A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Laptetű!
Hű, ez jó jel Meliiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
bodza2005

Üdv az újaknak!

Melánia! Továbbra is gondolok Rád!!! :D

Bodza!
Nagyon jó dolog, hogy nincs gond a szoptatással, sőt... Örülök neki, hogy még felesleg is van így másnak is tudsz segíteni.

Szimba!
A katéterezés nálam mindig az altatás ill. az epidurál után volt, Vass doki mindig odaszólt a buzgó katéterezőnek, hogy várjon még egy kicsit, ha nincs különösebb oka, hogy Neked fenn kell lenni, szerintem Te is hagyd ki ezt az élményt...
Kérj hánytálat a műtét utánra, az ügyeletes nővérkétől, nagyon nem jó lehányni magadat...
Ahogy ismerlek, biztos mindent megkérdezel előre, de ne hagyd ki a gyógytornászt sem, szerintem hetekkel gyorsította fel a gyógyulásomat az ő pár perces gyakorlatsorozata, amit persze szorgalmasan ismételtem...

Uzsuzs, Szimbáné!
Stressz: Én nem néztem szinte egyáltalán tv-t a terhesség előtti hónapokban, csupán a sorozatfüggőségem miatt egy-két sorozatot, azt sem akkor amikor adták, hanem amikor kedvünk volt. Krimik, híradó, felesleges és könnyen kikerülhető stressz. Helyette regények, az is szűrve.
Beletörödtem, hogyha kell, kirúgnak az állásomból, de megcsináltatom a szükséges műtéteket, és ezt a teherbeesésem előtti 1 évvel közöltem is a kollégáimmal, akik helyettem dolgoztak, ill. a főnőkömmel. Sajnos majd egy évet valóban táppénzen is töltöttem. Pszichiáterhez elmentünk, nagyon sokat segített, és az örökbefogadó procedúrát is elindítottuk. De ezt már mind írtam.
Nekem elmúltak a stimu alatt állandóan jelentkező izomgörcseim.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Agnyes!
Dehogy baj.
Hirtelen meglepődtem,mert azt hittem én csentem el. :) :)
De azért használom én is jó?
Bodzikám te drága olyan aranyos vagy.

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok.

Itt vagyok. :lol: :lol: :lol:
++++++++++++++++++++++++++ERŐSŐDÜNK!!!!!!!!

Kép
Kép
melánia

bodzi: csak megsugom, a legjobb bartátnomnek most jona második baba, és szoptatás alatt lett terhes :wink: ; pedig nem is tervezték...
És nem baj, megműtűnk mi mindenkit, még igy virtuálisan is, csak legyen eredméyye!!!!

Köszönöm szépen, hogy igy "befogadtatok", mint új Dávais :)

Én már előre gyúrok, hogy csak tvt fogok nézni, igaz nem hiradot hanem Oroszánkirályt, Arielle-t, Dzsungel könyvét. És majd végtelenitem a sztory tv-t....Fiatalságom sorozatai mennek ott...igen limonádé filmet, mint Esmeralda de ezeken legalabb nem kell gondolkodni :lol: :lol:

Kezdek visszakerulnia világos oldalra, elhagyom a sötétet és Dartvédert :wink: HAJRÁ KEZDÉS!!!!
renna77

Albika!Dràga vagy,mint mindig. Igazàbòl tejci pont annyi van,amennyi Esztinek kell,nem fejek ès ìgy teljesen elèg. A màsik Babi kedvèèrt fogok fejni,h Neki se kelljen tàpszeres kiegèszìtès.

Renna! :-) :-) Hûha.;-) Üdv a napos oldalon.:lol:

Kép
bodza2005

Albi:hogy vagytok????

agnyesem:köszike :lol:

bodzi:de rendi nőci vagy te!!! Mi is a szomszédból hordtuk az anyatejet a keresztfiamnak mikor szülés után nagy gond lett a sogórnőmnél.Nagy segítség volt!!!
Te is ilyen segítőkész vagy!!!

kismamik eltüntetek innen??? Hogy vagytok???
Renna:igen,ki kell lábalni a gödörből,aztán már könnyebb!!!

szimba:SZORITOK NAGYON 22-re!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Üdv az újaknak!!! apánknál mindenki jó kezekben van.

uzsuzs:lábgörcsre én is a magneB6-ot tudom ajánlani.Annál okosabbat nem.

miciona:miújság???

szurikáta:,??? Hogy vagy?

