A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Orsi!

Kép Kép Kép Kép Kép

Panó
panó

Kép

Kép
panó

Lányok!

Nandával, Kingával és Nikivel mi legyen a táblázatban?

Panó
panó

SziasztokKép

Megiscsak volt egy kis idom itt ugykodni, mert a parom a kocsit porszivozta a cement miatt, mert csupa por volt minden. Ugyhogy betettem a tegnapi fotok kozul is egy parat, hogy lassatok a munkafolyamatokatKép
Bocs, ha megint kicsit tul sok foto lettKép

PusziKép

Orsi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

avocado

PanoKép
A Nanda szamat sem tudjuk?O volt talin is, akkor sem adta meg vajon ZsuzsanakKép vagy valakinek?

ZsuzsaKép
Kinga nem irt azota? Utoljara nalad jelentkezett...

szoszi
szoszi

Jelentem van malnalevel-team!Kép Tudom, hogy mar volt rola szo, de nincs kedvem kikeresni:hogy kell inni es mennyit?
A ricinus-koktelt is leirhatjatok, szombaton legkesobb az kovetkezik...Kép
szoszi
szoszi

Zsuzsi: remélem később sem fogom nagyon kívánni az édességet, a szülés után miért lennék kívánós, ha most sem vagyok különösebben az? De azért lehet, hogy feltankolok csokival, addig amíg nem látom, hogy milyen a popsija.

Szilvi: Levente terv szerint vasárnap jön haza
Kilók - nem hiszem, hogy törődni kellene vele, hogy hány kiló vagy, nekem is mindenki azt mondja, hogy sokat kell majd enni, hogy legyen tejci a babának. Egyél nyugodtan csokit is, pici biztos nem árt (ugye Zsuzsi?)

Orsi: vinnék neked is szülés után csokit, de sajnos, te elég messze szülsz tőlünk, oda nem biztos, hogy kijutok.

Szöszi: babácska még nyugodtan bent maradhat több mint 2 hétig, hova siettetik?

Bellana: és az orvos ne csak alulnézetből ismerjen meg a szülés után Kép
A cilindereiddel minden rendben?

Anikó: nektek sikerült levágatni a matracot?
Aranyér Kép

Most megyek dolgozni, mindig zaklatják valamivel az embert, később még jövök

Jerry
jerry

JerryKép
Elfelejtettem leirni, kevesebb a vizem, ha tovabb fogy azert inditunk, ha inditunk hetfon...
szoszi
szoszi

Szöszi:így már érthető, akkor drukkolunk, hátha elindul magától is kifelé a baba jövő hétfőig.

Jerry
jerry

Szia csajok!

Puszika Minenkinek!
Egy pillantra jöttem csak be, így nincs időm a képekkel időzni, mert rohanunk a védőnénihez.

A nap híre nálunk, hogy PAnka tegnap 17 óra óta ciciből eszik!!!!!!! Igaz még kínlódik egy kicsit, de nem engedem már az üveget. HA ennyiszer sikerült, akkor eztán is menni e kell.
Hát ezt sem gondoltam voln, hogy 7 hetesen fog enni ciciből. Azt hiszem, hogy sokat köszöbhetek az Aventes üvegnek is. Tej szerencsére rengeteg. Tulajdonképp ha kinyitja a száját akkor csak nyelnie kell. Eddig 80 db 240 ml üvegnyi van a fagyasztóban szűkösbb napokra. Szóval nálunk happy minden! A kiscsaj változatlan egy jóság, csak ha front jön azt megérzi. Tegnap is volt sírás és egyszerre csak elkezdett váratlanul ömleni az eső. A kiscsaj abban a pillanatban csöndben is maradt! Mi nem vagyunk eddig hasfájósak. Szerencsére fáradt sem vagyok és nagyon élvezem az egészet.
Most volt időm egy picit olvasgatni így lassan képben vagyok, csak reagálni nincs időm. Védőnéni után grillezni fogunk, jönnek hozzánk egy páran! NAgyon jó kint a nyaralóba csak hiányoztok. Szerettem levelezgetni és napra készen tudni a híreket. De ugyannakkor nagyon kint a jó levegőn! Panna imádja. Most hogy meleg volt kiraktam meztelen popsival a kiscsajt, Hát imádta! Szóval akkor leszünk bajba ha visszaköltö9zünk, mert Panka annyira megszokta, hogy sokat van levegőn. Holnap megyünk vissza csipőkontrollra, remélem már nem kell a rugi bugyi.
NA most ennyi!
Mindenkire sokat gondolok és szorítok mindenkiért.
HAtalmas Puszika Mucskaandi

Andi
Kép
mucska

Itt Maci jelentkezik!

Nem jártam felétek, mert szabadságoltam magam, mostmár heti 1 napot jövök be a dolgozóba.

Remélem jól van mindenki!

GRATULÁCIÓ Ildikónak és DzsCsigának!

Zsuzsa- láttam ám a hurkácskás képet! Edina nagyon aranyos lehet.

Mariann- hol lehet beszerezni Babazenét? Még van értelme, vagy már elkéstem ezzel a 35. héten?

Anikó - mi volt a CTG-n? Bébi rendben?
Képzeld nekem alig akart felébredni, hiába reggeliztem. Jó sokáig kellettbögdösni a hasamat, mire hajlandó volt mozogni.
Anyukám jól kifaggatott, mi? Bocsika! Remélem nem mondott hülyeségeket! Puszi!
Jövő héten szerdán megyek ismét, 15.15-re. Téged mikorra rendeltek be?

Maci
maci2

Mucska- látom van tejcsid rendesen! Mibe fagyasztod le ezt a mennyiséget?

Maci
maci2

sziasztok!

Még vagyok, bár ma valahogy kevesebb a tejecske Kép

Lino: a lányok nem akarnak máshol aludni? Pedig néha megváltó lenne! Kép
Kata éjszakái Kép Edina most is 2X kelt.
Kaka: este nagy hisztivel született valami. Este adtam neki hashajtót, így ma de. is termelt. Remélem evvel vége is a dolognak!

Rita: Lili éjszakája Kép
Gratula a kocsihoz!

Szöszi: lényeg, jól vagytok Kép Akkor szüljél már, ha lehet! Kép
Munkahely? Kis sztahanov! De így kevesebben hívnak! Kép
Kinga nem írt! Aggódom miatta! Kép

Andi: ez nagyon jó hír! Kép Akkor részed lehet a szoptatás örömében neked is Kép Ülve etetsz???
Sok sikert, és irigykedek a tartalékaid miatt! Az már lassan egy hűtőláda! Eladhatod!

Bellana: babyke Kép
A helyettesről képet láttál??? Kép

Zsuzsi: porszívó Kép Tegnap én is takarítottam, de csak egyszer!

Bori: rádépült??? Kép Edina este ilyen! Meg ha nyügi, és nem tud aludni!

