunk tőled :wink:
Vendég

Boboka,ari vagy ,de a holnap már nem az igazi.... :?

sutimano76

Itten vagyok, Andi nem jött még vissza?
Nekem nem volt jó napom. Egész nap sírhatnékom van. Nyákdugó nekem is távozóban, 2 kisebb darabjával találkoztam a nap folyamán. Fáradt vagyok, de aludni nem tudok. Délután próbáltam, de itt mellettünk a focipályán 4-5 gyerek akkora hangzavart csinált, mintha legalább 2 csapat lenne kinnt. Tegnap is ezt csinálták, mint akit nyúznak, úgy ordítanak... És ma megint... És ahhoz sem volt erőm, hogy kiszóljak nekik, hogy kuss legyen. Már veszekedni sincs kedvem... Nem akarok embereket látni.... és hallani sem. De ennek ellenére mentünk auchanba, a hasam és a derekam majd le szakadt.
Így most bocsi, hogy másra nem reagálok:

Csunyeszkának, Apukának gratulálok! Isten hozta az újabb ikerpárt!
bex13

Na,remek,úgy látszik már csak én őrizgetem itt a nyákdugómat??????Bex ,ha te is beelőzől,kiborulok!!!!

Hát nem hiába mondta édesapám,amibe jól be van rakva az ott marad.Ezekszerint Berni jól be lett rakva,mert az elején se volt épp biztos a dolog a hematóma miatt,mostmeg egyenesen ki se akar jönni!!!

Hát most betette a korai kelés a kaput,bocs de megyek mert hív az ágy.

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Nem szándékozom beelőzni! Nem rajtam múlik, elhiheted!
Jó éjt Neked is! És mindenkinek!
bex13

HellóHalló, vagyis inkább jóéjt mindenkinek:)

Csunyeszkáéknak Nagy gratula, kint vannak ők is, ÉLJEN ÉLJEN!!

Süti, nem szültél:( pedig lelkesen gondoltam Rád:D:D

szerintem én gyerekem is tök jól érzi bent magát, úgyh én is "virrasztok " veled..
szerintem úgy megijesztette a dokikám, h inkább bent marad.. holnap este jön vissza a hétvégéjéről..

Atrid, Rita, köszönjük a történetet , olyan jóó lehetett átélni :oops:

többiektől is várjuk:D

Bibi, ügyi vagy, le a kalappal..
tegnap én is ezt csináltam, aztán ma meg mintha semmit se csináltam volna.. apa beköltözött a konyhába :wink:

Anna, Te olyan ügyes vagy!!!minden rendben lesz!!

a dáthámtól nem látok ki a fejemből, s annyira elviselhetetlen, h csak naaa...brrrrrrrrrr
az 1 éves mosógépem meg bemondta az unalmast:(,
holnap jön a szerelő, ma a meleg felvonulás miatt nem jött:(( először meglepődtünk, h ok, ennyire nem kell tudnunk, de kiderült, h az egész városban dugó volt:D )

no, megyek én is, megpróbálok aludni :shock:

pupi Nektek!!

Kép

Kép
móka:)

Süti!

Még mindig igaz, hogy lehet nyákdugó nélkül is! :D És ha valakinek elment, az is várhat még akár heteket is...
Tudom, türelmetlen is vagy, de Berninek akkor jó kijönni, amikor akar.
És szerintem az is tök jó, hogy a babák közül csak 3 jött ki hamarabb, mint a 37. hét (azt nem tudom, Csunyeszka ikrei hogy érkeztek, de már ők is akörül lehettek).
Pihenj, pihenj, pihenj! Használd ki ezt az időt, mert utána nem biztos, hogy fogsz tudni... (Mit keresek én 1/4 6-kor a neten... :D:D)

Astrid

Kép
astrid

Jó reggelt hétalvó "Istennők"!
MIJEZAPANGÁÁÁÁS?????

Rita,de örülök nektek.Végre ti is otthon.Szegény Andris,na de érthető,de most már otthon vagy neki te,és biztos megnyugszik.Jöhet majd a képdömping :lol:

Süti,ahogy Astrid is írta,nyákdugesz nélkül is lehet szülni.

Astrid,tényleg Kép mit kerestél itt negyed 6-kor??? :lol: :lol: :lol:

Móka,csak nem antonovics antal mosogépszerelő Kép Vasárnap is van szerelő?

