A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Olvasom itt hogy már átfordulnak a babák meg nézegetem az aranyos hasontámaszkodó képeket...

Az én kisfiam még SEMMIT nem csinál :shock:

Hasontámaszkodni nagyon próbál, csak még nem jött rá hogyan kell.
A kezecskéit is nagyrészt még ökölbe szoritva tartja.

Tudom, hogy nincs szabály hogy pontosan mikor mit kell csinálnia egy babának és hogy az egyik előbb a másik később de azért egy picit aggódom...
Vendég

Sziasztok!!

Jaj,de sajnálom,hogy nem tudtam elmenni tegnap :cry: Magam előtt látlak titeket Dodi,ahogy ki-be taszigáljátok a kocsit,a gyereket a kocsiba :lol: Legközelebb csak télen lesz tali? Az még elég messze van :(

Boo!! Várjuk a képeket!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 21:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:57-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 11:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:00-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Még gyorsan benézek a koponya ultrahang előtt.
Ha meglehetne pukkadni az irigységtől, akkor én már cafatokban lennék :oops: :oops: :oops: . Mega irigy vagyok :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: !!!!
Mindenki olyan helyes, aranyos , kedves meg minden :lol: :lol: , és hát gyerekek, egyszerűen nem is találok rá szavakat, annyira gyönyörűségesen szépek :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!
Apának tegnap panaszkodtam, hogy én is úgy szerettem volna ott lenni, de megígérte legközelebb megoldjuk, és elvisz minket, akkor talán még a környékbelieket is fel tudnánk venni :wink: .
marietta1982

Hát én kész vagyok a gyerekeinktől!!!! Annyira aranyosak, hogy az már túlzás!!!! :) :) :) :) :) :)

Boo!
Ügyes vagy, nagyon jók lettek a képek, és rendes tőled, hogy megőrizted Bond inkognitóját.

Eszembe jutott egy szösszenet tegnapról:

Nagy kajáltatás ment a domboldalon egy padnál. Dodi eteti Botit, előtte egy babakocsi (amiben történetesen Bodza szunyókált). Egyszer csak felugrik, hogy jajj, ő még meg se nézte Bodzát, majd odaszaladt Rolóhoz, és jól megnézte. Mikor megtudta, hogy rossz babakocsinál áll, kiderült, hogy ő csak a takarók színét nézte, ami ráadásul kölcsön-takaró volt. :lol: :lol: :lol:

Voltunk délelőtt a Tesco-ban Petrussal, mert már a 62-es C&A-s rucikat is kinőtte, így vettem neki néhány ruhát.
Akit érdekel, a Váci útiban az 5 db-os rövid ujjú body-k 800 Ft-ra le vannak értékelve (nem a csupa fehérek, hanem a mintásak). Aztán lehet, hogy más Tesco-ban is le vannak árazva, nem tudom.

Kép
katy76

...És épp meg is akartam jegyezni, hogy Bodza mennyire hasonlít Rolóra, mikor Ronmay szólt, hogy Rolót stírölöm, nem Bodzát :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Jóvanna, két tök hasonló babakocsi, egyiken fehér-barna takaró (Bodza), másikon mályva csíkos (Roló)... Hülye mamik még erre sem figyelnek oda... :evil: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és még egy szösszenet munkahőseKatyról: a Normafa m.h. (megállóhely) táblánál megállapította, hogy szerinte sem biztos, hogy jó helyen vagyunk, hiszen ez "Normafa munkahely" :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Alapetően megállapíthatom, hogy tehetségesek is vagyunk Katy, nem csak rigolyásak :wink: :lol: :lol: :lol: .

Boo!

Júúújdeeeejóóóó :D :D :D .

Jövökmégírokmég, csak össznépi családi séta következik gyerekestőlanyástólapástólkutyástól :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Még a könnyem is kifolyt, úgy röhögök magunkon!!!
Megint eszembe jutott, ahogy ott álltunk "Normafa mh-nál" és vártuk boldogan a többieket!
És először még túl is mentünk, majd Ikoka meggondolta magát, és visszakanyarodtunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Folyik a könnyem, úgy röhögök itt magamban... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Nagyon jó lehetett a találkozó, a képek nagyon jók, irígy irígy irígy.
Talán legközelebb mi is tudunk menni :wink: .

Kép
Kép
orsi777

Ismét bepróbálkozom...