Swen: apa ilyen kemény??? Örülök, hogy jól vagytok!

Pano: aug. 2-ig! De ha nem kell, nem várok! MAjd holnap kiderül.

Orsi: alakukultok! Kép Pihengess is!

Maci: pusszancs!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok,
Akkorát kirándultam ma apuval, hogy csak na.
Elmentünk a Megatoys-ba, sapikat venni a kicsinek, aztán bementünk a Kölyökparkba lefoglalni a hétvégi gyerekzsúrra, aztán elvittük John-t a kozmetikushoz, utána bevásároltunk, és még egy kínai étteremre is volt időnk...Apának meg hoztunk egy adagot. Ő addig hősiesen ringatta a kislányát, aki hol elaludt a karjaiban, hol nézelődött, de a cumi közben a szájában cummogottKép
Na, a melleim többször jelezték a kirándulás alatt, hogy telítődnek, én balga meg elmentem betét nélkül, de nem ázott át a pólóm, szerencsére.
Most meg szoptatnék, mert utoljára 10 után evett Dorka, de annyira alszik!

A tegnap esténk elég érdekesen alakult szopi szempontjából: du.5-től másfél órán keresztül szopizott, kis megszakításokkal, 130 gr összejött neki, aztán kicsit nyügi volt, fürdés után viszont bealudt, és hiába vártam majdnem 11-ig, nem akart enni - és aludt fél 4-ig! Én persze óránként ébredtem, hogy most mi van?!

Na, közben szopiztunk, és 20 perc alatt evett 90 gr-ot, ez nálunk jó idő.
Ma délelőtt bevettük az első adag Sab Simplexet, mert egyértelműen a hasinkója rendetlenkedett. Ahogy Lino Katája, Dorka is elnyammogott rajta. Persze, jó kis cukros szirup!!!

Lino,
Bevallom, egy kicsit cidrizek a balatoni nyaralástól, bár ott lesz anyu-apu is, tehát nekem szinte semmi dolgom nem lesz a szoptatáson kívül, mégis félek. De apu is azt mondta, bármikor hazahoz, ha úgy érzem, nem működik lent a dolog.
Igen, mi az ovit csak szept.6-án kezdjük, bár már jövő hétfőtől beindulnak, mi sosem visszük Danit ilyenkor.
Szóval te is kipróbáltad a cumit. Én mindig olyan vegyes érzelmekkel veszem elő, mintha pálinkás kenyérrel akarnám a gyereket elhallgattatni, és ezt most szó szerint értsd! Jól belénk plántálták a cumisüveg, cumi és egyéb póteszközök tilalmát!
Kaptunk mi is egy légzésfigyelőt: jól tudom, hogy csak 2 hónapos kortól érdemes használni, mert addig nincs veszély? És meddig javasolják?

Szöszi,
Szuper napotok lehetett a pároddal! Ilyet majd akkor is csináljatok, ha a baba már megszületett, 3-4 hetesen már a nagyszülő tud vele maradni 3 órányit, és nektek nagyon fontos lesz egy kis páros együttlét. Soha nem szabad ilyesmi miatt lelkiismeret-furdalást érezni, ez szerintem a kapcsolat harmóniájához elengedhetetlen.
Drukkolok hétfőig. Gyere bodzaszörpöt inni hozzánk, vagy egyszerűbb, ha fénypostázom?

Rita,
Jó fej a kutyusod! Minek is neked bébiőrző monitor?!
Mesélj majd a sütiről!

Most ezt elküldöm, néhány fotóval:

Anitabori

Kép
Kép
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Ma túl vagyok ismét egy takarításon Kép, nagyon szeretem a porszívót, de még fürdőszobát, WC-t is pucoltam. Na jó, azért csináltam, mert jött hozzánk a barátnőm 3 gyerekkel ( egy 5 hónapos fiúcskával, 4 éves és 2 és fél éves lánykákkal), így kisebb zsúr volt nálunk. Kép Dorka nagyon élvezte Kép

Orsi: ime pár link, ahol letölthetsz gifeket, képeket: http://raichu.united-boards.at/
http://natloz.znet.hu/

Szöszi: a barátnőm egy homeopátiásszerre esküszik, hogy az indította be nála a szülést, többszörös adagot vett be caulophyllumból... Lehet, hogy én is kipróbálom. Te hogy bírod ezt a szeles időt?

Lino, Zerko: ez a székrekedés vagy visszatartás elég bosszantó dolog, szegény nagyokat ennyire megviseli a kistesó?? Kép Remélem Dorkánál nem jön elő ilyen, bár ő is hajlamos...

csak felületesen olvastam, majd este benézek rendesen.

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Panó,
A sütőt 175 fok körül szoktam beállítani, és kb. 35-40 percig sütöm, ahogy éppen kijön a dolog.
Dani két kisfiút ismert már az edzésekről, de nem annyira közeli haverok. Általában velük van, ők tesók.
Ahogy nézegettem a mai táblázatot, arra gondoltam, miért is van még benne az első 3 anyuka, ha ennyire kiestek innen? Aztán olvastam, amit írtál rögtön utána. Ha szavazunk, én arra voksolok, hogy vedd ki őket. Nem hiszem, hogy még egyben vannak!

Orsi,
Majd nézek én neked valami jó helyet a neten, ahol tudsz képekre vadászni.
www.gifart.de

Mucska,
Ez nagyon jó hír! És mennyi tejed van a frigóban, ez elképesztő. Ez nem szűkösebb napokra, hanem ÉVEKRE elegendő.
Nagyon hiányzol nekünk is, pont tegnap emlegettelek a somlói kapcsán.

Zsuzsa,
Edinának nehezen megy a kaki? Milyen hashajtót adsz neki?
Nálunk a kakilással nincs gond, és a hasfájás is ma volt először, vagyis ma volt először egyértelmű.
Ez a folyamatos szopi: néha nem tudom, nem rossz-e ez így pl. a pocakjának, hogy csak a mellretétel nyugtatja meg, ha bőgicsél. De ha tátikázik, azt hiszem, szopni akar, nem? Tátika nálunk azt a kereső mozdulatot jelenti.
Most megyek rendelni hordozókendőt, talán az is beválik, mint a Sün-családnál.

Kedves Triumvirátus,
Az én tippem: 1.Anikó, 2.Linda, 3.Orsi.