Bex,antiszoci?Nem baj.Ne is menj sehova,ha nem muszáj.Pihengess!

Boboka,aztaaa :shock: ,szép nagy Niki lak.

Én este arcra estem fürdés után.Fájogatott a hasam.Aztán elmúlt.Nem jósló volt,hanem megjövős érzés derékfájással fűszerezve.Aztán ugyanerre ébredtem hajnalban,de aztán abba maradt.6-kor pedig a szomszéd kutyák reggeli ébresztőjére keltem :twisted: Altatós kolbászt akarok :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Köszi,Astrid,hogy igyekszel tartani bennem a lelket....csakhát....éjszaka is voltak fura fájások,de végül nem lett semmi,hát most szerdáig nem is jönne jól,azért szeretnék a saját dokimnál szülni.
A nyákdugeszről,meg írtad hogy te sem taliztál vele.Tudom én.
Gondolom Dórababa keltett és ha már fönt vagy akkor benéztél ilyen korai órán??!!! :D

Móka,nem semmi csaj vagy,buli után még ide is beugrasz!!!Mosógépnek mi baja?????Ha csak nem centrifugál akkor tudok látatlanba is segíteni!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

sutimano76

Andi az éjjel én is ilyeneket produkáltam,kicsit meg is ijedtem!!!!

sutimano76

Berni meg folyamatosan a köldököm bal oldalán akar kijönni.........úgy veszít ...szétszakadok!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi az éjjel én is ilyeneket produkáltam,kicsit meg is ijedtem!!!!

Süti,én megmondom őszintén,drukkoltam,hogy esetleg beinduljon,de ezek szerint nem sok beleszólásom volt :lol:

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Kép
Vendég

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76erni meg folyamatosan a köldököm bal oldalán akar kijönni.........úgy veszít ...szétszakadok!!!!!!!!!

Kép
Vendég

[quote="mabe86"] írta:mabe86
[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76erni meg folyamatosan a köldököm bal oldalán akar kijönni.........úgy veszít ...szétszakadok!!!!!!!!!

Kép

Hát kb.

Andi,köszi a drukkot.....de.....ennyi,akkor majd csütörtökön talizunk....esetleg...

sutimano76

Na megyek szétszedem a babakocsit,remélem utána összetudjuk majd szerelni....... :? :lol: :lol:

sutimano76

Jó reggelt!
Olyan szép ez a reggel, süt a nap, ragyog minden, én meg legszívesebben visszafeküdnék. Nem érdekel az ebéd, se a templom, se a gyerekeim...

Bibi, tényleg nem semmi, amit csináltál, ami azt illeti én elküldtem volna az anyósomat étterembe ebédelni... Elég jó hely az ott a falu elején...

Én még kb. ott tartok, mint 10 napja, külső méhszáj 1 ujjnyira nyitva, méhszáj egész hátul (a kelkáposzta főzelék keményített be tegnap :roll: :evil: ), de már totál depressziós vagyok - hát még ha eszembe jut, hogy a 7. 21, a 8. meg 28 napot húzott rá. és hát ez a gyerek se nagyon készülődik még kifelé...

Örülök, ha ti jobban vagytok. Írjatok sokat, az itteni olvasás lazít el, még ha nagyon sok mindenre nem is reagálok...

Sok puszi nektek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jó reggelt!

Csunyeszka, hatalmas gratula a 2 babához!!

Andi, mégis előzni szeretnél! :wink:

Suti, szerintem te csak 17-én fogsz szülni, annyira kinézted annak idején azt a dátumot! :wink:

Rita, üdv otthon!!

Én élek és virulok! No fájás és keményedés, és gyönyörűen süt a nap! :D
Ja és tegnap előtt volt előtejem! :D

Kép
kata05

Imola nem semmi ez a kép...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kata,hát igen ezen én is elgondolkodtam,hogy lehet mégis kihúzom addig.Berni meg kész van tőlem,hogyha egyszer azt kértem akkot most mit változtatgatok má :roll: :wink: (De a 17.-e Bobokáé és Floranané,az enyim 21)

sutimano76

Hát ez a babakocsi se teljesen ruhátlanítható,berosálok,Na mindegy egy vizes szivaccsal megoldom valahogy!!!!!!!!

sutimano76

Suti, bocs, a 21.-e még messzebb van!! :lol: Nekem legkésőbb 19-én indítanak( bár annyira nem szeretném az indítást, mert annak császár a vége legtöbb esetben). Győzködöm a gyereket a szerdára! :lol:

Anna, 28 nap nem semmi ráhúzás.

