A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Szia Gigi!
Igen,igen,légyszi ragd fel a képed!Kép
Én is fel tenném,ha nem lennék ilyen kövér.Kép
Megnéztem a neten azt a boltot,ahol lehet
kölcsönözni övterelőt.Igy nekem is lesz.Kép
Venni nem vennék,mert ritkán járok autóval.

MI Kispesten lakunk.Puszi,Irj,Dia.17+5Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hogy telt a hétvégétek ebben a remek idöben? A beigért 25 helyett felénk simán volt 30 fok, de legalább egy kicsit fujt a szél. A hétvége föbb történései összefoglalva 5 pontban:
1) Szombat reggel fodrászhoz mentem Kép, aki még mindig nem vette észre, hogy kismami vagyok. Igaz elég bö blúzban voltam, meg duci is vagyok, de szerintem már jól látszik! Hogy meg fog lepödni legközelebb (min. 1 hónap), ha nagy hassal meglát! Kép
2) Sikerült!!!! Kép Mármint hogy WC-re menni. Szombaton 2x is, igaz vasárnap meg nem. De annyira örültem! Kép Kávéztam, meg ettem egy kis cserit is.
3) Szombat du. átmentünk az Auchan-ba, Tescoba Kép. Már nagyon fentem rá a fogam, hogy végre veszek valami babaholmit, de végül marha nagy bevárárlást csaptunk Kép ! Az Auchanban vettem egy "kifogot", azaz Tetra fürdölepedö 700 Ft-körüli áron, a Tescoban meg 2 db kombidresszt 199/db áron. (Persze még jó néhány ezret elköltöttünk rohadt fontos dolgokra!Kép )
4) Vasárnap ebéd után bedinnyéztem Kép!
5) Este elmentünk babakocsit nézni Kép, ráadásul kiderült, hogy ismerös árulja. Ez is mózeskosaras, egyböl meg is tetszett mindkettönknek, mert szép szine van, elég stabilnak tünik. Aztán a sportrészinél kiderült, hogy azt nem lehet fektetni, csak ülös Kép. Ez egy kicsit elvette a kedvünket. Mi van, ha ut közben elalszik a bébi?? Igaz, hogy kb. csak 6 hónapos kortól használnánk a sportrészt, de akkor még nem ül stabilan! Most még azon témázunk a párommal, hogy elhozzuk, mert a téliesitett része nagyon klassz, aztán tavaszra megválunk töle! Ötleteket, véleményeket kérek!!!! Kép

Hogy vagytok? Remélem mindenkinél minden rendben!!

Marica
marica69

Szia Marica!
Nálunk szombaton a barátnőmék /TANDI/voltak
dumcsizni,vasárnap pedig a párommal elmentünk a
Mega Toysba.
Hááát,nem vagyok elájulva az üzlettől!Kép
A babakocsik se voltak nagy számok és elég
drágák.Kép50-125e-ig.

Én is dinnyéztem szombat-vasárnap.Kép
Szombaton úgy keltem,hogy megszültem a k...t a
wc-n.Rád gondoltam,hogy biztos te is igy szoktál
szenvedni.KépKép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

MArica, téli babának biztos nagyon jó a mózeskosaras felső. Mire nagyobb lesz és jön a jóidő, majd veszel neki egy könnyű, dönthető sportkocsit. A nagy meg mehet tovább, vagy beraktározhatod, hátha...

Dia, most látom, egy napra vagyunk kiírva. Legalább tudom, hol tart a terhesség, ha Téged figyellek. Mert így negyedszerre... hát elsikkadnak a dolgok kicsit. Babakocsit szerintem nem érdemes újonnan venni. Részben nem használják sokáig, részben meg legalább látszanak a lehetséges hibák, ha kéz alatt veszel. Meg aztán a megatoys, Brendon tényleg nagyon drága. Valahol a Lehel piac környékén volt régen babakocsis, nem agyonreklámozott, viszont normális árakon hozta ugyanazt, mint a nagyok. Érdemes kicsit körülnézni, mielőtt befektetsz. Aztán majd kialakulnak a dolgok.

Szép napot Nektek!

sofka
sofka

Szia Sofka!
Örülök,hogy egy idősek vagyunk.Kép
Te is szerdán mész a 18 hetes UH-ra?
Én már nagyon várom!Kép
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia, én holnap megyek. És kicsit izgatott vagyok. Két lányom van és egy fiam. Meg Négyeske. Lehet, hogy holnap este már többet tudok a nemek arányáról. Aztán persze nem biztos, a lányok annak idején szégyenlősek voltak. Meg ugye a lényeg az, hogy minden rendben legyen.
sofka

Szia Sofka!
Hááát,akkor ti jó sokan vagytok.KépKép
A lányok szégyenlősek????????
Akkor az enyém biztosan az.Kép
15.héten nem volt hajlandó megmutatni a nemét.
Igen a lényeg,hogy minden rendben legyen!
Hetente szoktam megnézni,de most már 3 hete nem
láttam,mert a dokim szabin van.KépKép
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Sajnos az én hétvégém nem telt valami fényesen. Mindenkivel összevesztem, sírtam és rengeteget keményedtem! Mostmár minden rendben! Sokat fekszek és így a hasam sem rakoncátlankodik!
Már nagyon várom a csütörtököt a 3D-s UH miatt! Nagyon szeretném tudni, hogy ki mocorog ennyire a hasamba!
Hétvégén találkoztam egy barátnőmmel aki 3 héttel előttem jár és meséltem neki, hogy mennyit mocorog a picurkám. Ő azt mondta, hogy az Ő babája azért nem ennyire aktív. Hát lehet, hogy ezért keményedek többet, mint más?

