A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Spickey mennek a drukkok. Várjuk a híreket, puszi
bex13

spickey :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: bátor vagy :shock: :shock: :shock: sipirc szülni!!!!!!!!! :wink: :wink:
++++++++++++++++++++++++++

vicger

Bex... a lista nekem sem valami biztató, mert szinte ezek a kedvenceim... :? :? :? én nem szeretem a húst... :roll: :roll: :roll: amit eszek az a csibe melle... de azt is egy hónapban egyszer... :? :? :? :? Nagymaminál jó volt.... :)

Rita... olyan szííííííííípek vagytok!!! Máté baba nagyon édi... és Andris, hogy figyel.... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Spickey.... +++++++++++++++++++++++ drukkok :!: :!: :!: :!: :!:
vikiviktor

Spickey,hajrà.Remèlem azóta bementetek a kórhàzba.

Nekem megint viszket,tenyerem, talpam,hàtam.Ittam egy kalciumot.Lefeküdtem aludni,de fèl óra utàn felkeltem.Pocak feszül,màs semmi.Junior nagyon csendben van.

Kép
v.andi

Jó reggelt!!elnéztem az órát,még csak 7 van,én meg azt hittem 9 :(
Nincs piros betű,akkor megpróbálok még csicsizni kicsit.

sutimano76

Jobb reggelt!

Vakarózások közepette engem is kidobott az ágy. :(
Ma extrán andiszoic vagyok,már érzem most. :twisted:

Kép
v.andi

Spickey ??? Drukkok mennek. ++++++++++++++++++ Kép

Majd jövök, de családi program, ma is ... tegnapunk is szép volt ... nagyon :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Szép napot!

Lucám pocija nem szereti a tejet, a hagymát, s valszeg a körtét sem...
marad a kímélő étrend...

vicger

[quote="v.andi"]J írta:v.andiobb reggelt!

Vakarózások közepette engem is kidobott az ágy. :(
Ma extrán andiszoic vagyok,már érzem most. :twisted:

Dettó!! :evil: :evil: :evil: Má annnyira, de annnyira elegem van az örökös vakarózásokból!!!! Ráadásul még hány ingerem is volt ma reggel!! :roll:

HAJRÁ Spickey!!! Ügyes leszel!! :wink:

Peppino
Kép

Kép
peppino

Üziztem Bruminak,hogy Spickey ment szoba társnak!!!Ő jobban van,lement a láza...és Lotti is vele lehet már!!!!Majd meglátogatja Spickeyt!!!

Andi,Peppino.......sajnálom hogy ennyire viszkettek!!!!biztatásként,talán már csak pár óra/nap és vége!!!!

Kriszti,Luca a 90 napost ugyanúgy végigcsinálta veled,a te gyomrod is ki lenne ha most ezentúl kínait ennél....próbálj meg olyan dolgokat enni amit akkor!!!!!És kérek képeket!!!!!!!!Az a grimaszkos olyan édes volt!!!!

Madar,hajrá ma is nagyon szép időtötk lesz,legyetek is együtt hisz apácsak nemsokára megint elmegy!!!!

sutimano76

Peppino a hányinger lehet előjel!!!! :roll:

sutimano76

Jónagyot!

Peppino,tegnap már bekentem magam ecetes vízzel :lol: Valamennyit hűsít.A kalcium gyakorlatilag nem sokat ért,de lehet placebo az is enyhített valamit.Remélem tényleg nemsokára vége.

Süti,hogy vagy?Szülünk ???

Kriszti,a körtén nem csodálkozom,a többivel kapcsolatban nincs tapasztalat.

Madar,szép napot nektek.

Kép
v.andi

Köszi Süti a bíztatást!! Komolyan lehet előjel a h.inger?? Nagyon remélem, hogy jövő héten már szülök!!!!!!!!

Andi! Állítólag a vakarózás a szülés után 2 nappal múlik el... :roll: :roll: :roll:

Madár!
Érezzétek jól magatokat ma is!! :D

Peppino
Kép

Kép
peppino

Most kaptam:

"Ma 9:44-kor megszületett Nóra. 3930 gramm és 60 cm. Mindketten jól vagyunk."

Spickey!

Gratulálok Nórához! Sok tejcsit neki, te meg pihend ki hamar a szülést! :):)

Astrid

Kép
astrid

Hát Andi,nyákdugesz nagyobb darabjával ugyan taliztam,pocak sztem kezd a szakítópróba határára nőni,de más jelem nincs.A derekam majd leszakad!!!Ennyi!!!!Talán este!!!

Spickey,hatalmas gratula Nóra babához,gyönyörű méretek!!!!sok tejcit és minden jót nektek!!!!!

sutimano76

0Peppino,én több embertől hallottam hogy nem csak hasmenése volt,de hányt is szülés előtt!!!

sutimano76

HellóHalló!!

Mégsem jutottam ide kor, mikor haza keveredtünk...