Kép
kata05

ugye? És főleg a lelki terhe, hogy mikor lesz már vége, és mi lesz, ha mégis túlhordom és baja lesz? Nagyon rossz volt. És persze nem lett neki semmi baja, azon túl, hogy nagyon fáradt volt, 10/10-es volt az apgarja. Remélem, most annyira nem fog elhúzódni.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Jó reggelt!

Már számolni sem tudom, hányszor ébredek 1 éjszaka... Gondoltam rá, hogy táblát teszek ki és csak strigulákat húzok. :lol: :lol: :lol:
Móka mi van a náthával? Szedsz rá valamit?
Astrid, köszönjük a történetet és a mellékelt gyönyörű fotókat!
Rita neked is, a fagyis rész tetszett! Utolsó falat! :lol: Reméljük Andris hamar megnyugi!
Bibi, azért Te anyósod se semmi. :evil: Jól tetted, hogy elmentél aludni!
Süti várom a képet én is a verdáról. Megint szép napot válsztottál, kint a napon meg tud száradni.
Andi antiszoci? Teljesen már! :lol: :lol: De muszáj volt mennem, mert még poló kellett, bugyi ilyenek. Persze bugyit nem kaptam jó áron normálisat, a piacon nagyobb a választék... De a polónak örülök, mert 300 Ft/ db és tök jó anyaga van. Szülésznő azt mondta azt vigyünk a szüléshez, azt nem sajnáljuk majd kidobni. Így vettem 3-at, 1 páromé és marad nekem tartsiba is.
Anna ne érdekeljen senki, feküdj vissza! :wink: Erős csajok vagyunk, de mi sem bírunk mindent, ezt mindenkinek meg kell értenie!
Mabe, brutális ez a kép! :shock:
Kata, örülök, hogy Te jól vagy! :lol:
bex13

Kép
Vendég

Anna
28 nap???? Nem elszámolás volt ott????
Vendég

Nem, Imola, az annyi volt. Családi hagyomány, bár anya a fiúkat "csak" 23 nappal vitte tovább (igaz, az egyiket tényleg túlhordta). És köszi a képeslapot :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kata,Anna az indítást én is szeretném elkerülni........
Rövidnaciba azért elég hüvi volt,míg kiteregettem,remélem ha idesüt a nap kicsit jobb idő lesz!!!

sutimano76

28 nap túlhordás?????????? Majd lefordulok a székről!!!!!!!!!!!!!!!! Inkább maradok a 21-nél, legalább egyszerre nyögünk bele az éterbe Sütivel!! :lol: :lol: Csak már ott tartanánk!!

Rita!!! Köszönjük a szüléstörit, persze, hogy ezt is végigbőgtem! Olyan csodaszépeket írtok!!!!!!!!!!

Móka! Jobbulást kívánok!!!

Bex, mindenkit küldj el a fenébe, tegyél be egy jó sírva röhögős filmet és adj ki mindent magadból!!!! Nekem bejön, hátha...

Bibi! Én is ezt csináltam tegnap, kivéve a fincsi édességeket :? Nagyon jó idő volt a császkáláshoz.

Sajna Apa dolgozik :? Egyedül Csillagkapuzok :? így nem is az igazi!!! :? Nyüssssz :?

Kép
lili34

Úgy értem a szeptember 21-nél, nem a 21 nap túlhordásnál!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
lili34

Reméltem Lili,hogy dátumra hajazol,nem túl hordásra.Én együtt csillagkapuztam apával!!! :wink: De régen jobb volt mert akkor dél-1 körülig volt!!!

sutimano76

Vagyok én is, csak az olvasáson kívül más most nem megy. :oops:
Egyedül vagyok még kedd estig a lányokkal. Bár nem lehet okom a panaszra, alapvetően nagyon jól működnek. :)
Bár tegnap este Veronika 10-kor méltóztatott csak elaludni, így addig én sem aludtam, aztán meg 1 óra körül ébresztett és kb. félháromig társaságra vágyott. :roll: Jól esne most egy napközbeni alvás, de így, hogy Julcsi itthon van napközben, nem megy. Amíg Veronika alszik, igyekszem vele lenni, játszani, beszélgetni. Tegnap csináltunk is magunknak szabad 2 órát. Megvártuk, hogy Veronika elaludjon, aztán irány a cukrászda, sütiztünk (Sütikém, ne vedd személyeskedésnek), fagyiztunk és jókat beszélgettünk. Addig anyukám átjött és Ő figyelt Veronikára.