Marica!
örülök, hogy a kávé meg a cseri megtette a hatását! Mostmár legalább tudod, hogy mit kelle tenned, ha már máshogy nem megy!

Liv!
Ari vagy hogy miattam vársz, de nehogy ezért lecsússzál a felkészitőről! Nekem mostanába elég zűrös a kis életem és fogalmam sincs, hogy hogy alakul az augusztus, de azért nagyon szeretnék én is menni! Remélem menni fog!
Ha jól emlékszem Te szeredán mész UH-ra, ugye? Majd írj le mindent!

Mindenkinek puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Olyan rég láttam a táblázatunkat! Meg akartam nézni, hogy Livnek milyen babuci várható, mert elfelejtettem! Kisfiú?

Györesz 24+3

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Vasárnap a fiúk elmentek csavarogni,csak este jöttek haza.Na,gondoltam végre csend,nyugalom...erre 1 óra múlva nem találtam a helyem,csak bolyongtam a házban és olyan nagy volt a csend.
Szóval alig vártam,hogy hazajöjjenek!Kép
Holnap a fiam elmegy nyaralni pár napra a Anyukámékhoz.

Marica!
Nem hangzik rosszul a babakocsi,mennyi az ára?
Ha megfelelő,én is csatlakozom Sofka véleményéhez:később vehettek egy könnyű sportkocsit ami dönthető,Raulnál mi is így csináltuk.

Az én babám aztán nem volt szégyenlős az UH-on,úgy látszik igazi fiú!Kép

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kata
21+2
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,
nem tudok mas helyet ahol ovterelot lehet kolcsonozni (esetleg olcson venni)? CSutortokon indulnank nyaralni, viszont baromi messze van tolunk a Minimano, es a kisfiammal nem fogok tudni odaig eljutni. (Ferj meg ezerrel dolgozik Kép) Kép
Koszi,
Gombóc

ui. Sofka, vegre valami hir Rolad! Kép
gombóc

Szia Gombóc!
Én csak a Minimanó boltot tudom,ahol lehet kölcsönözni övterelőt.
De nézz be az ötletek topikba,talán van máshol is ilyen bolt.
Pusz,DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Szia DiaKép

Csináljuk úgy mint a gyerekek! Ha Te felrakod a képed akkor én is!!!KépKép Nálam nem lehetsz "csinosabb", mert én már olyan gusztustalan vagyok.....Kép Szegény férjem, bíztat, hogy nincs is akkora fejem, mint a fényképen. Mondjuk elég hü..e pi..a vagyok, mert öt évig kínlódtam, hogy legyen végre gyerekem erre most meg azon síránkozom, hogy milyen ronda vagyok. Na be is fejezem a kárálást. Végülis nem a Miss. Universe topicba írogatok. Szerencsére a dokim eddig nem nagyon foglalkozott azzal, hogy hány kilót híztam. Szerdán megyek hozzá. Remélem most sem lesz túl érdeklődő. 4D ultrahangra majd a 28. héten megyünk. Már alig várom, mert a 20. héten voltunk utoljára.
Mi Dunaharasztin lakunk. Soroksár után van közvetlen. Nem tudom mennyire vagy errefelé ismerős? Írjál!Kép

GyöreszKép
Neked mennyit mocorog a picinyed?? Nekem műsorozik reggel és főleg este. (van amikor délután is előkerülKép) De olyan még nem volt, hogy egyfolytában nyomatta volna. Remélem kint is ilyen nyugis baba lesz.
Próbalj meg nem idegeskedni!!!! Bár ma én is felkaptam a vízet. De próbálj meg tudatosan odafigyelni!!

Puszi nektek, Gigi 24+3

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia: tök jó, hogy még a WC-n is rám gondolsz! Kép
A babakocsit próbáld megnézni valami nagykerben, ott biztos olcsóbb. Meg létezik apró (esztétikai) gyári hibás is (ha nem tudnád, lehet, hogy észre sem vennéd), amit sokkal olcsóbban adnak, mint az üzletben! Nem tudom milyen tipusút akarsz, de itt egy cim,ahol ROAN babakocsit árulnak, állitólag "olcsók". XV. Damjanich u. 64. (Szentmihályi úton
a Bergon -garázs- mellett)

Baba neme: akkor lehet, hogy a miénk is lány? Mert még a 20 hetesen sem tudták megmondani. Legközelebb majd jövö hét csütörtökön megyünk uh-ra, akkor ismét rákérdezek a "lényegre". Persze az sokkal fontosabb, hogy az egészsége rendben legyen. Ez nap mint nap eszembe jut, átfut az agyamon egy aggódó gondolat, de gyorsan kihessentem. Különben a most 12 éves "kislányom" sem mutogatta magát, a születéskor derült ki, hogy tulajdonképpen mi is van a lábai közt Kép!!

