Hahó!
Spickey, sok szeretettel gratulálok nektek Nóra baba érkezéséhez!!
Móka, megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Anna, köszi az érdeklődést, lustiztam csak, már nem aludtam!
Asszem a mai éjjel megkaphatja a várandósságom legszörnyűbb éjszakája címet, kezdődött valami bulival valamelyik szomszédban, én nem vagyok antibuli-arc, de kőkemény rock, olyan hangosan, mintha a fejem mellett lenne a hangfal, az a fajta rock, aminek dallama már nincs csak üvöltés torokból... és a srácok versenyt üvöltöttek az előadóval, aztán befutott Apa, akkor megint felébredtem (kb fél órával azelőtt sikerült elaludnom, ez volt olyan 2 körül), HP-ként ébredtem, akkor még ő is beszólt vmit, vagy csak én annak vettem, na és utána 5-ig nem is tudtam aludni
Szóval totális antoszoci vagyok, az is ma tetőzik, Apa elment dolgozni, jobb is, mert tuti összevesznénk csúnyán bármin
Viszont, kaaaptam tőle tegnap délután új mobilt

, mert a régi néha keményen haldoklott, töltöttem éjjel, azzal fogok most elpötyögni, hátha jobb kedvem lesz...
Viszketőket sajnálom!!
Nekem néha ritkán viszket, néha meg mintha belülről viszketne...
Kérdezni akartam, írtátok, hogy a babó az udvaron/teraszon/kinn/ stb alszik... ilyenkor miben alszik? Pihiszékben? A hordozóban, amit autóba is lehet használni ülésnek? Vagy?
Tegnap megszült a barátnőm, aki uzsokis szintén, sztem ott van a csajokkal!! Neve Zsófi, a baba Dalma, lehet üzenek neki akkor, h van két potenciális ismerős