Köszönjük a megnyugtató szavakat a rajzokkal kapcsolatban. :)
Anna, igen Julcsi festményén van nap is. :) Mindjárt teszek fel egy másik festményt, amit szintén este készített. Szerintem nagyon jó színeket használt rajta és a közepén (ha nem látszana jól a fotón) egy szív van.

Kép

Ma mosás, vasalás, főzöcskézés, valamit sütni is szeretnék én is, és kint is kellene lennünk a levegőn, mert olyan nagyon szépen süt a nap. Szerintem majd elmegyünk hármasban sétálni. :)

Rita: üdv. otthon :) Andris: megértelek, Julcsi is nagyon érzékeny volt, de erről már váltottunk pár sort. Ha nem bánod, írok majd a tapasztaltaimról privit.

KépKép
KépKép
madar

Madar,ez is egy nagyon szép és színes fotó!!!!!!

sutimano76

Sziasztok.

Vagyok ám én is, csak most kimaradt (végre) az éjszakai bejelentkezés. Aludtam 10,5 órát egy megszakítással!!!! :lol: :lol: :lol: Olyan jó volt!! Már nagyon hiányzott.
Egyébként mostanában én is antiszoci vagyok. :? :? Még a telefont is kikapcsolom, mert nem bírom az olyan hívásokat, hogy: "na, megszültél már?" vagy: "Na, egyben vagy még?"..... és társai. A kikapcsolás nálam egy múló időszak,(máskor is volt már ilyen) de nekem néha jól esik. :oops: :oops:

CSUNYESZKÁNAK NAGY GRATULA AZ IKREK ÉRKEZÉSÉHEZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK NEKIK!!!

Egyébként Floranan sem jelentkezett már régóta. Tud Valaki valamit Róla?

Madár: Nagyon szééép a kép. Szép színes, és a színek is nagyon szépek rajta. Nekem nagyon tecc. :D :D

spickey

Azta Spickey 10.5 óra??????Én is akarok!!!!!Még ha megszakítással is!!!én örülök ha 8 óra megy,de az is csak úgy hogy 3-4 körül egy pisi és utána már csak félálomba,szóval mondjuk az első 4 óra ami rendes alvás!!!Most reggel is próbálkoztam,de nem megy az alvás,pedig régen gondom se volt vele,olyan simán visszaaludtam.......mostmeg......az én szervezetm aztán nagyon igyekszik felkészülni arra ha Berni nem hagyna aludni. :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Jó reggelt!

Nekem megint jó alvókám volt :oops:

Kb. fél kettőkor sikerült elaludnom és megint 11-ig húztam a lóbőrt 8)
Mondjuk lehet az is közrejátszik, hogy én még szedem a magne b6-ot és lehet attól is alszom ilyen jókat. A pisijáratok után is tök gyorsan megy a visszaalvás.

Aztán nehogy elkiabáljam... :roll:

Madar, nagyon szép időtök lesz a sétához ma hármasban :)
Julcsi élvezte a tegnapi cukit, + azt, hogy megint csak Ő volt anyával?

Astrid, akkor ezentúl majd, ha mindenhol meglesznek a babák nem éjjeli baglyok leszünk hanem hajnaliak?? :)

Én is nagyon antiszoci vagyok egyébként, már néha én is gondolkozok telefon kikapcson :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jónagyot!

Sikerült a nappaliban elaludnom,most ébredtem :oops: :oops: Most megittam a 10 órai tejeskávémat pár korpovittal,és asszem folytatom.NIncs erőm semmihez.Ha állok,nyom a gyerek.

Bex,bugyit,amit nem sajnálok,én is a piacon kaptam a kínaiaknál.A póló tényleg nem volt drága.

A 28 még gombócból is sok,nem hogy 28 nap túlhordás.Szabad ilyen sokáig bent hagyni a babát,függetlenül attól,hogy nem lett semmi baja?