Kép
Kép
melánia

Sziasztok,

Julcsika nevében írok, vasárnap bement a Jánosba mert erősödött a barna és azóta bent tartják, lassan javul, reméljük hamarosan hazaengedik, bár ott nagyon jó kezekben van. Puszil mindenkit!

Kép
rencsi79

Rencsikém! Édes kis Julcsika! Éreztem... Mondd meg Neki, h pusziljuk és nem lesz semmi baj, szépen felkúszik a lepény, egy kis türelem még addig!!!!

Meli! Mára is+++++++++++++++++++ Annyira szuper, h ilyen szépen erősödik a csíkocska és a Babikád!!!!++++++++++++
Aranyos vagy nagyon, köszi!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Melike! Hát itt vagyunk, az előző oldalon többször is! A csíkodnak meg egyre jobban örülök! Annak lehet, nem? :lol: :lol: Az nem elkiabálás, hanem tény. Ott van, tisztán látszik... (hurrá!!hurrá!!!)

Off: erről a hurráról jut eszembe egy kedves sztori. Volt egyszer hajdanán egy kisfiú a csoportomban, aki mindig hurrázott, amikor örült. Na, róla van szó...tudjátok! Márc. 15-én szoktunk kis ünnepelgetést tartani az ovisoknak is. A drága gyerek akkor hallotta életében először a Himnuszt és annyira tetszett neki, hogy amikor vége volt, megkérdezte: "Móni néni, most lehet tapsolni?" Ugye, édes?!

Rencsikém, ha tartod a kapcsolatot Julcsikánkkal, mondd meg neki kérlek, hogy puszilom és külöm én is a +++++++++!

A stresszmentességhez annyit, hogy én a beülti után megnéztem a Fűrész összes részét...nem kifejezett relax-program. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szurika! Köszi a csiguszkát!

Bodzi, milyen korodról beszélsz??? Épphogy nagykorú vagy...örülj, ha vehetsz alkoholtartalmú italt boltban!
Boginknak is van tejtesója. :lol: Ráadásul az anyukájának az unokatesójának a babája, ez külön jópofa dolog.
Jaaj! Még egy történet: Annak idején, érdeklődtem a tesómtól, hogy van-e a sógornőmnek teje. (elég nehezen indult be neki) Mondta a tesóm, hogy hajaj! még a Fricikének is jut! Én meg voltam győződve arról, hogy a sógornőm édesanyjának a macskáját hívják Fricinek és hetekig abban a tudatban éltem, hogy macska anyatejen él. Egész addig,amíg a tesóm küldött egy képet a Bogiról, meg a Fricikéről...aki egy drága, édes kisfiúcska... :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Julcsit én is puszikálom és barnaüzőket küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Csajok ha minden rendbe megy akkor pénteken teszt után felhívom apánkat.
lenne pár kérdésem:Mikorra fog elhívni,Uh lesz csak,ez már fizetős uh lesz?
Prednisolont mikor kell abbahagyni? És nektek teljesen elmaradt a mensi? Csak kiváncsiságból kérdem.

Kép
Kép
melánia

Köszi csajok!

Barnázgatás még mindig van. Ha marad, attól még fog tudni Apánk majd kenetet venni?

Melánia: Szupi!!!!!!! Vigyázz magatokra!!!! :D :D :D :D :D :D

Zsu
uzsuzs

Sziasztok!

Melánia! Nagyon drukkolunk! :lol: ++++++++++++++++

Julcsikámnak sok puszi! Kitartás!