Most pusszancs mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

BoriKép
Igyekszunk majd egymasra idot forditani, en nagyon igenylem az egyuttleteinket es Apa is.Igy aztan megyunk is szeptemberben wellness kurara 5 napra pihenni, babaval, anyuval, o marad vele a szobaban mikor alszik, mi meg pihenunk...
En is azon vagyok, hogy a gyereknek is az a jo, ha Anya meg Apa nagyon szereti egymast!Kép

Meglattam a kepet DorkarolKép es gyorsan szaladtam lefenykepezni, hogy pont ilyen ruhacskaja van Bazsonak is.Erre lemerult az elem a gepben.De feltoltom es megmutataom! En az unokaocsemtol orokoltem, gondolom Danival egyidos lehet es akkor lehetetett kapni.Kép

ZsuzsiKép
Igen, a malnalevel-tea melle ezt a caullophyllumot mondjak meg, nincs 2 perce, hogy kikerestem a nevet.Kép Megyek lezuditom a teat, aztan majd holnap veszek bogyot is...mar ha ma ejjel nem szulok.Kép

Most ertem haza reggel 7 ota, voltam manikurosnel is, kihoztuk a maximumot a dagadt kezembol-labambol.Kép Mar nagyon faradt vagyok, megyek eldolok, de este meg jovok!

puszi:szoszi
szoszi

Szöszi,
én ezt a pizsama-szerű rugit 150 ft-ért vettem a börzén májusbanKép Tiszta pamut, és nagyon kényelmesnek tűnik.

OrsiKép,
www.raichu.de
Kép

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Sziasztok!

Sok újság nincsen, elég vacakul vagyok, tegnap kaptam kúpot is, (folyás) azóta csíp-szúr, szóval a szokásos. Éjjel sz*rul aludtam, ma még csak 1 kenyeret (szelet) ettem...Nem tudom mi van. A doki szerint semmi, méhszáj zárt. Ma 5-re megyek CTG-re.

Orsi,Panó: igazán megtisztelő, hogy mindketten pocitársnak tartotok! Mit ne mondjak jól esik ám nagyon. Kép Kép Mit szólnátok ha triumvirátus helyett kvartetté alakulnánk? (Jól írtam vajon? )

Bori: a cica, hogy tűri a kozmetikázást? Mit csinálnak vele, pancsi??
A kép amelyiken Dorkával alszotok az egy tünemény! Kép

Swen: pusziözön!!!

Zsuzsi: nem nyílt a méhszájam, hiába hányingerezek...

Lino: nagyon kiváncsi leszek mekkora lesz Gergő.
Remélem szülés előtt még megnézik, nehogy ne férjen ki. Kép

Rita:csoda kutyáid lehetnek. Tényleg minek is neked bébiőr? Kép

Jerry: a cilinderek megvannak. Kép Állítólag semmi kóros és a fehérvérsejtekkel sincs gáz, legalábbis ha ilyen kevés van belőlük. Kép

Mucska: hajrá ciciszopi!! Kép

Maci: akkor csak heti egyszer jösz majd? Vigyázz magadra, puszi!

Zsuzsa: gyógypuszi utánpótlás már úton van! Kép

Most el:
Linda
bellana

Itt vagyok végre,sziasztok!
Ma reggel voltam laborban,meg CTG-n.Ez utóbbi csak másodszorra sikerült ,nem akart ugyanis felébredni az én drágaságom.Közben megint rosszul lettem ott a székben,volt rohangálás. Kép
Utána bementem a melóhelyemre,hogy most már mindent hazahozzak,utána anyunál ebéd (ide már a párom vitt),aztán haza,és én eldőltem ,mint egy krumpliszsák.Akkorát aludtam! Kép
Hajnimaci:Jót beszélgettem anyukáddal,engem nem zavar,ha kérdezgetnek,imádok ismerkedni.Kép
Én is szerdán megyek,csak fél négyre.De ugye Te is a kórházba? Találkoztál most a Kisfalvival?

Bori:istenem,de gyönyörű ez a csaj! Szépek vagytok így együtt! Kép
Azért csak alakul az a szopi. Kép
Eremet kenegetem Reparonnal,én mindig ezt használtam.Talán már nem fáj annyira,de egész nap vérzik.Kép Pedig a WC-n nincsenek gondjaim! Nem értem.
Klassz,hogy Dani élvezi a tábort.Kép
Csak azért gondoltam,hogy a légkeverés az oka,mert anyu sütője jobb,mint az enyém,de az ő sütije sem ilyen piros és ropogós,mint a Tiéd.Én meg ezt imádom az egészben.Mindig ellopom a széleket! Kép
Somlói-Mucska: tényleg nagyon régen volt. Kép
A kakilást sok gyerek így csinálja,mint a Te Danid.

Linda:Örülök,hogy minden OK a babával.Kíváncsi vagyok,hogy fog tetszeni a helyettes.Lehet,hogy Te is jobban jársz Vele.Kép
Görkorizni én nem szoktam.Kép Én jégkrémezek közben.Kép
Hányinger Kép Puszi Neked!

Orsi:kocsibeálló Kép Nem kéne Neked már vezetni,nem? Kép Meggyes piskóta-azt is nagyon szeretem! Kép
Hogy bírtad a mai napot?

Lino:kicsit én is megijedtem ettől a vérzéstől,mert egész nap van,de próbálom a kenegetést,meg napjában többször hűsítő zuhanyt...
Doki 29-én lesz legközelebb,úgy néz ki,hogy van egy másik hasonló nevű doki is a kórházban,és Kisdió valamit félreértett.
Medence-hétvége:de jó lesz Nektek! Bár ha kánikula lesz,lehet,hoyg Kata nem hagy majd pancsizni. Kép

Rita:kutyus Kép
Andrisnak hárem? És a többi legényke?Majd várd ki az én Bencémet! Meg persze a többiekét is! Kép

Panó:határidő Kép Jó,hogy nem idegeskedsz! Kép Kitartás!

Jerry:nem vágattuk a matracot,vettünk egy saját,szabványméretű kiságyat. Kép

Mucska:nagyon ügyesek vagytok! Ennyi tejcsi,és már ciciből! Kép

Most megyek,majd este még jövök remélem!

Anikó
35+5
vakili

Sziasztok!

Bébi alszik, én is most keltem, így beugrottam.Kép Látom szegény párom elég szőrös szívűnek tüntettem fel, de ez nem igaz ám. Tegnap valóban bejött ez a kiságyba tétel, de azért öt percenként ő is belopakodott megszemlélni mit csinál a fiacskája.Kép S amúgy teljesen odavan érte, rengeteget dédelgeti, ajnározza, csak akkor esik kétségbe egy kicsit, amikor szerintünk ok nélkül sír a pici. Így kísérletezünk, s tegnap ez a módszer bejött. Szóval egyáltalán nem lehet azzal vádolni, hogy ő a szigorúság megtestesítője, sőt szerintem ő lesz aki kettőnk közül többet fog megengedni a csemetének.Kép

Szöszikém! Látom nagyon nyűgi vagy, s ez teljesen érthető. Drukkolok hogy magától beinduljanak az események!

