A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Meliiiiiiiiiiiiiiiiiiii++++++++++++++++++++ :D :D :D :D :D

Kép
bodza2005

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Melánia!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szimbáné

PUSZI MINDENKINEK!!! ARANYOSAK VAGYTOK!!!
Bízakodunk:fáj a cicim is intenzíven.

Anyuméknál voltam.Üldögéltünk,beszélgettünk és természetesen megmutattam a tesztem.
Anyu elsírta magát.Tudja hogy még ne élje bele magát.De úgy érzem SIKERÜLT!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melánia!

Én nem gratulálok :lol: én nem gratulálok :lol: én nem gratulálok :lol:
csak titokban nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sajo

Melánia, Drága!

:D :D :D :D :D így tovább!

mindenkinek puszi! baromi jó! :D
emerenc

Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
1. a párna pocak alá- és derék megtámasztására
2. szülés után ezen ülve a seb nem nyomódik
3. szopiztatni a Babucit
4. hasaltatni a Babucit, amikor még nem tudja tartani rendesen a fejét (utána is-amikor már tudja)
5. amikor már majdnem ül a baba, a közepébe ültetve megtámasztja őt.

A párna levehető, húzózáras huzattal készül. A szivaccsal töltött párna „baleset” esetén forgódobos mosógépben mosható. Tartalékhuzat választott anyagból rendelhető.

A képen látható párna „M” méretű, még „XL” változatban is készül.

Készülőben a „csúcs” párna, amelyet ikrek szopiztatásához ajánlok.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálkendő nyakba – kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

E-mail_ marikogold@citromail.hu

Kép

Kép

Üdv

MarikoGold
marikogold

Meli baba!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most értem haza a munkából,és gyorsban olvasom mik történnek,és itt sírok! Annyira örülök!És a párom is üzeni,hogy drukkolunk hogy megmaradjon a kétcsíkod,és erősödjön! Ó ó ó nem akarom mondani,de én nagyon bíztam benne,hogy így lesz. Drukk-drukk továbbra is!++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata merre jár? Kinek is kell még most nagyon szorítani? Vagy most már mindenki kezdésre vár?
Azt olvastam,hogy a fiúk műtét előtt állnak,naggyon szorítok ,hogy simán menjen,és jó eredmény legyen a vége!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És Melcsi megnéztem a másik oldalon a kicsi fiadat! Gyönyörűséges!!! Én még ilyen szép UH képet nem is láttam! Gondolom már nagyon várod,hogy megérkezzen.Kívánom,hogy gyors és könnyű születése legyen.De még egy darabig élvezze a lakosztályát odabenn! :lol:
Minden kismaminak ezt kívánom.
ritu75

Melánia :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Miciona,
képzeld, az én májfunkcióimmal is gáz van egy egész hajszálnyit....ha kiokosítottak a hepatológusnál, oszd meg velem is, kérlek!

Hölgyek, Szimba,
köszönöm a nyírős infokat! A közvetlen vonalat nem vették fel, de jól kiszúrtam velük...felhívtam a központit, és onnét kapcsoltak....:-)))) Sajna ott is azt mondták, hogy nyolctól vannak:-/

Ma viszont abszolváltuk a Mária utcát. Már "csak három vérvételem van hátra :-/

Remélem, a hó végére még marad vérem:-))))))))))))))

"Semmilyen szél nem kedvező annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart."
modrooka

Lányok!

Nekem is mondták, hogy egy kis gond van a májfunkcióimmal.
Meg is kérdezték, hogy mennyi alkoholt iszom! :lol:
Lehet, hogy nekem is utána kellene járnom? :oops:
Leírnátok, hogy mit kell pontosan néznem?

Bodza!

Úgy rémlik, hogy régebben te ajánlottál pár könyvet a suttogó helyett.
Megvenném valamelyiket az unokahúgomnak, 4 hét múlva jön nála a baba.
Leírnád a címüket? Köszi!

Katám!

Drukkolok továbbra is! :wink:
agnyes

Drága Melánia! Nagyon nagyon örülök, és drukkolok továbbra is!!!!

Ercsikati! Neked is drukk!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Sajó! Drága vagy, hogy az illegális topikba is benéztél! :D
Rád mikor kell gondolnunk?
Szimbára szept.22.

Agnesem! Részletes ;-) választ írtam priviben, mert ide túl hosszú lett volna.

