Sziasztok!
Most egyenlőre csak ezt az utolsó oldalt tudtam olvasni. Teljesen el vagyok havazva.
Hát hogy ti már miket adtok a babáknak

Mi még mindig csak szopizunk. Igaz még nem is vagyunk 6 hósak...
Minden hófordulósnak boldogat!!!!!!!!
Kialvatlanság nálam is van.
Hol is kezdjem???? Gergő jár oviba, ezért a napjaink nagyon gyorsan telnek, mert ebéd előtt megyünk érte. Krisztián még mindig nem mászik és nem ül, de már kúszik!

Éjszaka mi is kelünk 2-3x.
Nemlajos: nekem is nagyon fáj a szopiztatás kb 2 hete. Volt olyan, hogy már sírtam etetés közben. Apa közölte, hogy ezt nem hajlandó nézni, és vesz valami kaját a gyereknek, hogy ne kínozzam magam, ezt persze én nem engedtem.

Mondván, ha egyszer itt az anyatej, akkor nem veszünk csak azért mást, mert nekem fáj. Lehet, hogy hüle vagyok.... Mondjuk volt olyan, hogy amikor etetni kellett volna összeugrott a gyomrom, hogy jaj ne, de túl vagyunk rajta.
Vasárnap este megetettem, bele tettem a pihenőszékbe, pár perc múlva öklendezik a gyerek. Oda nézek, hát tiszta piros a ruhája. Na már most csak anyatejet kapott. Más nem lehet csak vér. Azt nem írom le, hogy éreztem magam, gondolhaatjátok. Gyorsan hívom a gyerek dokit, kivan kapcsolva, hívom a védőnőt, ő azt mondta, hogy azonnal ügyelet, és készüljek fel, hohy kórház. Mentünk az ügyeletre, vittük a véres rucit. Megvizsgálta két dokinő, nem találnak semmi különöset, beutalót kaptunk a kórházba. JA egy játékot jobban ledugott, és attól öklendezett, és jött ki a cucc, ne keveset képzeljetek el, hanem egy jóóóóó nagy adagot. Azt mondta a dokinő, hogy a játékot is vigyük magunkkal a kórházba, mert ha nem, akkor hörgőtükrözést csinálna, nem nyelt e le valamit. Játékazacsiba, csomagolunk, erre megnézem a mellbimbót hát látom, hogy van rajta 2 seb, amit előzőleg nem láttam, mert még nem volt rászáradva. Irány a kórház, és rögtön az volt a kérdésem, hogy származhat e tőlem véres anyatej, feleslegesen ne szurkálják már szegény gyereket, elég, ha én szenvedek. JA azt nem mondtam, hogy semmi egyéb baja nem volt Krisztiánnak, jó kedvű volt, a vizsgálatnál jött vissza barnás valami(mint később kiderült akkora már megalvadt a vér). A kórházba nagyon aranyosak voltak, és megállapították, hogy tőlem szívta le a vért, mert annyira erősen szív, de hogy miért??? Mikor alig győzi nyelni, a szája sarkába bugyog ki a tej. Tehát nem kellett bent maradni, és azóta sincs semmi baja a drágámnak. Azt mondta a dokinő, hogy a fogzás miatt szív erősebben. VAn már kettő fogacskánk. Tehát jól ránk ijeztett ez a gyerek. Lehet hogy zavaros egy kicsit

Bocsi de most is felkavar ez a dolog.
Másik dolog. A tetőt ma szedték le reméljük nem lesz eső, és holnap + jövő héten csinálják, remélem utána többet tudok jönni. Meg a befőzéseknek is lassan a végére járok.