Orsi! A férjed nagyon ügyes, nagyon szépek vagytok! Egyébként Szöszi a nagy tippelő, de ha akarod, lásd az én tétem: 1. Panó 2. Bellana 3. Anikó 4. Orsi

Bori! Én is mindig cicire teszem Botondot, ha már semmivel sem tudom lecsendesíteni, s úgy gondolom enni akar. De ő sem utasította még vissza sohasem a szopit. Gondolod hogy ez nem jó módszer? Úgy gondolom nem fogadná el, ha nem kéne neki. Ráadásul én nem is fejek, de így mindig kiüríti rendesen a mellem. Néha éjszaka érzem a telítődést, amikor többet alszik, de annyi regenerálódás szerintem kell is. Csatlakozom Lindához, nagyon édesek vagytok a képen.KépÖrülök, hogy jó napotok volt!

Zsuzsa! Remélem javul a helyzet nálatok is! Drukkolok a tejcsihez!

Mucska! Ez a szopi nagyon jó hír! Elképesztő készeleteid vannak! További jó nyaralózást!Kép

Panó! A sárgabarack nálunk úgy látszik mehet, mert már két napja nem volt hasfájás, hála az égnek! A védőnőm szerint almán kívül smmi gyümit nem ehetnék, de én azt nem birnám ki, így kísérletezünk. Ja és a laktoherbet is iszom, szerintem az sem okoz gondot. Ugye te sem fejtél korábban? Látod, én rád fogadtam a nagy négyesből elsőnek! Remélem nem baj, ha bejön.Kép

Rita! Kutyusod nagyon ügyes!Kép Botond is mindig belecsúszott a pólyába, úgyhogy mi már két éjszaka után hálózsákra váltottunk. Ezt nagyon szereti, meg mi is mert olyan édes kis csomag benne.Kép

Linda! sajnálom a rossz közérzeted. Remélem semmi komoly baj nincs, csak ez a vége felé szokásos nyűgi. Kitartás, már nem olyan messze a nagy találkozás! Gergő, meg tutti ki fog férni.Kép

Mindenkinek további szép napot!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Csak egy gyors bejelentkezés, nincs időm visszaolvasni.

Most jöttünk haza a dokitól, szigorú fekvésre vagyok ítélve, a méhszájam állapota 1101.
A férjem most hajkurássza a gyógyszert, amit a doki felírt. Pestről hazafelé pl. 5-10 percenként keményedtem (az út másfél óra), fájni nem fáj, csak kellemetlen. Jó lenne azért a 36. hétig kihúzni, szorítsatok.
Azért a cuccomat lehet, hogy még ma összekészítem, mert éjszaka is elég vacakul aludtam 1/2 2h-től 3/4 5h-ig csak forgolódtam, keményedtem és akkor voltak tompa fájások is hébe-hóba.

puszi mindenkinek
BNM
34+2
Bnm

Hú,de eltűnt mindenki!

BNM:nagyon drukkolok,hogy még maradjatok egyben,pihizz sokat!

Bori:tippmix Kép Nekem tetszik! Még vedd bele Panót is,hiszen mostantól kvartett leszünk! Kép

Szöszi:jól hangzik az őszi program. Kép Manikűr Kép
Munkahelyeden örültek Neked?

Linda:Ez nem az az igazi Linda! Kép Valamit megbeszélek most már a párommal,hogy tudjunk találkozni,mert nagyon aggódom Érted!!!
Folyás: már megint? Szegénykém! Kép
Kvartett: Kép OK
Lehet,hogy Nálad ez a sok nyavalya inkább lelki eredetű,nem? Sok-sok -sok puszika Neked!

Orsi:ennyire elfáradtál?

Most mennem kell,és ma már nem jövök,jó éjt Mindenkinek!

Anikó
vakili

Zsuzsa

Aludni tudok eleget, de pihenni nem. Úgy alszom, mint a vadászkutya. Minden hangosabb szusszanásra felébredek, de arra is, ha halkan vesz levegőt és úgy hallom, mintha nem venne! Úgyhogy ez egy kicsit kikészít! Pedig időm az van a baba mellett, de így mégis fáradt vagyok. Te is ilyen éberen alszol? Vagy csak én szenvedek ettől, mert első baba?

Maci

A Babazenét tesóm vette Pesten egy cd boltban, de a www.babazene.hu-n meg is lehet rendelni. Szerintem egyáltalán nem vagy vele elkésve! Még van annyi időd, hogy sokat hallgathasd! Én tényleg nagyon merem ajánlani, mert hihetetlen hatása van! Olvastam róla előtte, de nem igazán tudtam elhinni. Végül kipróbáltam és tényleg működik! Próbáld ki!

Jó éjt!
Mariann
marcsababa

SziasztokKép

Megjottem vegre, igaz mar reg hazaertunk, csak megcsinaltam az ebedet (4-kor), aztan gyorsan elugrottunk az Auchanba es utana ledoltem egy kicsit, amig a parom tanitotta az egyik kis novendeket.

Kozben eltellt 3 oraKép A szomszedban voltunk, megkoszonni a tegnapi segitseget es ez lett beloleKép Megmutattak az egesz hazat, meg megkinaltak mindenfele finomsaggal, csak nekem mar a vegere annyira fajt a hatam es kemenyedett a pocakom, hogy az ihaj!

A mai naprol csak annyit, hogy rendesen kalvariam volt a szenanathamra valo orrspray-receptert, de sikerult, raadasul kettot is irtak fel, ugyhogy egy darabig nem kell mennemKép

Jerry
Nagyon ari vagyKép De ide ezert tenyleg ne bumlizz ki! Majd elkuldod azt a csokit fenypostaval, ok?Kép Kulonben az Auchanban nem lehetett kapniKép

BoriKép
Annyira edesek vagytok a kepen!!!
Balaton: en is irigykedek! Remelem rendben leszel lent!
Tippeket lattamKép Hat, majd meglatjukKép

Zsuzsi, Bori
Koszi a linkeket, holnap megnezem oketKép

LindaKép
A kvartett otlet tok joKép Jol irtad!Kép

AnikoKép
Vezetni nem kene, de tegnap veszhelyzet volt, mert a parom mar ivott, de a cement meg nagyon kellett! De visszafele mar nem birtam, ugyhogy rettegtunk a rendoroktol, szerencsere megusztukKép
Mai napot egesz jol birtam, csak kicsit hosszura sikeredett. Most mar alig varomn, hogy a zuhany ala alljak!

Swen
SorrendKép Erdekes, hogy mindenki engem tett a vegere, vajon miert? Na mald meglatjukKép

Most eltuzok, mert mar osszefolynak a szemem elott a betuk!

Puszika mindenkinekKép

Orsi
35+5

avocado

Sziasztok!

Csak most jutottam géphez így időm sincs vissza olvasni.

Sajna Noéminek két napja nagyon fáj a pocija, minden délután-este órákat sír és nem tudunk vele mit kezdeni. Ma már én is sírtam vele, mert annyira fáj a szívem. Kép Kaptunk valami cseppeket de nem segítenek. Van valaki akinek szintén hasfájós a picije? Amúgy szépen szopizik, a melleim már alakulnak, nem annyira csomósak. A hónaljam viszont ugyanúgy csomós és nagyon fáj. Kép

Anyukám szerint én ugyanezt csináltam 6 hónapig, a férjem pedig 6 hétig volt hasfájós. Szép kilátások mondhatom.