Hatalmas buli volt, fergetegeset mulattunk:)

Süti, Apa kollégájának volt az esküvője, s tavaly ott voltak nálunk...
a ceremóniamester meg a zenekar is ugyanaz volt :)
Nagyon örültek nekünk, meg i is..
néhány emberekét megbotránkoztattam a pocakommal, meg a táncikámmal, de hát , ha a CÁpa van (neoton, Nyár van - örök sláger), akkor nem bírok magammal:D:D:D

NA, de ma reggel már korán kidobott az ágy... s sokszor voltam már wc-n... s közben meg iszonyúan keményedek, s görcsölgetek.. most pont nem, azért bírok írni..
szóval nem tudom, h ez mi, mindenesetre figyelek..

De télleg Kata, Peppino, mi van Veletek?? Ti jobban időzített bombák vagytok!!!:D

Spickey ++++++++++++++++

Kép

Kép
móka:)

Katának nincs most otthon net,ezért csak akkor fog jelentkezni,ha átmegy anyukájáékhoz,vagy üzen valakinek.......

sutimano76

SPICKEY GRATULA, ÜGYESEK VAGYTOK!!!!ÉLJEN ÉLJEN!!!!:D:D

Kép

Kép

Móka,de jó hogy jól érezted magad,lehet a tánc beindított egy folyamatot............... :roll: :wink:

sutimano76

Süti, igen igen sokan vannak körülöttünk, de azért nem merek mindenkit barátnak nevezni (aug.ban az unokatesóm lagzijában voltunk, most kollegájéban - de miattunk kaptak kedvet:D:D)
... nálam a barátságban is vannak szabályok, s engem is lekakilnak a bnők... nem mindenki, de pont akiktől várnám pont most ezt teszik :?
ezért választom mindig inkább a fiúkat, barátnak is havernak is... tőlük nem kell olyan sokat elvárni, s nem olyan hisztisek, mint a nők:)
no, ezt még az előbb elfelejtettem leírni..

Kép

Kép

A végén én leszek az utolsó :cry: :cry: :cry: :cry: (bár egyre jobban be vagyok ijedve, lassan tényleg nem úszom meg és szülni kell...)

Nevünk még mindig nincs :lol: :lol: :lol: , szerintem előbb megnézzük majd a gyereket... :wink:

Spickey, sok örömöt a kicsi lányhoz!

Flora még alszik?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Nem lenne rossz, ha elindította volna, hisz ma már van dokim:D Család is tud jönni Zalaegerszegről...

csak most kicsit ijesztő az ismeretlen...

no veszek egy meleg "fürcsirt" :D:D

Kép

Kép

Spickey,gratulálok neked is kis családodnak Nóri baba érkezéséhez.Szép nagy baba,cm-ben Ti vezettek :lol: :lol: :lol:

Móka,én is megnéztem volna azt a tegnapi táncot :wink: :lol: Örülök,hogy jól éreztétek magatokat.Barát.....nálunk is ez a helyzet,ami nálad és Sütinél.

Én ma lehet gazolok (hátha),csak még holnapra kellenek emberek,össze kell szednem őket.Keményedés nekem is van,illetve olyan kicsi már a pocak érzés,de ennyi.

Milyen az,ha szivárog a magzatvíz?

Kép
v.andi

1. folyamatosan csorog a hüvelyedből
2. lefekszel, és amikor fölkelsz, akkor csorog egy kicsit
3. ha elfolyik, akkor folyik rendesen folyamatosan

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Köszi Anna

Kép
v.andi

Helló csajok!

Spickey és családja gratulálok! Isten hozott Nóra baba!
Astrid köszi a híreket.
Andi, Peppino sajnáom... pihenjetek egész nap.
Kriszta az én gyomrom sem bírja se a hagymát se a tejet... hát még Luca pici pocija! :lol: :lol:
Viki nehéz ügy... akkor mit fogsz enni? Neked is kell a tápanyag... :?
Madar szép napot mára is!
Süti köszi a híreket Bibiről! Kezed hogy van?
Bibi jobbulásának örülök!
Móka, akkor buliztál, ez a lényeg! Barátnők... :evil: :evil: Tőlem is előbb kérdezik meg a barátaim, hogy vagyok. A fiúkkal könyebb. Tőlük azt kapod vissza amit adsz. Ez lányoknál soxor nem igaz... Ezért is hiányoznak nagyon a srácaim... Mondtam is anyunak, hogy Tomi 2-3 hetes lesz, már megyünk be hozzájuk... :lol: :lol: :lol:
bex13

Bex,köszi kérdésed,kezem ugyanolyan car :cry:

Andi,magzatvíz...... :shock: :shock: :shock:

sutimano76

Anna,és ha a kislányod a nevére vár???????? :D

sutimano76

Andi..a gazolást nálunk tervezed???????

sutimano76

Süti,nem nálatok :wink: :lol: ,elvileg itthon.Meg sem mondom mekkora a gaz :oops:
Nem hinném hogy a magzatvizem szivárog,de olyan sokat kell wc-re járni,és valahányszor felkelek,mindig csepeg valami,hogy ezért kérdeztem.

