Régen jártam már erre, de megérte benézni.
Melánia: továbbra is drukkolunk:
Julcsi: ne aggódj, sokaknál az egész terhességet végigkísérik ezek a tünetek és sajnos az sem ritka, hogy a méhlepény ennyire lent van. Ahogy Dévisz is mondta, pihenj sokat, Julcsiapu meg mostantól házirobotként is funkcionáljon.

Ha jól emlékszem, Beber77-nél is hasonló volt a terhesség, az ő történetéből bőven lehet erőt meríteni.
A műtéttel kapcsolatban köszönöm a bátorító szavakat.
Sajó: de igen, hasfalat kell vágni. A visszér a mogyiktól gyakorlatilag a vesék vonaláig fut, közben bárhol el lehet kötni. A zacsiban is lehet, de az fájdalmas (a doki szerint is), ráadásul a gyógyulása is fájdalmasabb, sőt, sokszor vízsérv is követi, tehát komplikációk szempontjából is ez a legrosszabb megoldás.
A "középső" verzió a himbi-limbi magasságában végzett, már szintén alhasinak számító, kb. 6 cm-es vágással járó műtét, ezt epidurális érzéstelenítésben végzik.
Ami nálam lesz, az a legújabb módszer, a laparoszkópos hasi műtét. Hogy pontosan milyen magasságban lesznek a vágások, illetve az erek lekötése, azt pontosan nem tudom, de a lényeg, hogy jó távol a "csomagtól".
Albi: a katétert jellemzően nem altatásban teszik fel, sőt, nagyon ritka, hogy egyáltalán adjanak valamilyen fájdalomcsillapítót.

Azt hiszik, hogy egy kis síkosító mindent megold, de ez nem így van. Az eddig hallott élmények alapján nem jellemző az sem, hogy orvos tenné be (bár lehet, hogy ez lenne az előírás). Szerintem nem is ez a fontos, hanem a technika. Mindenesetre én jó pár videót megnéztem erről és tudom, hogy mit kell elkerülni. Sajnos sokan nem úgy állnak a dologhoz, ahogy kéne, de a birka páciensek mellett ezt is megtehetik. Én nem vagyok ilyen könnyű eset, ezért sem tartok ezektől a dolgoktól.
Láttam a Bakancslistát, de nem tartom túlságosan életszerűnek. Jóval valószínűbb, hogy a szobatársaim között lenne egy(-két) megkeseredett Józsi bácsi, aki a szabadidejének a 106 %-ában csak a rendszert szídja, vagy egy olyan, familiárisan hiperpigmentált polgártárs, ahol a 25 fős, szűk családi kör miatt minden nap átélhetnék egy dáridóval egybekötött beteglátogatást, miközben a szemeim forognának, mint a kaméleonnak, nehogy trombitának nézzenek valamit. Amúgy sem vagyok egy szociális lény, tehát alapból sem nagyon igénylem mások társaságát. Szimbáné az egyetlen, akinek a jelenléte nem zavarna, ha meg éppen nagyon xarul vagyok, akkor mindkettőnknek az a legjobb, ha egyedül vagyok. Mindemellett nagyon rossz alvó is vagyok és nem gondolom, hogy 3-4 nap alvás nélkül elősegítené a gyógyulásomat.

Hogy dréncső lesz-e, azt nem tudom. Mivel jobb lenne, ha nem lenne, biztosan lesz.
[quote="Miciona"]S írta:Micionaajnos most nem jött a férjem velem, csak mire kijöttem addigra ért oda. Először nem örültem neki, de Szimbának üzenem Apánk sokkal felszabadultam, viccesebb, ha nincs ott még egy férfi.
Én nem is azért megyek, hogy Dévisznek legyen jó kedve.

Nélkülem Szimbáné rosszabbul viseli a helyzetet és ha valakinek rosszul kell éreznie magát, az a legkevésbé legyen az én párom. Nyilván az a legjobb, ha mindenki felszabadult, de ha valakinek esetleg kínos helyzetbe kell kerülni, az nem Szimbáné lesz. Egyébként meggyőződésem, hogy a tüszők növekedésére sokkal kevésbé hat Dévisz élvezeti intenzitása, mint Szimbáné felesleges stresszelése egy olyan körülmény miatt, ami könnyedén elkerülhető lenne. Amúgy Dévisszel a kapcsolatunk nagyon jó, csak akkor nem megy a poénkodás, amikor már hulla fáradt (este 8 után), de ezen nem is lehet csodálkozni.
Ami Iron utolsó műtétes betegét illeti, egyáltalán nem biztos, hogy a nőnél volt a baj. Mivel a gyereket ő hordja ki, nyilván ő a programban a "főszereplő", de ettől még lehet teljesen egészséges.
Korábban mi is tapasztaltunk olyat, hogy egy olyan roma pár is volt a várakozók között, ahol a nőt Dr. XY-nak hívták. Mi is egyből azon méltatlankodtunk, hogy miért annak van problémája ezzel a dologgal, aki akarja vinni valamire? Lehet, hogy a szélesebb látókör, a több inger, a tanulás, a sok munka annyi stresszt hoz az életünkbe, hogy a szervezet más "üzemmódra" áll át, ami nem kedvez a gyermekvállalásnak? Meg is mondtam Szimbánénak, hogy a következő, 3 hetes "szünetben" nem nézhet híradót, nem olvasgathat a neten, a Zone Romantica lehet az egyetlen olyan csatorna, amit nézhet. Ez az agy számára kb. olyan lehet, mint egy Forma 1-es autónak az, amikor betolják a boxba.

Ha van jobb ötletetek, akkor azt is megfontoljuk. Nem tudom, hogy hogyan lehetne minél könnyebben megszabadulni a stressztől, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez az egyik legfontosabb tényező a siker érdekében.
Mikorra várjátok a "vörösöket"?