Györesz: Hát akkor Neked tényleg nem volt túl jó hétvégéd Kép, sajnálom. De majd annál jobb lesz a heted Kép, Csak igy optimistán... ! Különben rájöttem, hogy nekem is szokott keményedni a hasam (csak a szigetelés vastag, és mire rájöttem ....!) de eddig hál Istennek még nem volt fájdalmas. Csak inkább kellemetlen egy picit! Nem tudom Te irtad-e már, hogy hol tartasz a vásárlással? Vagy még nem foglaltkoztál ezzel? A legjobb apránként megvenni, mert egyrészt pénztárca kimélö Kép, másrészt meg sürün vásárolhatsz! Nem??

Sofka: Hát mi is valahogy igy gondolkodunk babakocsi ügyben. De még 1-2 helyen megnézzük, aztán eldöntjük. Igaz van idönk, de már ollllyan jó lenne, ha megvehetnénk. Kép Nagy kárt tennék a babában, ha (mózeskosár után, kb. félévesen) ültetném babakocsizás közben? Vagy akkor is még szüksége van a fekvésre, igaz? Föleg, ha elalszik.

Kata: nem túl drága, 11 e-re mondják, de remélem 9-10 körül meg tudnánk venni. De még ma is megyünk egy helyre, hátha...
Szóval nálatok férfiuralom lesz?? De Téged legalább több férfi is kényeztet egyszerre Kép!

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés várható ideje Hányadik baba Neve Kórház neve
Anikó 33 aug. 14. 3 Bence Bp/ M&#224;v Kórház
Noémi 28 szept. 8. 1 Alex/ Heléna Bp/ M&#224;v Kórház
Beszti 29 szept. 13. 3 Hanna Bp/ M&#224;v Kórház
Momo 33 okt. 1. 3 Emese Bp/ Szent István K.
Liv 25 okt. 20. 1 Dávid/ Szonja Bp/ Kútvölgyi K.
Barbi 28 okt. 21 2 ? Stuttgart
Motiot 26 okt. 23. 1 Abel/ (Emese) Stuttgart
Gigi 28 okt.29. 1 Tamás v. Dávid Bp./ Szent Imre K.
Györesz 27 okt. 30. 1 Norbi/Dorina Bp/ Kútvölgyi K.
Gombóc 31 nov. 2. 2 ? Bp./ Margit Kórház
Marica 34 nov. 9. 2 Róbert/Mariann Szeged/ Klinika
Kata 28 nov. 22. 2 ? Cegléd/ Toldi F. K.
Babar 28 dec. 14. 1 Dániel/ Szonja Bp/ Szent István K.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Csenge Bp./ Szent István K.
Sofka 34 dec. 15. 4 ? Bp./ Honvéd K.
Babóca 26 dec. 15. 1 Dániel/ Dorottya Bp./ Schöpf Mérei K.
Mackósajt 32 dec. 15. 2 ? Bp./ Szent István K.
Sasha 25 dec. 27. 2 Kornél/ Emese Bp/ Szent István K.
Réka 26 jan. 3. 1 ? Bp./ Schöpf Mérei K.
Tüni 28 jan. 6. 2 ? Bp/ M&#224;v Kórház</pre>

HUUUU, mennyien vagyunk! De csak néhányan levelezünk, hol vannak a többiek???

Marica
marica69

Gigi! De jó Neked, hogy csak a fejed nagy Kép!! Ha látnál engem! Lassan versenyt rendezhetnénk, ki a nagyobb kismama Kép. Valami klassz nyeremény legyen, hátha én nyerek Kép! Ha a hétvégén készül rólam kép, akkor majd felteszem, hogy egy kicsit szint vigyünk a topikba! Legalább mindenkinek jobb lesz a napja, ha nevet egy kicsit a kis "husikon"! Persze ez csak vicc, remélem senki nem nevet ki bennünket!! Különben is rém büszke vagyok magamra, mivel még nem hiztam, igy azt hiszem jól nézek ki! Kép
Ja, de a fényképet leghamarabb augusztusban tudom feltenni, mert péntektöl eltünök 2 hét SZABIRA!!! Kép

Mocorgás: Bébikénk sokszor aktiv, a mult héten még itt az irodában is "élvezkedtem", hogy mennyire rugdos! Két kolléganömet is megbokszolt! Pedig többnyire este fél 11-kor szokott a legaktivabb lenni. Ha megtartja ezt a szokását, akkor jó lesz, mert én inkább fenn maradok sokáig, csak reggel ne keltsen 5-6 elött. (Lehet, hogy nagyok az elvárásaim Kép )

Marica
pont ma 23
marica69

Szia Gigi!
Na jó este a párommal feltetetem a fényképet.
/Én nem tudom/De ne nevess ki!!
Nagyon,nagyon kövér vagyok.A doki is mondta,hogy
már ne hizzak sokat.Kép
De azért vagyok kövér,mert hormonzavart kaptam,és
hiztam másfél év alatt 30kilót.Kép
Ezért nem estem teherbe és jött az inszem.Kép
Különben én tudom,hogy nézel ki.Kép
Hosszú szőke haj???????Kép
Tudom merre laktok./Nagyából/
A Szent Imre kórház nem itt van Kispesten??
Irj!