Nagyon fáradt vagyok pedig a férjem sokat segít -főz, takarít - nekem csak vasalni és mosni kellett a baba mellett.

Az éjjel meg frászban voltunk mert kétszer is megszólalt az a fránya légzésfigyelő. Persze téves riasztás volt de úgy ugrottunk ki az ágyból, hogy nem is éreztem, hogy fájna a sebem.

Remélem Ti jól vagytok és a babák is. Kép

Megpróbálok képeket felrakni amíg alszik a leányzó - ritka pillanatok egyike!

Chello
chello

KépKépKépKépKépKép

Sziasztok!

Most csak pár kép Botond babáról!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Swen: nagyon-nagyon-nagyon édes a babátok!
Az egyik képen éppen sírni készült? Kép

Chello: légzésfigyelő: Kép
Pocifájás: Süncsi babája az azt hiszem hasfájós. Daninak 3 hónapos koráig volt, aztán egyszerűen elmúlt.
Kitartást és sok erőt kívánok!

Anikó: igaz ami igaz, újabban a klónommal írattam a leveleim. Kép Amúgy tényleg tele a topánom, de majd csak elmúlik. Köszönöm, hogy aggódsz!

Orsi: melyik Auchanba jártok?

Mariann: ahogy alszol az nagyon ismerős. Hamarosan magam is így fogok aludni. Kép

Amúgy voltunk CTG-n kompletten az egész bagázs. Dani jól elvolt a szülésznővel és legalább Ádi is megismerte. Továbbra is örülök, hogy őt ajánlották, mert nagyon rendes. Megkérdeztem a pénzről, de nem nyilatkozott. Amúgy tegnap a dokit is, de ő is szabódott rendesen.
Ez a hálapénz dolog mindenkinek kínos.
Puszi:
Linda
bellana

És akkor a képek Noémiről !

Kép

Kép

Kép

Kép

chello
chello

Na,ma enyém az az arany?

Szép jó reggelt mindenkinek!Most nagyon éhes vagyok,majd jövök! Kép

Anikó
vakili

Sziasztok!

Tegnap még be akartam nézni ide, de nagyon vacak napunk volt. Kata össz-vissz egy órát aludt egésznap Kép Pedig kánikula se volt! Az éjszakáink továbbra is jók, most már 7 órát tudunk tőle aludni, utána is csak szopizik, és alszik tovább Kép Mondjuk ez még mindig jobb így, mintha éjjel nem aludna! Napközben úgyse tudok pihenni a nagyoktól. Érdekesen hízik a lányom egyébként: minden a pocakjára megy Kép Irdatlan nagy hasa van Kép

Swen: nyilván mindenki maga tapasztalja ki, hogy nála mi működik Kép Szerintem ilyen picinek nem igazán tudnak hisztizni. Képek Kép

Zsuzsi: nálunk kakavisszatartás inkább a kistesó előtt volt. Mióta megszületett Kata azóta napi több adag is van Kép Homeós szer: több, mint 5 hétig szedtem, a végén besűrítve, többszörös adagban: nem jött korábban Kata, sőt el se indult tőle Kép Szerintem nálunk a nagypotenciálú Pulsatilla hatott inkább!

Zsuzsa: lányok szerintem nem tudják eldönteni, hogy lemaradnak-e valamiről, ha máshol alszanak, vagy sem Kép Végülis nekem így is bőven jó, amikor apa elviszi őket reggel és csak este hozza őket haza! Volt amikor nem aludtak itthon, akkor megy úúúgy hiányoztak Kép Kata szerencsére 9-kor kidőlt (meg előtte a kaja is belőle, addigra szerintem már halálosan túlette magát), fél 5-kor szopizott, azóta alszik.

Bori: milyen volt az éjszakátok? De jó, hogy tegnap kicsit el tudtál szabadulni. Nem is tudom, hogy kinek írtad, de mi is elszoktunk apával szökni egypár órára! Mikor Lili volt 4 hetes, akkor tettük először, és még lelkifurim is volt, hogy milyen egy dög anya vagyok én Kép Nórával ez nem igazán működött, mert nem tudott cumisüvegből enni, sőt semmiből, csak ciciből, és ő elég rapszodikusan evett, hol fél óránként, hol 5 óránként. Most jövőhétre tervezzük, hogy elmegyünk a csajokkal moziba (Shrek2), előtte megszoptatom Katát, addig anyu eltologatja babakocsiba, aztán ha mégis felébred közbe és éhen akar halni, akkor betelefonál nekem Kép Daninak továbbra is tetszik az úszótábor? Balatoni félelmeidet is megértem. Én pl, még sose voltam ilyen antiszociális mint most. Kép Légzésfigyelő: elvileg 2-6 hós koruk körül a legveszélyeztetettebbek, és inkább a fiúk, és inkább ősszel-télen. Ennek ellenére Kata alatt van. De mi meg sose használjuk 6 hós korukig, mert addigra rég lemásznak, legurulnak róla. Cumi: ismerős érzés Kép Nálunk Lilinek volt csak, de nagyon rövid ideig, ő mindig a fürdés után kapta meg, mert olyankor már nagyon türelmetlen volt, utált öltözni, és nagyon üvöltött. Sab Simplex használt? Képek Kép Szopira elvileg azt mondják, hogy két szoptatás közt azért jó ha van két óra. Nálunk vagy nagyon sűrűn eszik, mint tegnap (egész nap), vagy csak 4-5 óránként. Tény, hogy ilyenkor nyugodtabb (már ha ritkábban eszik). De mint Dorka, Kata is cicifüggő Kép

Szöszi: jó sűrű napod volt tegnapKép

Linda: folyás Kép CTG-n mi volt?

Anikó: dupla CTG Kép Rosszullét Kép Alvás Kép

BNM: drukkolok, hogy még bent maradjon a babád!!! Pihenj sokat!!!

Chello: hasfájás Kép Hónaljad Kép Milyen cseppeket kap a picur? Noémi nagyon édes!!! És milyen hosszú haj van!!! Kép

Orsi: ügyes a párod Kép

Jerry: a kilók kevésbé izgatnak, de a hasam Kép Elég gázosan néz ki! Egyébként most azért próbálok egy kicsit odafigyelni, mert én még soha nem fogytam szoptatás alatt, sőt! Mindjárt itt a vasárnap Kép

Mucska: grat a szopizáshoz!!! Kép

Szilvi
lino

Linda: azt nem írtad,de gondolom minden rendben volt a CTG-n.
Innentől a pénz Rád van bízva. Kép

Orsi:Én már nem merek Corába menni,mert a végére mindig rosszul leszek. Kép
Szerintem azért vagy Te az utolsó a tipp mixben,mert tudják,hogy Te még várni akarsz.Én meg nem annyira! Kép

Chello:Nagyon szép a lányotok,még egyszer gratulálok Hozzá! Kép
Hasfájás ,hónalj Kép Férjed Kép

Swen:máris igazi nagyfiú ez a Botond baba ! Kép Szépek a képek.

