A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="mabe86"][ írta:mabe86img]http://hu.fotoalbum.eu/images1/200901/78110/342997/00000013.jpg[/img]

A jobb nagy lábujja :lol: :lol: :lol: Annyira cukiiiiiii Kép

Kép
v.andi

Mollibaba nagyon édes!!!!!!!!!

Majd kérek még Andi képet!!
Apa letárgyalta Bernivel a szombatot!!!!

sutimano76

:cry: Én is szeretnék,mit szeretnék,AKAROK egy kis tappancsot,meg a többit is!!!!!!!! :cry:

sutimano76

Süti,mondtam már,hogy ügyes vagy??? Megy ez mint az ágyba ......
Remélem Apa kellően határozott volt a lányával!!!

Kép
v.andi

De édes Molli!

Süti, ez a beszéd, én is szorítok a szombathoz!! 8)

floranan

Tünde, Aranynap, gyönyörűek a lányok! Sok örömet hozzájuk! :D

Bocs, de nincs kedvem visszaolvasni. Vannak összehúzódásaim, de ezekkel még akár két hétig is elmászkálhatok. Itt most tanfolyam van, úgyhogy csak az estéim vacakok, tök egyedül (Attila otthon van a gyerekekkel).
Jó lenne vasárnap este megszülni, de majd meglátjuk.
(lehet, hogy lassan én is szülök, azért vagyok ilyen nyavalygós? vagy pont azért, mert nem???)
Szép estét nektek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

hát, ha nincs itt senki, akkor jó éjt :wink: :)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kép betöltött 37.
Kép betöltött 38. zebra

floranan

Anna, vagyok :D

Hol alszol egyébként? Nincsenek kismamik még a tanfolyamon, akikkel lehetne beszélgetni?

floranan

csak napközben vannak, ilyenkor egyedül vagyok (Alma utca)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

és csinos a pocakod! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

A párom 5 percre tart onnan edzést, a Városmajor utcában, most! Ha ezt tudom, elkísérem, és találkozhattunk volna, de kár :evil:
Legközelebb kedden megy csak...

floranan

Köszi!
Ma jutott eszembe, biztos hiányozni fog, úgy megszerettem :D

floranan

Hát ez tényleg kár! :cry:
Remélem, kedden már nem leszek itt :wink: , de ha mégis, akkor szivesen találkoznék veled!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én szülés után sose tudom elképzelni, hogy előtte combközépig ért a pocakom :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="kata05"]V írta:kata05annak kérdéseim :oops: : Akik szültek már mi volt a szülőszobai táskában? Illetve a hasszorítóról kinek mi a véleménye közvetlen szülés utáni napokban? Rögtön használjam, vagy várjak vele pár napot?

Nekem nem volt külön ilyen táskám... Hálóinget kincstárit kaptam, apa ruhája is az volt. Így nekem oda 2 papucs fogyott... Enni-inni nem lehetett... nem mintha erre lett volna időm. szülés után meg a megfigyelés letelte után osztályra kerültem... és ott mentem már el zuhizni...

Enyém dokim azt tanácsolta az első napokban ne használjak semmilyen hasszorítót, mert akkor nehezebben ürül a cuccos belőlem. Én hallgattam rá. De úgy a 4. naptól már rendszeresen használom.

Kép Kép
manósziget

Rendben :wink: , ha már tudod, szólj, és megbeszéljük!! Jó lenne, persze örülnénk (főleg te :D ) egy babának is akkorra!!!!

floranan

Manó, gyönyörű a történeted :) Mira jobban van?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hát csakis akkor nem leszek már itt, ha megszületik addig a baba :wink:

Erikával mi van? Olyan nagy a csönd...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Ki kell szállnom, valami zűr van! jó éjt!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kata szerintem ez minden kórházba más,nekünk tanácsolják a hálóinget hátha a kincstári elfogy,emellett a beöntés utáni tusoláshoz a dolgokat,plusz zokni(ez sztem nem fontos),én viszek homokzsákot,mert itt csak a csaszisoknak adnak(nekem 2 kg só van),fényképező,íratok,meg a homeost is írták,de azt én nem viszek.Bugyi,pár tena!!!ennyi.

Floranan,nem is olan nagy az a poci,vagy slankít a fényképező??? :D :D :D :D :D ,én is nagyon kíváncsi vagyok már Csokira,de remélem már a kórházba leszek,mire te is mész!!!Vagy ami ennél is szimpibb,már itthon Bernivel,mire te mész!!!

