A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi, Verus, persze ha csak Ti ketten kéritek, akkor mindkettőtöknek küldöm a DVD-t majd ;-)

Vindo: nagyon jól mulattam a beszámolódon. A lakótelepközepi esküvő meg külön felcsigázott, még nem láttam ilyet. ;-) Rugó tündéri lehetett, ahogy mozgásban tartott mindenkit :-) Na nálunk ez okozta a nyaralás alatti gondokat részben (mármint Ádi folyamatos mehetnékje), mert ne adj isten, az ember a szabija alatt néha le akar ülni egy padra. Meg amúgy is. :lol:

Kép
Kép
irina

Nagy ésszel rájöttem, h vsz-leg többeket érdekelni fog a lementett topik, ezért, ha elfogadjátok, legyen így: én elküldöm első körben Mesinek és Verának a DVD-t, és aztán ők továbbküldik valakinek és így tovább. Tervek szerit a 800. oldalig lesz meg. Aztán jussuk el 1600-ig, és újabb mentés lesz szükséges ;-))

Én amúgy nem írtam, csak pár oldal babanaplót, meg Ádi néhány aranyköpését, úgyhogy nekem ez a topik az emlék a terhességről és Ádi első éveiről, meg remélhetőleg még igen sokról :D

Kép
Kép
irina

Isten éltessen Máté!!!

Köszönjük a köszöntéseket a kis királylányunk nevében!

visszaolvasni nem tudok..csak 1-2 szösszenet:

koronát kapott emma( házi készítésű) és ma Ő a királylány...

elment megnézni magát a tükörben...forog jobra balra, illegeti magát..egyszer csak megszólal: " a királynak csorog " ( az orra)

SEDATIF Pc: segítsen aki használta hogyan adagoltátok..Emma mióta egyfolytában mondj, egy hete beszél álmában, felriad.....nem tudja ezért magát kipihenni...dolgozza fel az új dolgokat,

na megyek is ...a torta kész.:-) ajándékát készítjük elő meg csinálk egy kis előételt a bográcsoks kaja előttre.

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog születésnapot az ünnepelteknek! :D

Ezek az aranyköpések.. nagyon jók :)

Zsófi is olyan kis vicces néha :)

Tegnap megütötte Fruzsit, aztán odament hozzá, és mondta neki, hogy "Bocsánat Fruzsi, nem akartam!"

Meg az Ákombákomot úgy énekli, hogy:
Egyszer régen az irkámon, született egy baba :lol:

Ha apa vezet, mindig mondja neki, hogy lassan apa! Aztán ma jöttünk haza, jött egy éles kanyar, Zsófi rámszólt, hogy anya, kapaszkodj :lol:

Pénteken is jöttünk haza, Zsófi szerette volna Fruzsi maciját, de Fruzsi sírt, mondtuk Zsófinak, hogy majd ha elaludt Fruzsi megkaphatja. Fruzsi egyszer csak elhallgatott egy pillanatra, Zsófi rögtön letámadt minket: "Alszik Fruzsi, kérem a macit!" :)

És pár kép tegnapról :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Panndi: Zsófi egy tündér (a ruha, a koszorú meg minden!), mind gyönyörűek vagytok!

Mesi: ebben a Te neved is felsejlik a hordozókendők kapcsán, csak azért linkelem be:
http://mamami.hu/forum/showthread.php?t=1665&page=80

Kép
Kép
irina

Panndi, tényleg szépek vagytok, meg a helyszín is jó lehetett! Egyem Zsófi kis husi karjait:)

Én ilyen kis takaros képeket nem tudok feltenni :D Bár a múlt havi paneltűz ablakaira rá lehetett látni :roll:
Amúgy nem is csináltunk képeket :roll:

Jövő héten újabb lagzi lesz :shock:

Kaqk, jó étvágyat :!:

Nálunk nem lesz torta. Rugó nem eszi meg, mi meg nem szeretjük :roll:

Babanapló: hát, én kaptam egyet annak idején, de nem írtam bele semmit.
Amire emlékszem, hogy az első karácsonykor hazamentünk, és Rugó keresztben kukacmozgásban átmászott az ágyon. Már akkor sem tudott megülni a hátsóján. Amikor elkezdte mondani, hogy ede, akkor egy éves volt. Járni meg 14 hónaposan járt először.
Hát, ennyiben ki is merül a tudományom.