A képek nagyon jók. :) Nincs valakinek kedve csinálni egy gmail albumot, hogy ezeket szépen rendezgetve megőrizzük az örökkévalóságnak? Akkor lehet jelszó is és még Bondot is fel lehetne reakni.

Reggel felhívtam a dokit, mert szeretném ha kijönne. Mára beszéltük meg hétfőn, mert akkorra volt időpontunk, de "rászakadtak a lázas betegek", úgyhogy toltuk. Most ismét hétfőt beszéltük, meg, ahogy dokinénink mondta, "ahogy a múltkor". Hááát, remélem, nem. :twisted:

Már megint jó messzire jutottam ...

Kép KépKép
lorca

Oltás

Mi beadatunk mindent, rota első részét már meg is kapta. Én kb 10 éve elkaptam a rotát, nagyon durva volt egy felnőttnek is, nemhogy egy babábnak.Akkor egy hét alatt 6 kilót fogytam. :? :(

Kép
Kép
orsi777

Jaj a szívem szorult össze, hogy mi nem lehettünk ott veletek a talin. :(
A képeket látván engem is elkapott az irigység :oops:
Az összes babó 1-től 1-ig gyönyörű!!!
Olyan jó lett volna veletek lenni, szép idő volt és sugárzik a képekről a meghittség!

Boo! Ugyes fotós vagy!

Képzeljétek én lányom mit csinált tegnap és hétfő délután! :( Eljött a kajaidő, én cicre tettem és egyszercsak elkezdett visítani :shock: A cicit kiköpte és onnantól kezdve csak ordítás :shock: Első döbbenettől azt sem tudtam mit tegyek, próbáltam megnyugtatni, de nem sikerült. Ekkor jött apa a képbe, és nehezen de nála elhallgatott. Na, gondoltam próbáljuk meg újra az evést, de abban a pillanatban ahogy meglátta a cicim, megint visítás. Hát mit ne mondjak elég szarul esett. Még próbálkoztam egy darabig ,de a folyamatos elutasítáts meguntam és miután megnyugodott letettük az ágyába és édesdeden elaludt. Na, jött a következő ébredés, megint megpróbáltam megetetni ezúttal kb. 3 percig cicizett is, majd megint jött ua a közjáték. :shock: :evil: :(
Nem értettem, hogy mi van. Az esti és hajnali kajálást gyönyörűen megoldotta, de kedden délután megint ugyanezt eljátszotta.
Ma itt járt a védőnő, és ő azt mondta, hogy ezt hívják "szopási sztrájknak"! :shock: Nem kell aggódnom, majd abba fogja hagyni. Hát nem tudom :roll: Bízom benne, hogy ma délután nem lesz sztrájk.
Szerintetek? Van valakinek ilyen tapasztalata?
Vendég

gyönyörűek a babók!
milyen kár, hogy mi nem tudtunk ott lenni :(
Vendég

Katy

én mindig ilyen frizurát szerettem volna mint a tiéd, de egyrészt apa nem szereti ha ilyen rövid, másrészt SOHA nem lett még ilyen pedig már több fodrásznál is próbálkoztam.
Tartás nélküli, göndörödésre hajlamos tollazatom van :?

és elég uncsi minden reggel hajat formázni, főleg amikor műszakban jár az ember lánya dolgozni és hajnalban kell indulni.
meg egyébként is...

de azért nagyon tettszik :)
Vendég

Katy!

:lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Norka!

Sajnálom :( ! Talán Boo tudna erről mesélni... :roll: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

off

Kép Áfonya alszik :)
Vendég

De sz@r dolga van Áfonyának. :lol:

Kép
Kép
orsi777

Krissy sem nagyon jelentkezik, kiváncsi vagyok, hogy vannak a Domi babájával. Tudjátok, mi egy szobában voltunk a kórházban. Írok Neki, hátha jelentkezik.

