Panó
2004.07.14 08:15

2004.07.14 10:03
2004.07.14 11:01
2004.07.14 11:09
2004.07.14 11:25
Edina most is 2X kelt.
Akkor szüljél már, ha lehet!
Akkor részed lehet a szoptatás örömében neked is
Ülve etetsz???
Tegnap én is takarítottam, de csak egyszer!
Edina este ilyen! Meg ha nyügi, és nem tud aludni!
Pihengess is! 2004.07.14 13:40

2004.07.14 14:28
, nagyon szeretem a porszívót, de még fürdőszobát, WC-t is pucoltam. Na jó, azért csináltam, mert jött hozzánk a barátnőm 3 gyerekkel ( egy 5 hónapos fiúcskával, 4 éves és 2 és fél éves lánykákkal), így kisebb zsúr volt nálunk.
Dorka nagyon élvezte
Remélem Dorkánál nem jön elő ilyen, bár ő is hajlamos... 2004.07.14 14:31
2004.07.14 14:47
es gyorsan szaladtam lefenykepezni, hogy pont ilyen ruhacskaja van Bazsonak is.Erre lemerult az elem a gepben.De feltoltom es megmutataom! En az unokaocsemtol orokoltem, gondolom Danival egyidos lehet es akkor lehetetett kapni.
Megyek lezuditom a teat, aztan majd holnap veszek bogyot is...mar ha ma ejjel nem szulok.
Mar nagyon faradt vagyok, megyek eldolok, de este meg jovok! 2004.07.14 15:00
Tiszta pamut, és nagyon kényelmesnek tűnik.
,
2004.07.14 15:06
Mit szólnátok ha triumvirátus helyett kvartetté alakulnánk? (Jól írtam vajon? )
Állítólag semmi kóros és a fehérvérsejtekkel sincs gáz, legalábbis ha ilyen kevés van belőlük.
2004.07.14 15:28
Pedig a WC-n nincsenek gondjaim! Nem értem.
Én jégkrémezek közben.
Puszi Neked!
Nem kéne Neked már vezetni,nem?
Meggyes piskóta-azt is nagyon szeretem!
Jó,hogy nem idegeskedsz!
Kitartás!
2004.07.14 16:08
Látom szegény párom elég szőrös szívűnek tüntettem fel, de ez nem igaz ám. Tegnap valóban bejött ez a kiságyba tétel, de azért öt percenként ő is belopakodott megszemlélni mit csinál a fiacskája.
S amúgy teljesen odavan érte, rengeteget dédelgeti, ajnározza, csak akkor esik kétségbe egy kicsit, amikor szerintünk ok nélkül sír a pici. Így kísérletezünk, s tegnap ez a módszer bejött. Szóval egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy ő a szigorúság megtestesítője, sőt szerintem ő lesz aki kettőnk közül többet fog megengedni a csemetének.
Örülök, hogy jó napotok volt!
Botond is mindig belecsúszott a pólyába, úgyhogy mi már két éjszaka után hálózsákra váltottunk. Ezt nagyon szereti, meg mi is mert olyan édes kis csomag benne.
2004.07.14 20:23
2004.07.14 20:36
Nekem tetszik! Még vedd bele Panót is,hiszen mostantól kvartett leszünk!
Manikűr
Valamit megbeszélek most már a párommal,hogy tudjunk találkozni,mert nagyon aggódom Érted!!!
OK 2004.07.14 20:47
2004.07.14 21:19
A szomszedban voltunk, megkoszonni a tegnapi segitseget es ez lett belole
Megmutattak az egesz hazat, meg megkinaltak mindenfele finomsaggal, csak nekem mar a vegere annyira fajt a hatam es kemenyedett a pocakom, hogy az ihaj!
De ide ezert tenyleg ne bumlizz ki! Majd elkuldod azt a csokit fenypostaval, ok?
Kulonben az Auchanban nem lehetett kapni
Hat, majd meglatjuk
Jol irtad!
Erdekes, hogy mindenki engem tett a vegere, vajon miert? Na mald meglatjuk
2004.07.14 21:35
Kaptunk valami cseppeket de nem segítenek. Van valaki akinek szintén hasfájós a picije? Amúgy szépen szopizik, a melleim már alakulnak, nem annyira csomósak. A hónaljam viszont ugyanúgy csomós és nagyon fáj.
2004.07.14 22:07
Amúgy tényleg tele a topánom, de majd csak elmúlik. Köszönöm, hogy aggódsz!
2004.07.15 06:22
Pedig kánikula se volt! Az éjszakáink továbbra is jók, most már 7 órát tudunk tőle aludni, utána is csak szopizik, és alszik tovább
Mondjuk ez még mindig jobb így, mintha éjjel nem aludna! Napközben úgyse tudok pihenni a nagyoktól. Érdekesen hízik a lányom egyébként: minden a pocakjára megy
Irdatlan nagy hasa van
Szerintem ilyen picinek nem igazán tudnak hisztizni. Képek
Homeós szer: több, mint 5 hétig szedtem, a végén besűrítve, többszörös adagban: nem jött korábban Kata, sőt el se indult tőle
Szerintem nálunk a nagypotenciálú Pulsatilla hatott inkább!
Végülis nekem így is bőven jó, amikor apa elviszi őket reggel és csak este hozza őket haza! Volt amikor nem aludtak itthon, akkor megy úúúgy hiányoztak
Kata szerencsére 9-kor kidőlt (meg előtte a kaja is belőle, addigra szerintem már halálosan túlette magát), fél 5-kor szopizott, azóta alszik.
Nórával ez nem igazán működött, mert nem tudott cumisüvegből enni, sőt semmiből, csak ciciből, és ő elég rapszodikusan evett, hol fél óránként, hol 5 óránként. Most jövőhétre tervezzük, hogy elmegyünk a csajokkal moziba (Shrek2), előtte megszoptatom Katát, addig anyu eltologatja babakocsiba, aztán ha mégis felébred közbe és éhen akar halni, akkor betelefonál nekem
Daninak továbbra is tetszik az úszótábor? Balatoni félelmeidet is megértem. Én pl, még sose voltam ilyen antiszociális mint most.
Légzésfigyelő: elvileg 2-6 hós koruk körül a legveszélyeztetettebbek, és inkább a fiúk, és inkább ősszel-télen. Ennek ellenére Kata alatt van. De mi meg sose használjuk 6 hós korukig, mert addigra rég lemásznak, legurulnak róla. Cumi: ismerős érzés
Nálunk Lilinek volt csak, de nagyon rövid ideig, ő mindig a fürdés után kapta meg, mert olyankor már nagyon türelmetlen volt, utált öltözni, és nagyon üvöltött. Sab Simplex használt? Képek
Szopira elvileg azt mondják, hogy két szoptatás közt azért jó ha van két óra. Nálunk vagy nagyon sűrűn eszik, mint tegnap (egész nap), vagy csak 4-5 óránként. Tény, hogy ilyenkor nyugodtabb (már ha ritkábban eszik). De mint Dorka, Kata is cicifüggő
CTG-n mi volt?
Rosszullét
Alvás
Hónaljad
Milyen cseppeket kap a picur? Noémi nagyon édes!!! És milyen hosszú haj van!!!
Elég gázosan néz ki! Egyébként most azért próbálok egy kicsit odafigyelni, mert én még soha nem fogytam szoptatás alatt, sőt! Mindjárt itt a vasárnap
2004.07.15 06:40
Férjed
Szépek a képek.
Mozi
Nekünk nagyon tetszett! 2004.07.15 07:00
!
Most is megkerdezte, hogy van-e itthon, mert talan nem artana,mintha latna egy kis folyast...Egyszer az egesz tojastarto tele volt a hutoben valami romlando dugdosnivaloval.
) a babak? Osszel-telen gondolom azert gyakoribb, mert hajlamosabbak a szulok tuloltoztetni es tulbugyolalni oket...allitolag legnagyobb veszelyforras a meleg.
Majd osszel beszelgetunk,addig elvezkedjetek...
2004.07.15 07:58
2004.07.15 08:30
8-ra jott a burkolo es megcsinalta a meg elmaradt aprosagokat, ugyhogy mar csak a gepeszt varjuk, hogy bekosse a mosoteknomet es aztan mar minden kesz, csak a paromnak kell szegenykenek csinalni a beepitett szekrenyeket, meg a garazsbeallot.
) es szombaton nekiindulunk koran reggel beszerezni a meg beszereznivalokat. Van meg egy par
Szeretnek mar mindent itthon tudni, megcsinalni a korhazi taskat, szoval ugy rakeszulni a dolgokra, akkor leszek igazan nyugodt. 