De a babanet lementése tuti ötlet.
Mondjuk én csak későn csatlakoztam, így Rugó első hónapjait már ez sem menti meg a feledéstől :roll:

Gáborral ma fasírtban vagyunk. Az évnyitó alatt ő volt Rugóval, és elfelejtette megetetni (reggelizni sem reggelizett). Aztán már nagyon nyűgött, mikor találkoztunk. És persze én voltam a hibás, mert nem írtam fel, hogy enni is kell neki adni :shock:
(Bevásárlócetlit csináltam neki a Tescoba. Persze az elsőt elhagyta, a második megmaradt nála.) Hát igen, szólni mertem, hogy hova tette az eszét, hogy nem ad neki enni, mikor ott egy csomó büfé a Tescoban. Ja, és vele együtt reggelizett Rugó, vagyis inkább nem reggelizett, mert kakaón kívül nem kért semmit.

Szóval most mosolyszünet van :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Nagyon sok boldog születésnapot Máténak és Emmának

Panndi nagyon csini a kis koszorúslány :lol: :lol:

Vindo jó sokáig bírta Rugó alvás nélkül!
Gábor nem semmi :? Z-nek legalább azt nem kell kicetliznem, hogy a gyereket etesd meg :roll:
Minden mást igen :)

Ehhez a témához én nem nagyon tudok hozzászólni :roll:

Irina babanet lementése szuper ötelt :lol:

Nem tudom már ki írta, hogy "nem" korszak van náluk :roll:
Nos nálunk is. Tombol. Minden nem és kiabál, ordít, veszekszik, dühöng, fetreng, sír, rúg. Felváltva. Ma hajnal 3-5-ig is ezt csinálta. Mert rájött, hogy fent alszik a szobájába és úgy döntött le akar jönni a nappaliba. Nagyon nehéz vele. Néha már elszakad a cérna és rászólok hangosan (kiabálok) mert már nem bírom. Aztán meg elvonulok sírni mert rossz anyának érzem magam. Kb. 1 hete tart ez az időszak de már nagyon várom a végét :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, Rugó ugyan nem beszél túlságosan, szóval nem tudja mondani, hogy nem, de egy két-három hónapig problémás volt vele. pl. bevásárlóközpontokban. Mert mindent csinálni akart, ha elhúztam onnan vagy rászóltam, akkor nagy hiszti volt :shock:
Aztán meg egyik héten arra lettünk figyelmesek, hogy simán vásároltunk. És ki lehetett szedni a bébitaxiból is. Kicsit beszélni kell a lelkére, de kiszáll. Meg nem akarja egymagában tologatni a hatalmas kosarakat :roll:
Szóval nálunk csak úgy elkezdett javulni magától a dolog :roll:

Szerencsére. De remélem, nem kiabáltam el semmit.

Sajnos nála már az az alap, hogy nem alszik napközben kb. egy hónapja :roll:
Most is fenn van, semmi baja, nem is ásít. Kilenc körül kelt :roll:

Cetlik: hát, már azt hittem, csak nálunk megy ez így :roll:
Első reggel, mikor nélkülem indultak el, a fésülködéstől a fogmosásig mindent ki kellett írnom, és a szekrény oldalára tettem.

Hú, de sokat beszéltem magunkról.

Megyek is enni :arrow:

Kép
vindolanda

Emmának és Máténak boldog szülinapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Emmának és Máténak boldog szülinapot!

Vindo, mi igazi házi sátras lagzikban voltunk, bár a tavaly májusi azok között 5*-osnak számíthatott pincérekkel és tüzijátékkal 8) .

L.Móni, nálunk tombol a "nem" és a "nem akarom" korszak :? .
Mondjuk ezzel kapcsolatban volt egy aranyos párbeszédünk, mikor majd' bepisiltem Pankának a röhögéstől: Domi, a szomszéd ovis kisfiú.
-Hol van a Domi?
-Oviban.
-Én is mehetök?
-Nem, te még kicsi vagy. A kicsik bölcsibe mennek.
Nagytoppantás:
-Nem akajok kicsi lenni!!!!
Hát erre köpni-nyelni nem tudtam :lol: :lol: :lol: .
Ne viccelj Móni, dehogy vagy rossz anya, sőőőt :D .

Babanapló, Bencénél még mindent felírtam, Pankánál szinte semmit :oops: . Úgyhogy a babanet lementését szuper ötletnek tartom Irina, átírásra majd én is feliratkozom. Ez a mi babanaplónk is :D .

Panndi, nagyon szépek vagytok, Zsófi pedig tényleg egy gyönyörű kis tündér. Nekem a Bóbitát is eszembe jutatta, vszínűleg a fejdísz miatt :D .

Mesi, tündéri lehet a bocsánatot kérő Zsófi is :lol: .

Mi tegnap voltunk városi napokon, de nem volt nagy élmény. Nem tudom, én vagyok-e skót, de azt hittem, rosszul látok, mikor egy körhintáért, horgászatért 500 ft-ot elkértek volna :shock: (egyébként ugyanolyan körhinta 3 hete a lovas napokon 300 ft volt :evil: . Végül találtunk egy kis vonatot, ami vitt minket egy kört a városban 300 ft/főért. Nagyon aranyos volt és ennek legalább értelme is volt :oops: . Bocsánat, lehet, hogy én meg ezért vagyok rossz anya, de hülyeségekre útálok ennyi pénzt kiadni: egy max. 5 perces körhintázás :? ...
Képek elég vacakul sikerültek, de ez volt a kisvonat:
Kép Kép Kép Kép
Megyek, reggel korán kelünk, Bencének templommal kezdődik a hét, Pankával pedig 9-re megyünk a bölcsibe. Kíváncsi leszek :D .
dettyk

Dettyk, a lényeg, hogy vonatoztatok egy jót :wink:
KÖrhinta - hát, nem vagyok tisztában az árakkal, de ha korábban 300 ft volt, akkor szégyelljék magukat :?
A gyerekek aranyosak, mint mindig :D

Majd tudósíts, Pankával mi volt a bölcsiben :!:

Na, hát nekem a saját lagzim fele is sátras volt (Gáborék falujában) 250-300 fővel :shock: :? Egy életre elegem lett belőlük :roll: A másik fele vendéglős volt 45 fővel, az volt az én családom.
Nézni még hagyján ezeket, bár szerintem jl szórakozni ezekben csak részegen lehet:roll:
Vagyis én nem szeretem az efféle lagzikat, soha nem is szerettem. A sátras lagzi minden "kellékével" el voltunk látva anno: egy órás menyasszonytánccal, beöltöző fiatalokkal, cukor-evéssel, tányér-töréssel stb.

Kép
vindolanda

Halihó ismét,
Móni, Vindo: hát ez komoly, hogy mindent fel kell írni... :?

Mesi, Móni, kitartást a csajokkal, ez a nem-korszak tényleg rémes. Ádinál is van, folyamatosan, csak néha jobb, néha alig kibírható. És még ami az agyamra megy, a nyüszizés. Reggeltől estig. Ezt a bölcsiben és másutt és másnál v. ha valaki nálunk van, nem csinálja, de amúgy mindig. Teljesen ok nélküli, így kér inni, így közöl valamit, alapból úgy, mintha úgysem teljesítenénk. Nekem meg már a reggeli alaphangulatomat ez jól belövi :-(

