sillia!
Tuttttam, hogy nem fogom eltalálni.

Olyan bonyolultak ezek a plüssök, némelyikről abszolút megállapíthatatlan, hogy kutya, nyúl, tehén, hörcsög, medve, víziló vagy mi.

Az tényleg boci, csak én vagyok néna. Bocs.
Nem, nem ciki ilyennel aludni.

Az unokatemóm a 42 évével még mindig valami olyan szövetdarabkával alszik, ami a gyerekkori pelusára emlékezteti.
Én napközben elalszom bárhol, de este csak és kizárólag Apán tudok kényelmesen aludni. Gondolhatjátok, hogy milyen lehet most, hogy külön alszunk.

(Tegnap majdnem sikerült kihasználni a szitut, hogy nem volt itthon Manó. De visszaélt a helyzetével.

)
Egyedüli vígaszom Hugi, aki sokszor szinte feltapad rám, mint egy matrica, úgy alszik az ágyban.
(Ajjaj, egyedül alvásra szoktatás...
) És úgy nyugszik meg/alszik el a leghamarabb, hogy a nyakába szuszogok.
ronmay!
katy76!
ÉN biztos nem láttam.
A többi gyerek között tényleg le kellett időnként csekkolni, hogy melyikük riaszt, de ha nincs több versenyző, akkor azért rááll az ember füle. A másik szobából nyilván nem kunszt meghallani, de a lakás másik végén lévő konyhából is meg lehet azért. Jó, nem az alap nyüszögést, hanem egy fokkal erősebbet, de még az is odébb van a valóban hangosnak nevezhetőtől. (Azt ne firtassuk, hogy mennyit tartózkodom a konyhában...

)
orsi777!
Úúúúúúúgy szeretnék meggyömöszölni egy ilyen böhöm plüssöt! Elhoznátok?
Egyszer hallottam valahol, hogy minde gyereknek volt a gyerekkorában plüss macija. Végig gondoltam és tényleg

- legalábbis nálunk.
Anyám mai aranyköpése.
Kérdezi, hogy Hugit is akarom-e majd babauszira vinni.
- Persze.
- Télen?
- Elvileg már mehet 3 hónapos korától, de nem árt megvárni az 5 kilót. Szerintem 4 hónapos lesz addigra.
- 5 kilót? Addig lebeg a vízen?
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá.........!!!!!!!!!