Kép
Kép
orsi777

Halihó Ti ma is találkoztok :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

szerintem csináltak egy külön privát topikot :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Vendég

[quote="sillia"]b írta:silliaond

[quote]H írta:ány éves is anyuka...?

ezt most miért is kérdezted?... :oops:

Csak mert nem hiszem, hogy Lóci ragadta magához így a zsiráfot. Ezt általában az anyukák művelik... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lehet, hogy még nem megy a fekvenyomás, de ha már próbálkozik, akkor nagy baj nem lehet szerintem. (Értsd: semmilyen :wink: ). De ha csak nem hagy nyugodni a dolog, akkor kérdezed meg a doktor nénit.

boo! :)

Tényleg jók lettek a képeket, jöhetsz máskor is. 8)

Méghogy Hugi unja a talit!???? Ő ÍGY pörög. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És köszönöm, hogy fair voltál. :wink:

Bodzi imádkozása: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

norka81! :)
Hallotam már vasutas, közalkalmazotti, meg mindenféle sztrájkról, de szoptatásiról? :roll: :shock: :shock: :shock:

Én azért mondok téli talit, mert nekem már ősz van. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

ja, így már értem. valóban anyuka művelte, de az nem zsiráf hanem bocika.
nem mellesleg anyuka alvósállata :oops:
Vendég

A Tesco-ban nem csak a body-k vannak leértékelve, egy csomó cucc van 30-70% kedvezménnyel. Tegnap vettem téli dzsekit 1100,-Ft-ért, lehet, hogy nem használjuk majd, de ennyi pénzért nem hagyhattam ott.

Kép
Kép
orsi777

Nekem apa az alvósállatom :oops:

Kép
Kép
orsi777

boo

QVa jók a képek, nagyon nagyon köszike!

Bond

Hát az úgy voolt, hogy:
Adtam Szoniéknak Pharmatexet, hogy próbálják ki, mert nekünk bejött, aztán x hét múlva felhozta hogy nekik már nem kell, mondom nekünk se :arrow: Szem kerekedés :arrow: mosoly :arrow: vihogás :arrow: mikorra vagy? :arrow: július :arrow: én is :arrow: akkor együtt :?: :arrow: aham :arrow: vigyor :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

orsi

[quote]N írta:ekem apa az alvósállatom

Apának is van alvósállata. kettő is, szarvasok. Az igaz, hogy ő az ágytámlán tartja én meg magamhoz fogom a bocikát...

ez nagyon ciki?? :oops: :oops:
Vendég

Gyerekek gyönyörűek!

Boo
Nagyon szuper képeket csináltál :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="sillia"]o írta:silliarsi

[quote]N írta:ekem apa az alvósállatom

Apának is van alvósállata. kettő is, szarvasok. Az igaz, hogy ő az ágytámlán tartja én meg magamhoz fogom a bocikát...

ez nagyon ciki?? :oops: :oops:

Ciki, nem ciki... nekem is van alvós bocim... :oops: :lol: :wink:
Vendég

Sillia

Hány éves is vagy anyuka?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Nálunk Apának én vettem :shock: az első plüssálatot, Tigrist, így Ő nem aludt és nem is alszik rajtam kívül állattal.
Második plüssállata: egy buli után egy benzinkúton vett 17 ezer ft-ért egy akkora plüsskutyát, hogy alig fért be a bejárati ajtón.
Állítólag az autóba is úgy tuszkolták be :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mióta apa van (11 éve) nem alszom plüssállattal.

Kép
Kép
orsi777

Sillia!
Köszi. :wink:
Nekem nagyon sok hajam van, annyi, hogy a fodrász nem győzi ritkítani. Többek között ez az egyik oka, hogy 11 éve nem bírom megnöveszteni a hajam, mert amikor elér egy bizonyos hosszt, akkor úgy nézek ki, mintha téli sapka lenne a fejemen.

És jó a hajam tartása is, persze ehhez az kell, hogy jól legyen levágva. Se fésűt se kefét nem használok, hajszárítót is csak télen. Az ujjaimmal szoktam elrendezni a hajam + pici zselé.
(Ja, és most hosszúra hagyta a fodrász, nekem ennél legalább 1 centivel még rövidebb szokott lenni.)

Ronmay!
Ezek szerint a Pharmatex mellett maradtatok terhesek?
Mert ha jól emlékszem, Gabi1 is ezt használja. Lehet, hogy útban az ötödik???? :roll: :roll: :roll: :roll: :D

Még eszembe jutott tegnapról, hogy Hugi olyan halkan sír, hogy alig lehet hallani. Azon tanakodtunk, hogy vajon hol kell felhangosítani a gyereket, mert ezt a sírást egy másik helyiségben már meg se hallani. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Réteses: Ki látta a réteses szemét tegnap? Színes lencséje volt szerintetek??? Nagyon durva kék volt a szeme pirosas szemgolyóval. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
katy76

Ronmay közös teherbe esés : :lol: :lol: :lol:

Ha H. Gabi a szomszédom lenne, mi is így jártunk volna :lol: :lol: :lol:
Tényleg merre jársz?Ugye nem vagytok mindannyian betegek?