Meli+++++++++++++++++++++++++++++

Májaskák! Ne aggódjatok, ez átmeneti, gyógyszertől is lehet és rendeződik!!!

Csajok, Sajó és Szimba!
Képzeljétek, Esztinek lesz tejtestvére!!! :D
A Barátosnőm kislánykájának is adok tejcikét, amíg nem rendeződik Náluk a helyzet. Annyira jó érzés, hogy nem kell tápiznia addig.
Amúgy Eszti is csak cicin éldegél + kóstolgatunk. Mivel 1 évig a tej a fő étek a babáknak, nem izgulok, addigra biztosan megkedveli a nem cicibe csomagolt táplálékokat. Gyakorlatilag már mindent megkóstoltunk, de csak az ok, amit Ő vehet egészben vagy majdnem egészben a kezébe, a kanállal adagolt gyümölcs/zöldség pépek és levek, na azoktól szó szerint kirázza a hideg Pipikét. :lol: A savanyú alma és a citrom viszont jöhet ezerrel. Ott álltunk lesben a videóval, hogy megörökítsük a citromba kóstolást Balatonon, erre boldog pofi és nem engedte elvenni. Bezzeg a normális kajáktól megrázkódik, annyira nem ízlik neki. :lol:

Emerenc! Neked is cupppppp!

Szimbalány! Szijjjjjjjjjja!

Kép
bodza2005

sziasztok,

Micike, mi volt tegnap férjecskéddel?

Kép
rencsi79

Melánia: Szuper!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Pénteken kell mennem Apánkhoz kenetre. Jön valaki esetleg? Fél 3-ra kell mennem.

Zsu
uzsuzs

Régen jártam már erre, de megérte benézni. 8)

Melánia: továbbra is drukkolunk:
Kép Kép :D 8)

Julcsi: ne aggódj, sokaknál az egész terhességet végigkísérik ezek a tünetek és sajnos az sem ritka, hogy a méhlepény ennyire lent van. Ahogy Dévisz is mondta, pihenj sokat, Julcsiapu meg mostantól házirobotként is funkcionáljon. :) Ha jól emlékszem, Beber77-nél is hasonló volt a terhesség, az ő történetéből bőven lehet erőt meríteni.

A műtéttel kapcsolatban köszönöm a bátorító szavakat. 8)

Sajó: de igen, hasfalat kell vágni. A visszér a mogyiktól gyakorlatilag a vesék vonaláig fut, közben bárhol el lehet kötni. A zacsiban is lehet, de az fájdalmas (a doki szerint is), ráadásul a gyógyulása is fájdalmasabb, sőt, sokszor vízsérv is követi, tehát komplikációk szempontjából is ez a legrosszabb megoldás.
A "középső" verzió a himbi-limbi magasságában végzett, már szintén alhasinak számító, kb. 6 cm-es vágással járó műtét, ezt epidurális érzéstelenítésben végzik.
Ami nálam lesz, az a legújabb módszer, a laparoszkópos hasi műtét. Hogy pontosan milyen magasságban lesznek a vágások, illetve az erek lekötése, azt pontosan nem tudom, de a lényeg, hogy jó távol a "csomagtól". 8)

Albi: a katétert jellemzően nem altatásban teszik fel, sőt, nagyon ritka, hogy egyáltalán adjanak valamilyen fájdalomcsillapítót. :x Azt hiszik, hogy egy kis síkosító mindent megold, de ez nem így van. Az eddig hallott élmények alapján nem jellemző az sem, hogy orvos tenné be (bár lehet, hogy ez lenne az előírás). Szerintem nem is ez a fontos, hanem a technika. Mindenesetre én jó pár videót megnéztem erről és tudom, hogy mit kell elkerülni. Sajnos sokan nem úgy állnak a dologhoz, ahogy kéne, de a birka páciensek mellett ezt is megtehetik. Én nem vagyok ilyen könnyű eset, ezért sem tartok ezektől a dolgoktól. 8)
Láttam a Bakancslistát, de nem tartom túlságosan életszerűnek. Jóval valószínűbb, hogy a szobatársaim között lenne egy(-két) megkeseredett Józsi bácsi, aki a szabadidejének a 106 %-ában csak a rendszert szídja, vagy egy olyan, familiárisan hiperpigmentált polgártárs, ahol a 25 fős, szűk családi kör miatt minden nap átélhetnék egy dáridóval egybekötött beteglátogatást, miközben a szemeim forognának, mint a kaméleonnak, nehogy trombitának nézzenek valamit. Amúgy sem vagyok egy szociális lény, tehát alapból sem nagyon igénylem mások társaságát. Szimbáné az egyetlen, akinek a jelenléte nem zavarna, ha meg éppen nagyon xarul vagyok, akkor mindkettőnknek az a legjobb, ha egyedül vagyok. Mindemellett nagyon rossz alvó is vagyok és nem gondolom, hogy 3-4 nap alvás nélkül elősegítené a gyógyulásomat. :x Hogy dréncső lesz-e, azt nem tudom. Mivel jobb lenne, ha nem lenne, biztosan lesz. :)

[quote="Miciona"]S írta:Micionaajnos most nem jött a férjem velem, csak mire kijöttem addigra ért oda. Először nem örültem neki, de Szimbának üzenem Apánk sokkal felszabadultam, viccesebb, ha nincs ott még egy férfi.

Én nem is azért megyek, hogy Dévisznek legyen jó kedve. :) Nélkülem Szimbáné rosszabbul viseli a helyzetet és ha valakinek rosszul kell éreznie magát, az a legkevésbé legyen az én párom. Nyilván az a legjobb, ha mindenki felszabadult, de ha valakinek esetleg kínos helyzetbe kell kerülni, az nem Szimbáné lesz. Egyébként meggyőződésem, hogy a tüszők növekedésére sokkal kevésbé hat Dévisz élvezeti intenzitása, mint Szimbáné felesleges stresszelése egy olyan körülmény miatt, ami könnyedén elkerülhető lenne. Amúgy Dévisszel a kapcsolatunk nagyon jó, csak akkor nem megy a poénkodás, amikor már hulla fáradt (este 8 után), de ezen nem is lehet csodálkozni. :(
Ami Iron utolsó műtétes betegét illeti, egyáltalán nem biztos, hogy a nőnél volt a baj. Mivel a gyereket ő hordja ki, nyilván ő a programban a "főszereplő", de ettől még lehet teljesen egészséges.
Korábban mi is tapasztaltunk olyat, hogy egy olyan roma pár is volt a várakozók között, ahol a nőt Dr. XY-nak hívták. Mi is egyből azon méltatlankodtunk, hogy miért annak van problémája ezzel a dologgal, aki akarja vinni valamire? Lehet, hogy a szélesebb látókör, a több inger, a tanulás, a sok munka annyi stresszt hoz az életünkbe, hogy a szervezet más "üzemmódra" áll át, ami nem kedvez a gyermekvállalásnak? Meg is mondtam Szimbánénak, hogy a következő, 3 hetes "szünetben" nem nézhet híradót, nem olvasgathat a neten, a Zone Romantica lehet az egyetlen olyan csatorna, amit nézhet. Ez az agy számára kb. olyan lehet, mint egy Forma 1-es autónak az, amikor betolják a boxba. :) Ha van jobb ötletetek, akkor azt is megfontoljuk. Nem tudom, hogy hogyan lehetne minél könnyebben megszabadulni a stressztől, de egyre biztosabb vagyok abban, hogy ez az egyik legfontosabb tényező a siker érdekében.
Mikorra várjátok a "vörösöket"? :o
szimba

melike!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: örülök, csak igy tovább :lol:
chilike1

Sziasztok Lányok! Már egy ideje csendes megfigyelőként olvasgatlak titeket, nagyjából azóta, hogy bejelentkeztem az intézetbe. Szerettem volna "lélekben" felkészülni erre az egész procedúrára és ezért kezdtem nézegetni ezt a fórumot.

Ma van a nagy nap, az első konzultáció napja. Kicsit izgulok.

Ami miatt most hirtelen "billentyűzetet" ragadtam, az az elmúlt oldalakon emlegetett rossz májérték miatt történt. Ez nálam is fenn áll, nagyjából gimis korom óta (most mindjárt 32 leszek) és nagyjából 2 éve derült ki, hogy mitől van. Magasvérnyomással kivizsgálásra küldtek és a rutin UH-n derült ki, hogy van egy folt a májamon. Teljes KO, már minden rosszat elképzeltem. Szerencsés helyzetben vagyok, mert vannak orvos/radiológus kollégáim és az egyiket gyorsan felhívva intéztem magamnak egy CT vizsgálatot. A vizsgálat kiderítette, hogy ún. FNH-m van (focalis nodularis hyperplasia), ami elsősorban az orális fogamzásgátló szedő, fiatalkorú nők körében fordul elő és a legritkábban válik rosszindulatúvá. Nagyjából azt jelenti, hogy a máj szerkezete nem homogén, a felvételeken csillag alakú hegesedés látszik. Gyógyítani/kezelni nem lehet, de mivel a májunk a leggyorsabban regenerálódó szervünk, ezért akár meg is javulhat. Tünetei nincsenek, panaszokat nem okoz, és nagyjából minden második embernek van.
Tőlem is mindig viccesen azt kérdezték, hogy ittam-e előző este... :-) Remélem nem ijesztek meg senkit, de akár ez is lehet a háttérben.
szivi77

Meli drága, kezem folyamatosan csuriba, és nagyon örülök. Nagyon szorítok szerdára is. Én is éreztem, hogy ezzel a hírrel fogsz jönni. :lol:

Ritu, nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy. Én is remélem, hogy még egy ideig benn marad. :wink:

Muci, Eszti nagyon jól teszi, hogy még mindig a cicit részesíti előnybe. Ha meg az alma és a citrom ízlik neki, akkor az ízlik. :lol:
Én fintorogtam, amikor elképzeltem, hogy mosolyogva nyalogatja. :lol:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok.

Melcsi neked is és mindenkinek köszönöm a drukkokat.Még mindig nagyon félek de remélem erősödik az a csík holnap.Tünetek megvannak.
Mindjárt 34 hetes leszel.Hogy telik az idő.nemsoká a kezedbe tarthatod Marcit. :lol:

miciona:mi volt tegnap????

ritu: :lol: Ne sírjál majd az lesz a biztos amit apánk mond.Akkor majd én is elhiszem,addig még nem.

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Meli,
továbbra is ++++++++++++++++++++

Rencsi,
én mentem volna szerdán, de nincs még miért :(
most ez fel is borítja a beosztásom,

Uzsuzs,
ez azt jelenti, hogy lehet, hogy én pénteken mennék beállításra este, legalábbis remélem addig megjönnek a vörösök,

Szimba,
látod ez már stressz helyzet, mert naponta kell cserélnem + akkor holnap mennem kell egy építő jellegő tréningre is ,így csak egy szabadnapom lesz a héten. Pénteken viszont le kell mondjuk a családi vacsorát. Nehéz elkerülni a streszt, talán ki kéne költözni egy ökofaluba.
22.-én lesz neked a nagy nap? A leírás alapján inkább minden nap tréningre mennék munka mellett a héten ,mint a műtét. Gyors és fájdalommentes gyógyulást kívánok. Ja és eredményest!

Tegnap elég hamar végeztünk. Levonultunk Gyöngyike után , aztán fizetés és gyors távozás, mint egy garniszálló :)
eredményt , majd pénteken személyesen szeretnénk megkérdezni.
miciona

[quote]M írta:eg is mondtam Szimbánénak, hogy a következő, 3 hetes "szünetben" nem nézhet híradót, nem olvasgathat a neten, a Zone Romantica lehet az egyetlen olyan csatorna, amit nézhet.

Nem nézek Zone Romantica-t! :evil:
szimbáné

Szimba! Annyira jó a szöveg, hogy itt vihogtam és fel kellett olvasnom BodzaApunak is. :lol: :lol: :lol:
Szerintem is nagyon sokat számít a stressz .

Szimbáné! Gondoltam. :wink: :wink:

Szilvi! Szia! Gyere máskor is! Ez úgy jött ki, hogy nálad is lehet az üveg a háttérben. Hihi. :lol: :lol: ("Tőlem is mindig viccesen azt kérdezték, hogy ittam-e előző este... Remélem nem ijesztek meg senkit, de akár ez is lehet a háttérben.")

Ugye, Mucikám? Csomag??? :wink:

Meli!++++++++++++++++++++

Micike! Garniszálló... :lol: :lol: Drukkkk!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem baj.
Én jövőhét kedden megyek az első konziradévaihoz, nagy nagy reményekkel.
:D
Egy kedves barátnőm ajánlotta, csak jókat mesélt.
Első pozitív dolog számomra, hogy nagyon kedves volt a telefonba, és 1 hétre kaptunk konzi időpontot,ellenben máshol 2 hónapra tudták ajánlani a legelsőt :(

így hát reményekkel bizakodással teli hét áll előttünk...
ildi13

Zsu! Én pénteken megyek kettőre!!!! És Melcsi is jön fél kettőre! Megint összejön a hármasunk??? :lol: :lol:

Szia Ildi! Üdv köztünk! Remélem, mielőbb beváltja Apánk a hozzá fűzött reményeiteket! Tudtok már valamit, hogy mi lehet a bibi nálatok, vagy csak most kezditek a kivizsgálásokat?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szia moncsiga!

Igen tujuk, mostmár végre.
Bal oldali petevezető komplett elzáródás, jobb oldali túl hosszú, de átjárható.Tehát a petike valószínűleg túlérik mire elér kiskatonákig.
Illetve mivel petike a vezetőben termékenyül meg, így nagy esélye van a méhenkívüli babásodásnak, ha persze sikerül teherbe esni.(4 év alatt 2 terhesség, 2 vetélés-a túléerett petikére fogható, doki szerint).
Egyébként minden okés,apa rendben, de dokim a fenti helyzet miatt lombikt javasolt.
Kíváncsi vagyok dévai mit mond rá..

Látom, te már babás vagy.Gratula!!!!!!
Lombikkal vagy inszmmel sikerült?Mi volt a probléma?s ?. próbálkozásotok volt?
ildi13

Üdv az újaknak!!!!!
Szivi, írj, hogy mi volt ma APánknál!!!

Ildi, de szuper, hogy ilyen gyorsan kaptál időpontot, most már a legjobb kezekben vagy!

Kép
rencsi79

Igen nagyon boldog vagyok!

Rá is kérdeztem, hogy szeptember?? :D

A BMC-ben ajánlottak még egy orvost, de ott csak novemberre lett volna időpont. :(

De szupi!Mennyi kisami van itt.Sok jó példa előttem:)
ildi13

Köszi Ildi!

Lombikbaba ficereg a pocimban:). Mi másfél évet jártunk Apánkhoz a sikerig. Volt 3 gyógyszeres stimuláció (ovuláció indukció) az elején, mert az egyik petevezetőm ugyan el volt záródva, de akkor még azt hittük, hogy ez nem akadály, csak nehézség. Aztán 4 inszemináció következett, ezek közben lassan kiderült, hogy hiába az átjárható petevezetőm, az azonos oldali petefészkem olyan lusta, hogy nem hajlandó megnöveszteni az induló tüszőket. Így kezdtünk idén januárban lombikozni. Ez a csöppség a 2. lombik eredménye.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hát ez hosszú út, de sikeres volt!

És a lényeg a pocilakó ott van, és biztos nagyon jól érzi magát:)

De az elzáródáson kívül semmi egyéb rendellenességet nem tapasztalt?

Azért kérdezem, mert ugye nekem a nődoki javasolta a lombikot, de lehet ő mégsem így látja, akkor mi vár ránk..

Nagyon bízok benne, hogy minél előbb én is megtapsztalhatom ezt a csodálatos érzést, amit itt már többen átéltek nap mint nap.
ildi13

Szia Bodza: igen, így visszaolvasva tényleg úgy jön ki, mintha iszogattam volna :-))) Innen is látszik, hogy mennyire be voltam rezelve - össze-vissza irogattam! :-)

Rencsi: köszi az érdeklődést, rögtön be is számolok.

3-ra volt időpontunk, természetesen már fél 3 után ott tobzódtunk - és senki nem volt ott!! Én teljesen fel voltam készülve, hogy sokan lesznek és sokat kell várni (mint ahogy mindannyian le is írtátok). Szóval bejelentkeztünk és vártunk. Nem is tartott sokáig és szólítottak. Bementünk, megkérdezte, hogy miben segíthet, mire mondtam, hogy szeretnénk egy kisbabát! :-) Elég vicces ember, mondhatni szimpatikus. Elmeséltük, hogy mi a helyzet: kb. 8 hónapja próbálkozunk, de eddig még nem történt semmi (viccesen felnevetett, hogy "de azért ugye, csak történt valami" :-) célozgatva ezzel arra, hogy azért legalább összebújtunk, ugye?). Elmeséltem, hogy milyen korábbi betetségek/műtétek voltak (ez a májas történet kicsit feljebb, aminek szeretne jobban utánajárni), magasvérnyomás ('meggyógyultam' és már nem szedek bogyit, de erről is szeretne meggyőződni) és volt 9 éve egy petefészek műtétem (4X5 cm-es ciszta). Már az elején leszögezte, hogy mivel még csak 8 hónapja megy a projekt, ezért valószínűleg nem fog tudni minden vizsgálatot felírni, mert még nem tartozunk a "meddő párok" kategóriájába. Mondtam neki nem gond, csak kezdjük el, hogy tudjuk meg hol a bibi. Ezután megvizsgált (hüvelyi UH) és közölte, hogy nincs elég petém. HOPP!!! és itt jött a döbbenet számomra. :-( Végül is elküldött hormonvizsgálatra (3. napi), hogy az FSH-t megnézzük, mert akár az is lehet a gond, hogy a petefészkem kezd le/kimerülni!! ÁÁÁÁÁÁÁÁh! :-( És akkor már persze lehet minket úgy kezelni, mint egy meddő párt.
Hát ez volt............ most nem vagyok túl boldog.....sőt, kicsit aggódok. :-(

Mindegy, ez a történet sehol sincs másokéhoz képest, szóval nem fogok nyavalyogni Nektek! :-)
szivi77

Szivi!
Ezek szerint ti is ma voltatok nála először?
A soraidból nagyon jókedvet vélek felfedezni,e zeks zerint jó fej doki lehet.!!
Ennek örülök, mert számomra sokat jelent hogy legyen murfurc!!
Már várom a keddet, mi akor megyünk.

És figyi itt lehet sokan túl vannak már sokmindene, köztük én is, de szerintem mindenkinek a saját problémája tűnik a legnagyobbnak!
ildi13

Halihó!

Drága Bodzi!
Remélem minden nap gondoltok rám, bár nekem nem lesz műtétem. (még, bár minden megeshet)

Szimba!

Én úgy látszik csak felületesen tájékozódtam, de Te érthető okokból alaposan utána néztél a dolgoknak. Legrosszabb álmomban sem gondoltam volna, hogy hasfalat kell vágni! Még nagyobb tisztelettel és együttérzéssel gondolok Rád, Rátok!
A stílusod továbbra is nagyon csípem!!!

Örömmel üdvözlöm az "újakat"! Olyan jó itt a hangulat!
Ugye milyen jó, hogy ennyi a kismami!!! Sok-sok reményt ad nekünk a Ti sikeretek!!!

Sajo
sajo

Ildi,
Igen, ma voltunk, és igen, nagyon jó fej doki! :-) Lehet vele viccelődni, egyrészt érti, másrészt neki is olyan a hozzáállása! Szóval nyugi, jó lesz! (vicces ilyet leírni ebben témában).
Tudod én mindig abból próbálok erőt meríteni - az élet minden területén - , hogy vannak olyanok, akiknek valószínűleg sokkal nagyobb/komolyabb problémái/gondjai vannak és mégis emelt fővel, újjúlt erővel mennek tovább, szóval én sem hagyhatom el magam.
Csak most az a rossz, hogy programozhatom át magamban, hogy az idén már nem biztos, hogy beköltözik a kis albérlő....
Neked meg azt tudnám mondani, amit itt olvastam valakitől: Dévai előbb-utóbb mindenkinek csinál kisbabát! :-)
Meg még az is fontos (mondjuk ezt máshol olvastam), hogy nem szabad a dokira haragudni, ha épp nem ápolja a lelkedet (vagy kicsit rosszabb a kedve) arra ott van mindenkinek a párja. Szóval lehet, hogy épp akkor közölte vele valamelyik "társunk" innen, hogy megint nem jött össze és ettől valószinüleg ő sem fog örömtáncot járni......... és te meg lehet, hogy épp ekkor mész be hozzá.