Remelem helyrerazodsz lelkileg, nem lenne jo igy nekimenni a szulesnek!
Nyami
Azert en is szeretnek 14-ig megszulni, egyelore belottuk a 8-at
Azert olyan kivancsi vagyok, most mar mi is egyre kozelebb jutunk a vegehez, eleg hihetetlen!
2004.07.15 10:07
Andinak annyi teje van, hogy talán az egész topikot eltarthatná belőle. Ja, azt üzeni mindenkinek, aki sok anyatejet szeretne: marhahúsos étel heti egyszer, sok görögdinnye, és rostos baracklé!!!
! És mint mondtam, ez a nyűg nem fog elmúlni a szülés után sem, szóval erősítsd azokat az izmokat!
. Én utálom, de arra nem emlékeztem, hogy ő is.
!!!
?
2004.07.15 10:44
Megvárjuk az aug.1-et. Remélem.
Remélem kihúzod még 3 hétig is!
Gyönyörű baba! Ilyen parókát hol lehet rendelni? Eszméletlen mennyi haja van!
Nagyon tündér, kis hurka Gyuri!
Voltam kozmetikában és fodrásznál, úgyhogy megvolt a szülés előtti generáloztatás.
Tegnap 3 pár pracli volt a pocakomon (2 kozmetikus+1 fodrász), mert mindenki érezni akarta, hogy mozog a fiam. Juszt is nyugton maradt.
Ha valami történik azért Anitaborit értesítem.
2004.07.15 11:04
Délelőtt teljesen összepakoltam a kórházi motyómat, úgyhogy tettre kész vagyok.
Zsuzsi, ha gondolod neked is kívánhatom ezt!
2004.07.15 11:14
Ezek a gyerekek csodálatosak ám!
Ez jól hangzik. ÉS hogy vannak a cickók??? Én sem adtam Edinának tápszert napok óta, és van még valami tartalékom is a frigóban, de lehet, hogy ma feléljük a dilim miatt
Bár fárasztó!
)
ÉS te is jól nézel ám ki!
Kitartás!
Vigyázz magadra ezekkel a rosszullétekkel! 2004.07.15 11:45
2004.07.15 11:54
2004.07.15 12:36
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint