Halihó

!
Vindo, nem is volt sok józan ezekben a sátras lagzikban

. Arrafelé (mármint Pilisen) sóevés van. Én nem vagyok oda ezekért a hagyományokért, a bolond menyasszonyt kimondottan fárasztónak tartom

. Persze minden unalmas már, ha évente több ilyen "szertartáson" is részt vesz az ember. Én a saját lagzimat úgy terveztem (de már úgysem lesz), hogy egy zöld nadrágkosztümben megyek férjhez, és utána egy étteremben a kedvenc zenekarom fog játszani, mi pedig bulizunk egy jót

. Hát ebbe P. családja biztosan nem ment volna bele, mert ott mindenki felül akarja múlni a másikat lagzi tekintetében (is).
Irina, köszi, én is így gondoltam, de mostmár hivatalos

. Én is "ö"-ztem gyerekként otthon, de pl. az iskolában egyáltalán nem. Csak azért fura Pankánál, mert Bence soha nem hajlott rá

.
Én is szeretek nosztalgiázni

...
Ágica, Petra gyönyörű kiscsaj

! Mi volt a kontrollon?
Panka egy hete nem pisil be éjjel, de én még nem merem megkockáztatni

. Este mindig megbeszéljük, hogy jó lenne, ha reggel száraz lenne a pelus, és reggel mindig boldogan ébred, hogy nincsen pisi

.
Cetlik, nem írok, mert figyelmen kívül hagyja őket. Nekem is telefonközelben kell inkább lennem. Bevásárláshoz mindig írok, itthon hagyja, hogy nem kell, és aztán a felét nem hozza annak, amit felírok

...
Panndi, Panka nem ilyen óvatos

. Ha tötymörgünk egy kocsisor végén, kiabál: "Mennyé mááá, anya, mennyé, mennyéééé!"
Na, megjártuk a bölcsit. Kicsivel több, mint fél órát töltöttünk ott, a leendő csoportunkkal, kint az udvaron. Ugyanaz lesz a szobánk és az egyik gondozónk, aki Bencének is volt, a másik egy nagyon kedves(nek tűnő) nő, remélem, minden rendben lesz. Panka hamar oldódott, azonnal elment szétnézni, megkérdezte, motorozhat-e, felülhet-e a fajátékra stb. Nagyon sok hasonló korú kiscsaj van, már csoportosultak körülötte, ő pedig megmutatta a babáját és a táskáját

. Nem volt semmi gond, de hazajönni nem akart, futottunk 1-2 kört a homokozó körül

. Rögtön kérdezte: máskor is eljövünk-e? Reméljük, ez egy hónap múlva is így lesz

.