A második találkozót nem tennétek ehy hétvégi napra, hogy esetleg a "vidékieknek" is legyen esélyük felmenni? Én párom tuti felvinne minket, de szabit nem venne ki azért. Vonattal vagy busszal menni még sok lenne ilyen picibabának.

Kép
Kép
orsi777

sillia! :)

Tuttttam, hogy nem fogom eltalálni. :x :oops: :oops: :oops: Olyan bonyolultak ezek a plüssök, némelyikről abszolút megállapíthatatlan, hogy kutya, nyúl, tehén, hörcsög, medve, víziló vagy mi. :shock: :shock: :shock: :? Az tényleg boci, csak én vagyok néna. Bocs. :oops:

Nem, nem ciki ilyennel aludni. :wink: Az unokatemóm a 42 évével még mindig valami olyan szövetdarabkával alszik, ami a gyerekkori pelusára emlékezteti. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én napközben elalszom bárhol, de este csak és kizárólag Apán tudok kényelmesen aludni. Gondolhatjátok, hogy milyen lehet most, hogy külön alszunk. :( :( :( :( (Tegnap majdnem sikerült kihasználni a szitut, hogy nem volt itthon Manó. De visszaélt a helyzetével. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: )
Egyedüli vígaszom Hugi, aki sokszor szinte feltapad rám, mint egy matrica, úgy alszik az ágyban. (Ajjaj, egyedül alvásra szoktatás... :roll: ) És úgy nyugszik meg/alszik el a leghamarabb, hogy a nyakába szuszogok. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay! :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76! :)

ÉN biztos nem láttam. :twisted: :twisted: 8)

A többi gyerek között tényleg le kellett időnként csekkolni, hogy melyikük riaszt, de ha nincs több versenyző, akkor azért rááll az ember füle. A másik szobából nyilván nem kunszt meghallani, de a lakás másik végén lévő konyhából is meg lehet azért. Jó, nem az alap nyüszögést, hanem egy fokkal erősebbet, de még az is odébb van a valóban hangosnak nevezhetőtől. (Azt ne firtassuk, hogy mennyit tartózkodom a konyhában... :roll: :roll: :oops: :oops: )

orsi777! :)

Úúúúúúúgy szeretnék meggyömöszölni egy ilyen böhöm plüssöt! Elhoznátok? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Egyszer hallottam valahol, hogy minde gyereknek volt a gyerekkorában plüss macija. Végig gondoltam és tényleg :D - legalábbis nálunk. :roll:

Anyám mai aranyköpése.
Kérdezi, hogy Hugit is akarom-e majd babauszira vinni.
- Persze.
- Télen?
- Elvileg már mehet 3 hónapos korától, de nem árt megvárni az 5 kilót. Szerintem 4 hónapos lesz addigra.
- 5 kilót? Addig lebeg a vízen?
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá.........!!!!!!!!!

Kép
Kép
200907?

Katy

Neeem :lol: :lol: Mi pont nem használtuk a Szoniék meg még nem használták :lol: :lol:
Apa és az öcse csak azt mondta mikor kiderült:
A hülye naptár módszeretek :lol: :lol: Na de most komolyan ki gondolta volna hogy nekem a ciklus 30. napján (utolsó) Szoninak meg a 6. napon érett ami érett :lol:
Ez égi jel volt :lol: :lol:
Komolyan mondom félelmetesen szép szemeitek vannak, mindig visszapörgetek, mindig szerettem volna világos szemet irigy irigy :lol: :lol:
Na persze Dodiék se semmi, ott meg a séró.. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

nagyon édesek a képek!
babaúszás:
mi is tök belelkesedtünk,de a drnő lelombozott,nem ajánlja.ezek után hogy kérjek igazolást,hogy mehet közösségbe a Panni?megkérdeztük tesóm babaorvosát,ő se javasolja.szerinte az egész a pénzlenyúlásról szól.hogy egy ismije elment,majd 100 ezreket költöttek a következmények gyógyítására.pedig mi úgy szeretnénk!!!!
lola29

Azért írtam le, hogy a férjemnek nem volt soha!!!!Anyósom biztos úgy aggódott a fiáért, hogy nem vett neki plüsskutyát, hogy meg ne harapja :twisted:

Vinném, de nem hiszem, hogy elférne kényelmesen szegény kutyi. Nagyon jól néz ki egy ilyen nagy plüssállat, de igazán csak porfogó. Hogyan lehet kitisztítani? Már párszor elvertem a fenekét, de nem az igazi. A mosógépbe még a feje sem fér be.