Szóval nyugi, tényleg jó lesz! :-)
szivi77

szilvi
Örülök, hogy jól sikerült az első találkozás, a későbbiekben csak egyre jobban meg ogod szeretni Dévait, majd meglátod. Én már egyenesen imádom :lol:
Az igaz, ő is csak ember és azért egész nap nők között van, ami ugye nem egyszerű :lol: , de mindig csak azzal az emberrel foglalkozik aki épp bennt van nála.
Az, hogy esetleg kiderül valami(Pl: a kevés pete) szerintem csak "örülj" neki, máris lehet látni, hoy mi volt eddig a gubanc ami miatt a pici még váratott magára. Szóval teljesen jó kezekben vagy, innentől kezdve úgysem az fog számitani hogy, hogy jön össze a baba, sőt még az se számit, hogy mikor, csak az a lényeg, hogy már jó úton járzs, nemsokára neked is kisbabád lesz, addig meg van időd felkészülni a fogadására.
...és az még egyáltalán nem biztos, hogy nem idén lesz :wink:

ildi
Üdv közöttünk!
Teljesen jó helyen vagy, ez a sors keze volt, hogy kaptál ilyen gyorsan Dévaihoz időpontot(és nem a másik intézetbe.)
Azért készülj fel, van amikor sokat kell várni(és van amikor semmennyit), de megéri várni a rendelőbe, mert nálad is hamarosan ott lesz a baba, akkor meg már szivesen elücsörögsz ott a nagy hasaddal, majd meglátod :wink:
Biztos szimpatikus lesz a doki, én minnél régebb óta ismerem annál jobban megszerettem. Csak nyugodtan mondj el neki mindent amit fontosnak tartasz, mindenre válaszolni fog :wink:
chilike1

Drága Lánykák és Fiúkák!
Nagyon édik vagytok ezzel a két topikkal!
Nem győzöm kapkodni a fejem hogy mindenhol képben legyek. :D :roll:
Azért mert mostanában nem írtam,minden nap elolvasok mindenkit.
Olyan sok bébi van a pocikban!!!!!!!
Ennek nagyon örülök. És persze sok sok drukk,meg ragacs meg ++++++++++++++ !!!!
Akinek kell szerencseszuri szóljon.
Üdv az új topiklakóknak.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!!!
Látom Ildi ide találtál, én voltam a kis boszorka aki ide csábitotta!!!

Meli!!!! Akkor csak titokban tapsikolok :wink:

Nálunk semmi extra, telnek a napok és kész...De mindennap olvaslak ám titeket!!!

na visszaolvasom a mai napot ..
renna77

Chilike köszönöm a biztató szavakat! Mi is úgy gondoltuk, hogy inkább derüljön ki, hogy mi a bibi, mint hogy évekig várjunk... jobban szeretem a biztos rosszat, mint a bizonytalant. Így legalább van egy irány, amerre elindulunk. :-)
Jöv. héten megyek majd valamelyik nap a Jánosba hormonos vérvételre, tudja valaki, hogy mennyi idő alatt van kész?
Köszi,
Andi
szivi77

Szivi: hát, legalabb ez is kiderült...De ezen meg úgyis tud Dévisz segiteni...

Ja, azt nem is tudom irtam e már, de szept. 29-én megyek Déviszzeh konzira, hogy akkor kell e neki más vizsgálat, mint Vassnak, vagy mi, szoval azert csak jo lenne beszélni vele egy estleges idei második indulás előtt..Szóval azt hiszem már én is hivatalosan Dévisz páciense vagyok :lol:

ildi: nem hiszed el mekkora erőt adnak itt a csajok!!! Óriási a kis csapat!!!! És készulj fel, függő leszel, mindig őket akarod majd olvsni kivel mi van. Tudom én is ilyen lettem :lol:

bodza: örülök hogy már több időd van ide surranni..lassan Eszti gépel helyetted!!!

Melcsi, a kép egyszeruen cukiiiiiiiiiiiiiiii.

Többieknek is sok sok drukk meg ölelés!!!!
renna77

szurikáta: én majd biztosan sorban ülök érte kicsit később. Mármint a szuriért. Az orángutános segitséged soha nem felejtem el!!! :lol: :lol:
renna77

Moncsi: Hát, akkor nagyon úgy néz ki, hogy megint összejövünk :D !

Van egy kis gondom és nem tduom, hogy meg kellene-e említenem Apánknak. Éjjelente rendszeresen görcsöl a lábam, annyira, hogy majd bepisilek. Szedem/szedtem A magne B6ot, de ahogy abbahagyom, megint kezdődnek a görcsök. Lehet ezt folyamatosan szedni, nem tudja valaki?
Mármegint barnázgatás van a fogigátló mellett, ezt megemlítem majd Dévainak. Remélem péntekre elmúlik és tud kenetet venni!