Dettyk: borzasztó cukker Pankusz! :-) A "fura" ö-zéshez akartam írni, hogy amennyire tudom, a kicsik most próbálgatják ugye levenni az anyanyelvük mindenféle szabályait, és ez amúgy sem egyszerű, de főleg ha még több nyelvváltozatot hallanak odahaza, ill. a szűkebb környezetükben (tehát pl. az ö-zőst és a nem ö-zőst), akkor azt simán keverhetik, majd letisztul, ill. kialakul, hogy melyiket milyen mértékben és hol használják. Ádi is használja a szüleim dunántúli nyelvjárásának egyes elemeit (én is sokat, és én többet, mint ő fog, ez így megy, generációnként egyre kevesebbet vesznek át az alapnyelvjárásból, ha amúgy más a közeg), pl. szöllö (és nem szőlő ejtés), a dunántúliak nyújtják az ll-eket sok helyütt. A barátnőm (szintén nyelvész) mondta, hogy de fura, az ő kisfia meg nem ikesen ragoz bizonyos alakokat, holott ők és a nagymama is ikesen ragoz (na ja, de a másik nagyszülőpár nem!). Bocs, hosszú lett.

BABANAPLÓT: szólok, ha kész a mentés, indítom majd az 1. kört és mindenkihez el fog jutni az anyag. Azért is kezdtem el menteni, mert egy idő után archiválódnak topikok itt, és ott, ha jól rémlik, képek már nincsenek meg, se avatarok, se gifek, én meg nem akarom, hogy ezek az emlékek elvesszenek. Nosztalgiázó fajta vagyok, az biztos.:-)

Megyek odaátra is, mindenkinek szép estét és jó éjszakát!

Kép
Kép
irina

Ui. vki kérdezte (lehet, h amott), honnan volt a torta: Nándori Cukrászda a Boráros térnél Bp-en. Innen volt az esküvői tortánk is. Elég húzósak, de isteniek a süteményeik, majdnem mint a Szamos cukrászdákban. Itt a közelben csak műízű sütiket csinálnak sajnos a cukikban.

Kép
Kép
irina

Szóval jól szórakozni ezekben csak részegen lehet :roll:

Ez a javított verzió.

Megyek altatni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Boldog Szülinapot Emmának és Máténak!!

Hoztám pár képet Petráról. :oops: Kép
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
agica1126

Holnap viszem Petrut szemészeti kontrollra és megpróbálom kitöltetni a családi pótlékos papírt. Remélem sikerülni fog. :roll:

Már több mint egy hete száraz pelussal kelünk reggel ( a délutáni alvásokhoz meg már nem is használunk pelust) ezért tegnap éjjel megpróbáltam pelus nélkül letenni és eddig az ágyába de most köztünk aludt el persze :roll: arra ébredtem hogy vizes a hálóingem :oops: Nem jött be a tervem :oops: Ágyat húztam átöltöztünk mindketten és átmentem a kanapéra mert csak az én helyemn lett pisis apa meg sem mozdult úgy rántottam ki alóla a lepedőt 8) :oops:

Kaqk meg természetesen aki tudja ti mennyit vártatok mig nem adtatok rájuk éjjelre pelust?

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Petra még mindig nagyon szép!

Irina, milyen babanaplóról van szó, én lemaradtam :?
Vendég

Regina nagyon sok boldog névnapot

Dettyk biztos minden rendben lesz az oviban :lol:
A vonatozás szuper lehetett :lol: A körhintáért én is sokallom az 500 ft-ot :shock:
Nem akajok kicsi lenni :lol: :lol: :lol:
és szuper anya vagy!