Anna,de legalább nappal ne unatkozol!!!!És ilyenkor este tudsz kicsit befelé fordulni!!!Remélem férjed boldogul azért a gyerekekkel!!!

sutimano76

Anna,ZŰR????????????

sutimano76

Csajok :oops: én nem tudom milyen az a szülési fájdalom. Most pl egy órán kersztül volt úgy,hogy 10 percenkét először belefájdult a végbelem környékébe egy kicsit és bekeményedett a hasam, ez lehet az???? Nem vagyok normális, mi??? Mi lesz,ha későn megyek,nekem ez nem fáj annyira, hogy elhiggyem szülök!!!

Anna mi a zűr??? Remélem hamarosan babázunk mindannyian!!!

Kép
babcika

Szülőszoba:
- Papucs (apukának is)
- Törölköző
- WC-papír
- Hálóing (végül kaptam kórházit)
- pár betét (nem kellett)
- 1 pelus a babának (ez sem, de az előző alkalommal kellett volna és épp nem volt kéznél, ezért került be ide is 1)
- Fényképezőgép
- Iratok
- Innivaló (na ezt meg kifelejtettem, pedig kellett volna, végül kaptam bögrében vizet)
- Szőlőcukor, csoki
- Apukának enni

Soknak tűnik, de nem lett nagy táska.

Iratok:
Na, nálunk úgy volt, hogy a születésit és a lakcímkártyát a kórházban intézték, és oda vissza is viszik. Én nem kaptam meg még, mert legkorábban pénteken lett volna meg, és én végül betöltött 2 nappal hoztam haza Dórát, csütörtökön. Majd a párom visszamegy érte, ha arra jár (eléggé nem esik útba). A TAJért a kórházi védőnő szerint (és ezt máshol is így olvastam) már nem lehet bemenni, mindenképpen postán küldik.
Én annyira most nem hajtom a dolgokat, majd intézzük szép sorban. Minden jár valamennyivel visszamenőleg is, majd összeszedünk mindent, és akkor a párom szán rá 1 napot, hogy mindent elintézzen.

Astrid

Kép
astrid

Scooper, nekem 6 hetet mondott a doki, amit mindenképpen bírjak ki még fürcsi és apa nélkül.

Nekünk is elintézték a születésit is és a lakcímkártyát is a kórházban, meg a taj-t is. Én már csak a lóvékra várok. ;) 8)

Molli bébi nagyon cuki. Nálatok ilyen meleg van bent? :shock:

Süti drága... látod eljött az az idő, mikor már alig várod, hogy Berni kibújon. Emléxel még mikor a 21.-ét emlegetted? Mondtuk mi már akkor is, hogy várd ki a végét. ;) És igenis van neked is kis tappancsod, csak még kicsit várat magára, hogy megpuszilgasd. De ami késik, nem múlik.

Flora, szép pocóóó!

Anna, köszi az érdeklődésed. Ma megint volt láza és sajna mégis kell a 3. infúzió... így sztem tuti, hogy holnap még nem jöhetnek haza. Amúgy kezd már rosszalkodni és ez nekem már jót jelent. De mivel nagyon keveset eszik (nem is csodálom, amilyen kaját kap, bevinni meg nem lehet neki) nagyon gyenge még. kicsit mg megy a hasa is, de már nem vészes. A lényeg, hogy minden benne marad és nem távozik el visszafele.
Neked kitartás és bízzunk a hétvégi frontokban. Apropó nevecske??? Sikerült apával dülőre jutni?

na, én balra el fürcsiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Kép Kép
manósziget

Délután még itt volt Erika!

Milyen zűr????

Süti, mondják, h nem olyan nagy :D a fenekemhez képest tutira nem :lol: :lol: :lol:

Én jövő héten csüti babáznék kb, az jó? :D :wink:

floranan

Bibi! Szépséges Lottika!! :)

Babcika! Pont ezen filóztam tegnap éjszaka, hogy most vajon amit érzek, az már a jel, vagy nem... ?? Szóval nem vagy egyedül ezzel. Viszont jól éreztem, hogy nem, mert ma voltam dokinál és még úgy tűnik nem szülök! Azt mondta a szülésznőm, hogy 1-1,5 óráig jelentkező rendszeres fájdalom (amit mérni kell - de a fájások közti időszakot is) a jel. Viszont valakinél már a rendszeres méhösszehúzódás is annak számít (lsd. Manó). Pl. tesómnál is ez volt, hogy csak a méhösszehúzódások voltak rendszeresek, és akkor szült. Szóval ez úgy néz ki változó...