Moncsiga, ez jó! Barátnőm meséli:(akinek van egy Bence nevű bernáthegyi kutyája) - rengeteg tejem van, a felesleget oda adom Bencének! Nem fagyasztod le inkább a felesleget szükebb időkre?
Á, szegény kis Bence koraszülött, hadd nőjjön meg Ő is nagyra!
???? Nézzem a majd 80kgos kutyát.... megjelenik barátnőm, sugárzó boldog arccal , egy fényképpet tart elém, rajta egy tündérkirályfi, ő a Bencénk a tejtesó! Hoppá! Már én is bírtam vigyorogni.

puszi mindenkinek!
emerenc

Melike!
Nem érdemes hamarabb hívni, úgyis leépít, hogy várd ki a 21 napot! Ahogy mondta: a 21. napon tesztelsz egy gigapozitívat, hívod, és még aznap behív 10-11 körülre. Igen, ez az UH már fizetős. :cry:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Melikém !
Köszi jól vagyok.
Nagyon nagyon drukkolok mindenkinek,olyan jól alakulnak a dolgok.
Moncsi!
Muszáj volt feltennem a csiguszt,annyira édes.De van másik is :D Kép

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok,

megjöttem Apánktól....nagyon durva volt, 1,5 órát bőgtem...Domi jól van, de a kg miatt kaptam rendesen....hiába akartam elmondani, hogy mennyire nem eszem, azt mondta, nem érdekli, ha tényleg nem ennék, akkor nem lennék ennyi kg...ja és nem volt uh, mert nem érdemlem meg....

Kép
rencsi79

Sziaszok!

Rég írtam megint, nem vagyok olyan igazi topikolós fajta. De túl vagyunk az első ovu. indukción és a penetrációs teszt is jó lett, nem vagyok mérgező. :D
Most várjuk az eredményt. De úgy váltunk el a dokitól hétfőn, hogy 3 hét múlva megyek uh-ra. Helyeselt. :lol:
kislibus

Rencsi!
Elhiszem hogy sírtál.
Ez szörnyü lehetett.Pedig gondolom az UH miatt mentél leginkább hogy lásd a picikédet.

szurikáta
szurikáta56

Rencsi! Ne vedd magadra, tudod milyen szigorú! Iktasd ki a szénhidrátot, egyél helyette fehérjét, és zöldséget, gyümit! (Szőlőt, szilvát ne, mert abban sok a szénhidrát)
Uh. nem volt? Hiszen minden nap érzed mozogni, beszélhetsz hozzá, simogathatod a pocakodon keresztül! Vigasztald magad ezzel addig is!
kislibus

chilike1: köszönöm a János Kórház elérhetőségét, jöv. héten fel is fogom őket hívni.

Lányok, lenne egy kérdésem: ugye tegnap voltam közös ismerősünkél, csinált UH-t és petezsákot nem látott. Hogy lehet az, hogy egy 13X12 mm-es tüszőt lát egy petezsákot meg nem? Tegnap volt a ciklusom 20.napja, nyilván még teszt sem mutatna semmit, de ahogy olvasgattam a petezsák egy 5 hetes terhességnél "csak" 3-5 mm..........nem értem. Tudja valaki választ?
Köszi szépen!
szivi77

ezt az élményt már nem veheti el tőled senki!
kislibus

Szivi77! Szerintem az egy megmaradt tüsző, ami a ciklusod közepéig még nem ért be. Nekem is mondta az utolsó uh-on, hogy 2 totál érett tüszőm van, a többi még érik (4 db.). Mondjuk én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy azok majd elsorvadnak. Engem nem hivott vissza már a ciklusom végéig.
kislibus

Kislibu, köszi a gyors választ! Ezt a részét értem, köszi szépen :-)
Amit nem értek, hogy ha valaki egyszer teherbe esik, akkor azt miért csak a 5.-6. héten látják, ha egyszer olyan picike a petezsák, és közben meg a tüszők olyan nagyok? Gondolom a tüsző ovuláció után nem megy össze, tehát ergo egy ekkora méretű pete termékenyül meg és majd az fejlődik tovább......nem? Vagy legalább is én ezt így gondoltam korábban.....
szivi77

bocsánat, a "s" betű lemaradt a Kislibus-ból :-)
szivi77

köszi csajok, de nem eszem szénhidrátot....egyébként meg annyit eszem, mint egy madár....ja és most volt 2 hónapja, hogy utoljára uh-t csinált...na mindegy megyek, mert mindjárt megint bőgök....

