Sziasztok!
Kimaradt 2 nap,és nézzétek el nekem de csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni.Most is kb 10percem van.Nekem a múlt hét óta visszatért a hányinger.Vagyis,hogy inkább nem visszatért,hanem most van.Iszonyúan szenvedek tőle,szinte minden kajálás után.Így nagyon izgi suliba járni...

Csak úgy nyomom magamba a Vitamin B6-ot.Na jó nem,de naponta 1-et tuti.
Zizum csütörtökön szurit kapott,azóta extra fos éjszakáink vannak.Tudni kell,hogy ő már 2 volt kórházban február óta,vérvétel,infúzió és minden ilyen.Szóval iszonyúan fél a dokiktól.Most is 3-an szedték le a nyakamból.Szóval a legutóbbi kórház óta rendszeresen felsír álmában,pontosabban üvölt és látszik hogy nincs ébren/észen.Na a csütörtöki szuri óta ezt éjszaka 3-4X csinálja.Annyira sajnálom,mert csak üvölt,nincs ébren,közben fogni is alig lehet.Minden porcikájával tiltakozni,és felsem lehet ébreszteni pár percig.A szívem majd megszakad,remélem hamar kiheveri...
Ráadásul szegénykém már megint iszonyú allergiás.Tavasszal annyira,hogy nem lehet vele kimenni csak este sötétbe,különben fullad.Most meg ez a rohadt parlagfű.Remélhetőleg ezt is kinövi,bár a férjem is allergiás.
Koraszülés: Na én ilyenekre nem gondolok!Bár én a no para kismami vagyok,azaz ne vagyok hajlandó olyanokra gondolni,hogy mi van ha beteg,ha hamarabb jön stb.
Viszont,én meg többször álmodtam,és megfordult a fejembe,hogy megfullad a baba.Így mégiscsak beszereztünk egy légzésfigyelőt,legfeljebb majd eladom
Lányok: Nagyon csinik a pocik,de hogy a tied
Labkat mekkora már....Mi lesz a végére
H1N1: NA én ettől sem paráztam.Ehhez képest az egész lakásban lefertőtlenítem 2 naponta a kilincseket,mert a tv-be hallodtam múlt héten,hogy azokra pl nagyon figyelni kell.Nem mindha olyan sokan járnának hozzánk.
Arra is gondoltam,hogy nem járok be mindig suliba,mert hát ott rajtunk kívül mégiscsak egy rakat gyerek van és mi van ha....Szóval én is elkezdtem a parát.
Én is úgy tudom,hogy kismama NEM kaphat védőoltást.
tejtermékek: Várandósság elején egyáltalán nem kívántam,aztán 1 hónapig NAGYON,bármilyen formában.Most megint kívánnám,de valamiért nem szereti a gyomrom
NA be is fejezem,mert máris kisregényt írtam,reagálni majd legközelebb.MEg az apraja-nagyja is hazaért a paci nézőből.