A dokim azt mondta, lehet, hogy jövő héten szülök, majd meglátjuk. Egyelőre a méhszájam állapota nem változott ... Holnap és hétfőn, kedden is kell NST-re mennem (ma is voltam). Ja és rákérdeztem a viszketésre, azt mondja epepangás, és szülés után el fog múlni... hát remélem is!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Manó: Továbbra is drukkolok Mírának és remélem hamarosan újra otthon lesznek Apával! Eddig is küldtem a sok pozitív energiát, csak nem volt érkezésem írni. :oops:

Babcika: Én is azt hittem, hogy második babásként se fog leesni mikor kell menni, de szerintem azt megérzi az ember. Nekem annyira nyilvánvalóan más volt a fájás és keményedés, mint a jóslók, és a hangulatom is olyan várakozó és izgatott lett. Akkor kezdtem nézni az órát.

Vicger, Astrid: Köszi a tanácsokat. Ma egész nap elég volt neki egy cici, bealudt majdnem mindegyik után, de most este megint kellett a kettő. Én is így gondoltam, ahogy írtátok, csak kellett a megerősítés. :lol: :oops:

Vicger, Manó: Nagyon szép mindkettőtök szüléstörténete. :lol:

Sütikém: Mi van veled? Nem akaródzik még Uzsokizni? Minden nap úgy jövök, hogy azt lesem, be vagy-e jelentkezve, és mindig ott virít a neved. Akkor azért mosolygok egy halványat. :lol: :wink:

Flora: Csini poci! Pont jó! :wink: És minden alkalommal újra és újra irigykedem a csodaszép szoba miatt... :wink:

Mabe: Molli nagyon édes! :lol:

Kép

Kép
hgrita

Flora a képen nem is nagy a feneked se!!!!!!!!!!!!!!De ez terhesen amúgy is megbocsájtható lenneés különben nem is tudom ki mondta hogy istennők vagyunk??? :wink:

Hát látod Rita!!!Vagy lehet csak Andira várok...........
Manó én már ígyisúgyis fájok,maradnék én a 21-nél,de ez az amnio nem hangzik túl jól!!!!Ha addig békén hagynának akkor mostmár csakazértis 21-én szülnék.És a vicces az lenne,hogyha annyira belésúlykoltam volna Bernibe a 21-t,hogy még a végén télleg ki kell húznom addig..... :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Néhány mai kép:

Kép Családi Kép Bújok Kép Fiúk Kép Hö?

Kép

Kép
hgrita

Rita nagyon szépek a fiúk!!!

Próbálok aludni!!! Jó éjt!!!

Kép
babcika

Jajjjjj,Rita én is akarok.....annyira cukik a fiúk!!!!!

sutimano76

Rita, nagyon édesek vagytok! És a tesós kép!!!! Ááááá, olyan szépek... és Andris huncut mosolya! nagy csibész lesz a kölök.

Kép Kép
manósziget

Én mára elköszönök, készülök az éjszakai műszakra... :?

Szép éjszakát mindenkinek. Pussz.

Kép Kép
manósziget

jó éjt csajok!!!!!

sutimano76

Nyugodalmasat kívánok én is mindenkinek!
Kép

Kép
v.andi

Jó éjt mindenkinek!

Megpróbálok aludni, de úgy sem fog menni.....

Reggel 6-ra megyek indításra.
arvaerika

Hahó!

Erika, nagyon szorítok!!!++++++++++++

Rita, nagyon édesek vagytok a képeken, a tesós kép nagyon aranyos!!

Köszi a pocakdicséreteket! :)

Süti, istennő vagyok én, meg mindenki, ekkora sejhajjal is :lol:

Jó éjt lyányok!!

floranan

HellóHalló alvó Kismamik:D

én mostanában fázis késéssel tudok csak reagálni :oops:
de újra pörgésbe lendültem... meguntam az itthoni "várakozást", s rájöttem, h jól vagyok, s kész, értse meg KisGubacs, h nem tud az anyja popsin ülni és figyelni, h na most mi van:)