Kép
rencsi79

Szivi77! Nem. A tüsző tulajdonképpen egy sejtekkel körülvett üreg, amiben érik a petesejt. Peteéréskor a tüsző és benne a petesejt fokozatosan nő. Ovulációkor (tüszőrepedés) a tüsző megreped, és onnan szabadul ki az érett petesejt. A petesejt jóval kisebb. A tüsző pedig ott marad a petefészekben és átalakul sárgatestté.
kislibus

Rencsi! Nem szabad ezen igy bestresszelni! Ne sirni menj, hanem tegyél be egy kellemes andalitó zenét, készits egy limonádét és beszélgess picit a babáddal!
kislibus

Jaj de béna vagyok!!!
Ne haragudjatok a buta kérdés miatt......innen is látszik, hogy nagyon reménykedek és nem figyelek eléggé. :-(
szivi77

moncsika
Hogy te milyen kis hüle vagy :lol: , szétröhögtemmagam ezen a fűrész sztorin, nem is tudom, hogy juthatott ilyen az eszedbe :roll: .
Én meg múltkor elmentem a Harry potter-ra és az egyik résznél megijedtem, másnap már "panszkodtam" Dévisznek, hogy megijedtem most mi van, a bébiknek nem lett semmi baja :lol: :lol: .
Persze nem vett komolyan.., pedig én komolyan aggódtam.

emerenc
nekem is Bernáthegyim van :lol: , nagy mackó, óriási szempillákkal, olyan , mint Mini Mouse(tudod Mickey mouse-nak a szerlme) :lol:

melania
Moncsika már mindent elirt...
Pénteken lejár a 21 nap?
Ha igen reggel tesztelj egy pozitivat, hivd fel apánkat a jó hirrel és aznapra behiv uh-ra. Ott mglátja a gyönyörű kis petezsákot a te esetedben kettőt is :wink: , és igen kell fizetni 12.000 -körül terhesgondozásra.
Aztán ad majd kb 2-3 hétre rá másik időpontot amikor megnézi a szivhangot is.
Én lementem vérvételre is, úgyhogy nálam már ott kiderült, hogy többen vannak. :lol: Apánknál már nem ért meglepetés :P
...na csak ügyesen

Julcsikának giga drukk!!! Biznia kell benne , hogy minden rendben lesz, amúgy is jobb, ha mielőbb kijön a kórházból, ott úgyis mindig történik valami amit nem kell(ene) látnia.
chilike1

rencsika
jaj, ne haragudj szivem , nem is láttam, hogy közben te min mentél kersztül.
Figyelj csak , te hallottál róla, hogy a stressztől lehet hizni? Komolyan.Ne idegeskedj ezen ennyit, próbáld meg kerülni a szénhidrátot, vagy egyél diétás zsemlét, kenyeret, én is azt eszem, rendeződni fog ez a dolog hamarosan. :wink:
Az, hogy nem csinált uh-t, az nem szép dolog de én a helyedben elmennék 4d-re. Ha van kedved van kuponom, ami kedvezményt ad a Sote-n , szivesen elküldöm neked. Én még a 3 hetet is sokkallom, nemhogy a 2 hónapot, az tényleg nagyon sok. Mikor kell menned legközelebb? Én tuti elmennék a helyedben 4d-re.Egyébként nagyobb bevásárló központokban is vannak ilyenek, Pl a pólusban, azt hiszem talán 6000 ft körül van a mozizás, biztos tökre megnyugodnál. puszi drága
chilike1

rencsike
el is felejtettem megkérdezni, hogy hány kilónál tartassz amitől apánk igy kiakadt?