Lino: Lényeg,hogy az éjszakák legalább jók,én kiegyeznék vele. Kép Mozi Kép Nekünk nagyon tetszett!

Puszi:Anikó
vakili

Linda:mail ment!

Anikó
vakili

Jo reggelt!Kép

Na, most nev szerint irok, mert tegnap-tegnapelott nem tettem es mar nem birom bennt tartaniKép!

chelloKép
Nem is mondtad, hogy micsoda hajasbabad van! Hosszu a haja es teljesen kislanyosak a vonasai.Gratulalok hozza. Sajnalom a faradtsagot,hasfajast, hatha nem tart majd sokaig!

swenKép
Nahat, a Ti kisfiatok meg ooooriasi.Es mennyi arca van! Legalabbis nekem ugy tunt a kepeken!Gratulalok, nagyon szep kisfiu!

BellanaKép
Kerlek ne parazz a folyason, en egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor voltam ugy nogyogyonal, hogy ne irjon kupot...Ezeknek ez a maniajuk.Kép Most is megkerdezte, hogy van-e itthon, mert talan nem artana,mintha latna egy kis folyast...Egyszer az egesz tojastarto tele volt a hutoben valami romlando dugdosnivaloval.Kép
Abban viszont lehet valami, hogy a rossz kedved kihat az altalanos allapotodra.Nem tudna Adi kivenni 2 nap szabadot es azalatt semmi kulonoset sem csinalni csak egyutt setalni, egyutt lenni?

LinoKép
Tenyleg 2-6 honap kozott legveszelyeztetettebbek (huuu, de hosszu szo...Kép) a babak? Osszel-telen gondolom azert gyakoribb, mert hajlamosabbak a szulok tuloltoztetni es tulbugyolalni oket...allitolag legnagyobb veszelyforras a meleg.

BnmKép
Akkor tessek szigoruan fekudni! Meg 2 hetet bennt kellene tartani!! Szoritok!

ZsuzsaKép
Ma milyen napotok van? Tobb a tejecske mint tegnap? Remelem jo kedved van!

MucskaKép
Nagyon ugyesek vagytok es ez a mennyiseg!!! No comment!Kép Majd osszel beszelgetunk,addig elvezkedjetek...Kép

Tobbieket is puszilom!

MOst el mosogatni meg ledonteni 3-4 csesze malnalevel-teat.Brrr...
szoszi
szoszi

Anikó- mi történt veld tegnap? Mitől lettél rosszul, vérnyomás? Szegénykém!
Kisfalvival nem találkoztam, nagyon siettem, mert be kellett érnem a munkahelyre.
Jövő héten akkor egymás után következünk, majd próbállak megvárni, hátha tudunk egy kicsit dumcsizni. Este voltunk szülők iskolájába, nagyon jó fej volt a főorvos (Marton?) és megnéztük a szülőszobát is. Gondolom neked ismerős a dolog.
Szerintem elég jók a körülmények.
Minden esetre éjjel nem nagyon aludtam, egy kicsit felzaklattam magam a szülés gondolatán.
Na mindegy, majdcsak lesz valahogy.

Maci
maci2

SziasztokKép

Ma tok jol indult a napKép 8-ra jott a burkolo es megcsinalta a meg elmaradt aprosagokat, ugyhogy mar csak a gepeszt varjuk, hogy bekosse a mosoteknomet es aztan mar minden kesz, csak a paromnak kell szegenykenek csinalni a beepitett szekrenyeket, meg a garazsbeallot.
Ma is nekiindulunk, meg mindig van 1-2 elinteznivalo, de legalabb Pestre nem kell bemenniKép
Aztan holnap vegre lesz ujra Anyukam (hazajon a nyaralasbolKép) es szombaton nekiindulunk koran reggel beszerezni a meg beszereznivalokat. Van meg egy parKép Szeretnek mar mindent itthon tudni, megcsinalni a korhazi taskat, szoval ugy rakeszulni a dolgokra, akkor leszek igazan nyugodt.

Lanyok
Egy kerdes: mostanaban ejjel azt veszem eszre, hogy a hatamra fordulok. Es van bennem egy hulye gorcs, mert ugye mindenutt azt hallani, hogy ez nem jo a babanak, de kozben o nem jelez nekem, hogy barmi gondja lenne a hatonalvasommal! Szoval akkor ilyenkor mi van? Merjek haton aludni, vagy ne?

Linda
RosszkedvKépKépKép Remelem helyrerazodsz lelkileg, nem lenne jo igy nekimenni a szulesnek!
Mi a csomori Auchanba jarunk. De ma elugrunk a foti Cora-ba es ott is nezek csokitKép NyamiKép
Sok puszika Neked!Kép

Swen, Chello
Edesek a babak! Megegyszer gratulalok!!!Kép

AnikoKép
VarakozasKép Azert en is szeretnek 14-ig megszulni, egyelore belottuk a 8-atKép Azert olyan kivancsi vagyok, most mar mi is egyre kozelebb jutunk a vegehez, eleg hihetetlen!Kép
Sok pusziKép

Majd jovokKép

Orsi
35+6

avocado

Halihó, jó reggelt,

Ma is nagyon jól indult a reggeli szopink, egy mellemből 130 gr-t szívott a bébi!!! És éjszaka már csak egyszer ébredtünk, az esti fél 8-as evészet után 2-kor, aztán már csak reggel fél 7-kor! Ez így elég jó!

Tegnap este írtam Mucskának sms-t, pár dolgot kérdeztem tőle fejés meg szopi ügyben, és felhívott: olyan jót beszélgettünk! Én nem mertem felhívni, mert még ugye sosem találkoztunk-beszéltünk. Panka nagyon ügyes kislány, hogy így 7 hetesen elkezdte a szopástKép Andinak annyi teje van, hogy talán az egész topikot eltarthatná belőle. Ja, azt üzeni mindenkinek, aki sok anyatejet szeretne: marhahúsos étel heti egyszer, sok görögdinnye, és rostos baracklé!!!

Linda,
Ez a folyás, hogy a csodában nem bírják kikúrálni belőled!
John: ilyenkor fürdés, alapos kefélés, fültisztítás, és karomvágás (na, ezt úgy látom, most elfelejtették). Utána meg kapott oltást, féregtelenítőt. Gondolhatod, hogy kikészült.

