Sziasztok!
Dia: tök jó, hogy még a WC-n is rám gondolsz!
A babakocsit próbáld megnézni valami nagykerben, ott biztos olcsóbb. Meg létezik apró (esztétikai) gyári hibás is (ha nem tudnád, lehet, hogy észre sem vennéd), amit sokkal olcsóbban adnak, mint az üzletben! Nem tudom milyen tipusút akarsz, de itt egy cim,ahol ROAN babakocsit árulnak, állitólag "olcsók". XV. Damjanich u. 64. (Szentmihályi úton
a Bergon -garázs- mellett)
Baba neme: akkor lehet, hogy a miénk is lány? Mert még a 20 hetesen sem tudták megmondani. Legközelebb majd jövö hét csütörtökön megyünk uh-ra, akkor ismét rákérdezek a "lényegre". Persze az sokkal fontosabb, hogy az egészsége rendben legyen. Ez nap mint nap eszembe jut, átfut az agyamon egy aggódó gondolat, de gyorsan kihessentem. Különben a most 12 éves "kislányom" sem mutogatta magát, a születéskor derült ki, hogy tulajdonképpen mi is van a lábai közt

!!
Györesz: Hát akkor Neked tényleg nem volt túl jó hétvégéd

, sajnálom. De majd annál jobb lesz a heted

, Csak igy optimistán... ! Különben rájöttem, hogy nekem is szokott keményedni a hasam (csak a szigetelés vastag, és mire rájöttem ....!) de eddig hál Istennek még nem volt fájdalmas. Csak inkább kellemetlen egy picit! Nem tudom Te irtad-e már, hogy hol tartasz a vásárlással? Vagy még nem foglaltkoztál ezzel? A legjobb apránként megvenni, mert egyrészt pénztárca kimélö

, másrészt meg sürün vásárolhatsz! Nem??
Sofka: Hát mi is valahogy igy gondolkodunk babakocsi ügyben. De még 1-2 helyen megnézzük, aztán eldöntjük. Igaz van idönk, de már ollllyan jó lenne, ha megvehetnénk.

Nagy kárt tennék a babában, ha (mózeskosár után, kb. félévesen) ültetném babakocsizás közben? Vagy akkor is még szüksége van a fekvésre, igaz? Föleg, ha elalszik.
Kata: nem túl drága, 11 e-re mondják, de remélem 9-10 körül meg tudnánk venni. De még ma is megyünk egy helyre, hátha...
Szóval nálatok férfiuralom lesz?? De Téged legalább több férfi is kényeztet egyszerre

!
<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Anikó 33 aug. 14. 3 Bence Bp/ Màv Kórház
Noémi 28 szept. 8. 1 Alex/ Heléna Bp/ Màv Kórház
Beszti 29 szept. 13. 3 Hanna Bp/ Màv Kórház
Momo 33 okt. 1. 3 Emese Bp/ Szent István K.
Liv 25 okt. 20. 1 Dávid/ Szonja Bp/ Kútvölgyi K.
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel/ (Emese) Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Tamás v. Dávid Bp./ Szent Imre K.
Györesz 27 okt. 30. 1 Norbi/Dorina Bp/ Kútvölgyi K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 34 nov. 9. 2 Róbert/Mariann Szeged/ Klinika
Kata 28 nov. 22. 2 ? Cegléd/ Toldi F. K.
Babar 28 dec. 14. 1 Dániel/ Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Csenge Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dániel/ Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Emese Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Tüni 28 jan. 6. 2 ? Bp/ Màv Kórház</pre>
HUUUU, mennyien vagyunk! De csak néhányan levelezünk, hol vannak a többiek???
Marica