el is feljettetem mesélni, hogy ma kész lett a vérképem, a toxoplazma meg ilyenek tök negativ viszont a májfunkcióm változott az előző vérvételhez képest a bilirubin meg ilyenek teljesen jó, de két értékem magasabb a megengedettnél. Az egyik a GOT ez eméletileg 32 alatt kéne lennie nekem 34-ez még nem olyan gáz, de a GPT aminek 33 alatt kéne lennie az 68!
A háziorvosom azt mondta egyenlőre nincs vele további teendő, az igaz, hogy van valami májfunkció zavar, de nem vészes még , maga a terhesség okozhatja és külön jelezte, hogy ne igyak többet... :lol:
Elfelejtettem megkérdezni tőle, hogy ez ugye nem végleges? Mármint nem károsodik tartósan a májam, ez csak valami átmeneti dolog a terhesség miatt...nagyon remélem.
Azért, ha valaki hozzá tud szólni ehhez , megköszönném.
chilike1

Hali! Chilike! Azért írhatnál pár szót a babákról! Láttatok-e kukit, vagy nem, mekkorák, meg ilyenek!
Melikének szerdán telik le a 3 hét, ezért írtam, hogy nem érdemes pénteken telóznia Dévainak.

Rencsivel kapcsolatban nincs szó arra, amit gondolok, meg érzek...
Max. jól besz*rtam és gyorsan elkezdek diétázni önkéntesen. Én is híztam az utóbbi 3 hétben másfél kilót kíváncsi vagyok, az én jutalmam mi lesz?

Diétaszakértők! A puffasztott pittyputtyok (hungarocell :lol: ) nem jobbak, mint a kenyér? Vagy szamárság?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsika! hihihi :D Azért köszi!!! ;-)

Rencsibaba! Nagyon sajnálom! Ez nem volt szép Apánktól. Mi tudjuk, h alig eszel és szénhidrátot nem is stb. Jaj, szegénykém! Menj el a 4D Genesisbe, már pont itt az ideje és boldog leszel, mert lesz mit nézegetned a kövi Uh-ig. Puszikállak!!!!!!!!!

Chilike! Nekem is minden értékem és leletem végig tökéletes volt, de a májjal uez történt és szépen rendeződött. Szerintem Neked az Utro miatt volt változás, de bármi banális is okozhat átmeneti emelkedést, ne félj, hamar vissza fog állni!!!! Csak ne igyá' annyit Chili!!! :lol: :lol:

Szilvikém! Teljesen kész vagy! :lol: Olyan kis aranyos vagy, teljesen megkergültél az izgalomtól!!!

Libuska! ++++++++++++++++++++++++

Uzsuzs! Én sajnos nem tudom a választ, de puszillak!!!

Emerenc! Jó sztori!!! :lol:

Melikém! Hú, de izgi, mindjárt láthatod a zsákocskádat!!!!!!!! Én egyet érzek. :D Kiscsajt. ;-) Jó az Neked???
Ágicának is megjósoltam az arányt és bejött. Eddig mindenkinél, akinél valamit éreztem. ;-)

Szimbáéknak pl.ikrei lesznek, csak legyen már túl ezen a műtéten és hajrá!!!!

BodziBoszitok

Kép
bodza2005

Moncsikám! Itt vagy? De jó!!!
A 3 hetente 1kg a max. szerintem, amit benyel Apánk.
Ez a 1,5 még ok, de most figyelj oda. Lehet várandósan is gyüminapot tartani és tudod, ősember-diéta, amit Apánk szeret. Alma, hús, zöldség stb. Szeded a Garvidát? Mit még?
A Garvida amúgy tökéletes multivitamin szoptatás alatt is.

Julcsikával sms-eztünk és nagyon kis elszánt, bízik a Babában és magában, minden rendben lesz!!!!

Rencsikém! Ha még olvasol, hívj fel, bekapcsolok és megnyugtatlak!!! Jó?

Kép
bodza2005

Sajó! Eszti puszit küld Neked!!! :D
Jucuska hogy van???

Kép
bodza2005

Sziasztok Csajok!

Julcsit mi is nagyon sajnáljuk, de csak maradjon addig, amíg bizonyosan rendbe nem jön!

Rencsi!