Zsu
uzsuzs

Hát, nem semmi ez a 12 éves kiscsaj! Olvastátok?

Zsu
uzsuzs

Ildi! Nem, nem volt semmi más gondunk. Egyszerűen nem volt szerencsénk... ...júniusig!!! :lol: :lol:

Szivi! örülök, hogy szimpi volt Apánk! Nagyon fontos, hogy bízni tudj az orvosban, aki kezel! Mondhatni: sikerkritérium!

Rennácska! Üdv a fedélzeten! Lassan minden Vass-dokis "beolvad". :) Én ennek nagyon örülök!

Szia Szurika! De jó, hogy jöttél! segíts légyszi' a lányoknak/fiúknak továbbra is!

Zsuzska!Mindent kérdezz meg!Aztán majd kiderül...
A tizenkettes ikres kamu cikk után már nem tudom, mit higgyek el... :roll: :roll:

Jaj, Bodzi, nem is írtam, hogy a múltkor úgy olvastam, hogy az Esztinek kistestvére lesz! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Renna!
Oké,küldöm,csak szólj. :)

Szia Moncsi!
Én segítek ahogy csak tudok. Annyira drukkolok mindenkinek.
Küldök szurit,gólyát bármit csak jöjjenek azok a gyermekek mihamarabb. :lol: :lol: :lol: Kép

Ja és neked egy csigusz: Kép

szurikáta
szurikáta56

Melikém!

Csak egy gyors drukközön, a holnapi teszthez!
agnyes

Melikém!

Csak egy gyors drukközön, a holnapi teszthez!
agnyes

Szuriákat!

Bocsi elcsentem a gólyád! :oops: Ugyen nem haragszol! Nagyon cuki! :wink:

Melikém!

Most látom csak, hogy kétszer ment el az üzenetem!
Akkor tuti két baba van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
agnyes

Basszus Sajo! Ne haragudj légyszilégyszi', tényleg RennaApunak lesz, nem Neked, bocsánat, hogy megműtöttelek. :oops: :oops:
Jaj, annyira vihogok, ahogy reagáltál, kész vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Szilvi! Ne félj, jó alaposan utánajár Apánk és rendben lesz MINDEN!!! Nem merült ki az a fészek, tuti!!!!! Chilikének igaza van! :D
Inkább irogass, mint... :lol::lol:

Szia Ildi! A legjobb kezekben vagytok!!! :wink:

Szurika! Hogy Te milyen egy kis cukika vagy!!!!!!! :D

Kép
bodza2005

uzsuzs
sztem szólj apánknak mindenképp. ezek olyan dolgok amiket mi nem is gondolunk , hogy fontosak ,aztán ki tudja.. ő majd megmondja mit csinálj. A magne B6-ot lehet szedni folyamatosan, az nem gond.

renna
üdv apánknál :wink:

szivi
458-45-00 a központ , a labor azt hiszem 4571 a vége, de biztos a központból is tudják kapcsolni. Kérdezd meg , hogy mennyi idő alatt van kész az eredmény, én úgy emlékszem viszonylag sokáig lehet menni leveteteni a vért (talán12-ig)és pár nap alatt mindig kész van, sőt az hiszem elküldik apánknak az eredményt-de lehet, hogy rosszul emlékszem, kérdezd meg azért. :wink:
chilike1

Szia Rennus!!! :D Na, ez szuper! Innen felpörögnek majd Nálatok is az események!!!! Ja és tényleg nem bírja ki az ember, h ne jöjjön.
Eszti csak szeretne. :lol:

Zsuzska! Szegénykém! Apánk megoldja, remélem hamar. Addig szedd nyugodtan, semmi baj nem lesz tőle (magne)!

Moncsicsim! Te tudsz valamit? :lol: :lol: :lol:
Pont tegnap került szóba a téma. :wink:
Mivel szoptatok még ezerrel, szerintem, ha még egy spontán Baba lehetne, akkor sem most. :oops:
A koromat tekintve pedig... :roll: :roll:

Kép
bodza2005

Ez a csiga... :lol::lol: és a repülő gólya... :D:D

Fúúúúúú, Meli, nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++
Kép

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?