Ágica Petra nagyon szép, kis citrom evő csinibaba :lol:
Majd gyere mesélni mit mondtak a szemészeten!!!!
Az éjjeli pelust ne sürgesd szerintem. Nővéreméknél kb 3 hónap nappali szobatisztaság után lettek éjszakára is pelusmentesek. Majd jelzi Ő :roll:

Vindo cetlik itt is mindenhol, na meg telefonközelben kell lennem mert bármikor csöröghet, hogy mi hol van vagy mit, hogy kell csinálnia.
A vásárló cetlit rendszeresen itthon hagyja aztán meg velem veszekszik, hogy miért nem a táskájába raktam

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Panndi!
nagyon szépek vagytok :) az elsőn a tipikus Zsófi mosoly :) :) amelyiken meg csak ketten vagytok csúcs kép szerintem :)
Irina lementi a topikot és azt küldözgetjük körlevélként :)

Regina boldog névnapot :)

Dettyk!
nem csak te vagy skót :) én sem adtam volna annyi pénzt érte :)

Áh enyém férjem is csinál ilyen hülyeségeket :? pl. mergyünk vhová,kérem öltöztesse fela kőcőket,a cipőt nem adja rájuk,mert nem mondtam :shock: de megnyugtató nem csak az enyém ilyen logikusan gondolkó pasi :)

KépKép
viranka

JÓ reggelt!!

Már megint hétfő :evil: olyan gyorsan elmegy a hv, szinte észre sem vesszük.

Sok minden volt, pihenem még az eseményeket....majd leirom :arrow:

Dettyk egyébként ez már néha rablás amit elkérnek a hintákért!
Tudják, hogy a szülők mindent kifizetnek :evil:

Verus megjött a szomszédom képe! Köszi, de én egyébként azt hittem, hogy nekem küldesz képeket az élményparból, lehet kérni??? Gmailre?

Panndi, jaj de szépek voltatok!!!!!!!!!!!!

Vindo, jó kis sátras lagzi :wink: képeket rakhatsz :arrow:

Panndi amott olvastam a valami esküvői klippről, én is szivesen megnézném :D

Petra gyönyörű!

Heni
KépKép
heni81

Heni, klip igenis, mindjárt elérhetővé teszem :)

Voltunk ma oltáson, Fruzsi 70 cm és 6770 gramm :)
Vendég

Halihó :D !

Vindo, nem is volt sok józan ezekben a sátras lagzikban :wink: . Arrafelé (mármint Pilisen) sóevés van. Én nem vagyok oda ezekért a hagyományokért, a bolond menyasszonyt kimondottan fárasztónak tartom :? . Persze minden unalmas már, ha évente több ilyen "szertartáson" is részt vesz az ember. Én a saját lagzimat úgy terveztem (de már úgysem lesz), hogy egy zöld nadrágkosztümben megyek férjhez, és utána egy étteremben a kedvenc zenekarom fog játszani, mi pedig bulizunk egy jót :D . Hát ebbe P. családja biztosan nem ment volna bele, mert ott mindenki felül akarja múlni a másikat lagzi tekintetében (is).

Irina, köszi, én is így gondoltam, de mostmár hivatalos :wink: . Én is "ö"-ztem gyerekként otthon, de pl. az iskolában egyáltalán nem. Csak azért fura Pankánál, mert Bence soha nem hajlott rá :D .
Én is szeretek nosztalgiázni :roll: ...

Ágica, Petra gyönyörű kiscsaj :D ! Mi volt a kontrollon?
Panka egy hete nem pisil be éjjel, de én még nem merem megkockáztatni :oops: . Este mindig megbeszéljük, hogy jó lenne, ha reggel száraz lenne a pelus, és reggel mindig boldogan ébred, hogy nincsen pisi :D .

Cetlik, nem írok, mert figyelmen kívül hagyja őket. Nekem is telefonközelben kell inkább lennem. Bevásárláshoz mindig írok, itthon hagyja, hogy nem kell, és aztán a felét nem hozza annak, amit felírok :evil: ...