Marica!
Ha lebeszéltek az új babakocsiról,akkor nem is veszek semilyet.Ugyan is a nővérem két éve szült,
és tőle megkapjuk.Különben ő olyan,hogy mindent megkimél,óv.Már haragudott is,hogy nem kell a babakocsi,mert inkább veszek újat.Kép

A táblázatban a Csenge változott Dorkára.
De remélem szerdán már megtudom ki lakik odabent.
Puszi,Dia 17+5Kép

Kép
Kép
lldicsi

Szia DiaKép

Nem foglak kinevetni, ne hülyéskedj!!!!! A sok hormonkezeléstől én is híztam pár kilót. Bár még így is könnyen megúsztam (mármint egészségileg a lombikot). Csak ezzel a hormon hájjal az a baj, hogy elég nehéz leadni. Karácsonyra kértem egy kondigépet. Kb. 3 hétig tudtam használni,mert aztán kezdtük a lombikot. A hosszú szőke haj stimmel. Szépségem ennyiben ki is merülKépKép Az esküvői képeken még olyan jól nézek ki. Bár anyósom megnyugtatott, hogy ha a kisfiacskám olyan lesz mint drága apukája, akkor soványabb leszek mint valaha.Kép Szép kilátások!!
A Szt. Imre kórház az a XI.kerületben van, a Tétényi úton. Tőlünk kb.20 percre.
Bevallom férfiasan, hogy tegnap próbáltam feltenni a képem, de nem sikerütlt. Akkor azt égi jelnek vettem, hogy nem kell feleslegesen sokkolni a kismamákatKép Pár csajszit láttam képen és olyan vidáman el vannak bikiniben, hogy csak irigykedem. Én már a kertünkbe se venném felKép No rinya, éljenek a kismamák!!!
Képzeld nekem olyan rendes és kúltúrált nővérem van, hogy vagy minden gyerek eladott vagy tönkretett.Kép 7 éves a keresztfiam és tényleg mindent magkapott tőlünk.(a kedves szülők semmit sem vettek) Amelyik cuccra rámutatott a nővérem a Brendonban, megkapta. A kiságyban és a járókában kiskutyákat tartottak, mert akkor épp kutyatenyésztőnek képzelték magukat. Képzelheted, hogy mi lett az ágyakból. Babakocsi, autósülés, etető, ruhák - eladva. Szóval mi mindent megveszünk újonnan. Már alig várom, hogy belevessem magam a vásárlásba!!!

MaricaKép
Nem csak a búrám nagy!!KépKép Csak arra nem tudok felhúzni takarós felsőket!Kép Úgyhogy az e szembetünő.

Bocsi, jó hosszú lettem.... Ez a hátránya a betegállománynak, itt szórakoztatlak titeket!!

Puszi, Gigi 24+3

KépKép
gigi28

DiaKép

Szóval a nővérem nem a gyereket tette tönkre és adta el, hanem a gyerek cuccokatKépKépKépKép Már írni sem tudok!!!
Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

MArica, azt ugye féléves válogatja. Az én gyerekeim hathónaposan többnyire feküdtek, oszt nézték az eget. Meg sok kölök elalszik a babakocsi ringatásától, azért is jó a dönthető háttámla. De pl. a roan sportrésze dönthető volt, a mózeskosara meg jó nagy. Olyat, amilyenről írtál, még nem láttam. Lehet, hogy lehet ám fektetni, csak nehéz megtalálni a kapcsolóját?

Gombóc, most nézem, nem lesz nagy korkülönbség a kicsik között. Micsoda izgalmak. Te nem aggódsz Zsombi miatt? Nekem Marcipán még annyira baba. És annyira anyás...
sofka

Szia Marica!
A fél éves gyerkőc már tud ülni?
Megtudja tartani magát?
Pusz,Dia

Gigi!
Egy kicsit irigyellek!Miért?
Mert nem kell az anyagiakra odafigyelned.
Beteg vagy?
A kórházat eltévesztettem.Pusz,DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Gigi! Az én babucim tényleg rengeteget mocorog! Szinte reggeltől estig, estétől reggelig! Napközbe kb. 1/2-1 órákat pihen aztán kezdi megint. De van hogy az az egy óra hosszúnak tűnik olyankor ráteszem a kezem a hasamra és már mocorog is! Éjjel meg amikor felkelek pisilni akkor is érzem, aztán reggel ahogy felkelek már megint rúgkapál! Aztán az is lehet, hogy alszik Ő, csak álmában is mocorog! De nagyon szeretem, hogy ilyen aktív!

Marica!
Mi eddig még nem vettünk semmit, mert szinte mindent megkapunk, sőt még válogathatok is. Például babakocsit két helyről is kapnék, már csak el kell döntenem, hogy melyiket szeretném. Babaruhákat 4 helyről ígértek. A barátnőm már adott egy nagy szatyorral. Szóval tényleg csak apróságokat kell venni. Augusztusba mindent megkapunk és akkor átnézzük, hogy kell-e valami!

A barátnőm csinált multkor képeket rólam, majd ha átküldi akkor megpróbálom én is feltenni!
Gigi! Különben az én fejem in nő! Egyre nagyobb a tokám!