Ez szörnyű! A legszörnyűbb az, hogy meg se hallgatott, hogy nincs párbeszéd arról, min lehetne változtatni! Végül is egy terhesség nem fogyókúra!
Jó ötletnek találom a babamozit, valami jutalom jár Neked a megpróbáltatásokért. Kiváncsi lennék én is, hány kilo miatt kaptál ki ennyire?!

A májvizsgálati értékekhez nem tudok hozzászólni, nyilván ha valami nagyon rossz lenne a dokik úgy is mondanák.

Sajo
sajo

Szia Bodzi!

Olyan drága vagy Eszti babával együtt! Köszönöm a puszót!!!!!!!
Amikor olvastam, ledermedtem a gyönyörűségtől, ahogy elképzeltem, amint a pici pofijával megérint!

Jucussal ma voltunk 21. napi progeszteron vérvételen. Ha a kenet eredmény negatív lesz, megkezdjük az első stimut ICSIhez.
sajo

Bodza, Szívem! Érzem, hogy necces ez a másfél... Remélem, az ottani mérleg nem fog még rácsalni! Mindenesetre holnap meg péntek délelőtt nyomok valami villámdiétát. :lol:

Nem írtatok a hungarocellről! Helyettesíthetem vele a kenyeret, vagy egykutya?

Velem Elevitet szedet Apánk. Váltsak Gravidára? Szedtem már azt is a lombikok között önszorgalomból és nem volt azzal sem semmi bajom. Szedem még a magneB6-ot, folsavat és slussz! Meg most jön az a fogvitamin,a Tovita, vagy mi a szöszmösz. Még meg akarom kérdezni Apánkat, hogy lehet-e az Eleviten felül C-vitamint szedni immunerősítésnek. Régen én is nyeltem a Lenkei-t, az 1000mg C-vitijével, de így babával már nem merném.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Húúúú, Sajo! Nagyon szorítok, hogy kezdhessetek! Úgy izgulnék már a Ti sikeretekért is!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Julcsinak nagyon drukkolok, és innen üzenem neki, hogy nem lesz semmi baj, ezek a picik már ott a méhben is nagyon nagyon ügyesek tudnak lenni, nem lesz semmi baj, csak pihengessen.

Melániának továbbra is drukkok :D :D Nekem nem mensim volt, de 5 hétig barnáztam...
Ercsikatainak is drukkolok!

Rencsi! A hízással kapcsolatban talán fel kéne keresned egy másik orvost. Nem tudom kit sajnos, dietetikust, belgyógyászt. Valamint a fogaid gyors romlása is utalhat valami hiányállapotra. Bodzának igaza lehet az ásványvízzel kapcsolatban. EZt találtam itt: http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/betegsegKonyvProperties/oid/0/KonyvReszegyseg.4_6347;jsessionid=A5C48861DDF6B9B92359EE43BF265136:
"Sokszor a terhes nő súlya azért gyarapszik, mert szervezete folyadékot tart vissza. Ennek lehet az oka, hogy álló helyzetben a növekvő méh akadályozza a lábakból a szív felé irányuló véráramlást. Naponta 2-3 alkalommal 30 vagy 45 percig oldalt, főként bal oldalon fekve ez a probléma enyhíthető."

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Meli,drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rencsi,ne idegeskedj,szörnyű ami körülötted ezzel a diétával megy!!!! :evil: Már lassan éhen halsz,alig eszel..Én nem tudom,hogy lehet ezt csinálni!!!!Mérges vagyok Apánkra!Tudom,hogy jót akar,és bebizonyosodik,h jogosan szigorú,hisz ő egy zseni,de ha már minden alkalommal rettegsz a mérlegtől,és még büntiből uh sincs...Hát..nem szép tőle!!!
A vízzel kapcs.igazuk lehet a lányoknak,tutti van benne vmi,mert én miután megszültem a kis"óriást" a 16-ból,6!!!!ment le.Úgy jöttem haza,hogy tiszta víz voltam,elefántlábakon döcögtem(és ez terhesség alatt nem látszott!),annyi víz volt rajtam.
A mozit meg megérdemled,menjetek el megnézni Domit!!
Mindenkinek szurkolok,sok puszi!