Panndi, Panka nem ilyen óvatos :roll: . Ha tötymörgünk egy kocsisor végén, kiabál: "Mennyé mááá, anya, mennyé, mennyéééé!" :lol:

Na, megjártuk a bölcsit. Kicsivel több, mint fél órát töltöttünk ott, a leendő csoportunkkal, kint az udvaron. Ugyanaz lesz a szobánk és az egyik gondozónk, aki Bencének is volt, a másik egy nagyon kedves(nek tűnő) nő, remélem, minden rendben lesz. Panka hamar oldódott, azonnal elment szétnézni, megkérdezte, motorozhat-e, felülhet-e a fajátékra stb. Nagyon sok hasonló korú kiscsaj van, már csoportosultak körülötte, ő pedig megmutatta a babáját és a táskáját :D . Nem volt semmi gond, de hazajönni nem akart, futottunk 1-2 kört a homokozó körül 8) . Rögtön kérdezte: máskor is eljövünk-e? Reméljük, ez egy hónap múlva is így lesz :P .
dettyk

Sziasztok !

Minden szülinaposnak sok boldogságot.

Mi is megjártuk a bölcsit.
Ádinak angyon tetszett. Már az első percben eltünt mellőlem játszott mindennel és rám se bagózott.
Gondozó nénikkel kokekttált nagyon aranyos volt és szólt az egyiknek, hogy sok a pisi a pelusba.
Mi kb 1,5 órát voltunk holnap fél órával többet maradhatunk.
Nálunk a bölcsibe 4 csoport van aminek mind egy nagy udvarra néz a szobája így ha kimennek az udvarra az összes gyerek egyhelyen játszik.
Az összes gondozó néni nagyon aranyos és kedves.
Remélem Ádi is értékeli majd, hogy télen nem bezárva kell itthon lennie hanem gyerekek között lehet egésznap.
Egyenlőre úgy indulunk neki, hogy egésznap maard aztán majd kiderül, hogy , hogy bírja.

Lépek mert kicsit dolgozom míg alszik aztán meg megyek pediküröshöz.

Puszi mindenkinek.

Ui.: képek fantasztikusak.
20200310173350

Regi, boldog névnapot!
Rugónak boldog szülinapot!
dettyk

Dettyk, Rugó nevében is köszönöm :wink:

Reginának boldog névnapot!!!

Mai napom: ébredés, összepakolás, irány a csana. Rugót leadom, el sem tudtam búcsúzni tőle, nem igényelte. Elment játszani.
Be Debrecenbe, a buszt éppen hogy elérem. Ott közlekedési igazgatóság, vizsgalap felvéve. Fornetti. Irány az okmányiroda. Nem kapok időpontot csak holnapra :?
Hirtelen ötlettől vezérelve vissza a buszmegállóba, irány Derecske. Buszozás. Séta az okmányirodáig. Nincs internet :? :? :?
Akkor legalább posta. Egy kedves néni ismeretlenül elvisz a postára. Útban az okmányiroda felé meglátok egy fodrászatot. Bemegyek, hajvágás... Nagyon jól esik, 1500 ft. Kedves lány, elkérem a telefonszámát. Okmányirodában továbbra sincs internet. Várok egy kicsit, majd irány haza.
Útközben meglátok egy játékboltot, ahol veszek Rugónak egy puha rücsilabdát, aminek hosszú szőre van :roll:
Épp elkapom a buszt, leszállok, hazagyalogolok.

G. mindjárt érkezik, együtt megyünk a postára (gyed, csp), felvesszük Rugót, majd egy tüzépre kell menni, hogy a házat be tudjuk színezni a héten.

Kellene rám szerelni egy kilométerórát :shock:

A jogosítványt így holnap tudom elintézni, akkorra van időpontom Db-ben. Apósom jön, vagy vigyáz Rugóra, vagy leadom megint a csanában.

Majd meglátom.

Kicsit kifáradtam :roll:

Dettyk, hát, tényleg nem csoda, hogy isznak, mint a kefekötő ezekben a lagzikban.
A miénk is azért volt két helyen, mert G, családja semmi kompromisszumkészséget nem mutatott. Egész este a domaházi szintetizátoros fiúk játszottak pl. :?

Panka akkor ügyes volt. Minden rendben lesz :!:

És ki lenne a kedvenc zenekarod?

Én még sem hívhattam meg a Cult-ot.

Megyek, megmosakszom, mire jön G. :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, a domaháziak amúgy is jobban nyomják, mint a Cult.