Anikó,
Ezek a rosszullétek nem bírnak elhagyni téged! Remélem, szülés után nyomtalanul eltűnnek.
Krumpliszsák-effektus, na ez nálam is van!
Jaj, Panót én azért hagytam ki a sorrendből, mert annyira a trium-ra koncentráltam. Na, hogy beillesszem Panónkat a sorba: szerintem 3.nak fog befutni, Orsi előtt.

Swen,
Azért gondolom, hogy nem jó félóránként, óránként mellretenni, mert hasfájást okozhat, hiszen nem bír a gyomrocska egy pillanatig sem pihenni. Amikor egy baba nagyon hasfájós, mindig azt javasolják először, hogy legalább 2,5-3 óra legyen az evések között. Hát ezért gondoltam, hogy esetleg nem jó. Persze, ha csak egyet-kettőt szív a lelkibéke kedvéért, az más.
A képek édesek!!! A kis kopiKép

Bnm,
Vigyázz magadra!!! Tényleg húzd még ki 2-3 hétig, feküdj sokat, látod, pl. Vali is milyen sokáig bírta ágyhoz kötve, és milyen szép "eredmények" születtek belőle.

Orsi,
Szegény hátfájós kismamaKép! És mint mondtam, ez a nyűg nem fog elmúlni a szülés után sem, szóval erősítsd azokat az izmokat!
Csoki: annyit írtatok róla, hogy Karcsinak vettem egy olyan cseresznyés vagy meggyes töltésűt, de nem ízlett neki. Kiderült, nem is szereti a fehér csokitKép. Én utálom, de arra nem emlékeztem, hogy ő is.
Milyen orrsprayt kapsz az orrodba bele? Dani Rhinoaqua-t szokott kapni, de az ugye szteroidos, így nem szívesen használom neki.
Hátonalvás: az én véleményem az, hogy ha TE nem vagy rosszul tőle, akkor nem lehet baj, mert működik az oxigénszállítás!

Chello,
Milyen gyakran szopizik a baba? Nagyon teleeszi magát olyankor? Melyik cseppet próbáltad eddig? Érdemes végigpróbálni néhányat, SAb Simplex, Gripe Water, Infacol, Protexin Restore.
Noémi hihetetlen hajkoronával rendelkezik. Nagyon édesKép!!!

Lino,
Szóval nem is kell Katának a kánikula egy nyügisebb naphozKép?
Hordóhasacskája lesz? Egyébként hurkák pl nálunk sincsenek.
A mai éjszakánk tényleg jó volt, fentebb írtam a menetrendet. Apával elszökés: igen, első alkalmakkor nekem is bajom volt lelkileg, pedig az evés miatt nem is kellett volna aggódnom, mert volt mindig lefejt tej, és az üveg nem okozott gondot Daninak. De aztán rájöttem, mennyire fontos ez nekünk Karcsival! Azért is ajánlottam a kezdő anyukáknak.
Dani nagyon élvezi a tábort. Megbeszélték apjával, hogy egy hét kihagyás után megint megy egy hétre, Balaton előtt még.
Shrek2: a fiúk is készülnek ráKép
Kösz az infót a légzésfigyelőről.

Zsuzsa,
Merre jársz? (költői kérdés volt: merre is járnál, ingázol a mosógép, a vasalóállvány és a tűzhely között, igaz?!) Hogy állsz a tejjel? Az Urticán kívül szedsz valami serkentőt? Én iszom a Laktoherbet.

A szopizással most egész ki vagyok békülve: már csak az a gondom, hogy teljesen rendszertelen. Most is pl. reggel fél 7-kor szopizott, utána volt egy pár perc nyugtató 8-kor, majd 10-kor is mellre kéredzkedett a kicsi, de el is aludt 3 perc után, szóval semmit nem evett, lemértem. Csak pár kortyinkót. Pedig az már evésidő lett volna! Most bunda-effektus van. (Alszik) Szóval mikor fog enni így?!

Na, most lelépek.
Puszi mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

DzscsKép
Gratula a pici lányhoz, nagyon édes! Gyors felépülést!Kép

ZsuzsaKép
Elvileg mától már a városban van a dokim és hívhatom, ha kell, de gyakorlatilag nem fog kelleni.Kép Megvárjuk az aug.1-et. Remélem.Kép

LinoKép
Azért riogatják szegény gyerkőcöket a bizgentyűvel, hogy felébredjenek és mocorogjanak. Tegnap tudtam meg, hogy a gépnek az a része ami a méhtevékenységet jelzi, nem is működik, úgyhogy mindig egyenes vonalat húz! Magyar eü.Kép

ZsuzsiKép
Hozzám is jöhetsz pórszívózni, ha nálatok már minden csillog-villog.Kép

OrsiKép
Látva képeket, megint csak megerősödött bennem az elhatározás, hogy nem fogok építkezni, de ha igen akkor én az építkezés idejére mestersége kómába kérem magam. Rengeteg meló és egy csomó idegeskedés, főleg, ha nem találsz jó kivitelezőt. Ti még szerencsések voltatok, a tiétekkel. Remélem az "apróságok" is hamar elkészülnek a ház körül.Kép

MucskaKép
Gratula a cicizéshez! Ez tényleg nagyon jó hír!Kép

AnitaboriKép
Az együtt alvós kép nagyon cuki! Olyan megható!Kép

BNMKép
Nem ér beelőzni! Tessék várni a sorodra és pihenj!Kép Remélem kihúzod még 3 hétig is!Kép

ChelloKép
Jobbulást Noéminek, remélem gyorsan elmúlik a pocifájós időszak!KépGyönyörű baba! Ilyen parókát hol lehet rendelni? Eszméletlen mennyi haja van!Kép

SwenKép
Botond baba.Kép Nagyon tündér, kis hurka Gyuri!Kép

Apóssal kapcsolatban mindenkinek köszönöm a vigasztalást, eldöntöttem, hogy teszek rá, mert nem érdemes emiatt idegeskednem. Csak attól félek, hogy egyszer kitör belőlem a kevésbé civilizált énem és elküldöm a búsba.Kép
Tegnap voltam védőnéninél, minden rendben, csak volt egy kis fehérje a vizeletemben, bár nem középsugaras pisi volt, mert csak pár cseppet sikerült kipréselni, így ráfogtam arra. A vérnyomásom kávé után 100/60.Kép Voltam kozmetikában és fodrásznál, úgyhogy megvolt a szülés előtti generáloztatás.Kép Tegnap 3 pár pracli volt a pocakomon (2 kozmetikus+1 fodrász), mert mindenki érezni akarta, hogy mozog a fiam. Juszt is nyugton maradt.Kép
Holnap még jövök, de utána nem tudom, mert bezár a könyvtár.Kép Ha valami történik azért Anitaborit értesítem.Kép

Puszi mindenkinek:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Még egy kérés: Hogyan kell a ricinuskoktélt inni?
Ki tudja, hátha szükség lesz rá.
Most megyek meglátogatom a leendő gyermekorvosunkat, bemutatkozás, miegymás céljából.Kép Délelőtt teljesen összepakoltam a kórházi motyómat, úgyhogy tettre kész vagyok.Kép

Jók legyetek! Szöszi, remélem holnap már nem talállak itt, irány a szülőszoba!Kép Zsuzsi, ha gondolod neked is kívánhatom ezt!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SZiasztok!