Kép
cs.andi

Julcsinak is szorítok,erős az a pici,kapaszkodik!!!!!!

Kép
cs.andi

Sziasztok!Micsoda hírekre jöttem!

Julcsinak nagyon drukkolok,nem lesz semmi gond remélem és hamar hazamehetnek a kórházból.Puszi nekik!

Meli neked nagyon örülök!Remélem a holnapi csík még erősebb lesz!Most már az a kérdés,hány baba lapul a pocidban? :wink: :lol:

Rencsi úgy sajnálom,hogy egy szép dologból(végre láthatod a fiadat,ahogy mocorog vagy épp alszik,és megnyugszol,hogy minden rendben van)ilyen rémes élmény lett.Nem is értem a dokit.Tuti nem gondolt bele a lelkiállapotodba.Pedig az is ugyan olyan fontos,ha nem a legfontosabb !Ha bármi gond lenne a többletsúly miatt,az eredményeid is rosszabbak lennének nem? És láttam én is a fotódat,igazán csinos vagy! Ez a legboldogabb időszak az életedben,ne emészd magad örökké.(persze biztos jót akar a doki,de akkor is...!) Tényleg menjetek el egy babakukucsra ,megérdemled!! Remélem ma már picit jobb a hangulatod!Puszi neked!

Sajó nektek drukk az induláshoz!

Üdv az újaknak!

Velünk se sok minden történik,várakozunk,párom szedegeti a vitaminokat,hátha.. majd megyünk genetikai vérvételre egyszer csak. Aztán majd újra kezdés-valamikor. A hétvége(wellness)nagyon jó volt,szerintem megismételjük :wink: :lol:
ritu75

Rencsi, velem ugyanezt csinálta, én is bőgtem mint az állat. Tényleg hívd fel Bodzimucit, vagy engem is akár és megnyugszol.
Bodzinak sírtam én is. 28. héten elmentünk mi is 4D-re, meg se mondtam Apánknak, így ő is meguh-ott. :oops:
A 2 hónap már nagyon durva, én 6 hét után ott hisztiztem a rendelőbe, toporzékoltam benn nála, szó szerint. Gondoltam hogy ilyen hülyének jobb engedni, és megcsinálta. :oops:
Nagyon sajnálom Rencsi, tudom, mit érzel. Nekem is olyan durva diétám volt, hogy néha szédelegtem. Az ásványvízről annyit, hogy Jana-t igyál, mert nagyon kevés Na van benne, és nem köti meg a sót, nem hízol annyira.
Nekem bejött.

Julcsi, nagyon vigyázz magatokra, bár tudom minden rendben lesz. Írj, ha otthon vagy.

Meli drága, annyira tudtam, hogy ersődni fog. :lol: Továbbra is mennek a drukkok.

Renna, köszi édes vagy. Én is imádom a meséket, és a Story Tv is szoktam nézni. :oops:

Bodzus, készül a babaszoba, meg van a bútor és csomó
minden. A csomagom is nagyjából kész, még pár dolgot kell vennem.

Kép
gmelcsi1

Bocs nem sót, hanem vizet. :oops:

Kép
gmelcsi1

Sziasztok.

Rencsi:hát én most nagyon mérges lettem apánkra.Ilyet? És ráadásul még uh se volt.Mi az hogy büntiből? hisz te fizetsz érte!!!
NAGYON SAJNÁLOM!!! ÖLELÉST KÜLDÖK NEKED!!! És puszit,És hogy még meg sem beszélte veled a dolgokat súly ügybe,ez már aztán :twisted: .

Csajocskáim már 12.000ft-ot kell perkálnom majd neki? És mikor fog elengedni engem mert én Szegedről nem hozzá fogok járni.Kicsit odébb van.

Kép
Kép
melánia

RencsI:figyi csak nekem már az induló súlyomtól ki fog akadni.10hormonkezelés után rá se merek állni a mérlegre. :oops:

Kép
Kép
melánia

Katám:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?