Kép
vindolanda

Gábor nem ér ide időre, így talpalhatok még egy órát a csanába és vissza.

Jaj, de jó :roll:

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Rugónak nagyon sok boldog születésnapot

nem semmi napod volt :lol:
Én a csanára szavazok :roll: Az lesz a jövőben egy biztos pont az életében. Még 1 évig biztos. Ott szeret és vannak játszótársai is. Szerintem :roll: De nem sok közöm van hozzá :oops:

Panndi megnéztem és édesek voltatok :lol: :lol:

Dettyk na látod :lol:
Nem csalódtam Pankában :wink:

Most ébredtünk fel 8) De kemény menet volt az altatás. A már korábban említett nem folyamatosan elhangzott, kicsit több mint 1 órát tartott. majd kidőlt 2.5 órára :D Én meg 3 körül mellébújtam és aludtam vele :lol:

:arrow: megyünk hamarosan Ileába vonatot venni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ileába= Ikeába :oops: :oops: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, jó vásárlást :wink: Gondolom, Grétának lesz a vonat:) Miféle?

Végül úgy döntöttem, hogy apósom majd elvisz minket az okmányirodába holnap, így nem kell elválnom Rugótól :D Időpontra megyek, a postán már a csekket befizettem, szerintem 20 perctől nem tart majd tovább a dolog.

Hazafelé a csanából kerültünk egyet, útba ejtettük Rugó kedvenc talponállóját, ahol nagyon jó paprikás halat sütnek. Vettem neki egy nagy adaggal körettel együtt, már be is lakott. Most az ágyban szuszog. Csinálok neki kakaót még 8)

Aztán odaadom a puha rücsit, meglátom, tetszik-e neki.

:arrow:

Kép
vindolanda

Na, mivel a színezőhabarcs vagy mi csak később lesz, nem tudni, jön-e holnap apósom.

Mégis csana :roll:

Nem írogatok itt magamban :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, hát nem a Depeche-re vagy a U2-ra gondoltam én sem, de még Kispálékra sem :wink: . Egy Albatrosz nevezetű helyi zenekar, aminek a dobosa most a Belmondo dobosa, az énekes-gitárosuk pedig a Harap énekes-gitárosa. 15 éves korom óta ők csinálják a legjobb bulikat itt, de sajnos egyéb elfoglaltságaik miatt már csak ritkán állnak össze nosztalgiázni :roll: .
Egy kis reklám a Harapnak 8) :
http://www.youtube.com/watch?v=mKT7mgZahF0
Egyébként a srác informatika tanárom volt a fősulin 8) .
dettyk

Bendegúz ( Rugó ) Isten éltessen születésnapodon!!!!

Sziasztok.
viszzaolvasni nem tudtam..majd később talán.

a szülinap csodás lett, az egész napunk csuda jó volt, együtt főztünk, sütöttünk, pakoltunk.

minden fini lett, a tortám is :wink: el is fogyott..lesznek képek is..
Rengeteg játékot kapott Emma azt sem tudta mihez forduljon. :lol:
Bölcsi: ma voltunk..hát Emma azonnal bevetette magát a játékba...hát én nem voltam meggyőzve..... :( kicsit több figyelmet vártam....de azt mondja a családom magas a mérce.. :oops:
Emma elaludt délben és nállam eltört a mécses..de Ő annyira szeretett ott lenni...nehéz elengedni....most azon vagyok hogy áthozzuk egy másik bölcsibe ahol Bercó is van..az nagyon közel lenne..meg kedvesem munkaheyléhez is...kár hogy nem ezt jelöltük meg elsőre. :cry: NA HÁTHA SIKERÜL áthozni....
:arrow: vacsizni
holnap hozok képeket és reagálok is

KépKép
kaqk
Debrecen

[b]Rugó!
nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

nem vagytok táblicskuba :(
B.nek torokgyuszija van :(
viszont a rendelőben mindenkit a -dokinénit is- elbűvölt h. tud fütyülni :) :) ezt a tudományát előbb tudta mint beszélni :)
megállapították Ő lesz a következő Hacki Tamás :)

KépKép
viranka

Dettyk, erre aztán lehetne ropni. De nem menyasszonyi ruhában, az biztos :wink:

Viranka: hú, én nem is tudtam, hogy Bálint fütyül :shock:
Csinálhatnál róla videót is, úgy megnézném :roll:

Kaqk, mi volt a baj pontosan a bölcsiben?
Szerintem örülj neki, hogy Emma jól érezte magát.