Voltunk este Dokikámnál.. 1100as sorszámost húzta a méhszájam, DE a változatosság kedvéért kicsit megint be van szabályozva az érkezés..
a múlt hétvégén nem volt a dokim, ezért nem lehetett szülni :shock: :shock:
most meg szombaton ügyel, úgyh az se jó:( /nem a II-es számú klinikán/..
na de sebaj, vasárnaptól újra engedélyezve vagyon az érkezés:D
ezért holnap borfesztiválozunk egyet a várban
szombaton meg lagziba vagyunk hivatalosak..
szóval program van bőven..
JAaaaaaa, és a gázzal újabb tortúra..
bocs nem akarlak ezzel fárasztani benneteket, csak kezd szánalmasan viccessé válni a helyzetünk, ha nem velünk történne, lehet h el se hinném:D
- némi átalakítást kell végrehajtanunk a lakáson, mert az ÚJ jogszabályoknak nem felel meg a gázóra , cirkó és a tűzhelyünk elhelyezése :shock: :shock: :shock: ,
mindezt 5 héttel ezelőtt is közölhették volna, s nem a szülés és a haza érkezés pillanatában kell "felújítanunk" a lakást...brrrrrr...
de télleg röhögünk kínunkban...
apa pedig naivan (pedig én szoktam az lenni:D) azt hiszi, h ha mégsem készülünk el jövő szerdáig, akkor van az újra bekapcsolás, a bébi vagy a nagy pocak hatására nálunk majd kivételt tesznek, s mégis visszaadják a meleg vízes életünket... - hát 5 héttel ezelőtt is nagy pocóm volt, s mégsem közölték, h változtassunk a saját érdekünkben...
no, hát ennyi, szóval újabb programpontként, még ajtót kell faragnunk:D:D
no, ennyi...

és akkor inkább Veletek foglalkozok...:D

Andi
, télleg mennyi nyákdugód van?:)

Floranan
, a klinikán voltál ctg-n?? én is ott voltam tegnap du. 2 óra alatt végeztem...brrrr. szép a poci:D

szülésznőt fogadtál? ha még nem tudok egy tündérit javasolni...
a Te dokid is szokott Vele dolgozni
(különben , ha szombaton este, éjszaka mégis úgy dönt a lurkóm, h jönne, akkor a Te dokidnál fogok szülni...csak jót hallottam Róla, mint ahogy már korábban is mondtam Neked, de most mégis úgy érzem, h inkább vasárnaptól érkezzen:oops: )
szóval, ha érdekel a szülésznő, szívesen megadom a nevét, számát, és egyeztethetsz a Dokiddal...

Manó, Mírának ++++++++++++++++++++++++++
minden rendben lesz!!!

Erika, huuu hamarosan találkozhatsz a kislánykáddal :D:D de jóóóó!! drukkdrukkdrukk

Vicger
:D:D:D

Csunyeszka üdv újra otthon.. tesók mit szólnak a tesókhoz??

Anna, kitartás!!!

Linda, esmaralda tetszik:)

Peppino
, nézem a táblit, s látom, h nagyon a finishben vagy :D
Kata,Te is:D
s egyre többen:D:D:D :shock::shock: de izgi!!!

Molli baba:):)

hasleszorítót
hol vettetek???

Kép

Kép
móka:)

Moka,nem semmi a gàzos dolog.Ez is csak nàlunk működik így.Jò kis hètvègètek lesz.Bor,esküvő,szülès, ebben a sorrendben.Ha ennyit kibírt Mór,akkor ez mèg tuti belefèr.

Èn meg szenvedek.Hàperszehogy nem fàjásoktól.Olyan szinten viszket a bőröm,nem tom mivel csillapítsam.Màr èg a vakaròzàstól
:twisted:

Hasleszorító:èn kölcsön kaptam, bababoltokban làttam.Lètezik vastagabb, vèkonyabb.7.000,-ft körül lehet,de biztos van olcsóbban.Googlban èrdemes ràkeresni.

Kép
v.andi

Szép jó reggelt!!!

Andi...2.25???? :shock:

Mit keresek itt ilyen korán???Hát az úgy kezdődött,hogy Berni feszengett..azt hittem szétszakadok,gondoltam pisilek és megnyukszik,de nem.......aztán el kezdtem igen erősen görcsölni,de kiderült,hogy nem szülök,csak wc-zni kell......miután ezen is túl voltam,rám tört az éhség :cry: szóval most itt ülök lent épp egy furi ízű tejfölt eszek...és Berni megint feszeng.tejföl kidobva,inkább kakaózom.