Puszi
Györesz 24+3

Kép
Kép
györesz

Szia Gigi!
Kicsit félve,de küldöm a fényképeket.Kép
Pusz,Dia Holnap irj!Vagy lehet,hogy ezután nem
is irsz nekem többet.KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

DiaKépKép

Látod írok neked!! Nem a kezedet akarom megkérni TEEEEEEEEEE!!!!!!! Akkor kéne szégyenkezned, ha igénytelen lennél. De nem vagy az!!! Csini vagy és az a lényeg, hogy ne hagyjuk el magunkat.
Én is próbálok feltenni képet!!
Szerencsére a pénzen nem kell, hogy fájjon a fejem. Ez főleg a lombiknál nagyon előnyös volt. Legalább ezen nem kellett aggódnom. Sokaktól hallottam, hogy hiába telik le a kötelező három hónap, nem tudnak menni, mert még gyűlt össze a pénz. Mire írtad, hogy beteg vagyok??? (remélem nem a szellemi képességeimre gondoltál!!!!!KépKép)
Írj!!

GyöreszKép

Én leszek a lufifejű. Azért megnyugtat, hogy nem csak az én fejem kezd bázikus méreteket ölteni.Kép Várjuk a Te képedet is!!!!!!!!

Puszi nektek, Gigi 24+3

KépKép
gigi28

DiaKép

Nem tudom felrakni a képet!! Pedig már a profilba is próbáltam. Megkértem a férjem,hogy csináljon rólam egy olyan képet amin türhető vagyok. Erre nem sikerül. Az nem lehet, hogy túl nagy a fényképező felbontása és ezért nem tom feltenni??? Ti, hogy csináltátok??? SOS . A férjem nem egy műszaki zseni.KépKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!
Probáljátok a képméretet 600x700 as alá csökkenteni,mert ennél nagyobbat nem tudsz feltölteni.Az ACD See képnézegető program tudja,ha a gépeteken rajta van.
Beteget arra értettem,hogy írtad betegállományban vagy.Közben rájöttem, a baba miatt mehettél betegállományba.
Puszi:Dia
U.I.:Aműszaki információkat a férjem adta.
Várom a fényképetKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Dia,
Koszi a segitseget, de ugy tunik, mashol nem lehet kolcsonozni. Kép VEnni meg erre a 3.5 honapra meg mar nem igazan akarok. Kép

Sofka,
ha minden jol megy, 21 honap lesz a korkulonbseg. Zsombi eleg nyugis gyerek, bar most mar kezdi a hisztiket, de meg remenykedem, hoyg valahogy csak tuleljuk mindannyian az elso kozos evet. Kép Segitsegem ugyanis semmi, egyedul a ferjemre szamithatok, o viszont altalaban sokat dolgozik. MAjd csak lesz valahogy! Kép
Es NAlatok? De Neked legalabb a csajok be tudnak segiteni mar, nem? Kép

Dia,
csini kismama vagy! Kép

BAbakocsi. Azert jol gondoljatok meg, milyet vesztek! Kép HA emeleten laktok es nincs lift, viszont auto csomagtartoban, garazsban, pinceben stb. lent lehet hagyni a babakocsi sportreszet, akkor nagyon jok a 3-4 funciosok. Az emeleten bepakoljatok a gyereket es csak azt a reszt kell cipelgetni, a babakocsit nem. Aztan azt is vegig kell gondolni, fogtok-e tomegkozlekedni (a nagykerekuek iszonyu nehezek, es szelesek, nem fernek fel buszra villamosra Kép), az autotok csomagtartoja mekkora (a legkisebbre az esernyokocsik csukhatok), milyen a jarda, ahol kozlekedni fogtok (a kis kerek elakad mindenhol Kép), teli babaknal nagyon jol jon a mozeskosar stb. Aztan ha megvan a tipus, erdemes venni 2-3 honapig a Kismama, Baba MAgazin, Anya LApja ujsagokat, abban sok, alig hasznalt babakocsi is szokott lenni az Aprohirdeteseknel. Mi igy vettunk egy 4 funcios CAM-et felaron, 2 honap hasznalat utan megsertodott az anyos az ifju parra, hoyg miert nem az o babakocsijat hasznaljak. Ezert eladtak az altaluk vasaroltat. Tobb ilyenrol is hallottam, ezert igy is ki lehet "fogni". Kép

Sziasztok,
Gombóc
gombóc

Gombóc, ha jól számolom, nálunk is 21 hónap lesz. De én még bizakodom abban, hogy MiApánk télen kevesebbet dolgozik. És tény, hogy számítok a lányokra is, remekül tudnak bakocsit ringatni, vagy Marcipánn tornyot vagy vonatot építeni. De majd meglátjuk. Kíváncsi vagyok, hogy két középső gyerekem lesz-e, vagy tényleg szerencsésebb a páros létszám. (sorbaállítani őket kettesével mindenestre könnyebb lesz, ez nár biztos. ) Tudod, én a nagyobb korkülönbségre esküszöm. Na de ember tervez... Négyeskét még csak nem is tervez...

sofka
sofka

Szia Gombóc!
Aranyos vagy,de már nem hiszek a mesékben.KépKép
Én csini?????????????
Pusz,Dia 17+6

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Dia! Szerintem is csini vagy! Nem a méret a lényeg, hanem az összhang! Semmi baj veled, nem lehet mindenki nádszál kisasszony!