Madar,a cukrászdázás nagyon jó ötlet volt.Szuperek vagytok.Tudom nem könnyű,de így biztos minden okés lesz Julcsival is.

spickey,éljen az alvás.Neked is nagy szükséged volt már erre.A telefonok nálam is elkezdődtek,de még csak családi szinten.Reggel a következő sms fogadott:Na?Van valami? :twisted:

Várom haza kamaszomat :oops: :lol: mert ugye bulizni ment tegnap.Állítólag már úton van.Ma semmit tevés,végre férjecske is itthon,bár alszik.3 napja 15 órákat dolgozik,hagyom pihenni.Délután elkapom a fiúkat egy kis fagyizásra,mert már nagyon ennék nekem valót.Az lesz az uzsi :lol:

Kép
v.andi

Szép vasárnapot mindenkinek!

Jelentem vagyok én is, de nagyon morci vagyok.....gyerekeket leküldtem a játszóra apával én meg nekiálltam takarítani, felmosni, stb.
Mai vizsgálat szerint sem készülődik itt semmi. Már nem is türelmetlen vagyok, hanem szinte közömbös. Már elegem van a várakozásból, ugyanakkor azt szeretném, ha magától indulna be a szülés és nem indításra. Apát holnap elküldöm dolgozni,igaz 1 óra az út a melóhelyre, de már luxus, hogy 2 hete itthon dekkol.....szabi meg fogy rendesen.

Kép
arvaerika

Már a vonalzóm is lejárt, így inkább levettem :cry:
arvaerika

Erika, sajnálom, hogy ilyen rossz a hangulatod :cry:

Már minden otthoni praktikát bevetettetek az ügy érdekében :?: :wink:
Vendég

Hahó!

Itt vagyok, megvagyok, egyben! Köszi Spckey az érdeklődést!! Csak én is csatlakoztam az antiszocik táborába :? :shock: A telót néha meg sem nézem, ha csörög... (sms-t nézek!) naponta 1-2x olvaslak ám titeket, csak nincs erőm/agyam/türelmem írni... egész nap álomkórós vagyok, 5 percenként járok pisss... aludni még egész jól megy éjjel, kb max 1-2x kelek fel, tegnap is 11 után keltem. Nyűgös nyűgös nyűgös........
Tegnap késő este Apa csinált nekem tejberizst, az jót tett...

10,5 óra alvás, király!!!

Szüléstörténetek! :cry: :cry:

Én érzem, hogy 15-e után érkezik Ebano, semmi jele egyelőre,, h jönni akarna (azta, na most jól bordán rúgott, biztos, h anya, majd én eldöntöm, oké??) Szóval, semmi jel és no nyákdugesz... Úgyhogy ne aggódjanak, akik sereghajtónak érzik magukat, én is esélyes vagyok!

Holnap megyek az anesztesre, Móka, azért megyek, hogy tájékozódjak, asszem Boboka írta is neked (tényleg, Boboka, összefutunk akkor, ugye??), utána UH a dokival. Ha lesz erőm, délután lenézek a gyerekorvoshoz, megismerkedni. Szóval progi az lesz bőven.

Anna, 28 az nem semmi!! Ne idegeskedj, relax!!

Mabe, animáció durva :shock:

Madar, de jó, h mentek Julcsival!!

Andi, fagyizás szimpi!! Nekem 28 is jöhet :lol:

Ennyire emlékszem, sorry!!

Próbálok írni később!!! Szép napos vasárnapot!! Itt hüvibb van, de napos, juhéééé!

floranan

Erika, simi simi, ne legyél morci! Elhiszem, h már szeretnéd kinn látni a babót, de biztosan jó oka van rá, hogy várat!!!

Laptető enyim??!!

floranan

Bobóka!

Már a praktikák sem érdekelnek..... :cry: szerintem a doki vizsgálatkor pillanatragasztóval kente oda a gyerkőcöt, azért nem akar kijönni.....
arvaerika

Erika, tudom, hogy tudod, de két hét +, ugyanúgy rendben van, mint 2 hét -. :wink: Egy csomóan szültek előbb, hát mi ketten később fogunk. Na és aztán? Nekünk meg a babánknak így jó (apák, testvérek, többiek már más kérdés) :)

Flora, én is hiperundok vagyok és annyit tudnék, aludni, hogy nna.

Jó fagyizást! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?