Móka ez a gáz golog elég gáz!!!!!! :shock:

Erika,reggel 6????Most 5 óra,akkor mindjárt indulsz a kórházba :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nagyon szorítok++++++++++++++Könnyű szülést kívánok!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti,szerintem te is a saját rekordodat döntötted meg a 4:55-tel.:lol: :lol: Banyek,írtad a kakaót.Úgy megkívántam :oops:

Erika,gondolok Rád sokat!SZorítok nagyon ++++ Kép

Kép
v.andi

Kép
Vendég

Jó reggelt :) :) :) :) :)
Látom mindenki megvan, jól van!
Erikának nagyon szurkolok, lehet, hogy már nagyban megy a dolog!!!
Andi! Vakarózás?! Komolyan mondom belepusztulok én is! Majd leesik karom, kezem, lábam, ma is éjjel egykor arra ébredtem, hogy szétvakarom magam. Gyors zuhi, bekence, de persze Fruzsi felébredt, alvásnak annyi. Még jó, hogy mindig a cool-os showder alatt kell felébredni mostanában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma éjszaka is azt bámultam :)
Móka, egy csepp irigység sincs bennem a felfordulás miatt :? :? :?
Süti remélem vissza tudtál aluszkálni!!
Floranan, tényleg szép a pocid :)
Rita, nagyon szépek vagytok és huncutok :) :)
Babcika, Peppino, ezt kérdeztem a dokimtól :lol: :lol: :lol: Téllllleg tudni fogom, mikor jön???? Biztosan??? Rámnézett sunyin a szemcsije felett és amolyan sanda félmosollyan azt mondta: Tudni fogja Livikém... :lol: :lol:

Kép
lili34

Furi ízű tejfölre kakaó!! Lehet, hogy Süti azóta is a wc-n ül és kapaszkodik az ülőkébe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34

Mabe......... :) :) :) :) khmm, jó reggelt :) :)
megyek visszabújok :)

Kép
lili34

Floranan
Szép nagy dinnyéd van :lol: :wink:

Hasleszorító
Én nem használtam. És már egészen jól néz ki a hasam :lol: :lol: :lol:

Süti
Zokni nagyon jól jön... fázhat az ember lába... és most már jönnek a hűvösebb idők :wink:

Babcika
Az, hogy mennyire fáj, egyéni!
Nekem pl. a legkisebb fájdalomis borzasztó :oops: :cry:

Peppino
A szülés a rendszeres méhösszehúzódások hatására történik! Hogy ez kinek mennyire fáj, személyiségfüggő! :wink:

Rita
Szépek vagytok!

Manó
Míra hogy van?

Móka
Gáz :evil:
Vendég

Mabe...ööööööö,neked is jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Lili,akkor látom nem vagyok egyedül.Éjjel még olvasgattam erről,de semmi okosat nem találtam.A fürcsi és a kence enyhíti,de mindenhol azt olvastam,szülés után megszűnik.Alig várom.

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Mabe, reggeli kép naggyon jó!!! Molli gyönyörű!!!

Móka, te is alakulsz! Gáz.... :evil:

Süti, holnap szombat! :wink:

Erika, nagyon fogok drukkolni. Kit fog értesíteni vajon?

Anna, hajrá hétvégi szülés!

Rita, nagyon szépek vgaytok együtt, és hát az a hö-s kép, tündéri!!

Én holnap reggel csomagostul megyek a kórházba, mert ki tudja, bár még itt van a mai nap. Dokim ügyeletes lesz most éjszaka, jó lenne ha Lőrinc elindulna...
Éjszakám egy katasztrófa volt, annyira fájt a csípőm, és azáltal a bokáim. Most meg mintha vesén rúgtak volna. :?

Kép
kata05

Szép jó reggelt ismét!!!!!!!!!!!!!!

Na de Mabe!!!!!!!!!A fele társaság a 6 hét miatt a másik fele meg a pocakosság miatt nem rosszalkodhat,te meg ilyen képpel indítasz.....nem feltétlenül zsánereim az izmos fickók,de majdnem leestem a székről...... :lol: :lol: :lol: Éhes disznó ......tudod.
Zokninál én is erre gondoltam,különben.

Lili,sztem nem volt romlott,csak egyszerűen coop tejföl.Amúgymeg így megúszhatom a beöntést...... :lol: :lol: :lol:

Kata,én egész éjszak görcsölgettem,most is,lehet nem várom meg a holnapot!!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?