Puszi
Györesz 24+4

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Köszi ari vagy.Kép
Én meg azt hittem,hogy ha meg láttok már nem is
irtok többet nekem.Kép
Tudod,álltalában az emberek külső alapján döntenek.Kép
Pusz,Dia 17+6Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
Komolyan mondom, hogy csini vagy! Kép Apolt, harmonikus es sugarzo. Mit nem ertesz? KépKépKép

Ha ez vigasztal, az eskuvoi allapotomhoz kepest rajtam is 20 kg van, a ferjemet mindig azzal kergetem az oruletbe, hogy balnanak erzem magam. Kép A ferjem erre mindig azt mondja viccesen, hogy ha "csinalok" neki a Zsombinkhoz hasonlo kistesot, akkor szep balna vagyok. KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!
Dia: igazán semmi gond Veled, hisz én is kb ilyen kaliber vagyok! Kép Az én párom mindig azt mondja, hogy nem is kell fogynom, én igy vagyok szép. Legalább van mit fogni rajtam! Kép Na, erre nem lehet panasza!
A féléves babák még nem igazán tudnak jól ülni (tisztelet a kivételnek), ezért aggasztott ez a nem döthetö háttámla!

Györesz: de jó Nektek, hogy ennyi mindent kaptok! Mondjuk mi sem panaszkodhatunk, mert pl. pelenkázó komódot + babakádat nem kell venni, meg van Dorináé. A kiságyat olcsón (1000 ft) megvettük, Robi most csiszolja le róla a festéket, és majd csak pácoljuk. Tök szép lesz! Ha minden igaz babakocsit is találtunk (Kopp-kopp-kopp). Kép Ráadásul elég olcsón (5500 Ft esövédövel), mivel másik megyébe költöznek és sürgösen eladó!
Babaruhánk is van már 1-2, de azt a szomszéd csajtól veszek használtan. Az ö babája okt. 25-i, igy kb. 1 év lesz köztük. A nagyobb darabok (kocsizsák, téli hálózsák, stb.) legalább méretesek lesznek. Kép

Sofka: kerestük Kép, de tényleg nem lehetett dönteni. Különben én a mózeskosaras Roanba vagyok "szerelmes". De megalkuszok hasonlóval is. Kép

Gombóc: Mint írtam Györesznek, lehet, hogy meg van a kocsi! Kép Mózeskosaras, lecserélhetö sportra, ami dönthetö Kép 3 fokozatban. A tolókar magassága állitható, de nem forgatható (nem is kell olyan!) Az ülést viszont meg tudom forditani! Nem bolygókerekes (az sem kell!), viszont nagy kerekei vannak. Tehát olyan, amilyet elképzeltem. Kép Emeleten lakunk, a vázat lent hagyom a tárolóban és "csak" a mózeskosarat fogom felcipelni (persze gyerekestül) Kép. Szerencsére nem tömegközlekedünk (kisváros), igy a rossz járdákon egyszerübb tolni a nagykerekes kocsit! Kép
Annyira örülök neki, hogy olyan, mint amit szerettem volna, ráadásul elég kedvezö az ára is! Csak annyi a szépséghibája, hogy egy picit látszik a szinén, hogy használt. Nem vészes, ha szépen kitakaritom, lehet, hogy még jobb lesz a szine is! Ha meg minden kötél szakad, varrok rá uj huzatot! A lányom kocsijára is varrtam, nagyon tetszett. Kép Volt téli (s.kék szines pöttyökkel) meg nyári (sárgás virágos). Ha sikerül, akkor erröl is teszek fel képet!

Marica
marica69

Szia Marica!
Igen,én is abban biztam,hogy legalább te olyan
"testes"lehetsz mint én.Kép
Te küldesz képet?????????Légyszi!Kép
Különben az én párom is szeret igy!
És ez a lényeg.Kép
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi barátnőm merre vagy???????????????

Kép
Kép
lldicsi

Dia: igen, majd küldök képet, de csak augusztusban, mert péntektöl már nem vagyok, két hét szabin leszek! Kép Digitális képet meg majd csak szabi alatt készitenek rólam. (Hogy naprakész legyek a kis pocikámmal! Kép )
Marica
marica69

DiaKépKép

Itt vagyok, nem tüntem el!!!!!!!!!!!! Reggal láttam, hogy írtál csak akkor nem volt időm válaszolni. (óh én az elfoglalt üzletasszonyKép)
Elmentünk az anyuval meg a keresztfiammal a kertészetbe, meg vásárolni. Most meg az ebédet csinálom. Borsóleves meg gofri.(ne nem is tudom, hogy mitől nagy a fejem)
Azt nem tom, hogy mekkora a fénykép??? Azt tudom, hogy 6 megapixeles. De majd próbálkozom, hogy átállítom 3 megásra és akkor hátha.
Látod mindenki azt mondja rólad amit én: hogy az összhang a fontos. Abban mondjuk igazd van, hogy sajnos az emberek tényleg a külső alapján itélnek. De itt a neten elöször a belső értékekkel találkozunk. De nehogy azt hidd, hogy egy vékonynak könnyebb. Amikor 55 kg-os voltam (megboldogúlt lánykorombanKép) és elég jól néztem ki (bár azért nem voltam egy bombázó) akkor meg azt mondták rám,hogy gizda, beképzelt stb stb....
Én már rájöttem, hogy nem kell megfeleni mindenkinek. A férjem és a családom szeressen, no és a barátaim.
Most megyek, mert rá kell néznem a levesre!!

Puszi, Írjál!!!!!
Gigi 24+4

KépKép
gigi28

Szia Dia!

Nagyon-nagyon ki vagyok ma akadvaKép,ezért csak röviden:látod,én is írok még Neked!!!
Csinos és szimpatikus vagy a fényképeken!Kép

Puszi minden vékony és kevésbé vékony Kismamának!

Kata
21+3
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Szia Gigi!
Én is most főzök "vacsorát" fokhagymás tokányt
Ujkrumplival.KépSzerinted én mitől hizok?
Bár a családom azt mondja,hogy annyit eszek mint
egy macska.
Majd fel teszem egy "Modell"fényképemet is.
Ha holnap jó fotót kapok a picurról,akkor őt is
fel teszem.Kép
Nagyon bele jöttem.Kép
Ha lesz időd majd irj.Puszi,DiaKép
UI:Majd el felejtettem!Reggel már szaporávl
ébredtem,mert eszembe jutott,hogy holnap adják
az AFP eredményt.KépNagyon izgulok!!

Kép
Kép
lldicsi

Marica!!
Lehet,hogy holnap elfelejtem.
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!!KépKépKépKépKépKép
DIA

Kép
Kép
lldicsi

Dia: Jajj, köszi szépen!!! Kép Elöre iszunk a "medve" börére?? Meg egyáltalán a 35-öt lehet még ünnepelni? Na jó, ez az utolsó "kerek", 40töl már nem kell annyira. Aztán 60 után megint minden év ünnepelni való. Vagy inkább 70 után? Anyukám meg jövö kedden lesz 62, ugyhogy majdnem szülinapot ajándék lettem neki anno. Kép (Szép kis ajándék: megcsászározták!) De nagyon szép és jó baba voltam! Ezt ö mondta! Kép

Ne izgulj, biztosan minden rendben lesz az AFP-vel is. Meg ez már nem is annyira mérvadó, tudod, hogy sok országban már nem is csinálják! De jó Neked, hogy holnap UH-ra mégy!!

Kata!
Mi a baj??? Bántott valaki, vagy egyszerüen csak bal lábbal keltél fel?
Naaaaaaaa, ne legyél rossz kedvü!!! KépKépKép

Marica
marica69

Szia Kata!
Mi baj van?????????????
Miért vagy rossz kedvű??????????
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:Kép
Ezt mind neked küldöm!!
Pusz,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszi Csajok,aranyosak vagytok!

Már kezdek kissé magamhoz térni és arra gondolni,hogy bizony engem is elkapott a híres túlérzékenység.
Ne haragudjatok,hogy terhellek Benneteket,de lehet,hogy jól fog esni egy kicsit kiírni magamból a dolgokat.

Előre is elnézést,nem a topikba vágó téma.

Szóval tegnap átjött a szomszédban lakó barátnőm 10 éves fia játszani Raulhoz,aki boldogan mutatta az új kis világító autóját-ezzel fekszik,kel.
Miután a kisfiú hazament,nem találtuk az autót sehol.Volt nagy sírás,mindent tűvé tettem.
Mostanában tűntek el nálunk apróságok,ezt a szétszórtságomnak tulajdonítottam.
Lényeg,hogy visszahívtam hozzánk Fecókát,hátha ő tudja hova is tették az autót.
Láttam rajta,hogy ő vitte el,de nem akartam nekitámadni esetleg alaptalanul.
Annyit mondtam neki,ha ő vitte el,akkor ma még visszahozhatja és nem lesz következmény.
Pár perc múlva jött is vissza az autóval.
Ezek után világossá vált,hogy hová is tűntek a dolgaink,megkértem a barátnőmet,hogy -lehetőleg Fecó tudta nélkül-jöjjön át hozzám.
Már tudott a dologról és szinte nekem esett pár szó után,hogy én könnyen dumálok az egy szem gyerekemmel,és különben is minden gyereknek van egy időszaka,amikor lop.Erre csak azt tudtam mondani kevéske tapasztalatommal,hogy valóban előfordulhat ovis korban-na de 10 évesen,rendszeresen?A válasza:a nagyfia is sokáig csinálta és kinőtte!
Ráadásul Fecó szerinte csak ki akart tolni Raullal-végül is egy nény évessel könnyű ugyebár.
Egyszóval érezzem magam ledorongolva,hogy kultúráltan szerettem volna vele megbeszélni a dolgot,mert Fecót nagyon kedvelem és aggódom érte.
Nagyon csalódtam a barátnőmben,és ez elég fájdalmasan érint,hiszen nagyon ritkán barátkozom igazán össze valakivel-nem tudom miért,biztos bennem van a hiba.Remélem értitek,hogy itt nem a kisautó volt a lényeg,az pótolható-a barátság NEM.

Nos,ennyi jelenleg a szívfájdalmam,+elegem van a megbízhatatlan mesteremberekből és szeretnék végre normálisan lezuhanyozni és főzni.

Azt hiszem egy évre kipanaszkodtam magam,köszönöm a vállatokat és még egyszer ne haragudjatok,nagyon ritkán szoktam így nyavalyogni,de most tök egyedül vagyok(fiam pár napra nyaralni ment Anyuhoz)és kicsit jobb lett.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Babakocsi témában, aki a Lehel tér környékét említette: Lehel utca 1/b., neten a www.babadiszkont.hu oldalon vannak.

Én most voltam bent, Pierre Cardin 2funciós kocsi+ 0-13 kg-os babahordó (egyberakható un. travel system) kocsi 36e és 38e Ft-ért van.

Üdv,
Mica
mica

Szia Kata!

Teljesen igazad van a barátnőddel kapcsolatban. Lehet, hogy nem teljesen ugyanaz a dolog, de nekem kicsi koromban akár mikor bántott az unokatesóm, mindíg azt mondták nekem legyen eszem, mert én vagyok a nagyobb (2 év). De nem erről volt szó, hanem arról, hogy a gyerek bárkivel összetalálkozott mindenkit bántott. Az Anyja ezt sose látta be. És most 10 év után vallotta be nekem, hogy mennyire elrontotta a gyerekeit.
Kata! Van még 10 éved! Kép
Különben biztosan közrejátszik a "jókedvedben" a megbízható mesteremberek hada. Én megértelek! 2 éve költöztünk a házunkba és 1,5 évig ki-be jártak a mesterek, mi meg kempingeztünk a lakásban! Gyönyörű volt! De olyan jó érzés lesz, mikor mindenki eltűnik, kitakarítod a lakást és csak gyönyörködsz. Egy baj van! Már gyönyörködés közben jönnek a gondolatok, hogy hívni kéne asztalost, burkolót, stb. Ennek soha nincs vége!
Pont tegnap jegyeztem meg a férjecskémnek, hogy lassan ideje lenne befejezni az előszobát! KIAKADT! Kép
babar

Szia Kata!
Nagyon sajnálom ami történt.
Én mindig szivesen meghallgatlak,"nyavajog
nyugottan."Kép
Tudom most mit érzel.Amióta Pesten élek/5éve/
azóta egy barátnőm van itt.Nagyon rossz,mert ő se
közel lakik hozzánk.KépEzért is örülök,hogy
rátaláltam a babanetre mert itt tudok veletek
beszélgetni.Kép
És igy nem érzem olyan egyedül magam.
A "barátnődről"annyit:Gondold végig,hogy igazi
barátság volt-e ez!?Szerintem részéről nem.Kép
Sajnálom!!!FEl a fejjel!Itt vagyunk neked mi.
De én biztos.KépPusz,DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Köszönöm amit írtál,pont az előbb jutott eszembe,hogy egyedül vagyok ugyan,de mégsem,tényleg sokat segített az,hogy leírtam így át is gondoltam.
Hát,a barátsággal ezentúl még óvatosabb leszekKép

Lehet,hogy holnap kiderül a nagy titok:ki lakik a pocidban?Ha most nem,akkor majd legközelebb-tényleg haláli bölcs vagyok Kép.
Az Afp is biztos jó lesz!(Elárulom:én is rendesen paráztam,míg meg nem tudtam az eredményt!)

Szia Barbara!

Neked is köszi amit írtál és úgy gondolom hamar túlteszem magam a dolgon,kb. az a 10 év elegendő is lesz!Kép
Nagyon remélem,hogy nagyjából elkészülünk az építkezéssel mire a baba megszületik,ennek a mérgelődésnek legalább lesz "szüretje",már nagyon várom!
Férjed Kép

Nos,kicsit más színben látom a dolgokat,azt hiszem sok minden,köztük a mostani túlérzékenység is közrejátszott a kiakadásban.

Holnapi UH-sok!
Írjatok,ha megjöttetek!

Kata
Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sofka!

Kiderült a nemek aránya?
Na és elsősorban persze:minden ok.?

Jelentem bedugulok,ma szinte belőlem áll a topik.Bocsi.

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Ne szomorkodj, lesz ez még jobb is!
Én is hihetetlen érzékeny vagyok, azelőtt sem voltam piskóta, de mióta dolgoznak a hormonok azóta a legapróbb dolgot is katasztrófának fogok fel, és minden negatív dolog hatalmas lelki fájdalmat tud okozni!

Úgy döntöttem, hogy csütörtökön az UH után felhívom a dokimat és megmondom neki, hogy a gyógyszerek ellenére sem csökkennek a keményedések, sőt mostmár ott tartok, hogy ha felkelek az ágyból akkor egyből bekeményszik a hasam. Elég kellemetlen és hát aggódom is miatta! Ha kell inkább bevállalom a kórházat, amit a doki mondott végső megoldásként. Szóval majd csütörtökön meglátom mit mond!
Szerintetek túlaggódom a dolgot? De hát miért ne tehetnék meg inkább többet, mint kevesebbet a babáért! Nem?

Puszi mindenkinek
Györesz 24+4

Kép
Kép
györesz

Szia Kata!
Örülök,ha egy kicsit jobb kedved lett.Kép
Remélem holnap meg tudom a nemét picurnak.Kép
Eddig szégyenlős volt.
De még este megbeszélem vele,hogy mutassa meg ott.Kép
Én úgy érzem lány lesz.Kép
Arra kérlek,hogy azért ne távolodj el az emberektől!Főleg egy ilyen nő miatt ne!Ok???
Holnap irok.Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Marica! Kép
Úgy néz ki, kiveheted a táblázatból a Dániel nevet, mert lányunk lesz! KépKépKép
Babóca
babóca

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?