Manó, örülök én is, hogy jobban van... Kórházakról nincs jó véleményem. A szomszéd csajszi is már hetek óta bent feküdt, aztán korababa lett belőle, mert ott bent elkapott valami fertőzést..
Reklámokról ne is beszéljetek, Süti ebben is egyetértünk!

Nekem is az omlosz csapja ki a biztosítékot. Még elsőre se volt aranyos. Nagyon kevés jó reklám van! Sorozatok? Jót röhögtem tegnap este, eszembe nem jut a storytv-t nézni. Animal Planat, állatrendőrség, meg a Reality Zone, ma reggel mentősök... De amit nagyon szeretek az a Gordon Ramsey (nemtom, hogy kell írni). A Viasat 3-on van, tegnap találtam csak rá... Régen a TV Paprikán néztem a műsorait. Van egy stílusa...

Én imádom...
Astrid, én azt bírom, hogy még mindig csak 59 Ft, tényleg? de egyre kisebb a doboz és egyre kevesebb mg. Átcseszés!
Andi a pizza jól hangzik. Én ma nagyon lusti és nem főzök.
Bibi, ez nagyon felháborító! És az a baj, hogy én is idegbajt tudok kapni sokmindentől, sőt türelmetlen is tudok lenni, be is szólok, de ez a szitu.... Szerintem én is csak kiszolgáltatottnak éreztem volna magam, mint a 12. heti uh-on. Jó, hogy párod Veled volt.
Holnap reggel én is megyek és szerintem most kihasználom, hogy a kismamik előre, mert odaállok az ajtó elé. Eddig nem használtam ki, de a múltkor már elegem volt, hogy a jóval utánam érkező kismamákat is behívták név szerint. Én meg nagy pocakkal nem tűntem fel senkinek. 9-kor meg Nst. Remélem mozgásra tudom bírni. Ma sem nagyon mozgott eddig, de negyed 2-kor elkezdte.
Madar, jó kis este lehetett!
Lili a fejed miért kellett levágni? Szép poci. Tea kész?