Bori: köszi Mucska tippjeit! Meg nekem kéne még 2 új cici!
Amúgy Zsófi is 6-7 hetesen kezdett el anno rendesen cicizni, csak neki nem volt mit! Kép Ezek a gyerekek csodálatosak ám!
Dorka Kép Ez jól hangzik. ÉS hogy vannak a cickók??? Én sem adtam Edinának tápszert napok óta, és van még valami tartalékom is a frigóban, de lehet, hogy ma feléljük a dilim miatt Kép
Hogy honnan tudtad, merre járok? Én most nem szedem az Urticát, így jelen pillanatban (vagy egy hete) semmit sem teszek, csak iszom sokat!
Edina amúgy eszik este 9 körül, majd hajnalban 1-2 között, és 4-5 között, de akkor csak azért kel, mert rutin! Eszik 10-15 kortyot, majd szunya. Elhagyhatná az utóbbit!
Székrekedés: ha nagyon kell Guttalax, vagy glicerines kúp (nos, ezt nem csípi). Tegnap kijött belőle minden. Most tuti kipucoltam. De nagyon sok volt!!!
Hasfájás: tegnap Edinának is fájt estefele, Visított szegény! Kapott GW-t, ő is elnyammogta, és aztán nemsokkal evett, majd el is aludt. MEgnyugtatta.
Amúgy most is hason szunyál. Néha nyüszít, majd fészkelődés, és egy nagy pukk!
Jók a képek. Kifli Kép
Szöszi: több? Talán! Ma szurkolós napunk van... Edina amúgy aranyos. Kép Bár fárasztó!

MAci: tuti lesz! Megszülöd pikk-pakk!

Lino: tegnap Edina is 3 órát aludt csak szinte, meg talán még egyet részletekben. De ős is 1/2 10 előtt aludt este. De ő felkeltett engem éjjel is. Pedig már ma 5 hetes! (ti meg 3 Kép)

Chello: ezt a hasajbabát Kép
Szépek vagytok nagyon Kép ÉS te is jól nézel ám ki! Kép
Légzésfigyelő: lehet, hogy nem jól feküdt rajta Noémi? Amúgy engem is kiakasztott a kórházba amikor a széle felé feküdt Edina, és beriasztott! Ki is kapcsoltam!
Hasfájás Kép Kitartás!

Swen: nagyn helyes Botond! Ő szőke lesz???
Látom, a hurkákat ő sem rejtegeti nagyon Kép
Köszi a drukkot!

MAriann: én is minden rezzenése ébredek! Arra is, ha éjjel szó nélkül oson hozzám ZSófi. János észre sem veszi!

Bellana: köszi a puszikat! Majd szólok, ha elfogy! Kép

Anikó: CTG Kép Kép Vigyázz magadra ezekkel a rosszullétekkel!

BNM: szőrítok, de csodálom, hogy hazaengedtek! Vigyázz magatokra, és tényleg feküdj!!!

ZSuzsi: ugye ma nem takarítassz?

na, megyek hammolni! Szép napot!

ZSuzsa
zerko

Kikerestem a koktel-receptet EgcsiKép
ricinus-olaj+sargabarackle+1 korty palinka. De hogy mennyi olaj es mennyi barackle???? Segitsetek Lanyok!!!
szoszi
szoszi

Csak gyors beugrottam, már szaladok is, de Szöszinek:

1/1 dl konyak a pohár aljára, rá 1 dl ricinus, a tetejére meg 1 dl kávé, és felhörpinteni
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=86&cid=807

2/egy ek ricinus, 2 dl baracklé, kis pálinka

Puszi, este jövök olvasni, írni!

Soraya
soraya

Chello- gratula a bébihez, én csak most látom, hogy milyen aranyos! Ekkora hajat! Nem égett a gyomrod?- vagy ez csak szóbeszéd?

Swen- Botond nagyon cuki, habár néhol mintha egy kicsit mérges lenne.
Mivel nekem is kisfiam lesz, próbáltam elképzelni a Te Botondod mintájára. Na, sokra nem mentem vele.

Lányok!

Volt valaki a 35-36. héten 4D-s ultrahangon?
Arra gondoltam, hogy mégegyszer meglesném a pocaklakómat, csak nem tudom, hogy ilyenkor érdemes-e, olyan pozícióban van-e, hogy látszik-e a pofija?
Mit gondoltok?

Szöszi- a koktél beindítja a szülést? Így elolvasva a hozzávalókat, inkább hashajtónak tűnik.

Maci
maci2

Bnm- csak nem szülni készülsz? Mi majdnem egy napra vagyunk kiírva, szerintem egy kicsit korai lenne még! Tarts ki legalább még 2 hetet!

Maci
maci2

Sziasztok lányok!

Délelőtt CTG-n voltam, állítólag minden rendeben.

Rita!
Jól működik a kutyád, mint bébiőrző!

Linda!
Te összepakoltad már a kórházi cuccod? Én még nem, de már nyomaszt, hogy össze kéne pakolni!
A dokid meddig is lesz szabin? Pénz ügyben próbálj tudakozódni a többi kismamánál, hogy ők mennyit adnak!

Mucska!
Örülök, hogy Panka ilyen ügyes és mégiscsak megtanult szopizni!

Bori!
Az alvós kép nagyon klassz! Köszi a sütés paramétereit! Majd kipróbálom, ha lesz konyhám.

Swen!
Jól emlékszel, én sosem fejtem. Tetszik a tipped, nem baj, ha bejön, de én csak augusztusban szeretnék szülni! Botond nagyon édes a képeken!

BNM!
Drukk megy, tessék azt a babát még kicsit benntartani!

Linda, Orsi, Anikó!
Kvartett Kép

Mariann!
Jó lesz, ha hozzászoksz ehhez az éber alváshoz, mert ez most sokáig így marad. Én is így alszom már több, mint 6 éve.

Chello!
Rita is ilyen hasfájós volt és ő ráadásul mindig este 10-kor kezdte a műsort kb. éjjel 2-ig. Bármit csináltunk, semmi nem használt. Aztán mire 2 hónapos lett, egyik napról a másikra elmúlt.
Noémi igazi hajas baba, nagyon szép!

Egcsi!
Nekem is ilyen mesterséges kóma kellett volna a felújítás idejére. Ez is majdnem olyan rossz, mint építkezni. Sőt, olyan szempontból még rosszabb is, hogy közben is itt kell lakni.
Bezár a könyvtár? Végleg vagy csak nyári szünet?

Mindenkinek puszi!
Panó
panó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?