Kép
v.andi

Andi,füvesítés,csodákra képes!!!Nálunk már nincs annyi gaz!!!Nekem is kéne de lehet inkább kihagyom,az alvás jobban vonz!!!
Lehet csak Junior gyomja a hólyagod,és vizelet csepegést produkálsz.

sutimano76

Bekukk és vannak hírek. Hurráááá!

Spickey, Spickey apa gratulálok Nórához. Nóra üdv. a nagyvilágban! :wink: Nem semmi méretek ezek sem. :) Na, fiúk, felköthetitek a gatyeszt. :wink:

Köszönöm a mai napi jókívánságokat (is)! Megyek is, kiélvezzük még a mai napot is, mert olyan csudaszép idő van. :wink: :D

KépKép
KépKép
madar

5 perceseknél tartunk, elindulunk............ :shock: :shock:

Kép

Kép

Móka :shock: :shock: :shock: :shock: Hajrá!!!!
Végre elindulnak fiaink a nagy világba.Hajrá kicsi Mór!
Kép Kép Kép Kép

(jótékony hatású esküvő)

Kép
v.andi

Móka Te is! Hajrá, drukkolunk!
bex13

Móka,hajrá,mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi????????????Mi miko?????????

sutimano76

Móka!

Drukk! :):):)

Astrid

Kép
astrid

Süti vazz,szerintem decemberben Kép Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Andi,ha így megy tovább!!!!!!!! :? :roll:

sutimano76

iszom a málnát ezerrel!!!!

sutimano76

Hahó!

Spickey, sok szeretettel gratulálok nektek Nóra baba érkezéséhez!!

Móka, megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anna, köszi az érdeklődést, lustiztam csak, már nem aludtam!

Asszem a mai éjjel megkaphatja a várandósságom legszörnyűbb éjszakája címet, kezdődött valami bulival valamelyik szomszédban, én nem vagyok antibuli-arc, de kőkemény rock, olyan hangosan, mintha a fejem mellett lenne a hangfal, az a fajta rock, aminek dallama már nincs csak üvöltés torokból... és a srácok versenyt üvöltöttek az előadóval, aztán befutott Apa, akkor megint felébredtem (kb fél órával azelőtt sikerült elaludnom, ez volt olyan 2 körül), HP-ként ébredtem, akkor még ő is beszólt vmit, vagy csak én annak vettem, na és utána 5-ig nem is tudtam aludni :(

Szóval totális antoszoci vagyok, az is ma tetőzik, Apa elment dolgozni, jobb is, mert tuti összevesznénk csúnyán bármin :oops:

Viszont, kaaaptam tőle tegnap délután új mobilt 8) , mert a régi néha keményen haldoklott, töltöttem éjjel, azzal fogok most elpötyögni, hátha jobb kedvem lesz...

Viszketőket sajnálom!!
Nekem néha ritkán viszket, néha meg mintha belülről viszketne...

Kérdezni akartam, írtátok, hogy a babó az udvaron/teraszon/kinn/ stb alszik... ilyenkor miben alszik? Pihiszékben? A hordozóban, amit autóba is lehet használni ülésnek? Vagy?

Tegnap megszült a barátnőm, aki uzsokis szintén, sztem ott van a csajokkal!! Neve Zsófi, a baba Dalma, lehet üzenek neki akkor, h van két potenciális ismerős :D

floranan

Okés,31-ből már csak 10-en vagyunk 2 in 1.

sutimano76

A nyákdugesz lehet nem annyira nyúlós, fehéres (mint egy fika, már bocsi) és kis sötétebb folyással? Akkor lehet, h megismerkedtünk.

Andi, szivárogsz????

floranan

Flora,Andi meg én még nem vagyunk az uzsokiban ,nagyon gyúrunk rá,de nem igazán akar jönni a Barni-Berni páros.

sutimano76

Flora,legalább te ne előzz be kérlek!!!!!!!!!!!!!! Kép

sutimano76

Floranan,rossz iccaka :twisted: a mai jobb lesz.tök értem,hogy antiszoci vagy.Rám számíthatsz,ha szülök :lol: ,de sztem nem fogok.
Nem szivárgok,de 40 felé már lehetnek vizelettartási problémáim :lol: :lol: :lol: :lol:

Aztaaa,tényleg már csak 10-en vagyunk :shock: :shock: :shock:

Beszélek Juniorral.Gyorsan befejezem a munkám,az egy óra,férjecske elment dolgoz,mire hazajön,addigra 5 percesek,és mehetünk.Szép terv :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi,hahaha ,szép tervek,de többesélyünk lenne ha nem a szülést terveznénk,hanem egy fagyizást.....vagy bármi mást......

sutimano76

Benne vagyok a fagyizásban.Uzsira egy kis Vári cuki, nyammmmmmm

Kép
v.andi

Az a múltkor is tele volt!!!!bár az órákig tartó sorbanállás lehet besegítene........

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?