[quote] írta:s úgy nyugszik meg/alszik el a leghamarabb, hogy a nyakába szuszogok.

Nálunk is.

Imádom!!!!!!!!!!!!!!!Mikor kel már fel már fél kettő óta alszik :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :D :D :D :D

Kép
Kép
orsi777

Sillia!
Áfonya majdnem olyan aranyos, mint a gyerekeink! (Amíg nem volt gyerekem, Áfonyát helyeztem volna előrébb... :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )

Már akartam kérdezni, hogy kinek hogy tetszik az új origo?
Én nem szeretem... :roll: :roll: :roll:

ELMŰ annyira okos, hogy képes 234 forintot postással elküldeni. Ennyi volt a túlfizetésünk. Szerintetek normálisak???? (Ja, és a postás élből csak a kétszázast adta oda, a többi automatikusan a zsebében maradt. Nem kértem volna el, de azért a pofátlanságnak is van határa.)

Kép
katy76

Tényleg, kivesézhetnénk a babaúszás témát. Én nagyon szeretném vinni babaúszásra, de a napokban én is ezt a pénzlenyúlást hallottam.
Bond, Manó ezek szerint nem járt úszásra. Most miért döntöttél mégis mellette?

Kép
Kép
orsi777

Jók a képek! Különösen Bond sminkje teccik :P:P

Minden baba gyönyörű,de Zsiritől elolvadok :)

Kép
Vendég

Állandóan visszamegyek nézni amképeket, csak a kis Zsiri alszik a kör képeken, közben a kórus mondja a magáét. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Ikoka
Neked akartam még írni, hogy nem térek magamhoz. Zsombi ilyen óriás baba létére, hogy hogy csak 110 körül eszik?? Jól hallottam?
Már meg kérdőjelezem, az én fiamba hova megy az a sok kaja, ma reggel is 200-al nyitott..aztán anya ameg győzze kitermelni :lol:

Babauszi

Szoniék voltak sokat, így most nem mennek. Azt találtuk ki, hogy elmegyünk együtt apástúl, és ő tudja hogy mit szoktak ott csinálni. Szal, majd ő okít minket :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Korábban beszéltünk az alvás alatti tanulásról:

http://www.origo.hu/tudomany/20090916-az-elso-kozvetlen-bizonyitek-hogy-az-alvas-rogziti-a-memoriat.html

lola29! :)

Mi újság van veletek? Nem túl sokat tudunk rólatok mostanában... :roll:

A babauszi kétségtelenül divatos dolog mostanában. S minden ilyen dolgot sokan igyekeznek meglovagolni, ha értenek hozzá, ha nem, ha biztosítottak a körülmények, ha nem.
Nekünk bejött, mindketten nagyon élveztük és úgy érzem, hogy 1 éve nem járunk ugyan, de ez valami pluszt ad még most is a kapcsolatunknak.
Az biztos, hogy alaposan körül kell nézni! A Neten sok mindent lehet találni: konkrét helyeket, hogy hova ne menjen semmiképpen sem, de azt is, ami nagyon bejött sokaknak. Ez az egészségügyi vonatkozására is igaz.
Ez olyan, mint a fütyi kérdés: minden második hozzáértő, egészségügyi dolgozó mást mond. Szerintem tégy a SZÍVED szerint. :wink:

orsi777! :)

"Anyósom biztos úgy aggódott a fiáért, hogy nem vett neki plüsskutyát, hogy meg ne harapja "
:lol: :lol: :lol: :lol: :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Tisztítás: először darabold fel, utána mosd ki, végül pedig küldd el Apát "tankolni". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

katy76! :)

Ha sárga csekken fizetitek és ennyi jött ki elszámoláskor, akkor kötelesek. Hogy ez mekkora költséggel jár valójában és megéri-e, az más kérdés...
Postás: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

[quote]T írta:isztítás: először darabold fel, utána pedig küldd el Apát "tankolni
".

Na ettől kész vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?