Az elején nekem is nehéz volt ott hagyni Rugót (pláne beszoktatás nélkül). Egyrészt szar érzés, másrészt meg büszke vagyok rá, mert stramm gyerek, és semmi baja. Egyelőre
:wink:

Jó éjt. Megyünk fürdeni, aztán remélem, elalszik.

Kép
vindolanda

Ja, Kaqk, a "szerintem"-et vedd ki az előző hozzászólásomból, félreérthető lett.

És ma kétszer is középiskolásnak néztek:O

Odasz..t a szoba közepére :shock: :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo Rugójának boldog szülinapot kiván Pépör és anyukája!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Na, kb. meghaltam. Pihenésre nem nagyon jut időm. Most is csak azért jöttem, hogy köszöntsek.

Emmának, Máténak, Rugónak sok boldogságot kívánok!
Regi, boldog névnapot!

Kaqk, bocsi! Holnap telózok és elmondom, hogy mi van.

Pusszancs mindenkinek!
dmaggie

Emmácskának, Rugó Bendegúznak sok-sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!

Gica

Kép
gica1

Boldog szülinapot Bendegúz!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Lizikének és Zitának nagyon sok boldog 2. születésnapot

Kaqk mi volt a baj a bölcsiben?
Az zavart, hogy Emmának annyira tetszett?
Képeket várjuk :D

Viranka jobbulást a nagyfiúnak+++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bongyiról tud valaki valamit? Nagyon eltünt :(

Meg Anikó80 is nagyon régen jelentkezett be :roll:

Anitja ti hogy vagytok?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok

Rugónak,Lizkónak és Zitának nagyon sok boldog szülinapot!

Megjártuk a szemészetet minden rendben van de jövőre újra kontroll. A papírt nem töltötték ki mert igaz hogy fejlődési rendellenesség de a lányom túl egészséges hozzá :) Ami persze nagyon jó hír de a szeme már soha nem fog változni ilyen marad.Azt mondta a doktornő hogy felnyithatná és összevarrhatná azta a részt de nagyobb kárt tenne mint hasznot.

Kép

Kép
agica1126

Vindo!
kérésed parancs :wink:
először is :)
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... uyEz8gWaMK
másodszor :)
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... MUmJDMXh5q

Lizit,Zitát s Dorkát(dotildi jó emlékszem?)
Isten éltesse sokáig :)

KépKép
viranka

Dorkának is boldog szülinapot!

Kép

Kép
agica1126

Lizinek, Zitának, Dorkának boldog szülinapot!!

Bölcsiben megint jó volt, most már együtt tízóraizott a többiekkel, megint nem akart hazajönni :D . Holnap már ott hagyom egy kis időre.
Volt egy tejfölszőke kisfiú, Panka odament hozzá, mikor jöttünk el, és köszönt, hogy "Szia Bálint!", Viranka :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Lizi, Zita és Dorka! Boldog szülinapot!

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Neveztem Zsozsikámat egy szépségversenyen. :oops:
Ha van kedvetek, szavazzatok rá! :D Jóóóóó????? :oops: :D

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... hp?id=8086

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi: Én megpróbáltam és azt írja hibás kód és a héten már szavaztam :shock: Pedig biztos hogy nem!

Kép

Kép
agica1126

Rugó, Lizi, Zita, boldog születésnapot :)

Mesi, szerezte Neked kéthónapos meitai babát, ha kell még, szólj és megbeszéljük :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?