HellóHalló alvó Kismamik:D
én mostanában fázis késéssel tudok csak reagálni
de újra pörgésbe lendültem... meguntam az itthoni "várakozást", s rájöttem, h jól vagyok, s kész, értse meg KisGubacs, h nem tud az anyja popsin ülni és figyelni, h na most mi van:)
Voltunk este Dokikámnál.. 1100as sorszámost húzta a méhszájam, DE a változatosság kedvéért kicsit megint be van szabályozva az érkezés..
a múlt hétvégén nem volt a dokim, ezért nem lehetett szülni
most meg szombaton ügyel, úgyh az se jó:( /nem a II-es számú klinikán/..
na de sebaj, vasárnaptól újra engedélyezve vagyon az érkezés:D
ezért holnap borfesztiválozunk egyet a várban
szombaton meg lagziba vagyunk hivatalosak..
szóval program van bőven..
JAaaaaaa, és a gázzal újabb tortúra..
bocs nem akarlak ezzel fárasztani benneteket, csak kezd szánalmasan viccessé válni a helyzetünk, ha nem velünk történne, lehet h el se hinném:D
- némi átalakítást kell végrehajtanunk a lakáson, mert az ÚJ jogszabályoknak nem felel meg a gázóra , cirkó és a tűzhelyünk elhelyezése

,
mindezt 5 héttel ezelőtt is közölhették volna, s nem a szülés és a haza érkezés pillanatában kell "felújítanunk" a lakást...brrrrrr...
de télleg röhögünk kínunkban...
apa pedig naivan (pedig én szoktam az lenni:D) azt hiszi, h ha mégsem készülünk el jövő szerdáig, akkor van az újra bekapcsolás, a bébi vagy a nagy pocak hatására nálunk majd kivételt tesznek, s mégis visszaadják a meleg vízes életünket... - hát 5 héttel ezelőtt is nagy pocóm volt, s mégsem közölték, h változtassunk a saját érdekünkben...
no, hát ennyi, szóval újabb programpontként, még ajtót kell faragnunk:D:D
no, ennyi...
és akkor inkább Veletek foglalkozok...
Andi, télleg mennyi nyákdugód van?:)
Floranan, a klinikán voltál ctg-n?? én is ott voltam tegnap du. 2 óra alatt végeztem...brrrr. szép a poci:D
szülésznőt fogadtál? ha még nem tudok egy tündérit javasolni...
a Te dokid is szokott Vele dolgozni
(különben , ha szombaton este, éjszaka mégis úgy dönt a lurkóm, h jönne, akkor a Te dokidnál fogok szülni...csak jót hallottam Róla, mint ahogy már korábban is mondtam Neked, de most mégis úgy érzem, h inkább vasárnaptól érkezzen:oops: )
szóval, ha érdekel a szülésznő, szívesen megadom a nevét, számát, és egyeztethetsz a Dokiddal...
Manó, Mírának ++++++++++++++++++++++++++
minden rendben lesz!!!
Erika, huuu hamarosan találkozhatsz a kislánykáddal

:D de jóóóó!! drukkdrukkdrukk
Vicger 
:D:D
Csunyeszka üdv újra otthon.. tesók mit szólnak a tesókhoz??
Anna, kitartás!!!
Linda, esmaralda tetszik:)
Peppino, nézem a táblit, s látom, h nagyon a finishben vagy
Kata,Te is:D
s egyre többen:D:D:D

:shock: de izgi!!!
Molli baba:):)
hasleszorítót hol vettetek???